[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:gerye::gahhr:
ایشالا فصل آینده پربارتر love::
چیزی ندارم بگم خراب کردیم این فصل:gerye:entezar::
نمایش نسخه قابل چاپ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:gerye::gahhr:
ایشالا فصل آینده پربارتر love::
چیزی ندارم بگم خراب کردیم این فصل:gerye:entezar::
میبینم که این باختها بچه ها رو تار و مار کرده ما که 7سال جام نگرفتیم این روش
سلام بچه ها منم با فتاح موافقم....
بازي برگشت باميلان حتي اگه آرسنال صعود هم نكنه بازيكنها اينقدر غيرت دارن كه تو زمين برتري شون رو به رخ ميلاني ها بكشن
باخت به ميلان غير منتظره بود به نظر من اگه مرته ساكر بود اصلا اينجوري نميشد دفاع تو فوتبال خيلي مهمه
بازي با ساندرلند هم كه داور سنگ تموم گذاشت !دليل جام نگرفتن آرسنال تو اين سالها داور بوده!حداقل نصفش اون از بازي پارسال با بارسا اين از امسال با ساندرلند!هيچكس نميخواد آرسنال حام بگيره به جز خود بازيكنها تو ليگ برتر صد بار به ضرر آرسنال سوت زده شده حتي جلو بازيهاي حساسي مثل منچستر هم اشتباهات داوري فاحشي وجود داشته
آرسنال تو ليگ برتر همين هفته ي قبل ساندرلند رو برد ولي الان چي !؟ مقصر نه ونگر بيچاره اس نه بازيكن بدبخت بازيكني كه تو زمين جون ميكنهدليل اصلي اينه كه ونگر مثل بقيه مربي ها لابي نداره ميخواد خودش نتيجه بگيره ولي آخرش چي تا كي ....
به هر حال فوتبال با يه باخت تموم نميشه دنيا هم با يه باخت به آخر نميرسه به قول فتاح 7ساله جام نگرفتيم به عبارت ديگه نذاشتن بگيريم اينم روش
سلام منم با اینکه یونتوسی ام ولی به آرسنال هم علاقه دارم و باخت آرسنال غیر منتظره بود و فکر میکنم در بازی برگشت میتونه میلانو ببره
باآرزوی موفقیت برای آرسنال
البته داداش فتاح درسته اینم روش ولی به عقب که بر میگردیم جیگرمون آتیش میگیره.7 سال بابا به چه زبونی بگم زیاده.زیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط کله سوخته [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به به نکته مشترک میبینمchomaghنقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درسته چند ساله هیچ جامیو نگرفتیم اما همیشه تو چمپیونز بودیم تو مرحله گروهی حذف نشدیم و با کمترین امکانات و منابع همیشه بهترینا رو معرفی کردیم که همشونم یکی یکی بخاطر پول ولمون کردن
الان اگه ستاره های ارسنال جمع بشن میشه بهترین تیم
این یه تفاوته بزرگه تیمای دیگه بازیکنای خودشونو نگه میدارن و همیشه چندتا بازیکن بزرگم به ترکیب اضافه میکنن ما بازیکنایه بزرگمونو از دست میدیم و چندتا جوونو بزرگ میکنیم که دوباره از دستشون بدیمlove::
لباس فصل 2012/13
خب بچه ها منم اومدم
بعد از دو باخت بدی که داشتیم بد جور روحیه خودمو از دست دادم
الان اومدم اینجا که دوباره این تایپیکو را بندازم
دوباره نشون بدم که ارسنال هنوز طرفدار داره
دوباره نشون بدم که دلیل جام نگرفتن ارسنال پولکی بودن بازیکن هاست
دوباره نشون بدم که ما هنوز زنده ایم
دوباره نشون بدم که چرا ما هنوز بعد از 7 سال پشت تیم خالی نکردیم
....
همونجور که تو امضام گفتم ما نون بازوی خودمونو میخوردم
و این است ارسنال
درسته که ارسنال امسال هم بی جام موند اما این باز ما هوادارا هستیم که پشت تیمو خالی نمیکنیم
سرتون رو بالا بگیرین و افتخار کنین که یک آرسنالی متعصب هستین
....
:ghelyon:
به امید بازگشت به دوران شکست ناپذیری : با مبارزه . با تلاش . با همدلی . با تعصب . میرسیم به آنچه میخواهیم
و این حق توست
ای شکست نا پذیر
:yes:
آره هر رفتي يه برگشتي داره مهدي اين ميلاني ها نميفهمن!!!نقل قول:
سلام منم با اینکه یونتوسی ام ولی به آرسنال هم علاقه دارم و باخت آرسنال غیر منتظره بود و فکر میکنم در بازی برگشت میتونه میلانو ببره
باآرزوی موفقیت برای آرسنال
7سال .................................................. .................يعني آخرش چيه!؟نقل قول:
البته داداش فتاح درسته اینم روش ولی به عقب که بر میگردیم جیگرمون آتیش میگیره.7 سال بابا به چه زبونی بگم زیاده.زیاد
هي هميشه همين داستان رو داريم چه 7 سال پيش چه الان ادلار دليل جدايييييييييييييييييينقل قول:
الان اگه ستاره های ارسنال جمع بشن میشه بهترین تیم
:ahaaaaaa: لباس اولش خيلي قشنگه ميخرمش ولي دوميه .......نقل قول:
لباس فصل 2012/13
اميدوارم با همين لباسها جام هاي سال ديگه رو درو كنن!
با نظرت موافقم .......نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این لباس اولیه قشنگه ولی دومیه یکم طراحیش ناجوره entezar::