-
رویانیان:حضور کریمی را تبریک میگویم/انگیزه کریمی برای خدمت به پرسپولیس ۱۰برابر گذشته است.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: علی کریمی هدیهای در روز عید مبعث به هواداران پرسپولیس بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محمد رویانیان در خصوص پیوستن علی کریمی به پرسپولیس اظهار داشت: همانطور که پس از حرف و حدیثهای فراوان بارها اعلام کردیم کریمی جزئی از باشگاه پرسپولیس است و پس از اینکه این بازیکن استراحت خود را انجام داد امروز با او وارد مذاکره شدیم. وی افزود: کریمی در روز عید مبعث قراردادش را با پرسپولیس تمدید کرد و این هدیه کوچکی بود در کنار بازیکنان خوب دیگر به تک تک هوادارن پرسپولیس که من امیدوارم این بازیکنان را در طول سال جاری مورد حمایت قرار دهند.
رویاینان خاطرنشان کرد: خوشبختانه انگیزه کریمی برای خدمت به پرسپولیس و تیم ملی فوتبال کشورمان 10 برابر گذشته است و این برای من جای خوشحالی دارد. امیدوار هستم همه بازیکنان پرسپولیس در فصل جاری انشاءالله با بازیهای خوب و هوادارپسند دل مردم را شاد کنند.
همچنین از علی کریمی هم انتظار داریم که مثل همیشه با قدرت و با تکنیک در کنار تیم باشد و از تعصب و غیرت خود مثل همیشه برای موفقیت پرسپولیس استفاده کند. کریمی یک پرسپولیسی تمام عیار است.
-
آغاز مذاکره برای تصاحب صندلی دنیزلی / عکس ورود متسو لو رفت.
مذاکره با برونو متسو که قرار بود مانند گفتگو با اریکسون ، بوناچیچ و گزینه عجیبی چون جمال حاجی در سری مذاکرات قبلی انتخاب مربی پرسپولیس، مخفیانه صورت پذیرد این بار زودتر از تصور لو رفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عکس های ورود متسو به ایران در ادامه می آید...
وی دوشنبه شب وارد شده و روز سه شنبه مذاکرات خود را انجام خواهد داد.
-
رویانیان: تکلیف دنیزلی تا پایان هفته مشخص می شود/ متسو یکی از گزینه هاست.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: با توجه به مشکلاتی که دنیزلی در ترکیه دارد ناچار شدیم باب مذاکره را با سایر گزینه ها باز کنیم.
پس از آن كه برو متسوي فرانسوي براي مذاكره با باشگاه پرسپوليس به تهران آمد، محمد رويانيان از احتمال قطع همكاري قطعي مصطفي دنيزلي با پرسپوليس خبر داد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ضمن اعلام آخرین نتایج و جزئیات مذاکره با دنیزلی و متسو گفت: حق من است که با یک چشم خود به دنیزلی نگاه کنم و نگاهی هم به گزینههای دیگر داشته باشم.
محمد رویانیان در خصوص آخرین نتایج مذاکراتش با دنیزلی برای ماندن یا نماندن در تیم پرسپولیس و همچنین مذاکره با "متسو" ضمن بیان این مطلب اظهارداشت: در خصوص ماندن یا نماندن دنیزلی در پرسپولیس و ادامه همکاری با این مربی بزرگ تا پایان هفته جاری تصمیم نهایی را خواهیم گرفت. آرزوی دنیزلی این بود که در فصل جدید رقابتهای لیگ برتر با این تیم و بازیکنان جدید قدم به میدان بگذارد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: درحال حاضر دنیزلی شرایط سختی دارد که این موضوع باعث شد تا ما با یکدیگر وارد مذاکره شویم. با صحبتهایی که طی این مذاکرات در خصوص مسائل مختلف انجام دادیم، قرار شد تا پایان هفته جاری هر دو طرف در مورد ادامه همکاری با یکدیگر تصمیم گیری کنند.
رویانیان خاطرنشان کرد: برای ما مسلم است که دنیزلی مربی بزرگ و ارزشمندی است. اما هیچ کس به اندازه من اطلاع ندارد که وی درحال حاضر در چه شرایط سختی قرار گرفته است. چون من اطلاعات دقیقی از شرایط سخت حال حاضر دنیزلی دارم، تا این لحظه با یکدیگر توافق کردهایم که وی همچنان در ترکیه حضور داشته باشد و به همین دلیل با تمدید مرخصی وی موافقت کردم.
وی تاکید کرد: در آخرین مذاکرهای که روز گذشته با دنیزلی داشتم، قرار گذاشتیم تا هر دو طرف تا پایان هفته جاری در خصوص ادامه همکاری با یکدیگر برای فصل آینده رقابتهای لیگ برتر تصمیم گیری کنیم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس یادآور شد: متاسفانه شاهدیم برخی از اخبار در بعضی رسانهها به طور ناقص و زودهنگام و حتی در برخی مواقع نادرست مطرح میشود. مطرح شدن چنین خبرهایی شرایط فعلی ما را بدتر میکند.
رویانیان گفت: آنچه مسلم است اینکه حق مدیرعامل باشگاه پرسپولیس است که با یک چشم خود به دنیزلی نگاه کرده و نگاهی هم به گزینههای دیگری داشته باشد که میتواند برای هدایت تیم پرسپولیس بیاورد. من طی مدت اخیر هر دو نگاه را داشتم. هم به دنیزلی و هم مربیان جدیدی که در صورت لزوم بتوانم آنها را به پرسپولیس بیاورم که در میان این مربیان نام "برونو متسو" نیز وجود دارد اما هیچ چیزی در خصوص حضور این مربی در تیم فوتبال پرسپولیس قطعی نیست و حتی گزینههای دیگری نیز شانس دارند که سرمربی پرسپولیس شوند.
وی تصریح کرد: همه چیز منوط به تصمیم گیری نهایی من و دنیزلی در خصوص ادامه همکاری یا قطع آن در پایان هفته جاری است چون همچنان دنیزلی گزینه اصلی هدایت تیم پرسپولیس است و ما با او قرارداد داریم.
مدیرعامل تیم پرسپولیس اظهارداشت: با توجه به آغاز خوب تمرینات تیم و برنامه ریزیهایی که برای بدنسازی بازیکنان طراحی شده است و امکانات خوب مهیا شده، به طور حتم هیچ گونه خدشهای به تیم وارد نخواهد شد و ما با فرصت کافی برای تعیین تکلیف هدایت تیم فوتبال پرسپولیس تصمیم گیری خواهیم کرد. بنابراین هواداران در این زمینه نگرانی نداشته باشند چون شاهد پرسپولیس قدرتمند درفصل آینده خواهند بود.
-
بادامکی در آستانه پیوستن به ملوان.
مسئولان ملوان در راستاي حضور پرقدرت براي فصل آينده ليگ برتر فوتبال در حال مذاكرات نهايي با سه بازيكن جديد هستند.
در شرايطي كه 70 درصد سهام ملوان با امضا قرارداد رسمي به حسين هدايتي واگذار شد اين تيم علاوه بر جذب پژمان نوري، مازيار زارع و جواد شيرزاد در حال مذاكرات نهايي براي جذب سه بازيكن استقلال، پرسپوليس و صباي قم است.
بر اين اساس حسين بادامكي هافبك پرسپوليس، اسماعيل شريفات مهاجم استقلال و سعيد بيات مدافع راست صباي قم سه بازيكني هستند كه به احتمال فراوان با قراردادي يكساله به ملوان ملحق خواهند شد.
اردوي آماده سازي ملوان براي شركت در دوازدهمين دوره ليگ برتر نيز از جمعه دوم تير در سرعين اردبيل برپا خواهد شد.
-
گزارش تکمیلی تمرین امروز/ علی کریمی حلقه اتحاد تشکیل داد.
تمرین امروز پرسپولیس با حضور علی کریمی برگزار شد.
پنجمین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 9:30 صبح امروز در ورزشگاه درفشی فر برگزار شد. در این تمرین بازیکنان پرسپولیس زیر نظر بدنساز تیم به تمرینات ویژه با کش پرداختند. این تمرین 60 دقیقه به طول انجامید.
* علی کریمی که شب گذشته قراردادش را تمدید کرده بود امروز با شماره 8 کار خود را با پرسپولیس آغاز کرد. کریمی یک ساعت زودتر از سایر بازیکنان در تمرین امروز حضور داشت و بازیکنان و هواداران برخورد گرمی با او داشتند. حدود 50 هوادار در تمرین امروز حضور داشتند که از حضور آنان در ورزشگاه جلوگیری به عمل آمد. تمرین پرسپولیس تا شنبه آینده با حضور خبرنگاران و عکاسان و بدون حضور تماشاگران برگزار میشود.
* شیرینی معاون اجرایی در تمرین امروز حضور پیدا کرد و دقایقی با برخی بازیکنان به گفت و گو پرداخت.
* در تمرین امروز 10 بازیکن حضور داشتند و مسعود داستانی غایب بود.
* دکتر خانبانی روانشناس پرسپولیس نیز کار خود را امروز با پرسپولیسیها شروع کرد.
* کریمی تمرینات خود را همراه مهدوی کیا دنبال کرد. او در پایان تمرین بازیکنان را صدا کرد و همگی در میانه زمین حلقهای بستند و با فریاد "یا علی" تمرینات را به پایان رساندند. کریمی همچنین دقایقی در انتهای تمرین با بدنساز پرسپولیس اختصاصی به گفت و گو پرداخت.
-
علی کریمی در تمرین پرسپولیس حضور یافت.
تمرین صبح امروز سهشنبه تیم فوتبال پرسپولیس تحت الشعاع حضور علی کریمی در برنامههای آمادهسازی قرار داشت.
تمرینات آمادهسازی تیم فوتبال پرسپولیس برای حضور در دوازدهمین دوره لیگ برتر صبح امروز سهشنبه با حضور علی کریمی که روزگذشته قراردادش با این تیم را تمدید کرده بود، پیگیری شد.
در این تمرین علاوه بر علی کریمی، مهدی مهدویکیا، محمد نوری، رضا نورمحمدی، سامان آقازمانی، حمیدرضا علیعسگری، محسن بنگر، جواد کاظمیان، هادی نوروزی و افشین اسماعیلزاده حضور داشتند.
سعید شیرینی تنها مسئول حاضر در محل تمرین بود. حدود 30 تماشاگر هم در محل این تمرین حضور داشتند که اجازه حضور در محل برگزاری تمرین را کسب نکردند.
ضمن اینکه در این تمرین محسن عاشوری عملکرد بازیکنان را زیر نظر گرفته بود و حاضران در تمرین هم تنها زیر نظر فرهاد چیذری بدنساز تیم، برنامههای آمادهسازی را انجام دادند.
-
براي جلوگيري از غافلگيري با متسو مذاكره كرديم/ رويانيان با دنيزلي جلسه خواهد داشت.
باشگاه پرسپوليس درباره آخرين وضعيت نيمكت اين تيم بيانيهاي صادر و اعلام كرد كه براي جلوگيري از غافلگيري احتمالي، مذاكراتي با تعدادي مربي از جمله برونو متسو انجام گرفته است.
در بيانيه باشگاه پرسپوليس آمده است:
مطالب و اخبار مختلفی در مورد حضور سرمربی جدید در رسانهها منعکس شده است که باعث بروز شایعات مختلف شده، لذا به اطلاع افکار عمومی میرساند؛ مصطفی دنیزلی و سردار رویانیان طی جلسهای که روزهای آینده خواهند داشت در مورد همکاری دو جانبه تصمیم گیریهای لازم را انجام خواهند داد و تصمیم نهایی و قطعی منوط به برگزاری این جلسه است.
در ادامه این اطلاعیه آمده است: با توجه به شرایط و مشکلات خانوادگی مصطفی دنیزلی و بیماری همسر و پدر همسر ایشان، سردار رویانیان به دلایل انسان دوستانه با چند روز مرخصی وی موافقت کرد تا طی روزهای آینده این مربی در جلسهای با مدیر عامل باشگاه شرکت کند. مسلما باشگاه پرسپولیس با توجه به شرایط حساس خود نباید در مورد سرمربی غافلگیر شود و لذا با تعدادی از مربیانی که میتوانند در آینده به این باشگاه کمک کنند از جمله متسو مذاکراتی انجام گرفته است اما در نهایت هنوز هیچ چیزی قطعی نشده و کماکان همه چیز منوط به تصمیم نهایی مدیرعامل باشگاه با دنیزلی است.
-
توضیح در خصوص یک خبر: چرا انصاری فرد سهمیه لیگ برتری محسوب می شود؟
پیوستن کریم انصاری فرد به پرسپولیس ابهامات بسیاری را در خصوص پر شدن سهمیه لیگ برتر برای هواداران این تیم ایجاد کرد و عده ای معتقد بودند این بازیکن در لیست بازیکنان زیر 23 سال قرار خواهد گرفت.
کریم انصاری فرد متولد 14 فروردین ماه 1369 است و دقیقا 22 سال و 76 روز از سن آقای گل لیگ یازدهم می گذرد. همین موضوع باعث شده تا بسیاری او را جزو سهمیه زیر 23 سال پرسپولیس بدانند نه لیگ برتر.
براساس قوانین سازمان لیگ، هر تیم می تواند 5 بازیکن زیر 23 سال جذب کند اما قرار گرفتن در فهرست این 5 نفر به معنای حضور نداشتن در سهمیه لیگ برتر نیست.
به عبارت دیگر، هر باشگاه لیگ برتری می تواند 23 بازیکن با شرایط سنی آزاد و 5 بازیکن زیر 23 سال را در هر فصل در فهرست نفراتش ثبت کند. نام این 28 بازیکن در دفتر ثبت قرارداد روی برگه مربوط به هر باشگاه نوشته می شود اما علاوه بر آن ها هر باشگاه می تواند نام 15 بازیکن را در رده سنی جوانان و امید هم رد کند.
نام این 15 بازیکن پشت برگه نوشته می شود، البته تعداد آن در فصل گذشته 12 نفر بود اما برای لیگ دوازدهم به 15 نفر افزایش پیدا کرد. این سهمیه به 5 بازیکن در رده سنی امید، 5 بازیکن جوانان و 5 بازیکن از رده سنی نوجوانان تقسیم می شود. بازیکنان امید ، جوانان و نوجوانان که نام آن ها در پشت برگه ثبت قرارداد نوشته می شود حتی اگر از تیم های لیگ برتری آمده باشند جزو 7 سهمیه آن محسوب نمی شوند.
اما چرا کریم انصاری فرد جزو سهمیه 7 بازیکن لیگ برتری پرسپولیس محسوب می شود؟ باید توجه داشته باشید که بازیکن امید در آئین نامه فیفا به بازیکن زیر «22 سال» اطلاق می شود و در قوانین داخلی لیگ ایران به بازیکن زیر 21 سال ! علاوه بر این برای عدم حضور انصاری فرد در سهمیه لیگ برتری باید نام این بازیکن حتما پشت برگه ثبت قرارداد های باشگاه سایپا در لیگ یازدهم نوشته شده باشد.
به این ترتیب کریم انصاری فرد را باید جزو 7 سهمیه لیگ برتری پرسپولیس در کنار مهرداد پولادی، سیدجلال حسینی، محسن بنگر، حسین ماهینی، شهاب گردان و محمد قاضی بدانیم.
اما اگر می پرسید به این ترتیب این قانون چه سودی برای باشگاه ها دارد؟ باید گفت پرسپولیس با استفاده از همین قانون افشین اسماعیل زاده 20 ساله را از داماش گیلان و محمدرضا خانزاده را از راه آهن به عنوان سهمیه امید به خدمت گرفت بدون آنکه نام آن ها در فهرست سهمیه لیگ برتری ثبت شود. به عبارت دیگر نام خانزاده و اسماعیل زاده ، پشت برگه ثبت قراردادها مربوط به باشگاه پرسپولیس در هیئت فوتبال تهران ثبت شده است.
-
پنجشنبه منتظر آخرین بمب ایرانی رویانیان باشید.
محمدرضا خلعتبری روز پنجشنبه بعد از بازگشت به ایران قرارداد خود را با پرسپولیس امضا می کند.
با جذب کریم انصاری فرد آقای گل لیگ یازدهم، محمدرضا خلعتبری هافبک - مهاجم تکنیکی الوصل آخرین ستاره ایرانی مدنظر باشگاه پرسپولیس برای فصل آینده است.
خلعتبری که پس از بازی تیم ملی ایران مقابل قطر برای استراحت به آلمان سفر کرده است با مسئولان باشگاه الوصل برای فصل آینده به توافق نرسید و حتی باشگاه اماراتی پس از مذاکره با مدیربرنامه های محمدرضا خلعتبری قید این بازیکن را برای فصل آینده زد.
خلعتبری البته از 2 باشگاه اماراتی دیگر نیز پیشنهاد دارد اما می خواهد با توجه به شرایط حساس تیم ملی ایران در مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل، فصل آینده را در ایران و پرسپولیس بازی کند تا با درخشش در ترکیب این تیم حضور ثابتی در تیم ملی ایران داشته باشد.
خلعتبری روز پنجشنبه به ایران بازخواهد گشت تا قرارداد خود را با باشگاه پرسپولیس امضا کند و آخرین بمب ایرانی رویانیان در فصل نقل و انتقالات باشد. هر چند بلاتکلیفی مصطفی دنیزلی در بازگشت به ایران حسابی افکار مدیرعامل سرخپوشان را مشغول کرده است.
باشگاه پرسپولیس علاوه بر خلعتبری به دنبال جذب «سوسا»، هافبک دفاعی سابق تیم های رایو والکانو و سالامانکالا اسپانیا است و در صورت عدم تمدید قرارداد امیرحسین فشنگچی، احتمال امضای قرارداد با مهرزاد معدنچی نیز وجود دارد.
-
مدیربرنامه ایمون زاید: با رویانیان برای تمدید قرارداد به توافق کامل رسیده ایم.
ایمون زاید مهاجم محبوب و لیبیایی پرسپولیس به دلیل برگزاری مراسم عروسی خواهرش همچنان در ایرلند به سر می برد و احتمالا هفته آینده برای شرکت در تمرینات پرسپولیس به تهران خواهد آمد.
با جذب کریم انصاری فرد و محمد قاضی، برخی سایت های خبری حاشیه ساز از قطع همکاری باشگاه پرسپولیس با ایمون زاید خبر دادند. خبری که البته چندان نزدیک به واقعیت به نظر نمی رسد.
ایمون زاید که پس از توافق با رویانیان برای تمدید قراردادش به ایرلند سفر کرد تا مدتی را به استراحت بپرداز قرار بود روز شنبه به تهران سفر کند اما به علت در پیش بودن عروسی خواهرش در روز یکشنبه آینده (4 تیرماه) چند روزی را بیشتر در مرخصی خواهد ماند.
کامران گروهی مدیربرنامه های ایمون زاید در ایران، در این خصوص، می گوید: زاید از چند باشگاه اروپایی هم برای فصل آینده پیشنهاد دارد اما پیش از سفر به ایرلند در مذاکره با محمد رویانیان بر سر تمام جزئیات از جمله مسائل مالی به توافق رسیدیم. البته در مدت حضور زاید در ایرلند، طرفین تماسی با یکدیگر نداشته اند.
وی افزود: طی یکی ، 2 روز آینده به دیدار رویانیان می روم تا وضعیت نهایی تمدید قرارداد ایمون زاید با پرسپولیس روشن شود. اگر اتفاق خاصی رخ ندهد قرارداد ایمون زاید را با پرسپولیس با همان مبلغ توافق شده تمدید می کنیم.
به این ترتیب زاید پس از شرکت در مراسم ازدواج خواهرش، احتمالا از اواسط هفته آینده به جمع بازیکنان پرسپولیس اضافه خواهد شد.
-
ماهینی: برای قهرمان شدن به پرسپولیس آمده ام.
بازیکن تازه وارد پرسپولیس می گوید خیلی ها می خواهند برایش حاشیه درست کنند اما او به این چیزها فکر نمی کند و آمده تا با پرسپولیس قهرمان لیگ برتر شود.
بازیکن تازه وارد پرسپولیس که فعلا در تعطیلات به سر می برد در گفت و گویی گفت: فعلا در حال استراحت هستم. اما تا چند روز آینده به تهران می آیم تا در تمرینات پرسپولیس شرکت کنم.
او با بیان اینکه برخی ها می خواهند ماهینی را وارد حاشیه کنند حرف هایش را این طور ادامه می دهد: من در بوشهر بودم که می شنیدم از قول من در روزنامه های مختلف مطلب کار کرده اند. اما من یکی دو روز است که تلفن همراهم را روشن کرده ام. متاسفم برای کسانی که از همین حالا شروع کرده اند تا برای من و پرسپولیس حاشیه سازی کنند.به این چیزها اهمیت نمی دهم و با قدرت کارم را در تیم جدیدم شروع می کنم.
او در پایان با بیان اینکه برای قهرمان شدن به پرسپولیس آمده است ادامه می دهد: پرسپولیس امسال نفراتی را جذب کرده است که بیشتر آنها ملی پوش هستند. من به این تیم آمده ام تا قهرمانی در لیگ برتر را با پیراهن سرخ تجربه کنم. مطمئن هستم که پرسپولیس امسال یک فصل خوب را تجربه خواهد کرد.
-
کریمی: رودررو همه مسائل را حل کردیم/ باشگاه بهترین تصمیم را درباره مربی میگیرد.
کاپیتان پرسپولیس گفت: وقتی با مسئولان باشگاه دور هم نشستیم و همه چیز را شفاف با همدیگر در میان گذاشتیم خیلی از ابهامات برطرف و همه چیز رودررو حل شد.
علی کریمی عنوان کرد: خوشحالم که بار دیگر در تمرینات پرسپولیس حضور یافتم. زیر نظر بدنساز خوب و کاربلدی کارمان را شروع کردهایم و امیدوارم با اضافه شدن سایر بازیکنان با تیمی کامل تمرینات خود را انجام دهیم.
تمرینات را بسیار خوب دیدم و تمام سعی و تلاشم این است که بتوانم در پرسپولیس مؤثر باشم.
وی در خصوص اظهارات مازیار زارع که گفته بود "چند بازیکن پرسپولیس به مدیرعامل و مسئولان پرسپولیس گفتند کریمی هم در داخل میدان و هم در بیرون از میدان غر میزند و بهتر است فصل بعد در پرسپولیس نباشد و از او بدگویی میکردند"، عنوان کرد: اگر مازیار حرفی زده نظر خودش را گفته است. امیدوارم حرفهایی که مازیار زده صحت نداشته باشد و اگر هم این موضوع اتفاق افتاده به سطح فنی آن بازیکن که این کار را کرده، برمیگردد و خودش باید جوابگوی اعمالش باشد.
کریمی در خصوص مذاکره مسئولان باشگاه پرسپولیس با متسو اظهار داشت: میدانم که اگر دنیزلی نیاید، باشگاه به دنبال مذاکره با مربیان بزرگی است. من دورادور از متسو شناخت دارم. مطمئنم باشگاه با جمعبندیهای انجام شده بهترین تصمیم را خواهد گرفت و بهترین مربی را انتخاب میکند.
کاپیتان پرسپولیس درباره تمدید قراردادش گفت: بعد از جلسهای که نمایندهام (علیرضا طاهری) با باشگاه داشت و همه چیز مثبت پیش رفت، قرار شد رودررو هم با مسئولان پرسپولیس صحبت کنیم. وقتی با مسئولان پرسپولیس دور هم نشستیم و همه چیز را شفاف با همدیگر در میان گذاشتیم خیلی از ابهامات برطرف شد و خوشحال هستم که رو در رو همه چیز حل شد و من در پرسپولیس ماندنی شدم. گفته بودم گزینه اولم برای عقد قرارداد پرسپولیس است و بسیار خوشحالم که این اتفاق رخ داد و باز هم در این تیم ماندگار شدم. برای من از همه چیز مهمتر موفقیت پرسپولیس است تا دل هواداران را به دست آوریم.
وی درباره بازیکنان جدید پرسپولیس تصریح کرد: خوشبختانه بازیکنان خوبی گرفتهایم و همه به دنبال این هستند تا پرسپولیس موفق شود. باشگاه در این زمینه زحمات زیادی کشیده و امیدوارم حاصل تلاشش را ببیند. به دنبال این هستیم تا در فصل جدید دل هواداران را به دست آوریم چون آنها سال قبل سختیهای زیادی کشیدهاند.
کریمی ضمن عذرخواهی از خبرنگاران و هواداران گفت: با توجه به اینکه تا مسابقات باید در دوران بدنسازی حضور پیدا کنیم شاید دیگر با رسانهها مصاحبه نکنم تا مسابقات شروع شود. دوست دارم با تمرکز تمریناتم را ادامه دهم و با توان و قوایی بیشتر به پرسپولیس کمک کنم.
-
عاشوری خواهان برگزاری اردوی 10 روزه پرسپولیس در ترکیه شد.
محسن عاشوری در نامهای به باشگاه پرسپولیس درخواست اردوی 10 روز در خارج از کشور داد.
مسئولان باشگاه پرسپولیس علی رغم اینکه هنوز قرار داد محسن عاشوری را به امضا نرساندهاند به او اختیار تام دادند تا تمرینات پرسپولیس را زیر نظر بگیرد، از همین رو عاشوری در نامهای به باشگاه پرسپولیس اعلام کرد که در صورت امکان اردوی 10 روزه برای این تیم در ترکیه در نظر گرفته شود.
اگر چه مسئولان توافق اولیه با این پیشنهاد داشتهاند، اما آنها اعلام کردند تا چند روز آینده جواب نهایی را به عاشوری خواهند داد.
-
عذرخواهی کریمی از هواداران؛ تشویق جادوگر پشت درهای بسته.
علی کریمی پس از تمرین امروز علیرغم تشویق شدید از سوی هواداران که مقابل درب ورزشگاه درفشیفر ایستاده بودند عذرخواهی کرد.
حدود 70هوادار پرسپولیس پس از تمرین امروز مقابل درب ورزشگاه درفشیفر با داشتن پلاکاردی در زمینه حمایت از علی کریمی، منتظر بودند با کاپیتان تیمشان روبهرو شوند، اما کریمی به دلیل تمرینات اختصاصی قصد داشت تا تمرین بعد از ظهر در ورزشگاه درفشیفر بماند.
به همین دلیل علیرغم تشویق شدید هواداران که از کریمی میخواستند مقابل درب ورزشگاه درفشیفر بیاید تا با او عکس یادگاری و یا امضاء بگیرند از هواداران عذرخواهی کرد و برای آنها پیام فرستاد.
هواداران پرسپولیس حتی 90دقیقه بعد از تمرین هم پشت درب ورزشگاه درفشیفر ماندن و به تشویق شدید کریمی پرداختند. کریمی هم هر چند دقیقه از سالن بدنسازی به کنار زمین میآمد و برای هواداران دستی تکان میداد.
-
مذاکرات پرسپولیسیها و متسو وارد فاز مالی شد.
مسئولان باشگاه پرسپولیس با برونو متسو بر سر مسائل مالی وارد مذاکره شدند.
پس از اینکه مسئولان باشگاه پرسپولیس متوجه شدند دنیزلی به احتمال فراوان به ایران نخواهد آمد 3 گزینه خارجی را مدنظر قرار دادند. این باشگاه در اولین گام با متسوی فرانسوی وارد مذاکره شد.
این مربی شب گذشته وارد ایران شد و جلسهای با رویانیان برگزار کرد.
امروز دومین جلسه برگزار شد و خبر میرسد پرسپولیسیها توافقات خوبی با متسو داشتند. طرفین امروز بر سر مسائل مالی وارد مذاکره شدند و در صورت توافق نهایی و فسخ قرارداد با دنیزلی، متسو به عنوان سرمربی پرسپولیس معرفی میشود.
-
رویانیان: خلعتبری را بازیکن پرسپولیس بدانید/ کریم انصاری فرد از پرسپولیس به اروپا می رود.
زوج قاضی و زاید برای خط حمله کافی بود که ناگهان کریم انصاری فرد هم آفتابی شد.
علی فتح الله زاده به امیر قلعه نویی گفته بود: «حاجی جان کریم را برایت خریدم، دیگر چه می خواهی؟!» ولی دریغ از اینکه کریم انصاری فرد هم مال پرسپولیسی ها شد.
قبل از او هم رویانیان شهاب گردان، سید جلال حسینی، محسن بنگر، حسین ماهینی، تمدید قرارداد پولادی و محمد قاضی را جذب کرده بود.
رویانیان که چندی پیش گفته بود: «پرسپولیس کهکشانی شوخی بود.» حالا تیم پرستاره ای بسته. اگر دو سال قبل سپاهان کهکشانی بود و سال قبل استقلال، حالا این لقب را به پرسپولیس میدهند. این تیم حالا حتی در خط حمله ترافیک بازیکن دارد! قاضی، زاید و انصاری فرد بازیکنانی هستند که هر کدام ادعای فیکس بودن دارند. اگر زاید را از این مثلث کنار بگذاریم، حداقل این موضوع درباره قاضی و انصاری فرد صدق می کند.
دیروز همه به دنبال این دو مهاجم نوک قرمزها بودند تا مزه دهان شان را بفهمند اما این محمد رویانیان بود که در این باره حرف زد: «دو تا از بهترین مهاجم ها را داریم و من همین جا به شما دو قول می دهم.» او این جمله را به گفت و خیلی جدی ادامه داد: «من به شما قول می دهم محمد قاضی آقای گل لیگ برتر می شود و کریم انصاری فرد هم از پرسپولیس به اروپا می رود.»
رویانیان فعلا دست بردار نیست. مدیر عامل پرسپولیس که بر سر انصاری فرد با استقلالی ها بدجور جنگید، انگار می خواهد خلعتبری را هم از چنگ آنها در بیاورد. آبی ها می گفتند با این بازیکن مذاکره کرده اند ولی خود او گفت: «اصلا با من تماسی نداشتند.» در حالیکه دیروز خبر رسید الوصل با خلعتبری به پایان خط رسیده، رویانیان به طرفداران پرسپولیس قول دیگری هم داد: «او بازیکن پرسپولیس است. همین روزها قراردادش را می بندیم.»
بدین ترتیب، تمام خلاء های پرسپولیس از بین می رود تا رویانیان تیمی کهکشانی بسته باشد. مدیر عامل قرمزها که این سه قول را می دهد، حرف های خود را اینطور تمام می کند: «این یک دهم برنامه هایی است که من در پرسپولیس دارم. در آینده به شما خواهم گفت که چه نقشه هایی برای این تیم کشیده ام. من شبانه روز برای بستن پرسپولیس وقت گذاشتم. به خاطر همین تیم من باید با بقیه تیم ها یک فرقی داشته باشد.»
-
پروین: با متسو اتمام حجت کردیم/ تا دو روز آینده قرارداد نهایی را امضا میکنیم.
عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس از عقد قرارداد با برونو متسو تا دو روز آینده خبر داد.
علی پروین عنوان کرد: پس از اتفاقاتی که برای مصطفی دنیزلی افتاد سردار رویانیان بارها سعی کرد به این مربی کمک کند تا مشکلات خانوادگیاش حل شود اما متاسفانه هرچه ایستادیم او نیامد و باید دوباره کار را شروع میکردیم.
وی افزود: رویانیان مذاکرات خوبی با چند مربی داشت که گزینه خوبش متسو است. انشاءالله ظرف دو روز آینده این مربی قراردادش را امضا و شروع به کار میکند و اگر مشکلی پیش نیاید متسو سرمربی ما خواهد بود.
پروین با اشاره به دیدار با متسو عنوان کرد: حرفهایمان را زدیم و با این مربی اتمام حجت کردیم. همه باید کمک کنیم تا با تیمی که سردار بسته هواداران را شاد کنیم. باید زودتر برای انتخاب مربی اقدام میکردیم که این اتفاق با تلاشهای رویانیان رخ داد. دست دنیزلی هم درد نکند، زحمات زیادی کشید و انشاءالله بتوانیم با متسو به خواستههایمان برسیم.
-
تماس رویانیان با مهاجم سابق الغرافه در خصوص متسو.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس براي جذب برونو متسو از فرهاد مجيدي مشاوره گرفت.
محمد رويانيان روز گذشته (دوشنبه) در تماسي تلفني با فرهاد مجيدي كه بيش از 30 دقيقه به طول انجاميد، از او درباره ويژگيها و نوع عملكرد برونو متسو در فوتبال امارات و قطر پرسيد.
فرهاد مجيدي در اين گفتوگو، متسو را مربي بزرگ و توانمندي ارزيابي كرد كه حضورش در فوتبال باشگاهي ايران ميتواند موثر باشد. مجيدي گفت: هر قدر پاي مربيان بزرگ به فوتبال ايران باز شود به سود فوتبال كشورمان خواهد بود.
متسو كه شب گذشته براي مذاكره با رويانيان به تهران آمده است، امروز از امكانات ورزشگاه درفشيفر ديدن كرد و ظاهرا با پرسپوليسيها به توافق اوليهاي نيز رسيده است.
-
گزارش تصویری : تمرین سه شنبه پرسپولیس.
گزارش تصویری از سومین روز آغاز تمرینات پرسپولیس برای لیگ جدید با ورود علی کریمی به تمرینات این تیم:
-
تعداد ملی پوشان پرسپولیس همچنان رو به افزایش.
اگر محمدرضا خلعتبری طی روزهای آینده قرارداد خود را امضا کند، تعداد ملی پوشان پرسپولیس به عدد 9 خواهد رسید.
عملکرد بی نظیر رویانیان در فصل نقل و انتقالات همه نگاه ها را متوجه باشگاه پرسپولیس تا پس از سال ها استخوان بندی تیم ملی فوتبال ایران را سرخپوشان پایتخت تشکیل بدهند.
با جذب انصاری فرد تعداد ملی پوشان پرسپولیس به عدد 8 رسید و آنطور که پیداست با امضای قرارداد محمدرضا خلعتبری این تعداد باز هم افزایش خواهد داشت.
علی کریمی، سیدجلال حسینی، مهرداد پولادی، حسین ماهینی، شهاب گردان، محمد قاضی ، غلامرضا رضایی و کریم انصاری فرد در حال حاضر ملی پوشان پرسپولیس هستند و امضای قرارداد محمدرضا خلعتبری با این تیم هم تقریبا قطعی شده.
به این ها البته علیرضا حقیقی را هم اضافه کنید که با پیراهن پرسپولیس لژیونر شد و به رابین کازان پیوست. او یکی از نفرات ثابت لیست کارلوس کی روش است. همچنین محمد نوری و محسن بنگر نفراتی هستند که در بیشتر اردوهای ملی حضور داشتند و هیچ بعید نیست در آینده بار دیگر ملی پوش شوند.
نکته جالب اینکه از میان ملی پوشان پرسپولیس، علی کریمی، سید جلال حسینی ، کریم انصاری فرد، حسین ماهینی و مهرداد پولادی در آخرین بازی شاگردان کی روش مقابل قطر در ترکیب ثابت حضور داشتند و محمدرضا خلعتبری هم از نیمه دوم مسابقه به زمین رفت و عملکرد جالب توجهی هم داشت.
-
عاشوری: آمار بازیکنان پرسپولیس مرا امیدوار کرد/ تصمیم ما به نفع هواداران است.
مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: تصمیم ما برای برگزاری تمرینات پشت درهای بسته به نفع هواداران است.
محسن عاشوری اظهار داشت: هفته گذشته مترجم مصطفی دنیزلی با من تماس گرفت و اعلام کرد اگر در ایران هستم تمرینات پرسپولیس را طبق برنامه دنیزلی از روز چهارشنبه شروع کنم تا خودش به ایران بیاید.
وی افزود: متاسفانه مشکلی در این بین پیش آمد و تمرینات را با 2 روز تاخیر با 10 نفر شروع کردیم. یک سری از بازیکنان در مرخصی هستند و افراد دیگری همراه با تیم ملی جوانان به مسافرت رفتهاند. انشاالله با اضافه شدن این بازیکنان تیم کاملی خواهیم داشت.
عاشوری تاکید کرد: رویانیان از من خواست با قدرت و با اختیار تام کارم را شروع کنم. من هم به خاطر اعتماد ایشان و نگاه ویژه رویانیان کار را شروع کردم. از مسئولان باشگاه درخواست کردم با توجه به اینکه در حال از دست دادن زمان بودیم یک بدنساز خوب استخدام کنند که رویانیان با درخواست من موافقت کرد و چیذری را آوردیم که بازیکنان بزرگی مثل مهدوی کیا و هاشمیان از او شناخت خوب دارند.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا درست است بدون قرارداد و سرمربی تیم با پرسپولیس استارت زدهاید یادآور شد: قبول دارم این موضوع حرفهای نیست که بازیکن و مربی بدون قرارداد کار خود را شروع کند اما من به خاطر پرسپولیس و قلبم خواستم به این تیم کمک کوچکی کرده باشم. در این زمان من به فکر پرسپولیس هستم نه چیز دیگر. من در پرسپولیس بازی کردهام و این تیم را دوست دارم.
عاشوری افزود: از طرف دیگر برای من جالب بود که رویانیان و دنیزلی به من اطمینان کردند. الان نباید دنبال این باشیم که قرارداد دارم یا خیر. سر فرصت میشود درباره این ماجراها حرف زد هر وقت هم سرمربی جدید آمد اختیار تام دارد دستیاران خود را انتخاب کند. اگر بودم به پرسپولیس کمک میکنم در غیر این صورت وجدانم راحت است که کم نگذاشتهام.
مربی پرسپولیس درباره نحوه تمرینات این تیم گفت: به نظر من بچهها فوق العاده کار را شروع کردند. ما بعد از ظهر روز گذشته 11 کیلومتر را در یک ساعت و 20 دقیقه دویدیم و این نشان میدهد بازیکنان این پتانسیل را دارند که 14 کیلومتر را ظرف یک ساعت و 30 دقیقه بدوند. این خیلی آمار خوبی است و مرا غافلگیر و خیالم را برای شروع فصل راحت کرد.
وی در خصوص بازیکنان جذب شده گفت: در خط دفاعی و دروازه کمی نگران بودیم اما بازیکنان خوبی را جذب کردیم. در خط هافبک نیز چندان نگران نبودیم اما در حمله نیاز به بازیکنان داشتیم که مهرههای خوبی را گرفتهایم. نیاز به دو هافبک دفاعی خوب داریم که یکی از آنها از برزیل میآید و کار بازیکن دیگر نیز توسط رویانیان در حال انجام است.
مربی پرسپولیس درباره ناراحتی هواداران از برگزاری تمرینات پشت درهای بسته گفت: یک سال فوتبالم را در قطر دنبال کردم اما بدترین روزهای فوتبالیام بود چون هیچ هواداری را در بازیها نمیدیدم. وقتی هوادار در فوتبال نباشد هیچ لذتی ندارد ولی این کار ما فقط به خاطر هواداران است. در فصل بدنسازی فشار روی بازیکنان بسیار زیاد است و باید صداها راحتتر و با تمرکز به یک بازیکن برسد در غیر این صورت خلل ایجاد میشود. با توجه به اینکه بدنسازی پرسپولیس به روز است تصمیم گرفتیم هواداران در تمرین نباشند اما این موضوع به معنای آن نیست که هواداران را در تمرینات راه نمیدهیم.
وی تاکید کرد: اگر این تصمیم را گرفتهایم به خاطر خود هواداران است. هواداران به بازیکنان پرسپولیس علاقه دارند و بعد از اینکه بازیکنان مورد علاقه خود را تشویق میکنند دوست دارند جواب بشنوند و اگر بازیکنی عکس العمل نشان ندهد ممکن است دلخوریهایی به وجود آید. به همین دلیل هواداران از من بپذیرند که این کار به نفع پرسپولیس است.
-
گزارش تمرین بعد از ظهر/ تمرین گلزنی و شعار علیه استقلال.
تمرین امروز پرسپولیس در نوبت بعد از ظهر از ساعت 18:30 در ورزشگاه درفشی فر آغاز شد.
پس از گذشت 20 دقیقه از تمرین بارش شدید باران که سپس تبدیل به تگرگ شد دقایقی تمرین قرمز پوشان را تعطیل کرد. بازیکنان زیر سکوهای ورزشگاه درفشیفر پناه بردند تا باران و تگرگ قطع شود.
* حدود 50 هوادار در تمرین امروز حضور داشتند و پشت درهای بسته به شدت علی کریمی را مورد تشویق قرار دادند. هواداران پرسپولیس علیه باشگاه استقلال و رئیس هیئت مدیره این باشگاه هم شعار دادند.
* بازیکنان پرسپولیس با پیراهنهای فسفری و کادر فنی با پیراهن نارنجی در تمرین حضور داشتند.
* هر دو دوری که بازیکنان دور زمین میدویدند با دستور چیذری بدنساز پرسپولیس ضربان قلب و نبض آنها کنترل میشد.
* هادی نوروزی بود با فرزندش در تمرین حضور یافته بود.
* محسن عاشوری مربی پرسپولیس به بازیکنان هشدار میداد که در تمرینات بدنسازی باید با دقت و تمرکز کافی به تمرین بپردازند.
* بازیکنان در قسمتی از تمرین به تمرین گلزنی پرداختند.
-
گلباران کریمی مقابل ورزشگاه درفشیفر/ عکس یادگاری با نوزاد 9 ماهه.
هواداران تیم فوتبال پرسپولیس با حضور مقابل در ورزشگاه درفشیفر خودروی علی کریمی را گلباران کردند.
حدود 50 هوادار پرسپولیس که برخی از آنها از صبح امروز در مقابل در ورزشگاه درفشیفر بودند پس از اتمام تمرین امروز بعد از ظهر قرمز پوشان موفق شدند علی کریمی را از نزدیک ببینید و با او صحبت کنند.
هواداران با دیدن کریمی روی خودروی وی گل ریختند و 2 جعبه شیرینی به علی کریمی اهدا کردند. کریمی نیز این شیرینیها را بین هواداران پرسپولیس تقسیم کرد.
عکس یادگاری یک نوزاد 9 ماهه با لباس قرمز رنگ با علی کریمی در نوع خود جالب بود.
هواداران از کریمی میپرسیدند امسال وضعیت پرسپولیس چطور است که کریمی گفت: خوشبختانه همه چیز خوب است و بچهها نیاز به حمایت همه جانبه شما دارند.
وی سپس دقایقی مقابل در ورزشگاه درفشی فر ایستاد و با هواداران عکس یادگاری انداخت.
علی کریمی پس از اینکه ساعت 8:30 امروز در ورزشگاه درفشی فر حضور پیدا کرد تا تمرین بعد از ظهر به منزل نرفت و در ورزشگاه مانده بود.
-
مهدی مهدوی کیا با پرسپولیس قرارداد سفید امضا کرد.
مهدی مهدویکیا دقایقی قبل در جلسهای با رویانیان قراردادش را به مدت یکسال با سرخپوشان سفید امضا کرد.
مهدی مهدویکیا هافبک با اخلاق تیم فوتبال پرسپولیس دقایقی قبل در جلسهای با رویانیان شرکت کرد و قراداد خود را به مدت یک سال دیگر سفید امضا کرد.
رویانیان در این باره گفت: مهدویکیا مرد با اخلاق فوتبال کشورمان است که باید الگوی فوتبالیستهای جوان ما باشد او سرمایه باشگاه است و ما افتخار میکنیم موشک فوتبال کشورمان یک سال دیگر در پرسپولیس ماند.
-
مذاکرات مثبت پرسپولیس با «سوسا»/ هافبک برزیلی به زودی امضا می کند.
هافبک دفاعی 27 ساله اهل کشور برزیل بزودی قرارداد خود را با باشگاه پرسپولیس امضا می کند.
با منتفی شدن حضور ویکتور پاسوس در پرسپولیس ، مسئولان این باشگاه باب مذاکره را با یک هافبک دفاعی کارنامه دار دیگر آغاز کرده اند.
«سوسا» برزیلی که متولد 1985 است (27 سال سن دارد) سابقه بازی در تیم های رایو والکانو و سالامانکالا اسپانیا را در کارنامه دارد و فصل گذشته در لیگ پرتغال حضور داشت.
مذاکرات سرخپوشان با سوسا روند مثبتی را طی می کند و طرفین سر اکثر جزئیات قرارداد از جمله مسائل مالی به توافق رسیدند، به این ترتیب این بازیکن طی روزهای آینده رسما قرارداد خود را با پرسپولیس امضا می کند.
گفتنی است، براساس قوانین سازمان لیگ سوسا باید پیش از امضای قرارداد با پرسپولیس در تست های پزشکی شرکت کند.
-
مذاکرات جدید پرسپولیسیها با خلعتبری و جلسه با متسو در درکه.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس باز هم با محمد رضا خلعتبری مذاکره کرد.
پس از جذب کریم انصاری فرد، محمد رویانیان پس از جلسهای با علی پروین و برخی از پیشکسوتان پرسپولیس اعلام کرد که برای جذب خلعتبری همچنان در حال تلاش است. از همین رو وی شب گذشته و امروز در دو مرحله با مهاجم تیم ملی کشورمان وارد مذاکره شد و با او در خصوص حضورش در پرسپولیس در صورتی که در امارات نماند به توافقاتی رسید.
خلعتبری در آخرین صحبتهایش با مسئولان پرسپولیس اعلام کرد در روزهاِی آینده پاسخ نهایی را به آنها خواهد داد.
همچنین مسئولان باشگاه پرسپولیس با برونو متسو به توافقات برای حضور در پرسپولیس رسیدند، از همین رو پس از دیدار از ورزشگاه درفشیفر در ارتفاعات درکه حضور پیدا کردند و در جلسهای با یکدیگر شرکت کردند.
این جلسه به صرف ناهار بود و علی پروین، رویانیان، متسو، برخی از مدیران باشگاه پرسپولیس و مدیر برنامههای این مربی فرانسوی حضور داشتند.
-
دیدار شبانه متسو و رویانیان/ سرمربی فرانسوی امروز می رود.
برونو متسو شب گذشته در جلسهای با مدیرعامل باشگاه پرسپولیس آخرین صحبتهایش را پیش از ترک ایران انجام داد.
پس از اینکه احتمال حضور دنیزلی در ایران کاهش یافت مسئولان باشگاه پرسپولیس با برونو متسو وارد مذاکره شدند و با این مربی به توافقات خوبی رسیدند.
پس از دو جلسه روز گذشته و بازدید متسو از زمین تمرین و امکانات قرمزپوشان در آخرین ساعات شب گذشته نیز جلسهای در هتل اوین بین رویانیان و این مربی برگزار شد.
گفته میشود توافقات برای حضور متسو در پرسپولیس انجام شده و همه چیز بستگی به امضای تفاهمنامه فسخ قرارداد دنیزلی دارد.
متسو صبح امروز ایران را ترک میکند و گفته میشود قرار است تا 2 روز آینده برای عقد قرارداد نهایی به ایران برگردد.
این در حالی است که گفته میشود پرسپولیس دو گزینه دیگر هم برای سرمربیگری در نظر
-
پیغام خلعتبری به پرسپولیس: اگر متسو بیاید، امضا نمی کنم.
هافبک تکنیکی تیم ملی فوتبال ایران به مسئولان باشگاه پرسپولیس پیغام داد در صورت عقد قرارداد با برونو متسو فرانسوی به این تیم نخواهد پیوست.
محمدرضا خلعتبری که فصل گذشته در تیم فوتبال الغرافه قطر زیر نظر برونو متسو فرانسوی بازی می کرد با این مربی دچار اختلاف عمیق شده و در نهایت از این تیم کنار گذاشته شد.
پس از آن بود که خلعتبری راهی امارات شد و ستاره تیم دیگو مارادونا در لیگ این کشور و جام خلیج پارس لقب گرفت.
متسو البته پس از کنار گذاشتن خلعتبری خودش نیز چندان در تیم قطری دوام نیاورد و از سمت خود برکنار شد تا مدت همکاری اش با فرهاد مجیدی، دومین مهاجم ایرانی تیم قطری هم چندان طولانی نشود!
به همین خاطر محمدرضا خلعتبری در آخرین تماس به مسئولان باشگاه پرسپولیس پیغام داد که اگر برونو متسو فرانسوی به عنوان جانشین مصطفی دنیزلی در این تیم انتخاب شود، به جمع سرخپوشان پایتخت نخواهد پیوست و به سایر پیشنهاداتش فکر می کند.
گفتنی است، پیش از این قرار بود خلعتبری روز پنجشنبه قرارداد خود را با پرسپولیس امضا کند اما با ورود برونو متسو به تهران معادلات به کلی تغییر کرد.
-
رویانیان با گابریل کالدرون آرژانتینی مذاکره می کند.
مدیرعامل پرسپولیس مذاکراتی با گابریل کالدرون مربی آرژانتینی داشته است.
مدیرعامل پرسپولیس که گفته متسو تنها یکی از گزینههای سرمربیگری پرسپولیس است، مذاکراتی با گابریل کالدرون آرژانتینی داشته است. کالدرون سابقه سرمربیگری در تیمهای الهلال و الاتحاد عربستان و همچنین تیم ملی این کشور را داشته است.
رویانیان ظاهرا میخواهد این بار هم عکس مذاکرات خود با چند مربی بزرگ را در یک روز روی خروجی سایت باشگاه پرسپولیس قرار بدهد تا ثابت کند برای انتخاب سرمربی پرسپولیس با گزینههای مختلفی صحبت کرده است. او در روزهایی که دنبال جانشین حمید استیلی میگشت، چنین کاری انجام داده بود و با چند مربی بزرگ مثل اریکسون مذاکره کرد که با هر کدام از آنها هم یک عکس یادگاری گرفت تا ثابت کند واقعا آنها را به ایران آورده است.
-
جادوگر دیروز از 7 صبح تا 8 شب در درفشی فر بود.
بازگشت علي كريمي به تمرين پرسپوليس، مهمترين اتفاق روز سوم تمرينهاي سرخها در فصل جديد بود. كريمي طبق عادت هميشگي و سحرخيزياش ساعت 7 صبح در ورزشگاه درفشيفر حاضر شد.
شماره 8 در طول تمرين همراه مهدي مهدويكيا بود و البته از پشت درهاي بسته ورزشگاه ميشنيد كه معدود هواداران پشت در مانده چطور تشويقش ميكنند.
كريمي در پايان تمرين بازيكنان را صدا كرد و همگي حلقهاي بستند و با فرياد «يا علي» تمرين تمام شد. جادوگر در پايان دقايقي با بدنساز تيم صحبت كرد. او لحظاتي سر به سر پزشك تيم هم ميگذاشت و با او شوخي ميكرد.
حدود 70هوادار پرسپوليس بعد از تمرين ديروز مقابل ورودي ورزشگاه درفشيفر با داشتن پلاكاردي در زمينه حمايت از علي كريمي، منتظر بودند با كاپيتان تيمشان روبرو شوند اما كريمي به دليل تمرينهاي اختصاصي قصد داشت تا تمرين بعد از ظهر در ورزشگاه درفشيفر بماند. به همين دليل عليرغم تشويق شديد هواداران كه از كريمي ميخواستند مقابل ورودي ورزشگاه درفشيفر بيايد تا با او عكس يادگاري يا امضا بگيرند از هواداران عذرخواهي كرد و براي آنها پيام فرستاد.
هواداران پرسپوليس حتي 90دقيقه بعد از تمرين هم پشت ورودي ورزشگاه درفشيفر ماندند و به تشويق شديد كريمي پرداختند. كريمي هم هر چند دقيقه يكبار از سالن بدنسازي به كنار زمين ميآمد و براي هواداران دستي تكان ميداد.
شماره 8 قرمزها ديروز يكي از آن كارهاي خاص خود را انجام داد و بعد از پايان تمرين در ميان شگفتي همبازيان و مربيانش در ورزشگاه درفشيفر ماندني شد تا در تمرين بعد از ظهر هم حاضر باشد. ظاهرا كريمي به خاطر دوري منزلش و مسافتي كه بايد برود و برگردد در درفشيفر ماندني شد، هر چند او عاشق تمرين است و با احتساب ساعت خروجش از محل تمرين حدود 13 ساعت در ورزشگاه درفشيفر ماندني شد!
حضور كريمي در تمرين پرسپوليس هم از اين حيث جالب و عجيب بود كه او تنها 6 روز بعد از بازي تيم ملي با قطر در تمرين تيمش شركت كرد آن هم در صورتي كه پرسپوليس 10 و كی روش 20 روز به بازيكنانشان استراحت داده بودند.
-
با رفع مشکلات مالی/ فشنگچی با پرسپولیس به توافق رسید.
امیرحسین فشنگچی به مدت یک سال دیگر با پرسپولیس به توافق رسید.
امیرحسین فشنگیچی هافبک تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل مشکلات مالی چند مدتی بود که با مسئولان باشگاه به توافق نرسیده بوده اما پس از جلسهای که شب گذشته با رویانیان برگزار کرد بالاخره این بازیکن با قرمزپوشان به توافق رسید و با عقد قرارداد یکساله در جمع قرمزپوشان ماندنی شد فشنگچی امروز در تمرین پرسپولیس حضور پیدا خواهد کرد.
-
حسین بادامکی با امضای قرارداد یکساله به ملوان پیوست.
حسین بادامکی با امضای قرارداد یکساله به تیم فوتبال ملوان پیوست.
صادق درودگر سرپرست باشگاه ملوان اظهار داشت: با حسین بادامکی قرارداد یک ساله امضا کردیم و این بازیکن رسما به ملوان پیوست. با شریفات هم مذاکره کردیم اما او گفت شاید در استقلال بماند و فعلا بحث حضورش در ملوان کمرنگ شده است.
وی ادامه داد: علی حسنی صفت دروازه بان فصل گذشته ملوان و بابک پورغلامی دیگر بازیکن ملوان نیز قراردادشان را با باشگاه تمدید کردند.
-
تمرین پرسپولیس با حضور فشنگچی برگزار شد/ کریمی و کاظمیان غایب بودند.
تمرین صبح امروز چهارشنبه تیم فوتبال پرسپولیس در غیاب علی کریمی و با حضور 11 بازیکن برگزار شد.
تمرینات آمادهسازی تیم فوتبال پرسپولیس برای حضور در دوازدهمین دوره لیگ برتر صبح امروز چهارشنبه از ساعت 9:30 دقیقه در غیاب علی کریمی و جواد کاظمیان برگزار شد.
کریمی که به عنوان بازیکن ملیپوش تا روز شنبه مرخصی دارد، روز گذشته در تمرین پرسپولیس حضور داشت اما امروز با هماهنگی در تمرین امروز شرکت نکرد. فشنگچی هم که به نظر میرسد قراردادش را با پرسپولیس تمدید کرده است، در تمرین سرخپوشان حضور یافت.
در این تمرین مهدی مهدویکیا، محمد نوری، رضا نورمحمدی، سامان آقازمانی، حمیدرضا علیعسگری، محسن بنگر، هادی نوروزی، امیرحسین فشنگچی، مسعود داستانی، افشین اسماعیلزاده، حسین کنعانی حضور داشتند.
حسین کنعانی بازیکن تیم فوتبال جوانان تنها بازیکنی بود که دور زمین میدوید. ضمن اینکه سایر بازیکنان امروز تمرینات بدنسازی سنگینتر نسبت به روزهای گذشته برگزار کردند.
حدود 20 تماشاگر هم برای تماشای تمرین امروز پرسپولیس به ورزشگاه درفشیفر آمده اما پشت درهای بسته ماندند و از همان محل بازیکنان را تشویق میکنند.
-
انصاریفرد رضایت داد؛ شماره10 پرسپولیس به رضایی رسید.
پس از صحبت مسئولان باشگاه پرسپولیس با 2 بازیکن این تیم شماره 10 سرخپوشان پایتخت به غلامرضا رضایی رسید.
مسئولان باشگاه پرسپولیس پس از عقد قرارداد با کریم انصاریفرد ، آقای گل لیگ یازدهم، با درخواست این بازیکن مبنی بر پوشیدن پیراهن شماره 10 در تیم فوتبال پرسپولیس مواجه شدند.
این در شرایطی بود که پیراهن شماره 10 حدود سه سال است که بر تن غلامرضا رضایی است و او نیز دوست نداشت این پیراهن را از دست بدهد.
پس از صحبتهای انجام شده بین مسئولان باشگاه پرسپولیس و رضایی و انصاریفرد بالاخره پیراهن شماره 10 قرمزپوشان نزد غلامرضا رضایی ماند و قرار است انصاریفرد شماره جدیدی را انتخاب و در فصل جاری در پرسپولیس بر تن کند.
-
نوری: خوشحالم که کریمی دوباره در کنار ماست.
محمد نوری هافبک پرسپولیس معتقد است که این تیم در فصل نقل و انتقالات عملکرد خوبی داشته و امیدوار است که پرسپولیس در فصل جدید لیگ برتر قهرمانی را از آن خودش کند.
نوری ابتدا در خصوص شرایط فعلی پرسپولیس حرفهایش را اینگونه آغاز میکند: چند روزی است که تمرینات بدنسازی را آغاز کردیم. هر چند که هنوز با تمامی بازیکنان تمرین نمیکنیم و تکلیف سرمربی هم معلوم نیست.
ولی مهم این است که شروع کردهایم و امیدوارم دیگر بازیکنان هم به جمع ما اضافه شوند تا بتوانیم با تمامی نفرات تمرین کرده و خودمان را آماده کنیم.
از نوری در مورد خریدهای پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات و لقب کهکشانی سوال میکنیم که او ادامه میدهد:«پرسپولیس کهکشانی نیست و این القاب معنی ندارد. ما بازیکنان بسیار خوبی گرفتهایم ولی باید همه چیز را در زمین مسابقه نشان دهیم. این درست که پرسپولیس در فصل جدید بازیکنان بسیار خوبی دارد ولی هماهنگی تیمی ما از همه چیز مهمتر است و این در حالی است که پرسپولیس دچار تغییرات گستردهای شده و امیدوارم در لیگ برتر خیلی زود هماهنگ شویم تا با مشکل مواجه نشویم.
از نوری در مورد عدم بازگشت مصطفی دنیزلی به پرسپولیس سوال میکنیم و اینکه قرار است برونو متسو سرمربی جدید پرسپولیس شود. او در این خصوص میگوید: بهتر است سرمربی پرسپولیس به صورت رسمی مشخص شود تا بهتر بتوانیم در این مورد صحبت کنیم. الان حرفی در خصوص کادر فنی ندارم ولی امیدوارم هر چه زودتر تکلیف سرمربی مشخص شود تا خیلی زود تمرینات را زیر نظر سرمربی انجام دهیم.
از نوری در مورد حرفهای مازیار زارع سوال میکنیم. زارع 2 روز پیش در مصاحبهای گفته بود که عدهای از بازیکنان پرسپولیس پشت سر کریمی حرف میزدند تا رویانیان او را کنار بگذارد. نوری در این خصوص میگوید: من در پرسپولیس هیچ مشکلی با زارع نداشتم و اتفاقا او یکی از دوستان من است. در مورد حرفهای زارع خیلیها از من سوال کردهاند ولی بهتر است خودش بگوید که منظورش چه نفراتی بودهاند. علی کریمی بازیکن بزرگی است که حضورش در هر تیمی نعمت است و خوشحالم که دوباره او در کنار ما حضور دارد.
-
ماهینی: پدربزرگم از من هم پرسپولیسی تر است!/ تلاش می کنم جای خسرو را در تیم ملی بگیرم.
حسین ماهینی مدافع راست پرسپولیس اهل حاشیه و سر و صدا نیست.
کمتر کسی می تواند این بازیکن را به حاشیه ببرد چون به قول خودش حوصله دردسر، شایعه و حاشیه را ندارد. دیروز دقایقی با ماهینی صحبت کردیم و نکات بامزه ای از مصاحبه اش متوجه شدیم. حرف های این بازیکن را بخوانید:
*چند روزی است که خبری از تو نداریم، کجایی؟!
بعد از بازی تیم ملی مقابل قطر، باشگاه پرسپولیس به بازیکنان ملی پوش استراحت داد و من هم در این زمان، سری به خانواده ام در بوشهر زدم تا از نظر روحی، ریکاوری کنم.
*به نظر می رسید زیاد اهل شلوغی و سر و صدا نیستی؟
نه اصلا اهل این حرف ها نیستم. از همان سالهای اول فوتبالم هم کم مصاحبه می کردم و دوست نداشتم زیاد در چشم باشم یا وارد حاشیه شوم. کار خودم را می کنم، سرم پایین است و فقط به پیشرفت در فوتبال فکر می کنم اما با این شرایط هم، بعضی ها اذیتم می کنند.
*چطور؟
من تا دو روز بعد از بازی تیم ملی، موبایلم را به خاطر احترام به خبرنگاران روشن گذاشتم و حرف زدم اما پس از آن، گوشی ام را خاموش کردم تا استراحت کنم. دو شب قبل، کنار خانواده بودم که یکی از دوستانم زنگ زد و گفت چرا با فلان سایت مصاحبه کردی و گفتی که به اجبار رفتی به پرسپولیس؟ یک لحظه سرم گیج رفت! فکرش را نمی کردم در موردم چنین بحثی مطرح شود. امروز (صبح دیروز) با بعضی از دوستان در باشگاه تماس گرفتم تا موضوع را پیگیری کنند و متوجه شویم چطور من بدون اینکه بدانم مصاحبه ای کرده ام و چنین حرفی زده ام. مگر می شود چنین حرفی بزنم؟ واقعا از این مصاحبه های خیالی خنده ام می گیرد.
*تو گفته بودی از یک خانواده پرسپولیسی به فوتبال ایران معرفی شدی. در خانواده تان چه کسی بیشتر این تیم را دوست دارد؟
البته ما بوشهری هستیم و شاهین و ایرانجوان را دوست دارم اما تیم دوم همه ما پرسپولیس است. باید بگویم در خانواده ما، پدربزرگم یک پرسپولیسی دو آتشه که هیچ، یک پرسپولیسی صدآتشه است! پدرم، مادرم، خواهر و برادرو داماد و عموها و همه افراد و اعضای خانواده ما پرسپولیسی هستند. اصلا بوشهری ها برعکس اهوازی ها اکثرا پرسپولیسی هستند.
*پرسپولیس در هر پست حداقل دو بازیکن خیلی خوب دارد. این مساله خوب است یا بد؟
قبل از هر چیز باید از سردار رویانیان تشکر کرد که زحمات زیادی بابت این مساله کشیده و تیم قدرتمند و خوبی ساخته است. من فکر می کنم باید در هر پستی، ما صاحب دو بازیکن ستاره باشیم. یک تیم خیلی خوب در زمین بازی و یک نیمکت قدرتمند با بازیکنان تاثیر گذار کنار زمین. مطمئن هستم باشگاه یک مربی خیلی خوب را در نظر می گیرد که بالای سر تیم باشد و به سادگی به قهرمانی برسیم. البته دنیزلی گفته می آید که اگر برگردد، بهترین انتخاب ممکن است.
*ولی ممکن است برای حضور در ترکیب اصلی، میان بازیکنان دعوا و درگیری یا حاشیه درست شود؟
این اتفاق نمی افتد. بازیکنان ما بسیار حرفه ای هستند و من خیلی بعید می دانم چنین دعواهایی که می گویید رخ دهد. همین الان می توانید ببینید که اکثر بازیکنان تیم ما، ملی پوش هستند و تجربیات زیادی دارند، چرا برای بازی کردن باید به جان هم بیفتند؟
*فصل قبل خط دفاع پرسپولیس شرایط خوبی نداشت. فکر می کنی در این فصل چه اتفاقی بیفتد؟
من که پارسال پرسپولیس نبودم بدانم چگونه بوده ولی می توانم بگویم با توجه به حضور شهاب، من، بنگر، نورمحمدی، مهدوی کیا، پولادی، حسینی و ... می توانیم کمترین گل خورده را داشته باشیم.
*یک موضوع دیگر هم وجود دارد. تو و خسرو حیدری مدافعان راست تیم ملی هستید. هواداران انتظار دارند بتوانی جانشین خسرو در ترکیب اصلی تیم ملی شوی. به این خواسته می رسی؟
قبل از اینکه من به پرسپولیس بیایم، به همه این مسائل فکر کرده بودم. در تیم ملی برای من مهم نیست که چه کسی بازی کند فقط می خواهم که به جام جهانی برویم حتی اگر من در هر بازی 5 دقیقه به زمین بروم اما بالاخره هیچ بازیکنی از نیمکت نشینی خوشحال نمی شود. من هم همین وضعیت را دارم و تمام تلاشم را می کنم تا جانشین خسرو حیدری در تیم ملی شوم این هم به نفع خودم است و هم هواداران پرسپولیس خوشحال خواهند شد. به هر حال این مسائل مهم نیست، دعا کنید به جام جهانی برویم.
*آلمان تیم محبوب تو هم از گروه خودش صعود کرد. چند درصد احتمال می دهی قهرمان شود؟
بله آلمان همه رقیبانش را منفجر کرد و با امتیاز کامل از گروهش بالا آمد! شک نکنید که قهرمان می شود چون هیچ تیمی حتی اسپانیا هم سرعت بازی آلمان ها را ندارد و به این دلیل می گویم قهرمان یورو می شود.
-
دردسر جدید پرسپولیس برای همکاری با متسو/ قراردادش ثبت نمیشود!
دبیر کمیته رسیدگی به تخلفات حرفهای فوتبال از تعلیق فعالیت واسطه حضور گزینه اصلی مورد نظر باشگاه پرسپولیس برای هدایت این تیم خبر داد و گفت: در صورتی که این باشگاه با متسو به توافق برسد، قرارداد وی ثبت نخواهد شد.
به نقل از مهر؛ علیرضا علیپور ضمن اعلام این خبر گفت: پرونده تخلفات آقای شهراد ناظمی که اخیرا واسطه حضور سرمربی مورد نظر باشگاه پرسپولیس بوده است، برای تعلیق دائم و ابطال مجوز فعالیت و اعلام به فیفا به هیات رسیدگی تخلفات فوتبال ارجاع شده است. وی افزود: با توجه به تعلیق یک ماهه نامبرده و عدم توجه به نامه رسمی فدراسیون فوتبال و سایر موارد دیگر، نامبرده تا اطلاع ثانوی از هرگونه فعالیت در حوزه نقل و انتقالات تعلیق است و در صورت همکاری از طرف باشگاه پرسپولیس با ایشان قرارداد برونو متسو مربی درخواستی این باشگاه ثبت نخواهد شد علیپور در پایان خاطرنشان کرد: قبل از این تذکرات لازم به این مدیر برنامه داده شده بود و خود او در جریان اتفاقات و مشکلاتی که داشته قرار گرفته بود.
-
مهدوی کیا: امیدوارم سرمربی بزودی انتخاب شود/ پرسپولیس برای قهرمانی بسته شده است.
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس از حضورش در مسابقات فصل جاری لیگ با پیراهن شماره 2 خبر داد و گفت: این روزها برای پرسپولیس بسیار مهم است و امیدوارم سرمربی تیم بزودی انتخاب شود.
مهدی مهدویکیا در مورد عقد قرارداد سفید با تیم فوتبال پرسپولیس ضمن بیان مطلب فوق گفت:
من با پرسپولیس این صحبتها را ندارم، نه من شرط و شروطی داشتم و نه مسئولان باشگاه هم برایم شرطی گذاشتند، همین مسائل باعث شد با همدیگر به تفاهم و توافق کامل دست یابیم و در نهایت قرارداد سفیدی با باشگاه امضا کنم.
وی در مورد اینکه قرار است در این فصل پیراهن شماره 2 را برتن کند، اظهار داشت: سالهای سال در تیم ملی پیراهن شماره 2 را برتن میکردم و امسال با موافقت باشگاه تصمیم گرفتم مجددا با این شماره پیراهن در مسابقات به میدان بروم.
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس در مورد شرایط این تیم اضافه کرد: این تیمی که من میبینم، برای قهرمان بسته شده است. البته تنها مشکل موجود ناهماهنگی بین بازیکنان است اما با توجه به اینکه اکثر بازیکنان جدید ملیپوش بود و پتانسیل بالایی دارند، فکر میکنم میتوانند تا شروع فصل به شرایط مطلوب رسده و لیگ را با قدرت آغاز کنیم.
وی با ابراز امیدواری از اینکه پرسپولیس در این فصل عملکرد خوبی داشته باشد و فصل بد گذشته را جبران کند، در مورد سرمربی آینده تیم خاطرنشان کرد: باشگاه در این خصوص تصمیم گیرنده نهایی بوده و ما بازیکنان تابع تصمیمات اتخاذ شده خواهیم بود. البته امیدوارم سرمربی تیم هرچه زودتر مشخص شده و کار آمادهسازی تیم را آغاز کند.
مهدویکیا در پاسخ به این پرسش که نداشتن سرمربی به پرسپولیس ضربه نخواهد زد؟، تاکید کرد: در این مقطع تیم در حال انجام تمرینات بدنسازی است اما زمانیکه کارهای تاکتیکی شروع میشود، حضور سرمربی در تیم الزامی است. این روزها برای پرسپولیس بسیار مهم است و امیدوارم سرمربی پرسپولیس بزودی انتخاب شود.
وی در مورد اینکه از بین دنیزلی و متسو، کدام یک برای هدایت پرسپولیس مناسبتر است، افزود: من با متسو کار نکردهام اما مربی با تجربه و کاربلدی است و کارنامه خوبی در این سالها داشته است. در 6 ماه گذشته هم با دنیزلی کار کردم اما ایشان به خاطر مشکلات خانوادگی، تا این لحظه نتوانستند کارشان را با پرسپولیس آغاز کنند.
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه همه منتظر تصمیم نهایی دنیزلی هستند، در پایان گفت: همانطور که گفتم ما بازیکنان تابع تصمیمات مدیران بوده و هر فردی سرمربی تیم شود، کار خودمان را انجانم میدهیم اما امیدوارم هر کسی که سرمربی پرسپولیس میشود، این تیم را به جایگاه اصلی و قهرمانی در فصل جاری برساند.
مهدی مهدویکیا کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس شب گذشته پس از توافق با مسئولان این باشگاه، قرارداد سفید با تیم پرسپولیس امضا کرد.
-
زارع: همچنان گزینه اصلی هدایت پرسپولیس دنیزلی است.
قائم مقام باشگاه پرسپولیس تهران اعلام كرد كه همچنان گزینه اول این باشگاه برای سرمربیگری فصل آینده مصطفی دنیزلی است.
جمشید زارع در خصوص آخرین وضعیت سرمربیگری تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: همچنان گزینه اول باشگاه دنیزلی است و ما منتظر روشن شدن تكلیف این مربی هستیم.
وی ادامه داد: باید جلسه ای با دنیزلی برگزار كنیم و در صورت توافق ، او همچنان به عنوان سرمربی در پرسپولیس كار خود را ادامه خواهد داد.
قائم مقام باشگاه پرسپولیس در ادامه گفت: در صورتی كه با دنیزلی به توافق نرسیم و حضور او منتفی شود، مذاكرات خود را متسو و سایر گزینه ها ادامه خواهیم داد.
وی در خصوص اینكه آیا كالدرون نیز در میان گزینه های باشگاه پرسپولیس برای هدایت این تیم در فصل آینده است، تصریح كرد: از این موضوع بی اطلاع هستم.
طبق شنیده های اخیر محمد رضا خلعتبری یكی از بازیكنان مد نظر باشگاه پرسپولیس اعلام كرده در صورت حضور متسو با پرسپولیس قرارداد امضا نخواهد كرد.
-
قاضی: غیر از قهرمانی پرسپولیس به چیزی فکر نمی کنم.
محمد قاضی گفت: تمام تلاش خودم را می کنم تا به درست شدن یک پرسپولیس قدرتمند کمک کنم. برای من اینکه پرسپولیس به قهرمانی برسد، مهمترین مساله است تا به چیز دیگری فکر نکنم.
مهاجم ملی پوش پرسپولیس با ذکر مطلب فوق افزود: می خواهم یک بازیکن مثمرثمر برای پرسپولیس باشم. رقابت یک مساله عادی و قطعی در فوتبال است و اگر نباشد یک تیم خوب درست نمی شود.
آنچه اهمیت دارد این است که رفاقت و رقابت کنار هم باشد تا شرمنده هوادارانمان نشویم.
وی در ادامه تصریح کرد: باشگاه در حال ساختن یک تیم قدرتمند است. خوشحال هستم که هواداران هر جا مرا می بینند می گویند پا قدم تو خوب بود و بعد از تو بود که بازیکنان بعدی هم آمدند. به امید خدا با این تیم خوبی که ساخته شده است با قدرت برای گرفتن جام می رویم تا دل هواداران را به دست بیاوریم.
قاضی درباره آخرین وضعیت خود نیز گفت: من تحت نظر آقای دکتر فرید رئیس کمیته پزشکی باشگاه پرسپولیس هستم. با هماهنگی باشگاه تمرینات خودم را براساس برنامه ایشان شروع کردم. برنامه های آب درمانی و فیزیوتراپی هم دارم. قرار است شنبه دوباره توسط دکتر معاینه شوم و خودم را آماده می کنم تا هر چه سریعتر تمرینات را از سر بگیرم.