-
مصاحبه برهانی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برهانی: برای تیم ملی آرزوی موفقیت میکنم
داور باعث شد بازی استیلآذین را از دست بدهم
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، آرش برهانی در خصوص شکست تیمش مقابل ذوبآهن اصفهان گفت: شاهد بازی خوبی از استقلال در این بازی بودیم و به نظرم به هیچ عنوان مستحق باخت نبودیم. متاسفانه 3 امتیاز حساس را از دست دادیم اما تلاش میکنیم در آینده این موضوع را جبران کنیم.
وی در خصوص دریافت کارت زرد سوم از سوی داور بازی و از دست دادن بازی با استیلآذین گفت: من در آن صحنه هیچ صحبتی با داور نکردم اما او باعث شد من سه اخطاره شوم و بازی با استیلآذین را از دست بدهم، بازی که برایم اهمیت زیادی داشت و میخواستم در آن گلزنی کنم.
برهانی در خصوص تیم ملی ایران نیز گفت: انتظار نداشتم به تیم ملی دعوت شوم چون وقتی آقای گل بودم قطبی من را حتی جزو 18 نفر هم نمیخواست. با این حال تیم ملی در حال حاضر فورواردهای خوبی دارد و من برای تیم ملی فقط آرزوی موفقیت دارم.
برهانی در پایان و با اعتراض نسبت به برخی رسانهها گفت: متاسفانه یکی از رسانههای ورزشی مصاحبهای از من روی خروجیاش قرار داده که درست است حرفهای مثبتی را از قول من به چاپ رسانده اما قرار نیست چون من همیشه مثبت حرف میزنم حالا به خود اجازه دهند و مصاحبههای غیرواقعی چاپ کنند. امیدوارم چنین اتفاقی دیگر تکرار نشود چون در عین اینکه احترام خاصی برای رسانهها قائلم اما به آنها اجازه نمیدهم مصاحبههای واهی از قول من چاپ کنند.
-
مصاحبه فتح اله زاده
به خاطر آن چند نفر بازيكنان را جريمه نمى كنم
فتح الله زاده: همچنان از مظلومى حمايت مى كنم
على فتح الله زاده، سرپرست باشگاه استقلال بعد از شكست اين تيم مقابل ذوب آهن گفت: متأسفانه در اين ديدار تير دروازه مانع پيروزى ما شد! وقتى در يك بازى ۲ بار تير دروازه حريف را به لرزه در مى آوريم. نشان دهنده عملكرد خوب، در جريان كل بازى و همچنين اوج بدشانسى ماست.وى درباره شايعاتى كه پيرامون جريمه سنگين بازيكنان به وجود آمده، اظهار داشت: شايد باورتان نشود اما وقتى مى خواستم از ورزشگاه بروم بيرون چند هوادار جلوى من را گرفتند و خواهش كردند كه بازيكنان را به خاطر شكست مقابل ذوب آهن تنبيه و جريمه نكنم. من هم از اين تعداد هوادار تشكر مى كنم. به خاطر همان چند نفر قصد جريمه كردن بازيكنان را ندادم.سرپرست باشگاه استقلال افزود: زمان شروع به كارمان فقط با ۵ بازيكن تمرين كرديم و مظلومى با چنين شرايطى تيم را ساخت.حالا فقط به خاطر تفاضل گل كمتر با تيم دوم در رده پنجم هستيم. عملكرد مظلومى از هر نظر مناسب بوده و همچنان از او حمايت مى كنم.فتح الله زاده تصريح كرد: مقابل پرسپوليس در ديدار دوستانه ۲ بازيكن سابق استقلال هم خداحافظى مى كنند و منصوريان يكى از آنها نيست، چون قبلا و در فينال جام حذفى مقابل داماش گيلان تجليل به عمل آورديم.وى در خاتمه در مورد درگيرى با مسئول كانون هواداران استقلال اضافه كرد: درگير نبودم. از كار آنها راضى نبودم و به همين علت حكم بركنارى او را صادر كردم.
-
مصاحبه مظلومی
قطبى، انگيزه بازيكنان ما را پايين آورد
مظلومى: مقابل ذوب آهن فهميدم چقدر فوتبال بى رحم است
پرويز مظلومى سرمربى استقلال پس از شكست ۲ بر يك مقابل ذوب آهن در نشست خبرى پس از بازى اظهار داشت: بازى بسيار خوبى را از سوى دو تيم اول جدول ديديد. همان طور كه انتظار مى رفت هر دو تيم با برنامه و خيلى خوب ظاهر شدند و توانستند فوتبال منسجم و شناورى را به نمايش بگذارند. استقلال با توجه به داشته هايش و نبود چندين بازيكن كليدى و نيز بازيكنان نيمه آماده روى نيمكت تلاش زيادى براى موفقيت انجام داد. فكر مى كنم از نظر سطح بازى عملكرد خوبى هم داشتيم، اما متاسفانه باختيم. وى افزود: از نوع فوتبال بازيكنانم راضى هستم و بايد از تلاش و زحمتشان تشكر كنم. بعضى اوقات مى برديم، اما شاهد بازى زيبايى ازاستقلال نبوديم. در اين مسابقه با بدشانسى باختيم. پس از آن كه گل اول بازى به ثمر رسيد، چندين موقعيت گلزنى داشتيم و در صحنه اى كه يكى از بازيكنان مان به خاطر كم تجربگى توپ را به تيرك دروازه ذوب آهن زد، همان توپ به سمت دروازه ما آمد و روى غافلگيرى بازيكنان مان تبديل به گل شد. پس از آن صاحب چند فرصت گلزنى ديگر هم شديم و باز هم روى كم تجربگى فرصت خطرناكى را از دست داديم. دوباره همان توپ روى صحنه اى كه فكر مى كنم آفسايد بود حريف را صاحب يك پنالتى كرد و در نهايت گل دوم را خورديم. در ادامه بازيكنان ما باز هم خودشان را پيدا كردند و فرصت هايى را به دست آوردند كه روى بدشانسى از دست رفت. سرمربى استقلال تاكيد كرد: استقلال بايد حداقل يك امتياز مى گرفت؛ امروز خوب بازى كرديم اما فوتبال بى رحمى اش را به ما نشان داد. اين باخت چيزى از ارزش هاى بازيكنان من كم نمى كند. وى درباره عملكرد تيم داورى مسابقه نيز گفت: اگر بخواهم باز هم درباره داورى حرف بزنم، كليشه اى مى شود. محسن تركى از داوران بزرگ فوتبال ماست اما متاسفانه چند هفته اى است كه داورى درليگ وضعيت خوبى ندارد. معتقدم صحنه اى كه باعث اعلام پنالتى به سود ذوب آهن شد مى توانست آفسايد باشد، ضمن اين كه داور هم از آن صحنه دور بود و يك پنالتى مشكوك اعلام شد. مظلومى با اشاره به مشكل ساز شدن تعداد زياد مصدومان تيمش اظهار كرد: ما امسال با بدشانسى هايى كه نصيب مان شد بازيكنان مصدوم زيادى داريم. تيم پزشكى ما امسال سال پركارى داشت كه بايد از آنها تشكر كنم. به طور مثال فرهاد مجيدى در اين مسابقه توان ۹۰ دقيقه بازى را نداشت و ما هم ريسك نكرديم و او را از ابتدا به ميدان نفرستاديم. مجيدى شرايطى داشت كه اصلا نبايد بازى مى كرد، اما با تلاش پزشكان او به اين مسابقه رسيد. همچنين هادى شكورى پس از ۸-۹ ماه از ابتدا براى ما بازى كرد، چون واقعا به وجود او نياز داشتيم. اميدوارم تعطيلات ليگ فرصت خوبى باشد تا بازيكنان مصدوم مان بهبودى شان را پيدا كنند و ما هم آماده نيم فصل دوم شويم، هر چند شرايطى كه فوتبال ايران دارد با تمام دنيا متفاوت است و تعطيلات نيم فصل پس از هفته بيستم شروع مى شود. وى با اشاره به اين كه اعلام اسامى بازيكنان دعوت شده به تيم ملى در انگيزه آنها تاثيرگذار بود، گفت: به طور طبيعى برخى بازيكنانى كه اسم شان در تيم ملى نبود روحيه كمترى داشتند. همچنين معتقدم بايد از تيم استقلال بازيكنان بيشترى به تيم ملى دعوت مى شدند. به هر حال تصميم با سرمربى تيم ملى است و هيچ كسى هم نمى تواند درباره سليقه او حرفى بزند. انشاالله بروند و در جام ملت ها هم قهرمان شوند. مظلومى درباره برنامه استقلال در تعطيلات نيم فصل گفت: طبق برنامه ريزى ما بازيكنان يك هفته استراحت خواهند كرد و تمرينات از دهم تا پانزدهم دى ماه روزانه ۲ جلسه پيگيرى مى شود. همچنين از شانزدهم تا ۲۶ دى ماه هم اردوى تداركاتى خارج از خانه داريم و دو بازى تداركاتى هم آنجا برگزار مى كنيم. از ۲۶ دى تا اوايل بهمن ماه هم آماده شروع دوباره مسابقات مى شويم، فكر مى كنم دوم يا سوم دى در جام حذفى بازى خواهيم كرد كه ميزبان هم هستيم.
-
مصاحبه شکوری
شكورى: ديدار با ذوب آهن بهترين بازى فصل استقلال بود!
هادى شكورى مدافع تيم فوتبال استقلال با ابراز خوشحالى از اينكه توانست ۹۰ دقيقه مقابل ذوب آهن به ميدان برود، گفت: از اينكه كادر فنى در بازى مهمى به من اعتماد كرد و به ميدان رفتم خوشحالم اما كاش اين بازى با برد به پايان مى رسيد.او درباره بازى با ذوب آهن اظهارداشت: به جرأت مى توانم اين بهترين بازى استقلال بود كه در اين فصل به نمايش گذاشتيم. بعد از باختى كه مقابل فولاد بدست آورديم همه بازيكنان همقسم شده بوديم كه در اين بازى با پيروزى زمين را ترك كنيم اما متأسفانه روز بدشانسى ما بود. بازيكن استقلال درباره به ميدان رفتنش خاطرنشان كرد: از اينكه كادر فنى به من اعتماد كرد و در بازى حساس مقابل ذوب آهن ۹۰ دقيقه در ميدان بودم تشكر مى كنم همچنين از كادر پزشكى كه تمام سعى شان را براى بهبودى من به كار بستند. اميدوارم در تعطيلات ليگ مصدومانمان بهبود يابند و بعد از تعطيلات با قواى بيشترى به مصاف حريفان برويم.شكورى با اشاره به اينكه برهانى يكى از بهترين بازيكنان استقلال است، تأكيد كرد: بازى با ذوب آهن همه بازيكنان خوب بودند و حتى خودم با وجودى كه از دقيقه ۸۰ عضلات پايم گرفته بود اما سعى كردم چيزى براى تيم كم نگذارم اما آرش خيلى خوب بود. متأسفانه تا مهاجمى گل نمى زند از او انتقاد مى كنند در حالى كه برهانى بازيكن بزرگى است.
-
مصاحبه عمران زاده
عمران زاده: اگر اشتباه نمى كرديم ذوب آهن تا صبح نمى توانست گل بزند
حنيف عمران زاده مدافع تيم فوتبال استقلال تهران اعتقاد دارد گلهايى كه اين تيم مقابل ذوب آهن دريافت كرده روى اشتباهات فردى به ثمر رسيده است.وى گفت: بازى را كه بايد به آسانى مى برديم از دست داديم و نمى توانيم دليلى براى اين شكست بياوريم.وى درباره عملكرد ضعيف خط دفاع استقلال گفت: استقلال مدافعان خوبى دارد كه پس از چند سال بازى كنار يكديگر با هم هماهنگ هستند. من نمى توانم توجيهى براى عملكرد خط دفاعى استقلال داشته باشم فقط مى توانم اظهار اميدوارى كنم در تعطيلات ليگ نقاط ضعف تيم برطرف شود تا ديگر شاهد چنين اشتباهاتى از طرف بازيكنان نباشيم. عمران زاده افزود: ما فوتبال زيبايى ارائه داديم و همه ديدند مستحق باخت نبوديم. همين كه هواداران پس از پايان بازى ما را تشويق كردند نشان داد كه آنها از بازى تيم راضى هستند. اگر خودمان اشتباه نمى كرديم ذوب آهنيها تا صبح هم گل نمى زدند.وى درباره پنالتى كه داور به سود ذوب آهن گرفت، گفت: نمى دانم پنالتى درست بود يا نه. حالا ديگر بازى تمام شده و حرف زدن درباره اينكه پنالتى حق ذوب آهن بود يا نه فايده اى ندارد.مدافع استقلال در پايان اظهارداشت: استقلال بعد از تعطيلات بازيهاى دشوارى پيش رو دارد. اگر مى خواهيم در كورس قهرمانى بمانيم ديگر نبايد امتيازات را از دست بدهيم.
-
مصاحبه برهانی
برهانى: ذوب آهن خوش شانس بود كه شكست نخورد
آرش برهانى مهاجم استقلال درباره بازى با ذوب آهن گفت: در روزى كه استقلال شايستگى كسب پيروزى را داشت شكست خورد. اين باخت حق تيم ما نبود و حالا بايد تلاش زيادى براى جبران اين شكست انجام دهيم. دوست داشتم با گلى كه به ثمر رساندم استقلال برنده شود اما متأسفانه اين اتفاق رخ نداد. از اين باخت شوكه هستم و فكر مى كنم ذوب آهنيها خيلى خوش شانس بودند كه از استقلال ۳ امتياز گرفتند.وى افزود: استقلال به بى عدالتى فوتبال باخت. ما فوتبال زيباترى را نسبت به ذوب آهن ارائه داديم اما هميشه تيمى كه بهتر بازى مى كند برنده نمى شود.مهاجم استقلال با اشاره به موقعيتهاى گلى كه تيمش از دست داد، گفت: نمى دانم چرا توپهايمان به د اخل دروازه نرفت. اگر يكى از آن توپ ها گل مى شد الان ما به جاى ذوب آهن برنده بوديم. فوتبال همين است و گاهى تيمى به آنچه كه حقش است، نمى رسد.برهانى در پايان اظهارداشت: فكر مى كنم تعطيلات ليگ بهترين فرصت براى بازسازى استقلال است. اينكه تعطيلات را با شكست به پايان برسانيم بهتر است تا اينكه در شروع دوباره ليگ ببازيم. اميدوارم استقلال در تعطيلات بتواند به شرايط ايده آل خود برگردد.
-
مصاحبه شریفات
شريفات: عدالت فوتبال اجرا نشد
اسماعيل شريفات مهاجم استقلال در مورد ديدار مقابل ذوب آهن اظهارداشت: در روزى كه بازى بسيار خوبى از خود به نمايش گذاشتيم و با وجود چندين بازيكن مصدوم موقعيتهاى زيادى را روى دروازه حريف به وجود آورديم، بخت ما يارنبود و نتوانستيم به آنچه استحقاق داشتيم برسيم.وى در ادامه گفت: پس از بازى هر فردى كه صحبت كردم به اين موضوع اشاره داشت كه ما بايد ۳ امتياز را كسب مى كرديم و با اين وجود بايد بگويم كه اسير ناملايمتيهاى فوتبال شديم و در اين رشته ورزشى هميشه عدالت اجرا نمى شود.مهاجم استقلال تصريح كرد: در اين ديدار نيز مى توانستم گل بزنم. يكبار داور مانع به ثبت رسيدن گل من شد و اين بار هم تير دروازه. اگر آن توپ گل مى شد ما مى توانستيم از جلو آمدن ذوب آهن استفاده كرده و گلهاى بيشترى به اين تيم بزنيم.شريفات در مورد مصدومان زياد استقلال گفت: ديروز ما بازيكنان زيادى را به همراه نداشتيم. بازيكنانى كه اگر مصدوم يا محروم نبودند و در تركيب قرار مى گرفتند قطعا ذوب آهن پيروز ميدان نبود. ما با چندين و چند غايب موقعيتهاى زيادى ايجاد كرديم و اگر بازيكنانى نظير مجيدى و ميداودى را به صورت آماده در اختيار داشتيم نتيجه ديگرى را رقم مى زديم.
-
مصاحبه پورحیدری
پورحيدرى: اگر دستمان بسته نبود بهتر نتيجه مى گرفتيم
منصور پورحيدرى سرپرست تيم فوتبال استقلال در گفت وگويى با سايت رسمى اين باشگاه درمورد شكست آبى پوشان مقابل ذوب آهن اظهار كرد: استقلال يكى از بهترين بازى هاى خود را مقابل ذوب آهن انجام داد، اما شايد بدشانسى و بى دقتى در زدن ضربات آخر سبب شد كه ما اين بازى را واگذار كنيم.وى در ادامه گفت: مظلومى در اين بازى دستش بسته بود، تا جايى كه ما مجبور شديم ۲ بازيكن مصدوم خود يعنى مجيدى و روانخواه را وارد ميدان كنيم. اگر دست كادر فنى در اين بازى بسته نبود قطعا استقلال خيلى راحت مى توانست به پيروزى برسد اما تعداد بالاى مصدومان تيم سبب شد تا استقلال نتواند باتمام قوا به مصاف حريف خود برود تا در نهايت ما بازنده بازى باشيم. پورحيدرى در پايان اعلام كرد: مسلما استقلال در تعطيلات نيم فصل به تحول اساسى دست پيدا خواهد كرد. چرا كه در اين زمان مصدومان تيم مى رسند و با رفع آسيب ديدگى شان كادر فنى نفرات بيشترى را در اختيار خواهد داشت تا در نهايت استقلال باتمام نيرو به مصاف حريفان خود برود. ما بايد از اردوى خود نهايت استفاده را ببريم تا با ساختن استقلال به امتيازات بيشترى در نيم فصل دوم دست پيدا كنيم.
-
مصاحبه آشوبی
آشوبى: روى نوار بدشانسى هستيم!
فرزاد آشوبى طى گفت و گويى اظهارداشت: استقلال بازى خوبى از خود به نمايش گذاشت و به جرأت مى توانم بگويم مستحق پيروزى بوديم.وى افزود: در نيمه اول ذوب آهن حرفى براى گفتن نداشت و ما به صورت كامل توپ و ميدان را در اختيار داشتيم. در نيمه دوم نيز باز هم ما تيم برتر ميدان بوديم و اگر توپهايمان تبديل به گل مى شد پيروزى پرگلى بدست مى آورديم.هافبك استقلال تصريح كرد: ما ۲ توپ به تير دروازه ذوب آهن زديم اما حريف روى اشتباهات ما به گل رسيد و حالا به همه ثابت شد كه روى نوار بدشانسى هستيم و اميدوارم اين روند هرچه زودتر به پايان برسد.آشوبى در خاتمه پيرو شرايط استقلال در ادامه ليگ افزود: مطمئن باشيد بعد از تعطيلات استقلال ديگرى خواهيد ديد زيرا در اين مدت فرصت داريم تا قواى جسمانى خود را تقويت كنيم و همچنين مصدومان ما نيز آماده حضور در ميدان خواهند شد.
-
مصاحبه منتظری
منتظرى: اختلاف با صدر جدول قابل جبران است
پژمان منتظرى مدافع استقلال طى اظهارنظرى گفت: شكست مقابل ذوب آهن استقلال را از صدر جدول دور كرد اما اين اختلاف قابل جبران است و ما چيزى را از دست نداده ايم.وى ادامه داد: بعد از اينكه گل اول را به ثمر رسانديم فرصتهاى زيادى براى گل زدن داشتيم اما از آنها استفاده نكرديم. متأسفانه گلهاى بدى خورديم و بازى را احساسى دنبال كرديم به همين دليل نتوانستيم گلهاى خورده را جبران كنيم.منتظرى افزود: واقعا نمى دانم چه اتفاق افتاد كه بازى برده را واگذار كرديم. ما نتوانستيم از فرصتهايمان استفاده كنيم اما آنها از تك موقعيتهاى خود به خوبى استفاده كردند.مدافع استقلال در پايان گفت: ليگ امسال به گونه اى است كه فاصله تيمها كم شده و امتيازات از دست رفته قابل جبران هستند. استقلال با ۲ پيروزى پى در پى مى تواند به صدر برگردد و هنوز چيز خاصى را از دست نداده ايم.