باید همون یه نمونه بگی مثلا همون کلیپ تیتراژ اخبار ورزشی خوبه برات درستش کنم/؟
نمایش نسخه قابل چاپ
باید همون یه نمونه بگی مثلا همون کلیپ تیتراژ اخبار ورزشی خوبه برات درستش کنم/؟
تیتراژ اخبار ورزشی خیلی کوتاههنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حداقل 2 یا 3 دقیقه باید باشه ashem:-
اهان فهمیدم مناسب و راست کارتو پیدا کردم تیتراژ شبکه خبر هم گرافیکی تره و طولانی تر و هم قشنگ تر دیدیش؟اونو برات ظبط کنم/؟
فک کنم ماله ورزش از نگاه 2 و ورزش و مردم هم خوب باشه
برنامه ی وقت اضافه مال شبکه یک چطوره؟خودم تا حالا ندیدم:nishkhand:
ممنون میشم :flowerysmile::flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باشه
فقط فراموش نکن لطفا ازین تایپک دیدن کنید [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی بزار دقیثقا تاریخ اماده سازی کلیپ رو بگم کلیپ پس فردا صبح امادس اگه دیره دیگه به بزرگی خودت ببخش لطفا
واسه پس فردا خیلی دیره اگه اونجور باشه زحمت نکش ممنوننقل قول:
تو این قسمت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] کلیپ ورزش از نگاه دو رو گذاشتیکی لینکش اشتباهی هست اگه تونستی لینک ورزش از نگاه دو رو بزاری ممنون میشم
اولا ورزش از نگاه دو نه و شبکه شما دوما ممنون که گزارش دادی سوما فردا صبح چطوره؟
لینک جدید رفرش شد میتونی دانلود کنی
بازم ممنونheey::
فردا صبح خوبه و کلیپ در مورد تیم ملی ایران باشه ممنون اما این شبکه شم هستش یل ورزش از نگاه دونقل قول:
8- دانلود کلیپ آغازین برنامه ورزش از نگاه 2
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دانلود کلیپ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دانلود موزیک