اكبرپور و عمران زاده محروم شدند
اكبرپور و عمران زاده محروم شدند
سياوش اكبرپور و حنيف عمران زاده ديدار استقلال برابر پيكان را از دست دادند.حنيف عمران زاده و سياوش اكبرپور دو بازيكن تيم استقلال با دريافت كارت زرد از داور ديدار داربى، ۳ اخطاره شدند تا اين چنين ديدار هفته آينده تيم مقابل پيكان را از دست بدهند.محروميت اين ۲ بازيكن به مصائب استقلال براى ديدار مقابل پيكان اوج گرفته خواهد افزود. پيش از اين ميلاد ميداودى، مجتبى جبارى و خسرو حيدرى به دليل مصدوميت اين بازى را از دست داده بودند.
قلعهنويي بايد جوابگوي مشکل خطحمله باشد
حجازي :
مربي فصل قبل استقلال از وضعيت فعلي اين تيم انتقاد کرد.
آتيلا حجازي درباره داربي تهران و تساوي دو تيم مطرح پايتخت گفت: هر دو تيم بازي معمولي را از خود به نمايش گذاشتند که چندان دلچسب نبود. هر چند کهپرسپوليس در دقايقي از بازي بهتر از استقلال عمل کرد اما تساوي نتيجه عادلانهاي بود. از هر 2 تيم با مهره هايي که داشتند ، انتظار بازي جذابي مي رفت، بخصوص استقلال که بر روي نيمکت نيز نفراتي چون ساموئل ، توزي و ... را داشتو از طرفي در دو سال اخير بازيهاي خوبي مقابل پرسپوليس انجام مي داد و در آخرينبازي اي که شکست خورد، برغم غيبت ستاره هايش تا آخرين دقايق بازي نيز تيم پيروز ميدان بود و حتي در جام حذفي ، پر گل ترين بازي چند سال اخير اين دو تيم را رقم زد.
وي در پاسخ به اين سوال که استقلال در شش بازي اخير تنها چهار گل زده، آيا حضور مجيدي نمي توانست به آبيهاي تهران کمک کند، گفت: حضور مجيدي مي توانست براي استقلال مفيد باشد اما کادرفني اين تيم ، وي را نخواست و آنها بايد پاسخگوي مشکل گلزني و نتايج استقلال باشند.
حجازي در ادامه گفت وگو با سايت ناصر حجازي درباره بي پولي اين فصل استقلال و مصاحبه هاي قلعه نويي درباره اين موضوع هم گفت: سال گذشته نيز استقلال مشکل بي پولي داشت و اين مساله مختص به امسال نيست. ضمن آنکه سال قبل در کنار بي پولي، اختلافاتدروني هيات مديره نيز بود. شايد از بي سياستي مظلومي بود که مشکلات مالي تيم را فقط به مديريت انتقال مي داد و در رسانه ها حرفي نمي زد. بسياري از بازيکنان و مربيان از سال گذشته طلبکارند و آنطور که شنيدم، مظلومي در حدود يک فصل از قرارداد خود را طلب دارد . من نيز در حدود نيمي از قراردادم را نگرفته ام اما با اين مشکلات بياد ندارم نتايج استقلال را به بي پولي ربط داده باشيم. بازيکنان استقلال آنقدر غيرت دارند که براي مردم با جان و دل بازي کنند. ضمن آنکهمي دانند فتح اله زاده براي آنکه آنها به حق و حقوق خود برسند ، از هيچ تلاشي کوتاهي نمي کند.
استقلال - پارسه سهشنبه در ورزشگاه نوبنیاد
استقلال - پارسه سهشنبه در ورزشگاه نوبنیاد
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال روز سهشنبه در ورزشگاه نوبنیاد به مصاف پارسه تهران میرود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه استقلال، تیم فوتبال استقلال روز سهشنبه در دیداری دوستانه در ورزشگاه صنایع دفاع به مصاف پارسه خواهد رفت، اما هنوز ساعت برگزاری این دیدار مشخص نشده است.
مربیگری تیم فوتبال پارسه بر عهده مهدی پاشازاده، کاپیتان سابق استقلال است.
استقلال در هفته هفتم لیگ برتر باید سهشنبه هفته جاری در ورزشگاه آزادی به مصاف پیکان میرفت که این دیدار به دلیل برگزاری اجلاس سران عدم تعهد در تهران لغو و به زمان دیگری موکول شد.
برگزاری تمرین استقلال با 10 بازیکن بزرگسال!
برگزاری تمرین استقلال با 10 بازیکن بزرگسال!
خبرگزاری فارس: تمرین تیم فوتبال استقلال با 10 بازیکن بزرگسال در حال پیگیری است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال استقلال از ساعت 18:30 امروز در کمپ مرحوم حجازی تمرینات خود را پیگیری کرد. تعداد زیادی از بازیکنان این تیم در تمرین حضور ندارند که این مسئله در نوع خود عجیب است.
4 بازیکن ملی پوش استقلال به جز حیدری که مصدوم است در تمرین امروز حضور ندارند. ظاهرا آنها قصد دارند آخر هفته راهی اردوی تیم ملی شوند و از همین رو از کادر فنی اجازه گرفتند اما بازیکنانی نظیر هاشم بیک زاده و سیاوش اکبرپور در تمرین حاضر نیستند.
توزی، ساموئل و لیام ردی دروازهبان خارجی استقلال با 15 دقیقه تاخیر در تمرین حاضر شدند.
فابیو جانواریو به محل تمرین آمد اما پس از چند دقیقه محل را ترک کرد و گفته شد راهی کلینیک شده است. میثم بائو به دلیل سکته قلبی مادرش در تمرین امروز حضور ندارد و امیر حسین صادقی پس از چند دقیقه تاخیر خود را به محل تمرین آبی پوشان رساند.
تمرین استقلال با حضور عمرانزاده، صادقی، زندی، برهانی، حسینی، حمودی، منوچهری، توزی، لیام ردی و ساموئل در حال برگزاری است. چند بازیکن امید نیز در تمرین آبیپوشان حضور دارند.
استقلال در هفته هفتم لیگ برتر باید سهشنبه هفته جاری در ورزشگاه آزادی به مصاف پیکان میرفت که این دیدار به دلیل برگزاری اجلاس سران عدم تعهد در تهران لغو و به زمان دیگری موکول شد.
بيکزاده: از خجالت آنهايي که مغرضند درميآيم
هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: از خجالت آنهايي که مغرضانه در موردم ميپرسند درميآيم.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هاشم بيک زاده در گفت و گو با خبرگزاري فارس در مورد استقلال و انتقادهايي که به وي بعد از دربي شده صحبت هاي زير را مطرح کرد:
دربي براي شما پيامدي هم داشت؟
دربي هميشه پيامد دارد. هر جا مي رويم مي گويند تساوي در اين دربي برنامه ريزي شده بوده يا مي گويند شما بازيکنان پول هاي ميلياردي مي گيريد اما بازي نمي کنيد.
چقدر اين انتقادها را قبول داري؟
هيچ کدام. ما واقعا دوست داشتيم دربي را ببريم و تلاش خود را هم انجام داديم. در مورد پول هم بايد بگويم بازيکنان استقلال هنوز يک ريال هم نگرفته اند اما باهمه وجود در حال کار کردن هستند.
سيستم استقلال براي بازي با پرسپوليسنباختن بود؟
نه اين طور نيست. ما براي 3 امتياز آمده بوديم. اين بازي ربطي به شرايط دو تيم در جدول ندارد. شرايط طوري بوده که پرسپوليس و استقلال موقعيت زيادي براي گل زدن نداشتند.
از خودت در اين مسابقه راضي بودي؟
همه تلاش خود را کردم و در اين باره کادرفني بايد نظر بدهد.
عده اي هميشه از اينکه تو براي استقلال به ميدان مي روي ناراضي هستند و هميشه از قلعه نويي در مورد عملکردت مي پرسند.
من زياد هم براي استقلال بد بازي نمي کنم. تاکنون هم جزو 4،5 بازيکن اول اين تيم هستم. فکر مي کنم آن دسته از افراديکه در مورد من مدام از قلعه نويي مي پرسند از کسي خط مي گيرند وگرنه چرا بايد يک نفر در يک نشست خبري دو بار در مورد من بپرسد. تمام توان من اين است که خوب باشم تا شرمنده حمايت هاي قلعه نويي نشوم. روزي مي رسد کهاز خجالت امير قلعه نويي و همه آنهايي که غرض ورزانه به دنبال تخريب من هستنددر مي آيم. از امير قلعه نويي هم تشکر مي کنم که هميشه از من حمايت کرده است.
امير قلعه نويي بعد از دربي گفت با اين بازي به قهرماني استقلال اميدوار شده در حالي که کسي از اين بازي لذت نبرد.
قلعه نويي بر اساس تجربه اش اين حرف رازده است. حتما يک چيزهايي در تيم ديده که اين حرف را مطرح کرده است. سال گذشته او با تراکتورسازي در حالي که کسي فکر نمي کرد نايب قهرمان شد. با صدر جدول فقط 3 امتياز فاصله داريم و مي توانيم جبران کنيم. اين قدر هم جايگاهبدي نداريم برخي بزرگش کرده اند.