پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
نقل قول:
واقعا باید افرین گفت به پلیرای ایرانی.بااین همه مشکلات بازم تیمای شاخی دارن و خوب بازی میکنن و قهرمان میشن.یه قهرمان چمپیونز داشتیم تاحالا دوتا لیگ.تو کاپ کسی قهرمان نشده؟ :)
مصطفی شما چطور انقد قوی هستی انقد پول داری رمز و رازها رو بما بگو خخخ ینی منم اینطور میشم ؟؟؟؟؟ الان ک پولم منفی شده قرداد تمدید کردم ولی پول لیگ رو بده درست میشه
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
نقل قول:
مرسی مصطفی تنکیو وری موچ موچ موچ love::. ماشالا شما خیلی قوی هستید شاخ دروردم بازیکناتو دیدم خخخ:sad::ajibeee:
مرسی لطف داری:)
بازیکنای من تو لول خودم بین چهار تا شیش ستاره هستن شما چون لولتون کمتره انقد قوی میبینی
نقل قول:
مصطفی شما چطور انقد قوی هستی انقد پول داری رمز و رازها رو بما بگو خخخ ینی منم اینطور میشم ؟؟؟؟؟ الان ک پولم منفی شده قرداد تمدید کردم ولی پول لیگ رو بده درست میشه
شمام هی هر لیگ صعود کنی و سعی کنی اول تا چهارم بشی که تو چمپیونز حضور داشته باشی از منم قوی تر میشی.این پولی که شما میبینی تو لول من پول خرید یه بازیکن متوسط رو به بالاست.
نقل قول:
مرسی لطف داری:)
بازیکنای من تو لول خودم بین چهار تا شیش ستاره هستن شما چون لولتون کمتره انقد قوی میبینی
اوف پس امیدی هست . میگم شما االان توی لیگ قهرمان بشید چقد پول میده بهتون ؟
نقل قول:
اوف پس امیدی هست . میگم شما االان توی لیگ قهرمان بشید چقد پول میده بهتون ؟
فکر کنم 86 میلیون.که خیلی کمه.تو لولای پایین یادمه با پول قهرمانی تو لیگ میتونستم سه چهارتا بازیکن خوب بگیرم ولی بااین پول یکی و نصفی میشه.تازه من قهرمانم نمیشم بین دوم تا چهارم میشم.
نقل قول:
فکر کنم 86 میلیون.که خیلی کمه.تو لولای پایین یادمه با پول قهرمانی تو لیگ میتونستم سه چهارتا بازیکن خوب بگیرم ولی بااین پول یکی و نصفی میشه.تازه من قهرمانم نمیشم بین دوم تا چهارم میشم.
اصن بیا پول عوضی من 8 میلیون میده خخخ . بنظر من باید رفیق زیاد داشته باشی موقع بازی بیان ساپورتت کنن ک بیتونی راحت ببری اون بالا بالا هم سخته همه دیگه حرفه ای هستن هر بازی باید سیستم عوض کنی
نقل قول:
اصن بیا پول عوضی من 8 میلیون میده خخخ . بنظر من باید رفیق زیاد داشته باشی موقع بازی بیان ساپورتت کنن ک بیتونی راحت ببری اون بالا بالا هم سخته همه دیگه حرفه ای هستن هر بازی باید سیستم عوض کنی
والا رفیق زیاد دارم ولی همه بی حالن :)
در ضمن رفیقات باید هم سرورت باشن که بازیاتوببینن و ساپورتت کنن
3 فایل پیوست
آقا دمت گرم خیلی لطف کردی!
ببینم الان روبروی این تیم هم 541 بزارم؟ ساعت هفت مسابقه دارم
نقل قول:
والا رفیق زیاد دارم ولی همه بی حالن :)
در ضمن رفیقات باید هم سرورت باشن که بازیاتوببینن و ساپورتت کنن
اره الان من نمیتونم مال شما رو ببینم . ینی نمیشه هیچ کاری کرد ک بتونم ببینم ؟
راستی فرض کنین بازیکن dc من مسدوم میشه! بعد بازیکن جیاگزین براش نداشته باشم! می تونم بازیکن dr بزارم به جاش؟ وقتی میزارن یه علامت هشدار میاد کنار بازیکن!