بچه ها تو فيفا حتما محمد سلاح بگيرين خيلي سرعتيه تكنيكيم هست كي ميتونه بهم بگه اشكان دژاگه اورالش چنده؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها تو فيفا حتما محمد سلاح بگيرين خيلي سرعتيه تكنيكيم هست كي ميتونه بهم بگه اشكان دژاگه اورالش چنده؟
اشکان دژاگه اورلشش 76 هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط چلسي مورينيو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها اگه هافبك دفاعي خوب ميخوايين برين بنفيكا نمانيا ماتيچ بگيرين 25 سالشه قيمتشم مناسبه 25 ميليون
اورالش چقدره؟؟.....................نقل قول:
نوشته اصلی توسط چلسي مورينيو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
81 ولي زودرشد ميكنه بخدا هيچكي ازش نميتونه رد شه
81 بخدا هيچكي نميتونه ازش ردشه
نقل قول:
خیلی هافبک خوبیه بخرینش.گل زنم هست(نمانیا ماتیچ)
کسی مهاجم گل زن میخواد که زود رشد کنه بره بنتکه از استون ویلا رو بخره قیمتش کمه اورلشش 79 -22 سالشه و خیلی خوب گل می زنه.
شما بخرینش اگه بد بود هر چی دلتون خواست بگین
بنتكه مهاجم سرعتيه يا پشت به دروازه؟:ajibeee:
:soal:پشت به دروازه یعنی چی ؟
دوستان کمک کنید من موقع پلی کردن که برم مسابقه رو شروع کنم میاد بیرون چکار کنم؟
دادا شاید کامپیوترت ویروس داره یا شاید هم کرکتو آپدیت نکردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mesut Ozill [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تازه ویندوز عوض کردم کرک رو چجوری ایدیت کنم
يعني مهاجماني مانند دروگبا لوكا توني روملو لوكاكو كه توپ هاي بلند ارسال ميشه اينا پشت به در وازه استوپ ميكنن و قدرت بدني و جنگندگيشون بالاس واز 20 درصد از گل مرده گل ميسازن شما كه دروگبا رو ميشناسي گل زد بهتون:ohum::ohum::ohum:
نه این یکی سرعتیه!lol:-نقل قول:
بچه ها حتما بروما رو بگيرين از اسپورتينگ ليسبون پرتغال 18 سالشه اورال 75 سرعت عالي دريب عالي گلزن عالي كلا همه چي عالي
چه پستی داش رامتین .هافبک چپ؟نقل قول:
اره داداش هافبك چپ راستم وايميسه
من بروما رو خریدم چن بازی باهاش بازی کردم خیلی سرعتیه گل زنم هست بعد تو روزنامه ها زده بود قهرمان جدید آث میلان زیرش هم نوشته مردم تو فروشگاه ها پیراهن شماره 14 بروما رو میخرن! :ajibeee::danc:
بنتکه واقعا عالی گل می زنه کسی خریدش؟
من تو تیم ملی بلژیک باهاش بازی کردم بازیکن خیلی خوبیه به همراه هازارد ستون تیم بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کریستین بنتکه یکی از بازیکنایی بود که فصل قبل تو تیم رقیبم یعنی یووه بازی میکرد.واقعا هم عالی بازی میکرد.خواستم بخرمش ولی یووه نزاشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
.
.
.
.
جالب بود برام
بعد از 4 ماه مصدومیت احمد موسی برگشت به بازی ها و همون بازی اول تو کمتر از 30 دقیقه هت تریک کرد!!! عجب بازیکنیه لامصب!عشقه عشق!
تونی کروس هم که دیگه نگو.شوت میزنه عینهو موشک!
دیروز استعداد یاب هام یه بازیکن جوون کشف کردن واقعا اورال هاشو که میدیدم کیف میکردم! همه 90 به بالا بودن.خریدمش وقتی اورالشو که دیدم کم مونده بود فکم بیوفته! 82 ؟!!!!!!!
امروز ميرم ميخرمش مطمعني ديگه خوبه داش علي؟
راستي دوستان از بروما راضي بودين؟:ohum:
داداش احمد موسي كيه؟
اینم عکسای اون بازیکنه که کشف کردم!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هنوز باهاش بازی نکردم ولی اینطور که نشون میده باید یه بازیکن استثنایی باشه!
اینم یه بازیکن دیگه که خریدم از رم. فکر کنم بازیکنی آینده دار باشه
مهاجم هست اما هافبک تهاجمی و هافبک راست هم میتونه بازی کنه.دریبلینگش حرف نداره.گلزنیش همینو بگم که فکر کنم 3 فصل پیاپی داره آقای گل ایتالیا میشه.همون ابتدای فصل 17 گل زده بود بقیه 5 6 گل ازش عقب بودن، که 4 ماه مصدوم شد.این اواخر کارلوس توز بهش رسیده بود.آخرین بازیای فصل بود که به مسابقات برگشت.با پالرمو بازی داشتیم تیم سمجیه به زور یکی بهش زده بودم دیگه گل نمیخورد.دقیقه 65 آوردمش داخل یه هت تریک جانانه انجام داد!!! تو همون بازی آقای گلیشو تثبیت کرد!نقل قول:
اصلا کل تیمم رو احم موسی میچرخه.اگه خواستی بخریش سرچ کن ahmed musa .فقط یه نکته بگم قدش زیاد بلند نیست به درد سانتر از جناحین نمیخوره.من سبک بازیم سانتر تو عمق هست که این موسا مثه جت میدوه و گل میزنه!
خلاصه از خریدش هیچوقت پشیمون نیمشی!
اره.مطمئن مطمئن.بخرشنقل قول:
من که خیلی راضی بودم.عالی بودنقل قول:
من چجوری با کمپیوتر میتونم سیو کنم مسترلیگمو؟
منم سبك بازيم 4-2-3-1 هستش ولي داداش بخدا وقتي با دوستام بازي ميكنم كرنر نگيرن ازم من سبك بازيم يه جوريه مهاجما و مدافعاي بلند قدي دارم چون وقتي كرنر بزنم با مدافعام از همونجا ميدم به بازيكنا سرعتي امثال بروما واونم كار خودشو ميكنه و ضد حمله ميزنم من سبك بازيم ضد حمله هستش
راستي دوستان و داداش علي يه مهاجم (st) قد بلند لاسينا ترائوره از تيم آنژي ماخاچ قله از روسيه حتما بخرين دوستان داداش علي مخصوصا به كار تو مياد سبك سانته پشيمون نميشين
داش علي سيستم بازيت چيه؟
نقل قول:
من سبک خاصی ندارم معمولا با هافبک هام پاس توعمق میدم و بعدش بنتکه توی دروازه.
لاسینا ترائوره تو فیفا 13 باهاش بازی کردم.بازیکن خوبی بود ولی خب یه خورده هیکلیه و کند هست سرعتش یه خورده پایینه فکر کنم.اگه یکم سرعتی تر بود که با یه تیر دو نشون بزنم خیلی بهتر میشد.حالا ممکنه بخرمش معلوم نیست.ولی من ترافیک مهاجم تو تیمم زیادهنقل قول:
من که 2-5-3 بازی میکنم تاکتیک اصلیم سانتر یا پاس تو عمقه.وقتی این تاکتیکم جواب نمیده میرم رو سانتر از جناحین.بازیکنای کناریم سرعتی هستن میشه روشون حساب کرد.معمولا یاسین بنزیا و احمد موسی رو کنار هم بازی میدم که هر دو قد کوتاه و سرعتین.وقتی میرم رو سانتر یکیشونو میکشم بیرون یه بازیکن دیگه دارم به اسم رائول خیمنز jimenez اورالش الان 78 هست قد بلنده گلزنیشم خوبه. اونو میارم داخل.اگه اینم به بن بست بخوره دیگه میرم رو شوت از راه دور!نقل قول:
رو این تاکتیکم کهاحمد موسی و تونی کروس رو دارم شوت میزنه که دروازه بان با توپ میره تو گل! :nishkhand: یعنی انقد محکم شوت میزنه ها! :ahaaaaaa:
من تيمم فيورنتينا است البته اول اينتر بود بعد اشتباهي يه سيو ديگه روش انجام دادم پاك شد داداش تركيبتو بنويس؟:ohum:
ایول داداش!!! هم تیمی هستیم که! منم فیورنتینام !نقل قول:
موقعی که اومدم تو این تیم پر از بازیکن پیر و سن بالا توش بود.منم که مربی ای هستم جوون گرا!دیگه اکثرشونو ریختم بیرون ولی 3 تا از خوباشو نگه داشتم فعلا.
ترکیب فعلیمم اینه :
اینم تیم من
گفتم میلانو دوباره زنده کنم
تازه شروع کردم:nishkhand: