تشکر از مهندس سایت درست شد:yes:
نمایش نسخه قابل چاپ
تشکر از مهندس سایت درست شد:yes:
هوای تهرون داغونه :gerye:
تو گرد و غبار گم شده ,وقتی نفس میکشی جدول مندلیفو میدی بالا!
خدایا تهرونو برامون کن نیویورک heee::خسته شدیم به قرعان :gerye:
سلام سلام
اهالی دربی همگی خوب هستید؟ چقدر گرمه.... بابا یه آبسرد کن اینجا بذارید ثواب داره به خدا هلاک شدیم ازتشنگی ....
امروز ساعت 11 بود منتظر تاکسی بودم که یه پیکانه جواد چراغ چراغ کرد و گفت بیا بالا ما سوار شدیم و داشتم ماشین و بر انداز می کرد و اندر کف اون سیستمش بودم که گفتیم داش چرا امروز اینقدر گرمه .گفت آره الان ردیفت میکنم؟؟؟؟؟ گفت شیشه رو بده بالا گفتم جانم........ فک میکنید چیکار کرد کولر روشن کرد اونم پیکان .......:hehehe: اونم مدل 75 ....کلا هنگیدم. گفتم حاجی دمت گرم .ازون عشق ماشینا بود گفت 200/4 خریدمش اما 500/3 خرجش کردم فقط 800 تومن دادم واسه کولر.... هی وای من. انصافا کولرش ازکولر پژو سمند و ...... خیلی بهتر بود فکر کنم 20 سانت ارتفاعش بازمین بود.....اینم واسه امروز من....:hehehe:
داداش اگه تو بوشهر میومدی میدونستی هوای بد یعنی چه:hehehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Blue-StaR [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما روزی هزار بار زنده میشیم و میمیریم بخاطر هوای گرممون crying::-
وقتی که باد میاد ، بادهاش مثل اتش هست انگار که تو تنور نانوایی هستی (( داخل تنور هم خنک تره ))ki::
وقتی هوا رطوبتی میشه انگار که بارون میباره ، انقدر رطوبت از اسمان میاد که چند دقیقه بیرون وایسی خیس میشیlagh::
ارومیه هم خنکه جای همتون خالی هر روز که وضع هوا رو تو اخبار دنبال میکنم میبینم نوشته اهواز 47درجه درجا عرق میکنم!!!!
نه واقعا یه چیز شده تو زده به سرت اون جا گفتی میخوای نام کاربریتو حذف کنی اینجام اومدی میگی میخوام زن بگیرم !!ولی تا اون جایی که من میدونم اینجا حتی کمپش اصلا جای اینکارا نیست بعضی سایتا و انجمنا در این رابطه هستند!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid.b [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی قبول کن خیلی مستقیم و تند سوالت رو پرسیدی
به هر حال اگه جدی گفتی مبارکت باشه:jeddiiiii::jeddiiiii::jeddiiiii:
حرف من تند نبودفقط یه مشورت بود و مشورت کردن با دوست که نه جرمه نه تند ی داره.این فقط یه سوال بود اون قضیه با این سوال ارتباطتی نداره
خوبه اما قطعا پشیمونی هم میارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط omid.b [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چه باحال میخوای!!!!!!!!!!!!!!!!!!lagh::حالا چند سالت هست؟؟؟!!!
به نظر من تا جای ممکن از تجردت استفاده کن و نزار الکی بسته بشی اما بهت نمیاد سن و سالت بالا باشه
زن میخوای که چی بشه ؟!!نقل قول:
تو این گرونی و بدبختی که حاکمه واسه چی میخوای از این زندگی هر چند نکبت بار مثل من لذت نبری ؟!!! اگه زن گرفتی همین یه قلم جنس " آزادی " رو هم که از دست دادی دیگه چیزی ازت نمیمونه ! خوش باش با دوران مجردی ! 26 سال هنوز زوده ! تا 30 سال زن گرفتن یعنی اوج حماقت !
حالا چرا میزنین من یه چیزی گفتم
وفراموش نکن ما ازاد نیستیم که زن بخواد ازادی رو بگیر
امید جان ببخشید توجه به سنت نکرده بودم
با نظر مهدی موافقم اما خب اوج حماقت!!!!!!!!اینو قبول ندارم هر کی یه برنامه ای داره و خب شاید سعادت یکی تو متاهل شدن باشه اما من بشخصه اعتقاد دارم (البته چند وقته پیدا کردم)حتی اگه ادم ته خرپول عالمم باشه ازدواج تا میتونی عقبش بنداز البته یه جاهایی هست که دیگه نمیشه اما کلاتا میشه باید پشت گوش انداخت
البته تا آزادی رو چی معنی کنید ؟!!! من که الان خودمو آزاد می بینم و تا حالا نشده کاری بخوام انجام بدمو کسی سعی کنه جلومو بگیره ... همین که هر وقت با دوستام خواستم اینور اونور برم و کسی مخالفتی نداشته برام یه آزادی محسوب میشه !نقل قول:
اوج حماقت رو یه مزاح در نظر بگیر مرتضی جان ! حماقت که نیست ازدواج چون سنت حسنه پیامبر هست ! ولی این شرایطی که الان حاکم هست ؛ بهتر اینه که تا یه سری شرایط رو کسب نکردی فکرش رو هم نکنی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب این برداشت شماست از ازاد بودن .ولی براهمه ایطور نیست
یه خواننده یه نویسنده یه بچه ویا هر کسی یه مفهوم خاص از ازاد بودن داره
برا همه این حس وجود نداره
خوشحال میشیم آزادی رو از منظر شما ببینیم !نقل قول:
چه تحلیلی از آزادی دارین ؟!!!
ولی منم با داداشمون موافقم
الان امار صلاق بیشتره از ازدواجه
تو این بحران اقتصادی نه تنها ایران بلکه بیشتر دنیا ارقام ازدواج رو به نزوله
و اینک زندگی سخت میشود om::
خوب چی بگم که نمیتونم بگم .
.
اگه مهدی منتظری شرایط عوض بشه بری زن بگیری برو خودتو ترشی بنداز داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته تجربه ثابت کرده کسایی که میگن عمرا ازادیمونو خراب کنیم و ال و بل بالای 30 سال زودتر ازدواج میکنن حالا ببینید مهدی 3 سال دیگه بچشم تو سایت پست میده البته بچش از اونجایی که باهوشه رئالی میشه
اره بابا این دوره زمونه مردم فکر نوننن ازدواجو بیخی:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arian acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به قول مازلو نیازها سلسله مراتب داره تا نیاز اول که کاملا زیستی و مربوط به خوردو خوراک کاملا برطرف نشه که نمیشه رفت سراغ بعدی
بگو داداش راحت باشنقل قول:
هر چند منم خیلی حرف دارم که هی نمیتونم بگم
چون حرفام کاملا برخلاف هنجارها و ارزش هاست
خب میشه یه چیزایی حدس زد !نقل قول:
ولی با ازدواج بخش گسترده ای از همون آزادی که شما هم دنبالشی و خیلی وقتا به صورت پنهانی خیلی ها بهش دست پیدا می کنند (!!!!!!) هم سلب میشه ! چرا ؟!!
چون اینقد باید سگ دو بزنی ! تو سر این و اون بزنی ! تو سرت بزنند ! سر اینو کلاه بذاری ! سر اونو شیره مالی کنی ! قسم دروغ بخوری ! از خواب شبت بزنی تا بتونی یه قرون دوزار در بیاری بذاری سر سفره زن و بچت !
البته راه های ساده تری هم هست که نون در بیاری ! که ترجیحا نمیشه مطرحش کرد !
حقیقت همیشه منشوری میشه پس بیخیال حرف
اتفاقا همین کارو کردم عزیز جان ... ترشی و لیته همه به راهه ... بیارم خدمتتون ؟!!!om::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما نفر اولی نیستی که همچین اعتقادی داری !نقل قول:
بچم به گور باباش بخنده طرفدار رئال بشه !نقل قول:
اینم حرفیه!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
البته منشوری از چند جهته
فکر کنم هم شما هم من هم مهدی از یه دید شاید متفاوت نگاه میکنیم اما همه اجماعا قبول داریم که با این شرایط به قول مهدی ازدواج امیری است اشتباه
البته اگه از جنبه دینی داری ماجرا رو نگاه میکنی دین از یه طرف راهو باز کرده از یه طرف خودش بسته !!!!!
هر چند من مخالف تو جبهه ام
من که منظوره خودمو نگرفتم امیدوارم دوستان فهمیده باشن:nishkhand:(البته چون شرایط مناسب نیس واضح نگفتما)
در نهایت امیدوارم بچه مهدی به خودش نره و از نبوغ رئالی بهره مند بشه
یه کم واضح تر می تونی توضیح بدی ؟!!! یعنی چی راهو باز کرده بعد بسته ؟!!! :mage mishe:نقل قول:
کم کم دارم به یه مرتد بالفطره میشم ! om:: کاش دین این روزها رو هم می دید و می گفت ازدواج نصفی از ایمان !!!!
آق والدین که شنیدی ؟!!! om::نقل قول:
ازدواج پیشنهاد خانوادست گیر دادن .ولی من دوست دارم برم یه مملکت دیگه واینجا نباشم فعلا درگیریم اونا برا ازدواج من برا فرار .
بحث جالبیه منم همینجوری با کله بیام تو بحثتون :nishkhand:
اولا اینکه چه کاریه شما ازدواج رو در مقابل آزادی قرار میدین؟! به نظر من ازدواح یعنی مسئولیت نه محدودیت. اون هم مسئولیت متقابل. یعنی اینکه تو ازدواج میکنی یه چیزایی رو بدست میاری و طبعا یه چیزایی رو هم از دست میدی. یه جور معامله س در واقع باید ببینی از زندگی چی میخوای؟ اگه پول در اولویت اولته بهتره تا وضعیتت به ثبات نرسیده فکر ازدواج رو از سرت بیرون کنی. اما اگه میخوای به زندگیت سر و سامون بدی و اط یه نواختی درش بیاری مزدوج شدن میتونه ایده خوبی باشه :nishkhand:
اما درسته، این روزا پیدا کردن کسی که بخوای یه عمر باهاش زیر یه سقف زندگی کنی خیلی آسون نیست واسه همین الان تو ایران داره خانواده های تک نفره (!) زیاد میشه. از نظر من بهتره تا وقتی تو زندگی به ثبات نرسیدی و دست به دهنت نرسید فکر اینجور چیزا رو از کلت بیرون کنی البته همونطور که مهدی گفت پول درآوردن آسون نیست ولی بالاخره یه نفر بهتر از دو نفر و بیشتره! تا اون موقع هم میتونی برخی نیازهات رو از روش های دیگه برطرف کنی !! :nishkhand::nishkhand:
نه داداش راهی نداره اینا تست های فرافکنه خودت باید تکمیلش کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی اینکه از یه طرف دستور به امری داده بعد همون مجریان امر که نکات به نفع تفسیر میکنند خودشون چیزی دیگه رو پیاده میکنن پس میبینی دوطرف نقص دارند
بدتر شد نه!!!!!!!!دیگه الان کاملا قاطی کردی!!!!!!!!!
الان ماجرا اق چیه یعنی والدینت تو رو اق کردن یووه ای شدی
ولی انصافنم میخوره چون داداشتو نکردن یه توپچی توپ با کمی تمایلات مادریدی شده:nishkhand:
ما کوچیکتر از اونی هستیم که نصیحت کنیم ! ولی همین که خودت می فهمی چیکار میخوای بکنی خیلیه آقا امید ! بستگی داره شرایطتت چیه ؟!!نقل قول:
اگه از نظر مالی در مذیقه نیستی به نظرم اگه بتونی ادامه تحصیل بدی هر جا شده حتی همون خارج خیلیبهتر از ازدواج ...
یه سری به خانوادت بگو بیان اینجا رو بخونند و بفهمند درد جوونای این مملکت رو شاید کمتر بهت گیر دادند ! ( مزاح بود عزیز )
ازدواج نیمی از ایمان است نظافتم نیمی از ایمان!!
با این حساب کافیه ازدواج کنی و نظافت رو هم رعایت کنی
حرف نداره دیگه
اقا از من میشنوی فرار کن مخصوصا اگه عاشقش نیستی که دیگه بدترنقل قول:
برو بعدا با خیال راحت ازدواج کن
هر چند اونورم خبری نیس البته زیاد خبری نیس
من نفهمیدم بالخره تو در کدوم جبهه فعالیت میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط ale10forever [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شکلک خنده هم میزنی ادمو بدتر منحرف میکنی!!!!
دقیقا ازدواج در مقابل ازادی قرار میگیره تفسیر موضوعی که پاس نمیکنیم بابا هر انتخابی منافع و معایب داره ازدواج هم اولین بدیش از دست دادن دوران بی مسولیتی و راحت بودن مجردیه تو دیگه یکی نیستی یکم بیشتری:nishkhand:
ولی ته ماجرا رو باحال اومدی
اورین!!!!!!!!!!:hehee:
- مسئولیت !! هر کسی خودشو بهتر از بقیه میشناسه ! من هم فک کنم خودم خوب شناختم و معتقدم آدمی به شدت مسئولیت گریز هستم و هیچوقت نتونستم با مشکلات دست و پنجه نرم کنم و هر چقد خواستم خودمو تغییر بدمو از مشکلات فرار نکنم نتونستم ! om::نقل قول:
نوشته اصلی توسط ale10forever [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
- ازدواج بزرگترین مسئولیتی که رو دوش یه نفر گذاشته میشه ! و چند باره اعلام می کنم شرایط الان باعث میشه این مسئولیت تو رو به سمت محدودیت سوق بده !
- این بخشی هم که میگی آدم از یکنواختی در میاد یه کم قلقلک میده آدمو ... چه کاریه آدم صرف برای خارج شدن از حالت یکنواختی زندگی خودشو به چالش بکشه ؟!!! بشین مثل بچه آدم همین زندگی یکنواخت بی روحتو ادامه بده ولی کاری نکن که بشه همون مثل ابرو درست کردن و کور کردن !
این بحث " مجریان " رو باید مختومه اعلام کنیم ! :shogh: :shogh: بی خیال ! فهمیدم چی میگی ! ولی این ایراد دین نیست ! :ohum:نقل قول:
- نخیر ! بچه ای که وجود نخواهد داشت اگر رئالی بشه آق خواهد شد !نقل قول:
- داداشم بیشتر از اینکه رئالی باشه به علت رابطه تیره وتار بارسا و آرسنال آنتی بارسایی هست و هیچ حسی نسبت به رئال نداره !
ما که رفتیم بخوابیم ولی دعا کنیین پول ما فردا جور شه مشکل منم حل میشه دیگه نیازی به ازدواج اجباری نیست
اونوقت میشه پرید
من در جبهه حق علیه باطل فعالیت میکنم :nishkhand:
نفس ازدواج مقابل آزادی نیست ولی اینجا اینجوریه !! یعنی متاهل شدی دیگه مجبوری قید خیلی چیزا رو بزنی بخشیش به فرهنگ غلط برمیگرده بخشیش هم به شرایط زندگی تو اینجا یعنی با این وضعیت گل و بلبل مملکت باید از صب تا شب جون بکنی شب رسیدی خونه بخوابی دوباره فردا همون کارای تکراری! واسه همین برای تفریحات دوران مجردی وقتی نمیمونه! به همین خاطر هم یه جورایی میشه گفت آزادیت رو از دست میدی. البته گفتم به فرهنگمون هم مربوطه وقتی دو نفر با هم ازدواج میکنن یعنی به هم اعتماد کردن دیگه؟ پس چه معنی داره به همدیگه بدبین باشن؟ چرا باید به مسافرتای مجردی گیر بدن یا خیلی چیزای دیگه؟ تو کشورای پیشرفته این ماسئل خیلی وقته حل شده ولی ما جهان سومی (بخوانید چهارمی) ها همچنان با این چیزا درگیر هستیم.
خیلی خوبه اگه بتونی از همینجا طرفت رو پیدا کنی و دستش رو بگیری و از اینجا بری. اینجوری راحت میتونی زندگی کنی البته به شرطی که اونور هم شرایط زندگی داشته باشی. 1000 تا شرط داره و اصلا و اصلا راحت هم نیست !
اتفاقا ازدواج نه محدودیته نه مسئولیت.ازدواج جزیی از زندگیه که باید بهش تن داد.
درسته برا بعضیا محدودیت آورده ولی اگه تا جوونی افراط نکرده باشی ازدواج برات شیرینتر از دوران مجردیت میشه.
اینا فیلمه ازدواج بده ازدواج خوب.
ما خودمون دوستان بلدند به طرز انفورماتیکی رفتیم خواستگاری اولش خجالته و آخرش دلهره ولی وقتی جواب بیاد تهش شادیه.
اگه خانواده گیر دادن قبول کن.عزیزم.
خدا لعنت کنه باعث و بانیشو ...نقل قول:
خدا یا یه عقلی به ما بده ! یه پولی هم به این آقا امید !نقل قول:
با عرض پوزش از دوستان !نقل قول:
زرشک !
کی میگه شرایط اون ور خیلی بهتر از اینجاست ؟!!! همین که تو پاشی بری اون ور _ البته اگر جا و مکانت از الان معلوم نباشه _ خودش بزرگترین مشکل رو همراه داره ! حالا کسب و کار و پول در آوردن تو یه مملکت غریب با وضع اقتصادی خیلی جالب کشور های مختلف اروپایی و آمریکایی خودش حدیث مفصله ...
خوب من مسلمون نیستم و زنی که بتونه با عقاید من کنار بیاد پیدا نمیشه پس اجباری نیست بخاطر زن عقایدمو عوض کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط r.baggio.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه مهدی جان نگرفتی تو فقط به یه بخشش توجه کردی یه سر ناپیدا دیگه هم داره این رشتهنقل قول:
اما به دلایل جوی از ادامه بحث میگذریم
یعنی چی ازدواج کنیم ما با دوستامون بریم اونم با دوستاشنقل قول:
تو راضی میشی زنت با دوستاش بره شمال تو بشینی خونه بعد تو با دوستات بری زیارت اماکن متبرکه با دوستات اون بره خونه
بعد عصرا تو با دوستات بری مسجد اون با دوستاش بره کافی(مکان ها شوخی بودا)
نه حمید خان اینجوری نیس ازدواج و ازادی مثه ورزشو اعتیادن (البته دوتاشونم با هم زیادن)dallliii
جدای شوخی داری ماجرا رو خیلی خوش بینانه و خارج از گود نگاه میکنی وقتی دو نفر بهم اعتماد میکنن الان بهم اعتماد کردن نه اینکه همیشه اعتماد داشته باشن
باور کن مجردی دنیایی بسیار متفاوت از تاهل داره که هر کدام سیستم جدا داره
کی میشه وقتی ازدواج کردی تا ساعت 2 بخوابی بعد عصر بری الافی بعد شب بیای تلپ شی تو نت و تا ساعت 6 فیلم ببینی نه خدایی میشه من زندگی مستقلانه رو تو این تعریف میکنم
در ضمن درسم دشمن ازادیه:nishkhand:
فقط از راه بدر میکنه آدمو .آخه اره:khandeeeee bahal:نقل قول:
زنگ زدم به عموم که الان انگلیسه میگم عمو یه کار کن بیایم اونجا ازون چیزایی که اونجاست ما هم فیض ببریم:nishkhand: میگه بیشعور ما که برا کلاسای مربیگری اومدیم به ریپ زدن افتادیم کرایه تاکسی 1 کیلومترش دست کم 20 هزار تومن آب میخوره برامون غذا خوردنش که هیچ.گرونی اینجا ترکونده.مردمش بدتر از ایران زندگی میکنند.اونوقت تو اونجا راست راست میگردی و میگی زکی و یاد ..متم نیست که چی به چیه.و کی به کی بایدم بیای اینجا زندگی کردنو ببینی تا قدر عافیتو بدونی.
:mage mishe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جالب شد ! خب مذهبتون چیه ؟!!نقل قول:
آقا هر کی گرفت این چی میگه بیاد برا ما هم توضیح بده ! من که از دماغم زد بیرون ولی درک نکردم چی می گه !نقل قول:
نه مهدی جان نگرفتی تو فقط به یه بخشش توجه کردی یه سر ناپیدا دیگه هم داره این رشته
اما به دلایل جوی از ادامه بحث میگذریم
ولش کن مهدی!نقل قول:
فکر کنم مذهب نداره:hehee:نقل قول:
اینم عاشقه چرت زیاد میگه توجه نکن:khandeeeee bahal:نقل قول:
فکر کنم به دین خاصی معتقد نباشننقل قول:
اما مهدی من در مقابل ای کیوی تو چاره ای جز برداشتن کلاه ندارم واقعا اورین
اقا حس ندارم برات موشکافانه دینو تجزیه کنم اما اصل ماجرا همون بود که خودت گفتی
جون من بگو که فهمیدی!!!!!!:gijjj:
راستی یادم رفت بگم که هر انتی بارسایی مجبور میشه کمی تمایلات سفید پیدا کنه الکی انکار نکن
خوشم میاد همیشه برادرا با هم رقیبن
داداش منم ایتالیایی منچستریه یعنی تیمایه....................................