کاملا غلطه..........من رشتم ریاضیه......ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هفته ی دیگه ارنامه میدن به طوری که برش عظیمی در ..... ایجاد میشه:sad:
نمایش نسخه قابل چاپ
کاملا غلطه..........من رشتم ریاضیه......ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هفته ی دیگه ارنامه میدن به طوری که برش عظیمی در ..... ایجاد میشه:sad:
بچه ها حالا که این امتحانا تموم شدن بگین کدوم از همه واستون آسون تر بود و کدوم از همه سخت تر بود. ( با ذکر رشته:nishkhand::nishkhand::nishkhand::nishkhan d:)
رشته ی ریاضی :
از همه سخت تر هندسه و زبان فارسی و ادبیات فارسی
از همه راحت تر شیمی و حسابان
تو یه سوال امتحان فیزیک باید کسینوس 37 درجه رو حساب میکردیم. :eee::eee::eee::eee::ehe:
راستی یه چیز دیگه
مودم من گاهی وقتا قاطی میکنه چراغ adsl خاموش میشه بعد چند ثانیه دوباره روشن میشه و این روند ادامه داره. کسی راه حلی داره؟
رشته ی ریاضی ::haaa::haaa:
آسون:گسسته و تحلیلی:sad:
سخت:فیزیک بیشتر مثل ادبیات بود 50%سوال ها تعریفی بودن
از همه سخت تر : ریاضی و ادبیات
از همه راحت تر : شیمی :haaa:
با پشتیبانیه شرکتی که ازش خدمات adsl رو میگیری تماس بگیرو مشکلو به اونا بگونقل قول:
ممنون از راهنماییت. راستش من از مخابرات adsl میگیرم. مودم رو یه بار بردم اونجا گفت مشکل از مودم نیست و احتمالاً از خطه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط INDECENT [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی اگه خط هم خراب باشه تلفنمون باید مشکل داشته باشه که همچین مشکلی وجود نداره.
پس یه مشکل میمونه اونم سیم تلفنه که فردا عوضش میکنم تا ببینیم چی پیش میاد.
به هر حال از راهنمایی شما و رسول ممنونم.
یه چیز دیگه : تلفونمون خش داره و باید داد بزنیم تا صدای طرفین مکالمه شنیده بشه. کسی یه نویز گیر میشناسه یا راه حل خوب داره؟
تشریف ببر پروفایلت:evaa:نقل قول:
آقا کسی شبکه ای سراغ نداره که بازی ها رو با گزارشگر ایتالیایی بذاره؟ امروز تو اپارات داشتم کلیپ میدیدم این 3 تا رو دیدم بد جور رفتم تو کف این که سال دبگه بازی ها رو با گزارشگر ایتالیایی ببینم:evaa:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم گل امسال توتی به یووه گزارشگر چه جیغ هایی میکشه:khandeeeee bahal:
کارلو زامپا هست دیگه.ki:: گزارشگر معروف ایتالیایی و صد البته یک رومانیستای متعصب .کلا هر وقت رم گل میزنه این آقا این شکلی میشه.!!!!:ahaaaaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینتر هم یه گزارشگر داره به اسم روبرتو اسکارپینی :nishkhand: وقتی اینتر گل میزنه حدود 10 باری میگه گل :nishkhand: اگه بازی خیلی حساس باشه که بیشتر از ده تا هم جا داره:nishkhand: بارسلونا هم فک کنم یه همچین گزارشگر پرانرژی داشته باشه ولی اسمشُ نمیدونم :nishkhand: در کل گزارشای انگلیسی و ایتالیایی حرف ندارن :nishkhand:
تو PES2003هم وقتی گل میزدی یارو 100بار میگفت گل............:babaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط feri71 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دروازه بان هم با مشت میکوبید زمین...........یادش بخیر...........
راستی چرا یه سروسامونی به شکلکای سایت نمیدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eee: