-
مصاحبه فتح اله زاده
ادعای فتحاللهزاده در نشست اتحادیه به دنبال مسائل سیاسی نیستم
100 میلیارد تومان برای راهاندازی شبکه ورزش می دهم
100 میلیارد تومان برای راهاندازی شبکه ورزش می دهم
سرپرست باشگاه استقلال با بیان اینکه نباید تنها مسابقات تیم های استقلال و پرسپولیس پخش شود، گفت: حاضرم برای راه اندازی شبکه ورزش 100 میلیارد تومان بپردازم.علی فتح الله زاده در حاشیه یازدهمین مجمع عمومی اتحادیه فوتبال باشگاه های کشور ضمن بیان مطلب فوق گفت: جوانها فوتبالدوست دوست دارند همه بازیها را ببینند و تنها نباید بازی استقلال و پرسپولیس به صورت زنده از تلویزیون پخش شود من خودم همیشه تمام بازیها را نگاه میکنم من که این گونه باشم شما ببینید جوانان چقدر علاقه مند هستند.وی اضافه کرد: ما به عنوان مسئولان در باشگاه ها درگیر مسائل اجرایی هستیم و بهتر است اتحادیه فوتبال در این خصوص اقدامات لازم را انجام دهد.سرپرست باشگاه استقلال گفت: من حاضرم 100 میلیارد تومان برای تاسیس شبکه ورزش بدهم تا همه بازیها و مسابقات در آن به صورت زنده پخش شود. البته دنبال مسائل سیاسی نیستم و تنها می خواهم با این کار به علاقه مندان در فوتبال کمک کنم. حتی حاضریم از صدا و سیما ناظری برای ما گذاشته شود زیرا هدف ما تنها خدمت به ورزش فوتبال است.فتح الله زاده در پایان گفت: ارگانی مثل سازمان ملی جوانان 60 میلیارد تومان بودجه می گیرد که جوانان را جذب کند اما برای جوانان کار لازم را انجام نمی دهد. اما فوتبال دارد جوانان را جذب می کند
-
مصاحبه فتح اله زاده
فتحاللهزاده: پیش از آقای قطبی هم در فوتبالمان شور داشتهایم
قطبی طنزهایی میگوید که برای خنده خوب است!
علی فتحاللهزاده سرپرست موقت باشگاه استقلال پس از اینکه مسئولان کانون هواداران باشگاهش را کنار گذاشته، با عصبانیت در مورد آنها صحبت میکند.البته او نگران چیزی نیست چون میگوید با لیدرها مشکلی ندارد و تنها با دو عضو کانون هواداران مشکل داشته. او در مورد افشین قطبی سرمربی تیم ملی هم حرفهایی برای گفتن دارد.
* مثل اینکه مشاجرههایی با مسئولان کانون هواداران باشگاه داشتهاید و در دفتر شما داد و بیداد شده؟
اولا که کسی جرات نمیکند پیش ما داد و بیداد کند. ما اگر خودمان داد و بیداد نکنیم، کسی هم جرات ندارد پیش ما داد و بیداد کند.
*اتفاقی که افتاده چه بوده؟
نمیتوانستیم با هم کار کنیم، برکنارشان کردیم.
*هر دو نفر؟
بالاخره ما نمیتوانستیم با آنها کار کنیم و انشاءالله که موفق باشند.
*مسئولان کانون هواداران میگویند شما گفتهاید چرا من را تشویق نمیکنید و فقط مربیان را تشویق میکنید.
شنونده باید عاقل باشد. من مگر تشویق نشدهام؟ من که همیشه تشویق میشوم. نمیشوم؟
*پس شما میگویید این اتفاق نیفتاده؟
من نمیگویم. مردم بگویند. من که همیشه تشویق شدهام.
*مسئولان کانون هواداران میگویند ما همین که توانستهایم کاری کنیم که امسال کسی فحش ندهد خیلی خوب کار کردهایم.
یعنی تیمی که دوم جدول بوده را باید فحش میدادند؟ خیلی جالبه. برعکس شد. اول میشدیم حتما فحش میدادند!
*حتما در این زمینه یک مسائلی وجود دارد که گفته نشده؟
من اصلا دوست ندارم در مورد این موضوع صحبت کنم چون این مسئله برایمان ارزشی ندارد.
*شما کانون هواداران خود را چگونه اداره میکنید؟ ظاهرا این افرادی که شما آنها را کنار گذاشتهاید میتوانند به شکل یک ngo به فعالیت خود ادامه بدهند.
نه. اگر بخواهند با یک ngo که به نام استقلال است به کار خود ادامه بدهند نمیتوانند. من شنبه به وزارت کشور مینویسم که به نام استقلال نمیشود فعالیت کرد. مگر میشود باشگاه برای کسی دیگر باشد و یک ngo بیاید با نام استقلال کار کند؟ تا الان چون ما حمایت میکردیم میتوانستیم این کار را انجام دهند. اما از الان به بعد نمیتوانند.
*اگر شما به آنها مجوز داده باشید که هنوز هم میتوانند به کار خود ادامه دهند.
نمیتوانند. البته ما هم که دعوا نداریم. بیایند کار کنند.
*چه کاری باید کرد که این قضیه لیدرها از بین برود؟ لیدرها در خیلی از باشگاهها مشکلساز شدهاند و برخلاف منافع باشگاه عمل میکنند.
اشتباه نکنید. دعوای ما با لیدرها نیست. لیدرها حامی باشگاه استقلال هستند و دارند کارشان را میکنند. ما دو نفر مسئول داشتیم، نخواستند کار کنند، برکنار شدند و رفتند. همین.
*در مورد تیم چطور؟ شما میگفتید نباید از تیمی که دوم جدول است انتقاد کرد. اما الان چهارم هستید و دو مسابقه پشت هم را باختهاید. مقابل ذوبآهن هم گرچه کمی بدشانسی آوردید اما به هر حال باختید.
خب ببازیم. مقابل ذوبآهن خیلی خوب بازی کردیم ولی باختیم. حقمان باخت نبود. تیرک دروازه ذوبآهن مانع باخت این تیم شد. از بچهها هم راضی هستیم. الان هم با اینکه چهارم هستیم اما فقط یک امتیاز کمتر از تیم دوم داریم. با یک امتیاز برمیگردیم به جای خودمان.
*بازی با ذوبآهن خیلی مهم بود و شما نتوانستید ببرید. اگر این مسابقه را میبردید اختلاف شما با صدر جدول میشد یک امتیاز.
بله. درست است. انشاءالله در دور برگشت تیمهای دیگر را میبریم و خودمان را میکشیم بالا.
*چرا توپهایتان گل نشد؟ و البته یک نکته مهمتر اینکه چرا استقلال اینقدر راحت گل میخورد؟
گلهایی که ما خوردیم گلهایی بود که میشد نخوریم. یا مثلا پنالتی که گرفتند، صحنهای بود که بازیکن داشت میرفت بیرون و اصلا به سمت دروازه نبود. اشتباهاتی شد ولی کادر فنی ما زحمت کشیدند. ما متاسفانه بازیکنان آسیبدیده زیادی داشتیم.
*تعطیلات نیم فصل فرصتی میشود تا بازیکنانتان به شرایط مسابقه برگردند.
بله. ما در بازی با ذوبآهن 5-6 نفر آسیبدیده داشتیم. ذوبآهن هم صدرنشین جدول است. انشاءالله این آسیبدیدگیها در دور برگشت حل میشود. تیم ما هم به مراتب بهتر از دور قبل نتیجه خواهد گرفت.
*نظرتان در مورد تیم ملی چیست؟ فکر میکنید بازیکنانی که از استقلال به تیم ملی دعوت شدهاند کافی هستند؟
مقابل ذوبآهن دیدید که حنیف چه بازی خوبی از خودش به نمایش گذاشت. من فکر میکنم در مورد تیم ما کم لطفی کردهاند اما الان چون وقت گلایه نیست و وقت حمایت است، ما هم از تیم ملی حمایت میکنیم.
*شما برای مراسم گودبای پارتی افشین قطبی دعوت نشده بودید؟
ما را دعوت نکرده بودند، ما هم جایی که دعوت نشدهایم نمیرویم دیگر.
*فکر میکنید حضور دو ساله افشین چقدر اهمیت داشته؟ اولا که قطبی جلوی آقای سعیدلو گفت تیمهای لیگ برتری خوب بازی نمیکنند که تماشاگر نداریم. بعد هم در کنفرانس مطبوعاتیاش این حرف را تکرار کرد. ضمن اینکه گفته من شور را به فوتبال ایران آوردم.
نه. ما شور را داشتیم. ایشان چون در ایران نبودند، ندیدهاند. اگر در ایران بودند میدیدند که در بازیهای استقلال 120 هزار نفر میآمدند،30 هزار نفر هم پشت در میماندند. بازیهای پرسپولیس هم همینطور.
*چون این بازیها جمعه برگزار نمیشود تعداد تماشاگران کم شده؟
بله. شما اجازه بدهید بازیها جمعه برگزار شود ببینید چقدر تماشاگر میآید.
*احتمالا با دو تا برد، هواداران استقلال و پرسپولیس به ورزشگاهها برمیگردند.
بله. برمیگردند. شما ببینید در بازی با ذوبآهن در این سرما چند هزار نفر آمده بودند؟ تازه این در شرایطی بود که بازی پنجشنبه برگزار شد و زمان مسابقه خیلی مناسب نبود. من پیشنهادم به دوستان سازمان لیگ این است که بازیها را شب برگزار کنند که مردم بتوانند بیایند. چون واقعا مردم سر کار هستند و نمیتوانند بیایند. در زمان خود من تا حالا چهار بار ورزشگاه فقط به خاطر خود استقلال پر شده است نه به خاطر داربی. مقابل جوبیلو ایواتا، نیروی هوایی عراق، الاتحاد عربستان و حتی بازیهای داخلی. اینها رکوردی است که خود آقای قطبی نتوانسته به آنها برسد. به هر حال الان هم ایشان سرمربی تیم ملی هستند و ما برایشان آرزوی موفقیت داریم. ما خودمان را موظف میدانیم به ایشان کمک کنیم. حالا ایشان یک مواقعی یک طنزهایی میگویند که برای خنده خوب است.
*قرار است یک داربی برای خداحافظی کریم باقری برگزار شود. معمولا تیمی که داربی را برده زیر بار داربی دوستانه نمیرود چون ممکن است ببازد و این باخت در تاریخچه داربی لحاظ شود.
اولا که من به بازیکنان و کادر فنی تیمم اطمینان دارم. دوم اینکه آقای کریم باقری را خیلی دوست دارم. بازیکنی است که به فوتبال ما و به کشور ما کمک کرده. دوست دارم در این بازی خداحافظی کند. ما باید ترس را کنار بگذاریم.
*برای تیم ملی هم گزینههای جدیدی مطرح شدهاند. دونگا و زیکو گزینههایی بودند که مطرح شدهاند. هنوز نشست هیات رئیسه برای اینکه گزینهای را قطعی کنند برگزار نشده؟
برگزار نشده ولی به هر حال ما باید فعالتر بشویم. چون به هر حال قطعی شده که آقای قطبی از ایران میروند. بالاخره تیم صاحب یک مربی خوب بشود که فوتبال ما رونق بگیرد.
*زیکو یا دونگا چطور هستند؟ دوست دارید یکی از آنها سرمربی ایران شود؟
من خودم یک بار نظرم را گفتم. اگر این مسئولیت را به من واگذار کنند، این روش را نمیپسندم. باید چند نفر کارشناس بزرگ داخلی مثل آقای حشمت مهاجرانی را آورد و با مشورت آنها گزینههایی را انتخاب کرد. همین الان که من در استقلال هستم این کار را انجام خواهم داد. این کمیته فنی که تشکیل دادهایم، بعد از یکی دو سال باید به جایی برسد که به من بگویند چه کسی را به عنوان سرمربی انتخاب کنیم. واقعا هم من به خواسته آنها انتخاب میکنم.
*یعنی واقعا اگر بگویند فلان مربی نباشد و فلان مربی باشد، این کار را میکنید؟
بله. واقعا به حرف آنها گوش میکنم. من واقعا دوست دارم این موضوع را. البته ما با آقای مظلومی قرارداد دو ساله داریم. ولی بعد از آن اگر قرار است کسی را انتخاب کنیم باید با نظر کمیته فنی باشد. شما ببینید افرادی مثل آقای پورحیدری، آقای حجازی، برادران مظلومی و آقای رجبی میتوانند یک مربی خوب انتخاب کنند یا من؟ من این اختیاری که دارم را میدهم به این کمیته و آنها هر کسی را که بگویند، میرویم دنبال آن گزینه. در فدراسیون فوتبال هم باید همینطوری باشد. بزرگان فوتبال ما بیاند ارزیابی کنند و سه چهار گزینه را به ما بگویند که ما با یکی از آنها قرارداد ببندیم
-
مصاحبه علیرضا اکبرپور
عليرضا اكبرپور :همين الان از آندره لوييز بهترم !
عليرضا اكبرپور مهاجم سابق استقلال عمده مشكل اين تيم را در خط ميانى مى داند هر چند كه معتقد است ضعف در جذب بازيكنان ايده آل در جناحين نيز آسيب هاى جدى به استقلال رسانده است. اكبرپور حرف هاى خود را اينگونه آغاز مى كند: هافبك هاى استقلال از نظر اسم بازيكنان بزرگى هستند. مبعلى، آشوبى، رحمتى و ... بازيكنان كوچكى در فوتبال ايران نيستند اما آنها در بازى هاى گذشته استقلال نتوانستند عملكرد مطلوبى داشته باشند. زمانى استقلال سيروس دين محمدى، عليرضا اكبرپور و محمود فكرى را در اختيار داشت كه هافبك هاى بسيار جنگنده اى بودند.اين بازيكنان هم در كارهاى هجومى شركت مى كردند و هم در كارهاى دفاعى اما هافبك هاى فعلى استقلال در حد و اندازه نام اين تيم فوتبال بازى نمى كنند.اكبرپور ضعف در ناحيه دفاعى را هم ناشى از كمك رسانى نامناسب به خط دفاع از سوى هافبك ها مى داند: هافبك ها نقش بسيارى در عملكرد خط دفاع دارند. صرف اينكه يك تيم از ۴ دفاع استفاده كند نمى توان از بسته ماندن خط دفاع مطمئن بود. هافبك ها زمانى كه حريف حمله مى كند بايد به خط دفاع اضافه شده و مدافعان را تنها نگذارند اما من طى بازى هايى كه از استقلال مشاهده كردم هافبك ها را بى خيال ديدم!اكبرپور در ادامه حرف هاى خود به پست تخصصى خودش اشاره مى كند كه اكنون در استقلال يك ضعف بزرگ محسوب مى شود: نمى دانم صرف اينكه يك بازيكن خارجى است چرا بايد اين مقدار صرف خريدش شود. به جرات مى گويم اگر همين الان در استقلال بازى كنم بهتر از آندره لوييز ظاهر مى شوم. سوال من اين است كه چه ميزان پول صرف خريد اين برزيلى شد؟ بسيارى از جوان هاى ما بهتر از اين بازيكن هستند اما كسى به آنها توجهى ندارد. اميدوارم فردين عابدينى، هافبك جوانى كه به تازگى در تركيب استقلال قرار گرفته بتواند در آينده به بازيكنى تاثيرگذار تبديل شود.اكبرپور نقش هافبك هاى كنارى را هم در ميزان گل هايى كه يك تيم مى پذيرد بسيار پر رنگ مى داند: هافبك هاى كنارى يك تيم در واقع بازوان مدافعان محسوب مى شوند. در استقلال نه در جناح چپ و نه در جناح راست شاهد حضور مستمر و تاثيرگذار هافبك هاى كنارى در زمان دفاع نبوديم. اميدوارم نيم فصل دوم شاهد چنين مشكلاتى در استقلال نباشيم.اكبرپور اميدوار است استقلال در ليگ دهم قهرمان شود. اين حس واقعى او در قبال استقلال است: ما وظيفه داريم اشكالات استقلال را بگوييم اما اين دليل نمى شود كه نخواهيم استقلال قهرمان شود. از صميم قلب آرزو مى كنم استقلال قهرمان ليگ شود اما در اين تعطيلات بايد اشكالات برطرف شود تا اين مهم عملى شود.
-
مصاحبه عمران زاده
عمران زاده: اگر قرار باشد ۴۰ ميليون به پاس بدهم فوتبال را كنار مى گذارم
حنيف عمران زاده مدافع تيم فوتبال استقلال تهران معتقد است اين تيم در بهترين زمان به تعطيلات خورده است.وى اظهارداشت: اگرچه استقلال در ديدار مقابل راه آهن مستحق شكست نبود اما بايد قبول كنيم به فوتبال زيبا امتياز نمى دهند و تيمى كه حرفه اى باشد مى تواند ۳ امتياز را از آن خود كند.او افزود: استقلال در بهترين شرايط به تعطيلات خورد. ما بعد از ۲ شكست
پى در پى شرايط خوبى نداشتيم و حالا بهترين فرصت پيش روى تيممان است تا با ريكاورى مناسب براى شروع دوباره ليگ آماده شود.عمران زاده درباره انتقاداتى كه از استقلال مطرح مى شود، گفت: وقتى تيممان بعد از آن همه حاشيه و اينكه دير بسته شد نتايج خوبى در ليگ گرفت كسى حتى يك تعريف خشك و خالى از استقلال نكرد. حالا كه ۲ شكست آورده ايم هم يادشان افتاده از استقلال ايراد بگيرند. بايد قبول كنيم تيمهاى بزرگ دنيا هم گاهى شرايط خوبى ندارند و نبايد ۲ شكست استقلال بزرگ جلوه داده شود.وى افزود: استقلال در چند هفته اخير چند بازيكن اصلى خود را به دليل محروميت و مصدوميت در اختيار نداشته است. به نظر من هر تيمى جاى استقلال بود زودتر افت مى كرد و نتايج بدى مى گرفت. تعطيلات ليگ بهترين فرصت است تا استقلال با بهبود مصدومانش به شرايط عادى برگردد.عمران زاده درباره اعتراض خود به رأى كميته انضباطى مبنى بر اينكه بايد ۴۰ ميليون تومان به باشگاه پاس بدهد، گفت: به اين رأى اعتراض كرده ام و اگر قرار باشد اين پول را به پاسيها بدهم فوتبال را كنار مى گذارم.
-
مصاحبه حجازی
حجازى:اردوى تركيه براى استقلال تاثيرى ندارد
ناصر حجازى مدير فنى باشگاه استقلال درخصوص اردوى تيم در تركيه گفت: ما نبايد خودمان را گول بزنيم. مگر فرقى مى كند بازيكنى مصدوم باشد يا محروم يا اگر مصدوم و محروم باشد با اردو مشكلاتمان حل شود. ما در مقابل تيم فولاد به خوبى بازى كرديم، اين بازى با همين بازيكنان بود و هيچ مشكلى نداشتيم. به نظر من اردوى تيم استقلال تاثيرى روى تيم و روند آن ندارد.
-
مصاحبه شکوری
شكورى:به مسئولين باشگاه گفتم اگر مرا نمى خواهيد بگوييد
هادى شكورى مدافع تيم استقلال گفت: وضعيت من در نيم فصل اول دراستقلال مناسب نبود در حقيقت به آنچه كه مى خواستم دست نيافتم اما نااميد نمى شوم و براى ادامه بازى ها نهايت تلاش خود را به كار مى بندم.وى افزود: با مسئولان استقلال در مورد شرايطم صحبت كردم و آنها حرفى در مورد جدايى از تيم نزدند من نيز تا زمانى كه آنها من را بخواهند و مشكلى وجود نداشته باشد در تيم مى مانم زيرا به قراردادم متعهد هستم.شكورى تصريح كرد: خيلى ها به من گفتند مظلومى به تو اعتقاد ندارد اما من با وى صحبت كردم و اين حرفها شايعه بود وقتى سرمربى تيم استقلال اين صحبتها را تائيد نكرد من براى حضور در تركيب استقلال اميدوار شدم و براى رسيدن به اهدافم تلاش مى كنم.
-
مصاحبه منتظری
پژمان منتظرى: در تعطيلات به دنبال تقويت نقاط ضعف هستيم
پژمان منتظرى مدافع استقلال تهران گفت: استقلال در بازى مقابل ذوب آهن همه چيز را در اختيار داشت اما حريف اصفهانى از اندك موقعيت هاى خود به خوبى استفاده كرد و ما را دست خالى به تعطيلات فرستاد.وى افزود: استقلال تهران بازى بسيار هماهنگى را به نمايش گذاشت و فرصت هاى زيادى را نيز بدست آورد ولى متأسفانه در ضربات آخر دقت و تمركز كافى را نداشتيم و همين باعث شد كه به نتايج دلخواه نرسيم ولى با اين سبك بازى حتماً در ادامه به موفقيت خواهيم رسيد.وى در پايان با اشاره به حضور تيم ملى در جام ملت هاى آسيا افزود: جام ملت هاى آسيا از اهميت بسيار زيادى برخوردار است و اميدوارم كه تيم ملى بتواند در اين مسابقات عملكرد ايده آلى را از خود به نمايش بگذارد و همه، آرزوى موفقيت براى اين تيم را داريم و اين را هم بدانيد كه استقلال در اين مدتى كه ليگ برتر تعطيل است با برنامه هايى كه دارد به دنبال تقويت و ارتقاى هماهنگى تيمى است و بعد از اين ۴۰ روز تيم ها با يك استقلال متفاوت تر روبرو خواهند شد
-
مصاحبه فتح اله زاده
ميتوانم هر روز سند جديدي رو كنم
خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال گفت: ميتوانم هر روز سند جديدي از بدهيها و اتفاقات رخ داده در دوران مديريت پيشين باشگاه رو كنم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ديدار علي فتحاللهزاده به همراه علي انصاري با علي سعيدلو، اختلافات با واعظ آشتياني و همچنين تصميمات فدراسيون فوتبال بدون در نظر گرفتن نظر اعضاي كميته فني باعث شد خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس با علي فتحاللهزاده سرپرست باشگاه استقلال و عضو هيات رئيسه فدراسيون فوتبال گفتوگويي انجام دهد.
فارس: استقلال به اردوي تركيه ميرود؟
در حال مهيا كردن مقدمات اين اردو هستيم. استقلال به منطقهاي دور از فضاي شهر ميرود و در اين منطقه فقط اردوي ورزشي و نه تفريحي برگزار ميشود. در اين سفر همه بازيكنان حضور خواهند داشت مگر بازيكني كه نياز به كارهاي فيزيوتراپي و درماني داشته باشد.
فارس: در مورد ديدارتان با سعيدلو و حضور علي انصاري در اين نشست صحبت كنيد.
من از علي انصاري خواستم كه با هم خدمت علي سعيدلو برويم. در اين جلسه بيشتر در رابطه با خصوصيسازي باشگاهها و توسعه ورزش صحبت كرديم. انصاري آدم اقتصادي است و جلسه پرباري بود. البته بعضي از دوستان فكر ميكنند كه اين جلسه در مورد هيأت مديره باشگاه استقلال بوده است. من قبلا از ايشان خواسته بودم كه به باشگاه كمك كند اما ايشان چون ماركتينگ(بازار يابي) بانكي دارد به صلاح نيست كه در باشگاه پست بگيرد اما قول همه گونه همكاري را به ما داده است، يعني هرچه در توانش باشد كم نميگذارد.
فارس: ديدار انصاري و سعيدلو با توجه به اتفاقات گذشته عجيب نيست؟
من هميشه گفتهام يك موقع كارهاي غير متعارف ميكنم. آدمهايي مثل انصاري ميتوانند به ورزش كمك كنند. او ميتواند هم به استقلال و هم به پرسپوليس در راستاي خصوصيسازي كمك كند. بعضيها استاد به هم زدن رابطهها هستند در حالي كه ورزش نياز به همدلي و وفاق دارد.
فارس: همكاري شما و آقاي انصاري هم عجيب است. به هرحال انصاري در مديريت واعظ آشتياني وارد باشگاه استقلال شد.
ما در نقاطي كه فكر مشترك داريم قرار است با هم همكاري كنيم. او به خاطر مشغلههاي زيادي كه دارد نميتواند پست داشته باشد اما براي توسعه ورزش از كمك دريغ نميكند و خوشحالم كه با برگزاري جلسه ديروز باعث شدم سوءتفاهمات آنها برطرف شود.
فارس: شما عضو هيأت رئيسه فوتبال هستيد و اين روزها انتقادهاي زيادي به فدراسيون بابت انتخاب افاضلي براي تيم اميد به دليل مشورت نكردن با اعضاي كميته فني ميشود.
بايد توضيحاتي در مورد ساختار بدهم. در فدراسيون، كميته تيمهاي ملي مسئوليت انتخاب مربيان و مسائل فني را برعهده دارد. اين كميته ميتواند سرمربي انتخاب و يا بركنار كند اما در كميته فني است كه درباره مسائل روز بحث ميشود، افراد نظرات خود را ميدهند و در نتيجه اين جلسات يك خروجي دارد كه اين خروجي بايد در هيأت رئيسه فدراسيون فوتبال مطرح شود آن موقع است كه ما ميتوانيم موافقت يا مخالفت خود را درباره اين خروجيها بگوئيم. درباره تصميم اخير هم هنوز هيأت رئيسه فدراسيون فوتبال تشكيل جلسه نداده است. براي همين من هم مثل شما نميدانم كه كميته تيمهاي ملي بر چه اساسي تصميم گرفته است. اگر آنچه كه شما ميگوئيد باشد مسئله قابل تعامل است. ما از بزرگاني مثل ابراهيمزاده و قلعهنويي دعوت به عمل آوردهايم كه از دانششان استفاده كنيم. بر اساس گفتههاي شما اگر نظري پرسيده نشده رفتار مناسبي نيست.
فارس: به نظر شما كميته فني ميتواند تصميمگيرنده باشد يا فقط نقش مشورتي دارد؟
به لحاظ حرفهاي ما بايد ابتدا براي كميتهها و افراد آن شرح وظايف را مشخص كنيم. مثلا وقتي از آقاي قلعهنويي براي حضور در كميته فني دعوت ميشود ابتدا بايد وظايفش را به او تشريح كنيم و بعد ببينيم كه آيا او اين سمت را قبول ميكند يا خير. اگر اين تعامل نباشد اختلاف به وجود ميآيد. ما قطعا به زودي در فدراسيون جلسهاي خواهيم داشت. به هرحال سالها تجربه داريم و نميتوانيم بگذاريم آبرويمان به راحتي برود. همه چيز بايد حرفهاي ديده شود.
فارس: روز گذشته سايت باشگاه استقلال بابت بدهيهاي واعظ آشتياني در زمان مديريتش در اين باشگاه مطلبي منتشر كرد، ظاهراً اين كش و قوسها بين شما و مديريت گذشته ادامه دارد.
آقاي واعظ آشتياني رشيد ايستاده تا براي ما مشكل درست كند. از اين افشاگريها زياد است و اگر بخواهم آنها را مطرح كنم روزي يك سند ميتوانم ارايه دهم. اميدوارم واعظ آشتياني به خودش بيايد و متوجه شود كه در فوتبال معرفت و مرام حرف اول را ميزند. دوست ندارم واعظ آشتياني به اين واديها كشيده شود. او چون ورزشي نيست اسير كساني شده كه بعدا متوجه خواهد شد از آنها رو دست خورده است.
فارس: نكته جالب اينجاست كه واعظ پس از بركناري از مديرعاملي از استقلال مدعي شد كه ديگر درباره فوتبال صحبت نميكند اما مصاحبههايش چيز ديگري را نشان ميدهد.
واعظ به اين پستي كه داشت علاقمندي پيدا كرده و اكنون كه رفته فهميده كه نبايد ميرفت. من از او ميخواهم صبر داشته باشد. سال آينده من كنار ميروم و از او خواهش ميكنم كه بازگردد. حاضرم به خاطر علاقه ايشان بروم تا بلكه استقلال بيش از اين آسيب نبيند. نميدانم ايشان مگر منفعتي در پرونده آلفا دارد كه اين چنين صحبت ميكند. او اگر جاي من بود و كارهايي را كه براي استقلال انجام دادهام كرده بود چه واكنشي نشان ميداد. واعظ آشتياني ملعبه دست افرادي شده كه ميخواهند از طريق او به استقلال حاشيه وارد كنند.
-
پورحيدري: مظلومي اسمي از هاشميان و نكونام نياورده است
در روزهاي اخير اخبار متفاوتي در خصوص پيوستن وحيد هاشميان و جواد نکونام شنيده شد ولي به نظر ميرسد استقلاليها تمايل زيادي به رسانهاي شدن اين موضوع ندارند و منصور پورحيدري هم ترجيح ميدهد در اين خصوص حرفي نزند.
پورحيدري در مورد اضافه شدن نکونام و هاشميان به فهرست استقلال ميگويد:« اين اخبار فقط در حد شايعات و گمانهزني است. پرويز مظلومي به عنوان سرمربي تا به امروز اسمي از هاشميان و نکونام نياورده است در ضمن با توجه به اينکه قرارداد حوارملامحمد با استقلال ثبت شده است بعيد ميدانم تيم ما جاي خالي داشته باشد. در ضمن براي بازيهاي آسيايي بايد ديد که آيا کادرفني بازيکن جديد ميخواهد يا خير؟»
پورحيدري که چند سال قبل سرمربي تيم ملي ايران بود، در خصوص بازي دوستانه ايران و قطر تأکيد ميکند:« تيم ملي بعد از مدتها يک بازي دوستانه انجام داد که البته بازي چندان جالب نبود. هر چند ما در زمين حريف بازي ميکرديم و شايد بازيکنان تمرينات پرفشاري را پشت سر گذاشتهاند ولي گفت که ديد که تيم ملي در فاز دفاعي آسيبپذير نشان داد و در خط دفاع نيز ناهماهنگيهايي وجود داشت که بايد اين مشکلات برطرف شود.»
-
مصاحبه میداوودی
ميداودى: در جام جهانى ۲۰۱۴ جبران مى كنم
بهترين بازيكن استقلال در ابتداى فصل حالا در منزل بسر مى برد و به جاى تمرين كردن در كلينيك دكتر نوروزى فيزيوتراپى انجام مى دهد. اميدوار است كه شرايط قبل را به دست آورد و مى گويد در اين راه از هيچ چيز نمى ترسد.
• وضعيت مصدوميتت چطور است؟
- مصدوميت هميشه دردناك است و هيچ كس از اين وضعيت راضى نيست اما چيزى كه كمى آرامم مى كند اين است كه دوران نقاهتم خوب پيش مى رود و به نظر مى رسد زودتر از موعد شرايط بازى كردن پيدا كنم.
• يعنى از چه زمانى مى توانى بازى كنى؟
- پزشكان مى گويند ۵ ماه ديگر اما من مى خواهم هر چه زودتر بازى كنم و به شرايط قبل برگردم.
• فكر نمى كنى اگر عجولانه رفتار كنى احتمال مصدوميت دوباره ات وجود دارد؟
- به هرحال زير نظر دكتر نورزى كار مى كنم و هرچه او بگويد گوش مى كنم. با نظر او تمرين مى كنم و در نهايت به ميدان مى روم.
• نمى ترسى كه بعد از بهبودى نتوانى شرايط قبل خود را به دست آورى؟
- نه، از هيچ نمى ترسم ومى خواهم با قدرت برگردم. دوباره به همان ميداودى تبديل مى شوم كه يادتان هست. در بازگشت كارى مى كنم كه همه از من راضى باشند.
• در اين مدت مسئولان استقلال تو را تنها نگذاشته اند؟
- نه، آنها همواره يار و ياورم بودند و جا دارد از همه شان تشكر كنم. واقعاً خيلى برايم زحمت كشيدند.
• ناراحت نيستى جام ملت ها و دور اول ليگ قهرمانان آسيا را از دست دادى؟
- ناراحت كه هستم اما انشاء الله جام جهانى ۲۰۱۴ و دور بعدى ليگ قهرمانان جبران مى كنم. گفتم كه در بازگشت مى خواهم بهترين باشم.
•اما استقلال در ۲ بازى گذشته ۲ شكست را متحمل شده؟
- استقلال پتانسيل بالايى دارد و بازيكنان مى توانند شرايط تيم را متحول كنند. مطئمنم بعد از تعطيلات اين تيم آنقدر خوب كار مى كند تا صدرنشين شود. انشاء الله كاپ قهرمانى امسال مال استقلال است.