میتونی از تنظیمات contorler خود بازی تغییرش بدی....نقل قول:
نوشته اصلی توسط davidmy [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
میتونی از تنظیمات contorler خود بازی تغییرش بدی....نقل قول:
نوشته اصلی توسط davidmy [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پک اسکوبورد جدید برای فیفا 13
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در این مسیر کپی کنید:
FIFA 13\Game\data\ui\game\overlays
و عملیات regenerate روی data 1 انجام بدید
اینم اسکوبورد لیگ انگلیس واقعا عالیه lay_;;
دوست عزیز این لینکی که گذاشتی اصلا داخل پوشه overlays فایل big وجود نداره !!!!! خالیه !!!!نقل قول:
:soal:
سلام
لطفا به من کمک کنید برنامه ی نیست که قدرتو تویCareer Mode افزایش بده
شرمنده آقا سعیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeedavril [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط دوستان برای استفاده در بازیهای باشگاهی شماره 2 را به 8 تغییر بدن مثل 2002 را به 8002 و ...
سعید جان اگه می شه کمی بیشتر توضیح بده من به اون قسمت رفتم و جای move player و ls را عوض کردم ولی نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeedavril [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
FIFA 13 ModdingWay Mod V 0.9.7 - All In One
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 190MEGABYTE| PATCH | SCORE [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امکانات:
Version 0.9.7 changelog
- Added Slovenia and Ecuador Goalkeeper Kits
- New Teams licensed : Widzew Lodz, Wisla Krakow, Slask Wroclaw
- GK Kits for all 5 Ekstraklasa teams licensed
- Updated sponsors : Vitoria Setúbal, Pacos de Ferreira, Rio Ave, Roda JC
- Updated Kits : Chile.
- Updated Fonts and Numbers : Schalke, Argentina, River Plate
- New Boots
* adidas F50 adizero III - Black/White/Green
* adidas F50 adizero III - White/ER
* adidas Predator LZ - miadidas Oscar
* adidas Predator LZ - miadidas Muller
* adidas Predator LZ - White/Prime Blue/Yellow
* Diadora Evoluzione K Pro GX 14 - White/Black
* Diadora Evoluzione K Pro GX 14 - Blue/Red
* Diadora Evoluzione K Pro GX 14 - Black/Yellow
- Flags for EPL, Serie A, Ligue 1, Bundesliga, Liga BBVA
- New Adboards : Serie A, Europa League.
- New HD Balls for Europa League
- New Tattoos
- New Faces
طریقه ی نصب:
STEP 1
Option 1
a) Unpack this rar in your FIFA 13 main folder. Overwrite files that it asks you to do.
b) Run file ModdingWayInstaller.exe from your FIFA 13 main folder ( Run as administrator )
c) Ready
Option 2
a) Unpack this rar in your FIFA 13 main folder. Overwrite files that it asks you to do.
b) Using BH Editor
DOWNLOAD BH Editor from here
Start FHL BH Editor and select option :
regenerate all BH-files
(take care of extern files)
c) Ready
STEP 2 - ONLY IF YOU PLAY IN ENGLISH
Install Licensed Teams and Leagues Names ( ONLY IF YOU PLAY IN ENGLISH )
Go to your FIFA 13 / Game / Data folder.
a) Rename loc folder to loc-original
b) Rename loc-licensed to loc
با نرم افزار x360 تنظیمات رو انجام دادی؟؟؟؟نقل قول:
حتما باید با اون انجام بدی .....
من با فیفا یک مشکل دارم چرا دل پیرو نداره تو سیدنی اف سی نیستeterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-eterza::-
یه سوال دیگه چرا پچ های فیفا رو مثل Pesنمیسازن که راحت نصب بشه
:ookk::ookk::ookk:
اخ که حرف دل ما رو گفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط erfan.king [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام.کسی پچ جدید فیفا رو داره که دلپیرو رو به سیدنی انتقال بده؟؟؟:shogh:
دوستان سلام.من چنتا تکنیک فیفا میخام که بتونم تو فیفا13 اونارو کار کنم.کسی میتونه کمک کنه؟؟؟:hapoo:
من وقتی عملیات regenerator انجام میدم هیچی عوض نمیشه
:aaaaaa::death::de::ruunn::chakoshi::chakoshi::cha koshi:
درود
دوستان برای تغییر بودجه ی باشگاه با استفاده از نرم افزار Cheat Engine بعد از اینکه بودجه جدید باشگاه در Value وارد کردیم و next scan رو زدیم باید چی کار کنیم؟
ممنون.
تو صفحات قبل بچه ها گزاشتن یکم بگرد:flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile: :flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط aminalex [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در گاوصندوق بخوای بدون کلید باز کنی راحت تره تا بخوای پچ های فیفا رو بریزی:ruunn::ruunn::ruunn::ruunn::ruunn::ruun n::ruunn::ruunn::ruunn::ruunn::ruunn::ruunn:
یعنی اینقدر سخته ریختن پچ های فیفا !!!!! یا شما به خودتون زحمت نمیدید !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط erfan.king [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیگه من آموزش رو گذاشتم دیگه !!! راحته فقط شما سخت میگیرید !!! اگر آموزش نذاشته بودم قبول ولی آموزش رو کامل گذاشتم !!!!
سوکر گیمینگ همه چیرو توضیح داده !! بیشتر پچ ها هم redme دارن !!! به صورت خیلی ساده توضیح داده مراحل نصب رو !!! 90% redme ها شبیه هم هستن !!!!
خیلی ها نتونستن کار کنن این همه رو پچ کار کردن خوب یه برنامه بسازن راحت بشه باهاش ریخت مثل بازیه gta iv وقتی دیدن مردم نمیتونن خوب کار کنن اومد یه برنامه ساده ساخت به اسم GTA IV Vehicle Mod Installer خوب اینام بسازن دیگه :sad::sad::sad::sad::sad:نقل قول:
سلام دوستان
واسته من برنامه FHL-BH-Editor اجرا نمیشد
اما راحت با برنامه cm 13 کار میکردم
تا اینکه مجبور شدم FHL-BH-Editor رو هم به روشی که آقا سعید گفته بود اجرا کردم که دمش گرم
اما الان دیگه cm13 بالا نمیاد
لطفا راهنمایی کنید
ممنون میشم
سلام دوستان
راهی وجود داره که توی پی سی من بتونم شوکرهای دسته رو فعال کنم که بتونم دریبل کنم و دروازه بانمم پنالتیارو بپره؟؟
پیشاپیش ممنون
همه کار کردم ولی نشد :ey babaaa:نقل قول:
@mkk12 : چه ارروری میده !!!؟؟
@efishaki :بگرد تو سایت توضیح دادم....
@davidmy : مثلا چکار کردی ؟؟؟؟ بگرد تو سایت من تنظیمات نرم افزار x360 رو گذاشتم و تنظیمات داخل بازی رو...تو همین تاپیک هست... اوایلش......
@erfan.king : سوکر گیمینگ رو ببین که چقدر بلدهستن و به هم یادمیدن و خودشون سعیشون رو میکنن !! ما ها بلد نیستیم !!! و ما همیه میخوایم راه رو جلومون بزارن.... یکم خودمون تلاش نمیکنیم !!!
خداوکیلی امسال من خیلی آموزش گذاشتم ولی بازم همه یا غر میزنن یا سوالات مسخره می پرسن !!
من این آموزشها رو نذاشتم که تا فیفا 14 همه سوالات تکراری بپرسن تو این تاپیک یا منتظر مطالب من باشن !! یکم به خودشون زحمت نمیدن...پس کسانی که نظرشون اینه پس همون پی اس بچه گانه رو بازی کنن بهتره......
من که فعلا در حال بازی کردن 3 assasin هستم، حرف نداره ....
امکانات این پچ که به ۳ قسمت تقسیم شده است
این آپدیت که به ۳ قسمت تقسیم شده که در قسمت پایین لینک دانلود آن موجود است هر یک مزایایی دارند که در کل امکانات آن را بیان می کنیم
1-نقل و انتقالات به صورت صحیح تا اویل آبان ماه انجام شده است
۲-چهره بسیاری از بازیکنان تیم ها تصحیح شده است
۳-لباس بیشتر تیم ها کامل تر شده است
۴-تاری در بازی و همچنین گیم پلی بهتر شده است
۵-با مشکل افت فریم روبرو نخواهید شد
۶-لباس تیم هایی همچون شاختار,دیناموکیف,متالیس,دن رو,کرواسی,اوکراین و…. اصلاح شده اند
۷-و تغییراتی در قسمت آنلاین بازی انجام شده که نمی تواند برای کسانی که بازی کرکی دارند مفید باشد
۸-و……..
فیس پک تیم بلژیک فیفا 13
واقعا یکی از بهترین فیس پک هایی هست که تا الان برای فیفا دیدم
واقعا عالی کار شده رو شبیه سازی فیس ها و تکسهای عالی
پیشنهاد میکنم ببینید :
با عرض سلام خدمت دوستان
اگه امکان داره یه پچ برای باز کردن لباسهای قفل و خالکوبی و کفش های جدید به همراه راهنمای نصب بزارید.
با تشکر
سعید جان دمت گرم که هستی اینجا
ارور نمیداد هیچ کاری نمیکرد
فیفا رو پاک کردم از نو نصب کردم مشکل حل شد
و مشکل جدیدم اینه......
سلام دوستان گلم
بالاخره cm 13 رو اجرا کردم
اولین کاری هم که کردم اضافه کردن تیم ملی به بازی بود
هر کاری که لازم بود و تو آموزشها دیده بودم انجام دادم
به قسمت تیمهای ملی هم اضافه شد
تو بازی هم مشکلی نداشت
اما نمیشد کریر مد باهاش رفت
یه کم راهنمای کنید دوستان
مخصوصا قسمت کیت که فکر کنم مشکلم همون قسمت باشه
چون کیت تیم ملی رو تو خود cm13 هستش فقط ادیتش کردمو ایمپرت کردم
حتی تو بازی هم اومد و مشکلی نداشت
لطفا راهنمایی کنید
ببخشید خیلی حرف زدم
درضمن سعید جان این پچ فیس بلژیک مشکلی با مد قبلی که معرفی کردید نداره؟؟
یعنی میشه هر دو رو با هم استفاده کرد
چون من متوجه شدم که مثلا فیس هازارد تو بازی اوکی اما تو cm همون فیس دفولت فیفاس
کسی نیست جواب سوال های من بده واقعا که
یکم صبر کن. خب با regenerator انجام نده با اون یکی برنامه که سعید جان گزاشته انجام بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط لیندل [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:rooz::rooz::rooz::rooz::rooz:
@mmady : تو سوکر گیمینگ بگرد شاید باشه...خالکوبی ها هم که در موn های مودینگ هست.....
@mkk12 : برای این مشکلت من وارد نیستم ...من تخصص اصلیم فیسه....[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] استاد ادیت دیتا بیسه و وارده،تا اونجایی که یادمه در فیفا 12 هم به این مشکل بر خورده بود که حلش کرد.... ا
درباره فیس پک هم بگم که اگر متوجه شده باشید که سیستم کار بر چه اساسی هست دیگه راحت میتونید فیس اضافه کنید به لیست faces.lua
فایلهای این پچ رو درمسیر مورد نظر بریزید و لیست id بازیکنان را کهدرخود این پک هست به لیست faces.lua خودتون اضافه کنید و سیو کنید....
یا
فایلهارو در مسیر مورد نظر بریزید و cm 13 باز کنید و اسم بازیکنان رو (که داخل همون پوشه پک هست) رو سرچ کنید و در قسمت فیس تیک گزینه has generic face رو بردارید و سیو کنید.....
عزیز کدوم یکی میشه بگی
میشه جواب سوالامو زود تر بدین اخه کشده مورده فیفا 13:khahesh:
آخه کدوم سوالت رو جواب بدم !!!؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط لیندل [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز سوالات رو همرو بگو با هم جواب میدم !!!!!! :soal:
خال کوبی بازیکنا وارد نمیشه اینم سوال جواب بده
راستی چجوری باید ثبت ناممو ویرایش دهم
خالکوبی بازیکنان که تو خود پچ مودینگ وی هستنقل قول:
خالکوبی رو خودم روش زیاد کار کردم...نمیشه !!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید].... من روش کار کردم...ولی جواب نمیده....
مرسی داش سعید
خب آقا آرمتین خالا کجا گیر بیارم؟؟
کجای داداش؟؟
@mkk12 : بهش مسیج بده... ایران نیست.... یکم بد موقع آنلاین میشه...ولی میاد
v2.0.2.163 (2012-09-23)
- New: AllowOnlyOneCopy option added.
- New: Prompt to repair .NET application settings added.