-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تایید مذاکرات برای جذب لیساندرو لوپز
19 آذر 1389
در حالی که تمام رسانه های ایتالیایی از توافق یووه برای خرید یک مهاجم از سری آ باشگاه های ایتالیا تاکید دارند مدیر برنامه های لیساندرو لوپز مهاجم 27 ساله ی باشگاه لیون فرانسه نظر دیگری دارد.
فرناندو هیدالگو مدیر برنامه های بازیکن 27 ساله ی ارژانتینی در این رابطه گفت: "من می توانم از علاقه مندی باشگاه یوونتوس به لوپز خبر بدهم و پیشنهاد باشگاه ایتالیایی به موکل خود را تایید می کنم."
وی در ادامه به انتقال لیساندرو در ژانویه به تورین گفت: "من نمی توانم در شرایط فعلی به این سوال پاسخ بدهم و در این رابطه باید با مقامات تیم لیون مذاکراتی را انجام دهیم.
گفتنی است لیساندرو لوپز سابقه ی بازی در تیم های رسینگ و پورتو را در پرونده ی خود دارد و از سال 2009 به عضویت تیم لیون در امده و در 42 دیدار 21 گل با پیراهن تیم فرانسوی به ثمر رسانده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
خداحافظی سیسوکو در پایان فصل
19 آذر 1389
مدتی ست که اخباری در خصوص احتمال جدایی وی منتشر می شود و طی روزهای گذشته این خبر قوت بیشتری گرفت تا به امروز که مدیر برنامه هایش نیز از جستجو برای تیم اینده محمد سیسوکو خبر داد. هافبک اهل مالی بانوی پیر که نمایش های خوبی در طول حضورش برای یووه ارائه کرد در ترکیب دل نری جای ندارد و همین مسئله موجب شد تا وی خواهان جدایی از بیانکونری باشد.
امروز مدیر برنامه های سیسوکو در خصوص اینده این بازیکن گفت: در حال بررسی و یافتن باشگاه جدید برای شرایط اینده محمد هستیم. اما مطمئن هستیم که فصل را با پیراهن سیاه و سفید به اتمام می رساند و اینده سیسوکو می تواند به انگلیس، المان و یا اسپانیا ختم شود.
-
بونوچی در لیست بهترین بازیکنان سال 2010
19 آذر 1389
یک افتخار دیگر برای یوونتوس و مجموعه بانوی پیر، کریستین بونوچی مدافع ملی پوش بیانکونری در لیست اعلام شده مسولین یوفا که بهترین بازیکنان سال 2010 را اعلام کرد حضور دارد. بونوچی پس از انتشار این لیست در خصوص این افتخار گفت
برای من سال 2010 یک سال استثنایی و درخشان بود، احساس خوشحالی زیادی دارم، بیش از همه اینکه به یوونتوس پیوستم و حالا در لیست بهترین بازیکنان یوفا در سال 2010 قرار گرفته ام.
-
ما در فوتبال ایتالیا یک الگو هستیم
20 آذر 1389
عملکرد فوق العاده ی فابیو کوالیارلا مهاجم ملی پوش باشگاه یوونتوس باعث شده تا به یکی از محبوب ترین بازیکنان فعلی یووه تبدیل شود. فابیو در مصاحبه با La Gazzetta به گفتگو پرداخت:
فابیو ، یوونتوس یا ناپولی ؟
" همواره یک هوادار برای تیم ناپولی خواهم ماند ، اما به اندازه ی کافی در این مورد توضیح داده ام ، من تنها کار خود را انجام می دهم و این نکته تنها به من مربوط است نه آنها "
آیا احساس می کنید که ارزشی برای شما قائل نشده اند ؟
" اگر اینگونه احساس کنم نیز مشکلی نخواهم داشت چرا که همواره بازیکنانی برتر از خود یافته ام ، اما در بعضی وقت ها نیز مربیان بیش از آنچه که باید برای من ارزش قائل می شدند "
یوونتوس در پی خرید یک مهاجم است ؟
" من مشکلی نخواهم داشت "
آیا این کوالیارلای واقعیست ؟
" من خواهم گفت بله ، بدون شک چنین است ، من اکنون در پست مورد علاقه ی خود و پشت مهاجم قرار می گیرم و در سمپدوریا نیز این را تجربه کرده بودم و پشت پازانی یا پونازولی بکار گرفته می شدم و با تمام توان بازی می کردم "
کوالیارلا و رکورد شکنی ؟
" با توجه به اینکه 13 گل به ثمر رسانده ام می توانم بگویم که در مسیر درستی گام بر می دارم ، من از اینکه سرمربی و هواداران به من اعتماد دارند بسیار خوشحال هستم ، بنابراین کار ساده ای پیشرو خواهم داشت "
آیا دلنری نیز نقش داشته است ؟
" دلنری نقش بسزائی دارد چرا که وی مربی بسیار بزرگی است ، ما به وی اعتماد کرده ایم چرا که هر چه در طول هفته و تمرینات به ما گوش زد می کند در بازی به آن می رسیم "
در ابتدا همه به موفقیت دلنری شک داشتند ؟
" پرداختن به کار به بهترین شکل باعث می شود که از چیزی نترسید "
آیا از شما می خواهد که به قهرمانی برسید ؟
" اندریا انیلی همواره از ما می خواهد که یوونتوس باشیم ، به همین دلیل در اینجا هیچکس فکر نمی کند که یوونتوس در حال تغییر و بازسازی است "
اتحاد ، تلاش و تواضع ، آیا این یوونتوس آماده ی قهرمانی است ؟
" تیم در هر بازی پیشرفت می کند و ما در مسیر درستی گام بر می داریم ، مهمترین چیز این است که دست از تلاش نکشیم چرا که نسبت به چند ماه پیش پیشرفت فراوانی یافتیم ، هنگامی که در مسیر درست گام برداریم بی شک آماده ی پیروزی خواهیم بود و این بارزترین نشانه ی این یوونتوس است و این تیم برای رسیدن به رده های بالا آماده است تا تمام توان خود را بکار گیرد چرا که غیر ممکن است تیمی در برابر ما تمام توان خود را بکار نگیرد "
کدام تیم ها مدعی قهرمانی هستند ؟
" میلان در رده ی نخست جدول که ابراهیموویچ فوق العاده را در اختیار دارد و علاوه بر این خط میانی با عملکردی عالی ، نستا و آبیاتی نیز درخشش فراوانی دارند ، اینتر در بحران بسر می برد اما در بهار حتمآ قدرت خود را بازخواهد یافت ، رم در ابتدای فصل عملکرد خوبی نداشتند اما اکنون خود را پیدا کرده اند ، لاتزیو نیز تیم قدرتمندی است "
برنامه های یوونتوس ؟
" بکار گرفتن بازیکنان جوان فوق العاده است چرا که به آنها این فرصت را می دهد تا پیشرفت کنند و من از اینکه بازیکن یوونتوس هستم افتخار می کنم بدلیل اینکه برنامه های باشگاه بطور جدی بر روی بازیکنان جوان و ایتالیایی تمرکز می کنند و ما اکنون مشاهده می کنیم که سورنسن و کامیلیری در تیم اصلی بکار گرفته می شوند ، یوونتوس بزرگترین تیم ایتالیاست و امروز تیم ما در فوتبال ایتالیا یک الگو محسوب می شود "
نظر شما در مورد بازیکن چند ملیتی حاضر در آتزوری چیست ؟
" من به آنها خوش آمد می گویم و بیشتر آنها اصالتآ ایتالیایی هستند ، من مشکلی در این نمی بینم چرا که بنظر من باید بازیکنانی که خواستار حضور در تیم ملی ایتالیا هستند و یا کسانی که اصالتآ ایتالیایی هستند باید به اردوی آتزوری دعوت شوند ، بسیاری از کودکان غیر ایتالیایی در ایتالیا کار خود را آغاز می کنند و بنظر من پراندلی تصمیم درستی گرفته است "
-
چشم ها به کراسیچ دوخته شده
20 آذر 1389
دیداری حساس پیش روی بانوی پیر است و یوونتوسی ها برای کسب سه امتیاز این بازی برنامه های ویژه ای در سر دارند. همیشه در فوتبال می توان علاوه بر ارائه یک بازی رو به جلو و تهاجمی با ضربات ازاد، ارسال کرنرهای دقیق و یا حتی رسیدن به ضربات پنالتی در طول بازی به گل رسید و دروازه حریف را به خطر انداخت.
به نظر می رسد جیجی دل نری در تمرینات این هفته نگاه ویژه ای به ضربات ازاد نزدیک به محوطه جریمه لاتزیو دارد اما در این میان نبود و احتمال غیبت بازیکنان موثر در این بخش می تواند یووه را با مشکلاتی روبرو سازد.
طبق اخرین اخبار منتشر شده په په، اکوئیلانی و دل پیرو با توجه به بیماری انفلوانزا در هفته گذشته توان همراهی و یا حضور کامل در دیدار فرداشب را نخواهند داشت از این رو دل نری تمام توجه خود را معطوف کراسیچ مهره بسیار سریع و بازی سازی که در دیدارهای گذشته نقشی تمام عیار و موثر داشته، ساخته و امیدوار است این مهره قدرت یوونتوس را برابر لاتزیو به اثبات برساند.
-
باید لاتزیو را شکست دهیم
20 آذر 1389
به یکی از حساس ترین دیدارهای فصل در دور رفت مسابقات رسیدیم، دیداری که با نتایج فصل جاری حساسیت خاصی به خود گرفته و می تواند ارائه گر یک دیدار زیبا و تماشایی از سوی دو تیم یوونتوس و لاتزیو باشد. جیجی دل نری که در خانه از ابی و اسمانی های ایتالیا پذیرایی خواهد کرد در کنفرانس خبری پیش از بازی از شکست حریف توسط شاگردانش گفت.
در طول فصل جاری به هیچ عنوان در تاریکی به سر نبردیم و در حال حاضر نیز شرایط سختی نداریم. مهم شرایط روحی و روانی بازیکنان و تیم است که در بهترین سطح قرار دارد. این مسئله را از ابتدای فصل می گفتم.
دل نری، مربی لاتزیو را یک مربی بزرگ و مناسب توصیف کرد که یک دوست خوب نیز برای وی به شمار می رود. وی یک گروه ویژه و قدرتمند را تربیت کرده، سربازانی قوی، پرروحیه با روحیه ای بالا و خوب. این مربی و نتایجی که کسب کرده برای من بسیار خوشایند است و توجه ام را جلب می کند. نتایج فوق العاده ای کسب کرده و یک فوتبال ایده ال را ارائه می کند.
اما شرایط جدول رده بندی، این درست است که دو تیم بالای جدول برابر یکدیگر به میدان می روند، دو تیم کامل و موفق که در طول رقابت ها نمایش های خوبی داشتند.
وی لاتزیو را تیمی موفق خواند که گل های اندکی دریافت کرده و نمایش خوب و قابل پیشرفتی را ارائه کرده و یوونتوس باید برابر این تیم نمایش حرفه ای و کاملی بدنون کوچکترین اشتباه داشته باشد.
اما ترکیب و غیبت احتمالی په په، دل پیرو و یا اکوئیلانی. دل نری در پاسخ به این سوال که ایا اکوئیلانی بازی خواهد کرد یا خیر گفت: نمی دانم، شاید بازی کند. هرگز مشکلی با البرتو وجود نداشته و این مسئله را هرگز نگفته ام که کدام بازیکن بازی می کند و کدام بازی نمی کند. تغییر زیادی نداریم اما مارکیزیو به ترکیب بازمی گردد.
از دل نری در خصوص مصاحبه اخیر انیلی و تاکید بر شایستگی های کلیه بازیکنان یووه سوال کردند. همه در کنار یکدیگر و با برابری نسبت به یکدیگر حرکت کردیم و به راه خود ادامه می دهیم. کسانی که شایسته بازی هستند و همه بازیکنان ارزش دارند، بوفون، دل پیرو، اکوئیلانی،امائوری و همه مهره های تیم. در یووه هیچ بایدی برای بازی کردن یک بازیکن نیست. انیلی به استوراری نیز تبریک گفت که در غیبت بوفون بسیار عالی ظاهر شده و نگرانی ای از این بابت نیست، او بهترین سنگربان جهان است و به زودی بار دیگر به میادین باز می گردد، استوراری نیز بسیار خوب کار کرده و انتخاب میان این دو دشوار خواهد بود.
خط حمله و نفرات این پست برای یووه، در حال حاضر امائوری در کنارمان نیست، کوالیارلا و یاکوئنتا زوج خط حمله ما را تشکیل می دهند، تنها زوج حمله یووه، دل پیرو خصوصیات ویژه و دیگری دارد.
-
اندره ا همیشه اندره ا هستم
20 آذر 1389
یک ملاقات و جلسه میان باشگاهی با صرف ناهار در محل باشگاه یووه واقع در خیابان گالیلو فراریس شهر تورینو که در ان لوچانو موجی مدیر سابق یووه و جووانی کوبولی نیز حضور داشتند. اندره ا انیلی مدیر بیانکونری که میزبان مراسم بود در پایان با سوالاتی پاسخ داد
مدیر انیلی و یا همچنان اندره ا
اندره ا، همیشه اندره ا
خوب اندره ا، تقریبا هفت ماه هست که در کنار یکدیگر هستید، از 19 می تاکنون و اتفاقات بسیاری که روی داد. از ماه هایی که گذشت و هزینه هایی که صورت گرفت و توصیفی در این باره
ماه های بسیار سختی بود، به ویژه در نقل و انتقالات که نخستین تاثیر گذار ان بپه ماروتا بود، برنامه های ویژه ای داشتیم و در بخش ورزشی در تلاش بودیم تغیرات و یک تازگی قدرتمندی داشته باشیم. با توافق همگان دل نری را انتخاب کردیم، مربی که اینجا هست و در این لحظات تضمینی برای رضایت ما.
این حقیقت دارد که انتونیو جیرائودو این را گفت که اندره ا ی عزیز این کار رو نکنید
نه، اینطوری مسائل پیش نرفت.
هدف شماره یک یوونتوس چیست
داشتن و دوباره تولد یک تیم کامل و قدرتمند. انگیزه ها و دلایل که در نزد ما وجود دارد بسیار پایه ای و بنیادی هستند. در بخش ورزشی به اینکه یک تیم کامل پیروز و همیشه بزرگ داشته باشیم که می خواهد در هر دیدار برنده از میدان خارج شود توجه بسیار زیادی داریم.
انتخاب دل نری در برابر پرندلی و بنیتس
این انتخابی توسط من و ماروتا بود . دل نری کسی بود که می توانست خوب کار کند.
تیفویسی ها هرگز مورینیو و یا یک مربی مانند مورینیو را بر روی نیمکت یووه خواهند دید
امروز دل نری بر روی نیمکت وجود دارد و همین کافی است.
اخرین فردی که به باشگاه ملحق شد پاول ندود است
او ارزش زیادی برای مجموعه دارد. تنها یک رابط میان من و بازیکنان نیست، بلکه با سایر مدیران. پاول معنای رفتن به میدان و پیروز شدن را می داند.
مدیریت بلان و عملکرد وی در زمان مدیریتش
مطمئنا او عملکرد خوبی داشت، پروژه ساخت استادیوم در دست او بود.
تیفوسی ها و رویای کسب اسکودتو
در یووه دی ان ای پیروزی بوده و هست و این یک هدف ویژه و مهم برای یوونتوس محسوب می شود. در این فصل نیز به این مسئله فکر می کنیم . برای رسیدن به ان باید تمام دیدارها را از ان خود کنیم.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تلاش برای پیروزی حتی تا دقیقه 94
22 آذر 1389
پیروزی زیبا و ارزشمند، این توصیف مربی از نتیجه به دست امده شاگردانش در المپیکوی شهر تورینو برابر ابی و اسمانی های ایتالیاست. جیجی دل نری در مصاحبه پس از بازی با بیان این مطلب تاکید کرد که این پیروزی زیبا بیش از همه، شایستگی یوونتوس را برای مبارزه تا پایان و عدم خسته شدن این تیم برای رسیدن به پیروزی حتی تا دقیقه 94 نشان می دهد.
دیداری که هیجان قابل قبول و رضایت بزرگ و زیبایی را به ارمغان اورد و حالا دل نری با خرسندی کامل از پیروزی برابر لاتزیو می گوید:
قدرت و انگیزه رمز و خصوصیات برتری این تیم است. روح و فضای موجود در یووه بسیار ارزشمند است، این روحیه و عدم خستگی و میل به پیروزی تا پایان می تواند پیروزی را برای ما بیاورد، می توانستیم به نتیجه تساوی نگاه کنیم اما خواسته ما تغییر بود، این یک پیروزی مهم برای اینده نیز محسوب می شود.
دل نری تاکید دارد که همه بازیکنان چه در داخل میدان و چه بر روی نیمکت همگی برای یوونتوس بازی می کنند و همگی بازیکن یوونتوس هستند. این روح و این نظر است که می تواند ما را به اینده دور و خواسته های مان برساند. می توانیم و امکان از دست دادن دیدارهایی وجود دارد اما این تیم همیشه در بهترین فرم خود به میدان خواهد رفت.
اما بوفون، از نظر مربی جیجی همیشه یک بازیکن بزرگ باقی می ماند. من برای این گروه که در اختیارم است خوشحالم، او نیز بخشی از گروه است درست مانند دیگران. با اغوش باز منتظر او هستیم اما به تیم فکر می کنیم، ما به این می اندیشیم که همه بازیکنان برای یووه مفیداند و بازیکن تیم هستند، هیچ مهره ای به دیگری برتری ندارد. فکر نمی کنم که بوفون منظور ناخوشایندی از این مسئله داشته باشد. صحبت کردیم و او نیز به صحبت های ما احترام می گذارد. تکرار می کنم گروه مهم تر از هر یک از بازیکنان است.
شادی برای کیه لینی، ممطئنا تیم خوب کار کرد و به خوبی نتیجه گرفت به ویژه که در نیمه دوم نمایش قدرتمندی ارائه کردیم. حالا با لاتزیو و ناپولی در امتیازات برابر شدیم. این عبور مهمی بود ، امروز در برخی از دقایق کمی به زحمت افتادیم به این دلیل که لاتزیو تیمی قدرتمند است اما این بهانه ای برای ما محسوب نمی شود.مطمئن هستم که شایسته برتری بودیم زیرا تا پایان بازی برای گل زنی و رسیدن به سه امتیاز تلاش کردیم.
و سوال اخر که ایا یوونتوس، انتی میلان است ؟ در حال حاضر میلان در حال سپری کردن نیمه راه قهرمانی ست اما ما از انچه که تا حالا انجام داده ایم خوشحالیم.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] با شایستگی لاتزیو را شکست دادیم
21 آذر 1389
علاقه زیادی داشت تا روند گلزنی هایش را در دیدار برابر لاتزیو نیز ادامه دهد اما موفق نشد با این حال در کنار تیمش از پیروزی به دست امده خرسند و خوشحال است. فابیو کوالیارلا که در نیمه دوم جای خود را به الکس دل پیرو داد میگوید:
"یک برتری مهم در بهبودی شرایط جدول رده بندی. موفق به گلزنی نشدم اما انچه که برای من بسیار جذاب و مهم است موفقیت و عملکرد خوب تیمم است. یک بازی مهم و رقابتی بزرگ برابر لاتزیو."
"به عقیده فابیو لاتزیو تیمی بزرگ و شایسته است که به شایستگی در رده دوم حضور داشت و حالا یووه با شایستگی انان را شکست داده و خود در سکوی دوم جای گرفته، ما برای رسیدن به هدف باید تلاش می کردیم و برای این نتیجه اماده بودیم. "
"خیلی خوب تمرین می کنیم و امیدواریم که این روند در هفته های بعد نیز ادامه داشته باشد و هر هفته بهتر و بهتر کار کنیم و نتایج خوبی را برای یووه به دست بیاوریم."
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] کراسیچ کابوس جدید سری آ ( یوونتوس 2 - 1 لاتزیو )
21 آذر 1389
شاید خوشبین ترین هوادار بانوی پیر انتظار گلزنی یووه در دقیقه ی 94 را نداشت اما حرکت فوق العاده ی میلوش کراسیچ و تیزهوشی ستاره ی صرب بانوی پیر یوونتوس را در اخرین دقیقه ی بازی به پیروزی رساند تا یوونتوس دل نری به مکان دوم جدول صعود کند.
در نیمه اول لاتزیو نتوانست حملات معروف خود را ادامه دهد و اما یووه همانند دیدارهای گذشته ی خود از برنامه ی ضد حمله استفاده می کرد و در این شرایط لاتزیو توپ را بیشتر در اختیار داشت اما تمایلی به حمله کردن نداشت.
در تیم یوونتوس به دلیل حضور سورنسن در سمت راست بیشتر حملات یووه از سمت چپ ترتیب داده شد اما بازی ضعیف گروسو در کنار مارکیزیو نتوانست موقعیت ایده الی را برای یووه فراهم اورد و معدود حملات کراسیچ بسیار خطرناک تر نشان داد و در دو صحنه با بی دقتی مهاجمان یووه موقعیت گلزنی از دست رفت.
البته در این نیمه سورنسن بسیار عالی بازی کرد و بازیکنی که تنها 18 سال سن دارد و دستمزدی 180 هزار یورویی دریافت می کند در پست غیر تخصصی خود نمایشی فوق العاده نشان داد.
در نیمه دوم جریان بازی به صورت کاملا ارامی دنبال شد و تا قبل از دقیقه ی 60 دو تیم بسیار محتاطانه بازی می کردند اما بعد از ان یوونتوس موقعیت های زیادی را خلق کرد اما در حملات بسیار ناهماهنگ ظاهر شدند و ضربات نهایی را از دست می دادند.
در این دقایق نیز لاتزیو به صورت پراکنده حملاتی را ترتیب داد اما تمرکز یوونتوس بر روی حملات و دفاع متمرکز ابتکار عمل را از تیم پایتخت گرفته بود و لاتزیو که تا اینجای فصل بهترین خط دفاعی لیگ را در اختیار داشت در اخرین دقیقه ی بازی نتوانست در مقابل کراسیچ مقاومت کند و فرار فوق العاده ی کراسیچ و تیزهوشی وی یوونتوس را به گل برتری رساند.
دل نری در این دیدار با دو تعویض هوشمندانه ی خود و وارد کردن دل پیرو - په په به میدان باعث شد یوونتوس در فاز تهاجمی قدرت بالایی پیدا کند و فشار حملات یووه تا اخرین دقیقه ی دیدار باعث شکسته شدن خط دفاعی تیم لاتزیو شد.
یوونتوس با کسب این پیروزی شیرین و حساس در اخرین دقیقه ی بازی 30 امتیازی شد به مکان دوم جدول رده بندی سری آ صعود کرد.