سینا داره همینجوری میترکونه سینا جون دوپینگی چیزی نکردی که؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این دیکتاتورا کین؟ki::
رحیم علوی نیست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سینا داره همینجوری میترکونه سینا جون دوپینگی چیزی نکردی که؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این دیکتاتورا کین؟ki::
رحیم علوی نیست؟
دیکتاتور :mage mishe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیرki::
مهدي نيست؟king123:hehee:
goll نیست...........
آفرین رسولroz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اولین 40 امتیازی عمرتو گرفتی:hehee:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیر:hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نفرات برتر هفته چهارم
نفر اول :
سینا با 100 امتیاز:ajibeee:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نفر دوم :
رسول با 40 امتیاز
نفر سوم:
امیر ( یونایتد ) با 35 امتیاز
نکته قابل توجه : در مسابقات این هفته داداش سینا یک رکورد خیلی خوب برای خودش به ثبت رسوند با 100 امتیاز
و این که در دو هفته ی اخیر خبری از امیر 97 ( قهرمان دوره اول و دوم )در جمع نفرات اول نیست
توجه : دوستان به علت کمبود عکس تا اطلاع بعدی مسابقه تعطیل
لطف کنید عکس خود را به بنده پ خ کنید
سلام دوستان
میخواستم بگم شاید این مسابقه رو تا یک مدت طولانی ادامه ندم و براتون مسابقه نزارم ....
اون دوستانی هم که عکس دادن بهم و هنوز عکسشون رو تو مسابقه نذاشتم عذر خواهی منو بپذیرن و چون معلوم نیست من کی دوباره تو دربی فعالیتم زیاد بشه میتونن عکساشونو بزارن تو البوم دربی و از همین جا دست همه کسانی رو که تو این مسابقه منو کمک کردن میبوسم ...
تو همین یک ماهی که براتون مسابقه گذاشتم یکی از بهترین ماه های فعالیتم تو دربی بود...
اما بازم (دقیقا نمیدونم کی ) میام و مسابقه رو براتون راه میندازم
شاد باشید و تندرست نه سست:flowerysmile:
خب با سلامی گرم خدمت دوستاران این تایپیک !
راستش بنا به دلایلی شخصی دیگه نتونستم براتون مسابقه بزارم و فعلا خدا رو شکر در خدمتتون هستم با مسابقاتم و اینکه امیدوارم بتونم سرگرمی خوبی رو براتون بسازم ...
دوستانی که قصد همکاری رو با اینجانب دارند عکس جدید خود را به بنده پ خ کنند ...
پیشاپیش ممنون از همکاریتون دوستان :rose:
خب مسابقت رو شروع میکنم دوباره ...
این دو کدام یک از کاربران دربی میباشند ؟
این دو نفر از کاربران دربی هستند که در یکی از شهر های ایران با هم قرار ملاقات میگذارند و ...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من جواب رو کاملا میدونم بگم
سعید manutd
Ashly حالا اسمش رو نمیدونم
خیر اشتب کردی برادر :evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaVilla7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان مثلا بگین سمت راست فلانی و سمت چپ فلانی :evaa:
محمد و مصطفی نیستن ؟؟؟ entezar::
تقریبا درست بود :jeddiiiii::jeddiiiii::jeddiiiii::jeddiiiii:نقل قول:
نوشته اصلی توسط armanevil77 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من میدونم ...
مصطفی و امیر ...
:khandeeeee bahal:
هر جا یه دو عکسه باشه یه طرفش این مردک خیابون متر کن مصطفی دیگه
امیر کیه حالا؟
کلا عبدل محمدم اون عکسش با مصطفی رو لو داد اونو دیگه نزاری:evaa:
خدا وکیلی عکس ترول گذاشتی آدم از کجا بفهمه:-ang
اسم 10 نفر رو بده از بین این 10 نفز انتخاب کنند دو نفر رو:rose:
الان این من باشم کی میخواد بفهمه منم؟؟؟:ey babaaa:
خب چون جواب رو لو دادند امتیاز به هیچ کسی داده نمیشه :nishkhand:
فکر پویان هم خوب بود
حالا شاید از مسابقه بعدی عملش کردم فکر پویان رو :nishkhand:
آفرین آفرین خیلی با نظرت حال کردم خیلی حالا باهات حال کردم دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pooyan_wenger [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:hooora2: :hooora2: :hooora2:
من نمیدونم چرا 97 amir دیگه نمیاد......
بابا من که عکس کاربرای سایتو ندیدم :ehe:عکس بازیکن فوتبال بزار نه ترول اگرم ترول دوست داری لا اقل ترول بازیکنا رو بزار
تذکر: در مسابقه ی قبلی به دلیل این که مصطفی عکس خودشو لو داد به هیچ کس امتیازی داده نمیشه :ohum:
:evaa::evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمیدونم به نظرم مدرسه بهش زیاد فشار آورده
:evaa::evaa:
خدا خودش کمکش کنه
آمین
دوست عزیز در این تایپیک تنها مسابقه ای که گذاشته میشه از عکس کاربران دربی می باشد ... :ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R O N A L D O [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تایپیکی که شما میگی مسابقه از عکس بازیکنا باشه در لینک زیر قرار داره و هر کدومو میخوای انتخاب کن اما فک نکنم الان مسابقه ای داشته باشن حالا سر بزن :flowerysmile:
توجه : به دلیل این که کاربران جدیدی به دربی اضافه شدن و یا این که بعضی از کاربران کاربرای سایت رو نمیشناسن مثل همین دوستمون ، ان شا الله از مسابقات بعدی زیر عکس مسابقه نام 10 یا 20 نفر رو میگم که بلید از بین اینا انتخاب کنین ... :evaa:
ممنون:evaa:
--------------
خب اینم از مسابقه بعدی
این کدام کاربر دربی میباشد؟:evaa:
من همین جوری ول می دم:مصطفی
خیر عزیز دل love::roz:::chakerim:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R O N A L D O [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکر کنم دانیال ... مدیر چلسی ... :evaa:
Rezavilla7 or r o n a l d o?????????!!!!
RezaVilla7 نیست.....
خیر :evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط David7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کدوم آخر ؟ :evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط edin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آفرین :/danc:/dancنقل قول:
توجه : نیلوفر هم جواب درست رو گفت اما چون بین r o n a l d o و رضا شک داشت و دو تا رو با هم گفت و طبق قوانین مسابقه در هر پست باید نام یک نفر را بگویید بنابراین امتیاز به امیر داده می شود .
اینم از مسابقه ی بعدی :
این کدام کاربر دربی می باشد ؟
این عکس مربوط به یکی از 10 کاربر نوشته شده در زیر عکس می باشد
مصطفی
رسول
مهرداد
فری
جعفر
سینا (sina acm )
عبدالله
محمد ( icon )
مجتبی (shiraz - sport )
پویان
مصطفی نیست؟:nishkhand:
این رسول هست و بس بعدم تو اسم خودتم جز 10 نفر نوشتي؟
feri71 نیست.........
سینا نیست؟؟؟ ( sina acm )
خیر :jeddiiiii:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alex Dlpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیر :jeddiiiii:نقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaVilla7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیر:jeddiiiii:نقل قول:
خیر:jeddiiiii:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکر کنم پویان باشه.:fek konam:
مهرداده خودشه درست گفتم جواب رو بگو عبدل
:de:
:de: :de:
مجتبی (shiraz - sport )؟think::
نميشه بايد از راه حذفي بريم يكيش بمونه!:okh:
جواب درست زوركيmas:-:evaa:نقل قول:
مهرداده خودشه درست گفتم جواب رو بگو عبدل
نيست مجتبي...
به اين ميگن منحرف كردن:daghon:eterza::-ki::نقل قول:
فکر کنم پویان باشه.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیر:okh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیر:okh:نقل قول:
خیر:evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
---------------------
وای چقد اینجوری جذابیتش بیشتره :luuugh:
فک کنم محمد icon باشه نیست؟؟؟ خست؟؟؟
محمد هست ( icon ) درسته؟
خیرki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط manhunt [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیرki::نقل قول:
کسی نموند فک کنم :eee::khandeeeee bahal: