قلعه نويى استعفا نداده است
قلعه نويى استعفا نداده است
فتح الله زاده: با رويانيان درباره معاوضه بازيكنان صحبتى نكرديم
على فتح الله زاده مدير عامل باشگاه استقلال با تاكيد براينكه تا وقتى من استعفا ندهم قلعه نويى نيز استعفا نمى دهد، گفت: هدف اصلى ما از توافق كلى با باشگاه پرسپوليس ترانسفر كردن بازيكن است و پس از آن معاوضه بازيكن براى ما اهميت دارد.او در خصوص مشكلات مالى باشگاه استقلال و امكان معاوضه بازيكنان دو تيم استقلال و پرسپوليس در نيم فصل ضمن بيان مطلب فوق گفت: محور هاى اصلى نشست روز گذشته من با مديرعامل باشگاه پرسپوليس در خصوص طرحها و فعاليتهاى مشترك اقتصادى دو باشگاه و راهكارهاى دريافت اعتبارات دولتى بود و صحبت خاصى در خصوص انتقال ساموئل يا معاوضه بازيكنان دو تيم نشد و اين موضوع را به نيم فصل موكول كرديم چون در اين خصوص توافق كلى داشته ايم.وى درهمين خصوص افزود: هدف اصلى ما از اين توافق كلى با باشگاه پرسپوليس ترانسفر كردن بازيكن است و پس از آن معاوضه بازيكن با تيم پرسپوليس براى ما اهميت دارد ضمن اينكه اگر پرسپوليسى ها بخواهند به ما بازيكنى نيز بدهند بايد مورد بررسى و تاييد كادر فنى ما قرار بگيرد.فتح الله زاده تاكيد كرد: ما اصرار بر اينكه بازيكنى از پرسپوليس بگيريم نداريم چون بر اساس سياست هاى خود عمل مى كنيم ضمن اينكه اگر پرسپوليسى ها در نيم فصل به ما بازيكن ندهند و فقط پول بدهند آيا اين موضوع به منزله پيروزى وموفقيت پرسپوليسى ها نسبت به ماست؟وى در خصوص مشكلات مالى بازيكنان و كادر فنى استقلال گفت: در حال حاضر ما با در اختيار دادن چك هاى اسپانسرها به بازيكنان مشكلات مالى آنها را تا حدودى حل كرده ايم و هر بازيكنى به طور ميانگين ۴۰ درصد از قرارداد خود رادريافت كرده است البته در نشستى كه روز سه شنبه به اتفاق اعضاى هيات مديره با وزير ورزش و جوانان داشتيم ايشان قول دادند به محض ابلاغ مصوبه مجلس بودجه تعيين شده را در اختيار باشگاه هاى استقلال و پرسپوليس قرار خواهند داد.مديرعامل باشگاه استقلال درخصوص استعفاى قلعه نويى نيز خاطر نشان كرد: دليل استعفاى قلعه نويى بيشتر به خاطر فشارهايى است كه به وى وارد شده، چون با وجود مشكلات مالى بازيكنان نمى توانند به خوبى خواسته هاى مربى را انجام دهند اما وقتى قلعه نويى ديد كه بازيكنان با تمام وجود كار مى كنند و مشكلات مالى تيم همچنان وجود دارد از استعفا صحبت كرد.فتح الله زاده تاكيد كرد: مطمئن باشيد تا وقتى من استعفا ندهم قلعه نويى نيز استعفا نمى دهد اما اگر شرايط به همين شكل پيش برود ماندن معنايى ندارد چون آستانه تحمل ما نيز حدى دارد.