ولی من با نظر دوستان مخالفم...
من با بودن مایلی کهن موافقم...
به نظرمن میتونه حاشیه ها رو جمع کنه...
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی من با نظر دوستان مخالفم...
من با بودن مایلی کهن موافقم...
به نظرمن میتونه حاشیه ها رو جمع کنه...
تو اخبار اومده بود كه رو پرسپوليس و استقلال واس خصوصي سازي قيمت گذاشتند .فكر كنم 45 ميليارد واس پرسپوليس و 42 ميليارد هم استقلال . ديگه علنا ثابت شد كي سروره .
به هيچ وجه نمي شه به اين راحتي رو پرطرفدارتين تيم آسيا و پرافتخار ترين تيم ايران با 26 كاپ قهرماني قيمت گذاشت ضمن اينكه نبايد فقط به كسي كه پول داشت انتقال داده بشه و حتما بايد به كسي بفروشن كه حق آب و گل داشته باشه. اگه پيشكسوتهاي پرسپوليس يه همچين پولي رو داشتند خيلي عالي ميشد ولي بعيد مي دونم .
بدنش دست پیشکسوتا که خوبه اما فکر نکنم جز یکی مثل هدایتی کسی بتونه همچین پولی رو تو فوتبال سرمایه گذاری کنه.آخه یه ریسکه وحشتناکه با این وضع فوتبال حال حاضر.اما اگه یه چندتایی مثل پروین و دایی (چون وضعشون خوبه میگم) جمع میشدن و تیمو میخریدن به نظرم عالی میشد.
mas:-mas:-mas:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیگه این از اون حرف ها بوودااااااا.........خود مایلی کهن خدای حاشیه هست..............همه هم میدون که توی حاشیه مایلی کهن اوله
[QUOTE=kick up;45599]تو اخبار اومده بود كه رو پرسپوليس و استقلال واس خصوصي سازي قيمت گذاشتند .فكر كنم 45 ميليارد واس پرسپوليس و 42 ميليارد هم استقلال . ديگه علنا ثابت شد كي سروره .
به هيچ وجه نمي شه به اين راحتي رو پرطرفدارتين تيم آسيا و پرافتخار ترين تيم ايران با 26 كاپ قهرماني قيمت گذاشت ضمن اينكه نبايد فقط به كسي كه پول داشت انتقال داده بشه و حتما بايد به كسي بفروشن كه حق آب و گل داشته باشه. اگه پيشكسوتهاي پرسپوليس يه همچين پولي رو داشتند خيلي عالي ميشد ولي بعيد مي دونم .[/QUO
به خدا دمت گرم.:afarin::afarin::afarin::afarin::afarin:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط n_mamali [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا محمد رضا حاج حبیب کاشانی کاره خوبی کرد...
چون رفت مایلی کهن رو آورد...
مایلی کهن میتونه پوزه پروین و دایی و بقیه پیشکسوت ها رو به خاک بزنه...
بچه ها یه سوال داشتم:
امسال تو لیگ چندم میشیم؟؟؟
:chakerim:
اولا اصلا موافق نیستم بات :gahhr:نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دومافوتبال واسه پوز زدن و کلاس گذاشتن نیست:love:
به هر حال آوردن مایلی کهن حتما یک دلیلی داشته که ما در اون حد نیستیم که بفهمیم چی به چیه
اما نظرشخصی من به عنوان یک هوادار اینه که وروود مایل به پرسپولیس تصمیم فنی نبود:gahhr:
و اما ................
پرسپولیس در دومین گام از پس گووزتپه با اختلاف یک گل براومد به همه ی دوستای گلم این پیروزی و تبریک میگم حالا داره باورم میشه استیلی یک مربی مقتدر انشالا که امسال قهرمان لیگ شیم :love::love:
بچه ها لطفا از بحث زدن پوز پيشكسوتا توسط مايلي كهن بيايد بيرون چون به پيشكسوتايي مثل علي پروين كه بيشترين افتخارات باشگاه رو باعث شدند بايد ارزش و احترام گذاش ت و هيچ وقت نبايد بهشون توهين كرد. مايلي كهن هم از خانواده پرسپوليس بود ولي هيچ مديرعاملي بهش اجازه حضور نداد چون از نتيجه كار خبر داشت ولي كاشاني در اين مورد بنظر من اشتباه كرد چون مايلي كهن نه تنها محبوب نيست بلكه يجورايي منفور يه ملته و اوردنش به پرسپوليس هيچ سودي نداره . اگه شرري نداشته باشه
من كه يك موي گنديده علي پروين رو به صدتا مثل مايلي كهن و دايي نمي دم .قبول هم دارم كه كانون پيشكسوتاني كه مسببش علي پروين بوده كمي باعث نگراني از بروز حاشيه شده ولي مطمئن هستم هرگز كاري به ضرر پرسپوليس نخواهند كرد.
من امسال خيلي خوشبين هستم و مطمئن هستم هرگز ناراحتيهاي سال قبل رو نخواهيم داشت و از اون بيشتر هم مطمئن هستم كه حتما نتايج و جايگاهي در خور شان پرسپوليس خواهيم داشت چون بقول معروف سالي كه نكوست از بهارش پيداست .
هم بازيكناي كاملا بدردبخوري در تمامي پستها گرفته شده كه كاملا مشخصه اين كار هدفمند و بر اساس نيازهاي تيم بوده و هم نتايج بازيهاي تداركاتي با وجود غيبت و مصدوميت يه سريشون بسيار مثبته . پرسپوليس تيميه كه در بازيهاي دوستانه هم بخاطر حفظ هيبت و اعتبار پرطرفدارتين تيم آسيا و پرافتخارترين تيم ايران بايد بتونه نتيجه بگيره و در خور شان نام بلند آوازه و هم طراز با تاريخ تمدن و فرهنگ مردم اين سرزمين - نامي سرشار از اقتدار و بلند منشي - عمل كنه .
قبول دارم كه تو بعضي از پستها مثل دفاع چپ راضي نيستيم و يا شايد بگيم مهدوي كيا بهتر از كاظميان بود ولي يك چيز رو فراموش نكنيد : اين هنر يه مربيه كه چجوري از بازيكناش بازي بگيره . يكي مثل قطبي و همين استيلي كاري كرده بودند كه تك تك بازيكنا تو همه پستها هميشه بهترين بازيشون رو انجام بدن و تا ثانيه آخر بازي با انگيزه از دل و جون مايه بذارن و.... يكي هم مثل دايي نمي تونست حتي از همه قابليت همين بازيكناش هم استفاده كنه
قبول کنید که هیچ مربی بد تیمش و نمیخواد چون اگه تیمش نتیجه نگیره اول خودش ضرر میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kick up [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
براش ممکنه حاشیه درست بشه ممکنه خشم هوادار chomagh
کار دستش بده مهمتر از اون باعملکرد ضعیف تو بورس قرار نمیگیره دایی تو پرسپولیس اشتباه زیاد داشت اما اشتباه هاتش بیشتر از عملکردای مفیدش نبود
دایی هم مثل همه ی مربی های قبلی بادل و جون برای پرسپولیس کار میکرد منتهی این تیکه یه حرف تو قبول دارم که از تمام قابلیت های بازیکنانش نمیتونست استفاده کنه اینم میزاریم پایه مشغله های زیادش[حاشیه هایی که براش درست شده بود]:chi migi:
به هر حال فعلا دایی در تیم حضور نداره و این استیل هست که امسال باید خودی نشون بده باشگاه هم باید ازش همه جوره حمایت کنه :hooora:
درضمن با اومدن کاظمیان به تیم اصلا موافق نیستم فکر نمیکنم امسال حضور موثر داشته باشه :mage mishe:
منم با شما موافقم كه اومدن مايلي كهن يه تصميم فني نبود و همينطور حاشيه ها به دايي آسيب رسوند
از طرف ديگه معتقدم يه سري از حاشيه ها رو خود دايي بوجود اورد و اين برمي گشت به نداشتن تجربه كافي براي مديريت كردن تيمي در حد پرسپوليس . يه مربي چه حق داشته باشه يا نه ولي به هيچ وجه نبايد با بازيكناي تيم در بيفته چون شان خودش مياد پايين.از اون بدتر درگيري فيزيكي با ليدرهاي تيمه كه بزرگترين بي احترامي دايي بخودش بود . ليدر در حد شخصيت خودش ممكنه هزار تا كار بكنه ولي سرمربي نبايد خودش رو باهاشون روبرو كنه
باز هم كاملا موافقم كه هر مربي دنبال موفقيت و نتيجه گرفتن خودش و تيمشه ولي بعضي از مربيا اين هنر ذاتي رو دارن كه بهترين بازي رو از بازيكناشون بگيرن . مثلا آلكس فرگوسن و آرسن ونگر مي تونن بقول معروف از يه چوب هم بازيكن بسازن .يا گوارديولا ميره يه بازيكن جوون بي تجربه ناشناس رو مياره كه تا وارد زمين ميشه گل مي زنه . تو مربيهاي داخلي خودمون هم فرهاد كاظمي اين هنر رو داره
امروز يه مطلب جالب خوندم در مورد تاريخچه پيراهن شماره 8 پرسپوليس كه امسال قراره علي كريمي بپوشه كه جالبه . بازيكنايي كه قبلا تو پرسپوليس اين شماره رو پوشيدند :
_ حسين كلاني (كه 6 گل در داربيهاي مختلف براي پرسپوليس زده)_ جهانگير فتاحي_ عليرضا حيدري
_ ناصر محمد خاني
_ مجتبي كرماني مقدم
_ مجتبي محرمي
_ هاشمي نسب-كاويان پور -علي كريمي و...
اين شماره باز هم امسال بر تن مارادوناي آسيا خواهد درخشيد
چرا موافق نیستی؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جواد بازیکن سرعتی و خوبیه و تکنیک بالایی هم داره...
eterza::-
با سلام و درود خدمت تمامی پرسپولیسی های عزیز
یه نکته مهم:
خواهشا هر گونه بحث در مورد بازیها تیم رو در تاپیک مخصوصی که زده شده مطرح کنین..[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]اینجا جای بحث در مورد بازیها نیست!
الان یه چند تا پستی رو انتقال دادم. امیدوارم از این به بعد رعایت کنین!
ممنون:flowerysmile:
تو سپاهان که فصل خوبی نداشت چه برسه پرسپولیس با این همه هوادار که همش آدم و برا حاشیه درست کردن قلقلک میدننقل قول:
فک نکنم موثر باشه::book
مربی سپاهان باش مشکل داشت...نقل قول:
نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه یادت باشه از جام ملت های آسیا باش درگیر بود...
من به شخصه خیلی قبولش دارم...
بازیکن خیلی خوبیه جواد فقط باید بهش میدان داد
من که عاشق ضربه ایستگاهی هاش هستم
مرجع خبری پرسپولیس : طرح جدید شرکت آل اشپورت این فصل به تن سرخپوشان تهرانی خواهد رفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
می تونین نظرات خودتون رو در ادامه مطرح کنین!binam
ميگم چرا هر دفعه يه طرح جديدي واس پيرهن تيم ميدن ؟ درسته كه ايجاد تنوع بالاخره جالبه ولي انقدر تغيير چرا ؟ همون پيرهن قديمي خودمون كه آستيناي سفيدي داشت بنظرم از همشون قشنگ تره. هموني كه خود علي پروين هم مي پوشيد . بگذريم اميدوارم پيرهن خوش يمني باشه
به نظر من این طرح واقعا طرح قشنگیه از همه ی لباس ها یی که تا الان بازیکنان پرسپولیس به تن کردند این یکی بهترینشون بوده :chakerim:
از لحاظ شكل و قيافه كه بدك نيست ...
به قول ساسان ايشالله خوش يمن باشه ...
در مورد لباس دوم خبري نيست؟!! از لباس مشكي به شدت استقبال شده بود ...
ديديد گفتم حضور اين مايلي كهن واس پرسپوليس حاشيه سازه ؟ بيخود نيست هيچ مديرعاملي سراغش نمي رفت چون مي دونستن طرف خيلي مشكل داره . ديروز باز نطق كرده و اينبار به علي پروين پريده كه به پسرت ادب ياد بده به درخشان نپره !
يعني فكر مي كنيد مايلي كهن نمي دونه كه علي پروين محبوب دل همه پرسپوليسيهاست و هويتش با هويت پرسپوليس گره خورده ؟! اتفاقا خوب مي دونه واس همين حالا كه فرصت گير اورده عقده پراكني مي كنه
يكي نيست بگه آخه جوجه تو در حدي هستي كه به علي پروين بپري و درس تربيت كردن ياد بدي ؟ حتما پس فردا به همه بازيكنا مي خواد اجبار كنه مثل ماجراي تيم ملي دوران خودش صبحهاي زود برن دعاي كميل و زيارت عاشورا . وقتي مصاحبش تو جلسه مطبوعاتي باشگاه پرسپوليس رو خوندم داشتم آتيش مي گرفتم و لعنت مي فرستادم به اين كاشاني كه يكي اون دايي رو اورد پرسپوليس و حالام اين مايلي كهن متحجر بيرون گود مونده رو
امسال اگر مشكلي پيش نياد من مطمئن هستم تيم حميد استيلي مي تونه خيلي پيشرفت كنه و قهرماني بياره چون هم خودش آدم كاري و باسواد و با شخصيتيه و هم بازيكنايي كه گرفتيم همه بزرگن .خود علي كريمي و اولادي واس نابودي خط دفاعي هر تيمي كافين حالا ممد نوري و مازيار و شيث و ...هم باشن كه هيچي . فقط نگرانيم از حاشيه هاييه كه ممكنه پيش بياد و مركزش همين مايلي كهنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مهرداد طرح لباس خیلی جالبه و منم امیدوارم که خوش یمن باشه...:hehee:
آقا ساسان من باهات مخالفم که میگی مایلی کهن مرکز حاشیه تیم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط kick up [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرکزیت اصلی حاشیه تیم علی پروین و این پیشکسوت ها هستن...
قبول دارم که پروین بهترین بازیکن بوده و از حرف ها ولی الآن دیگه تو باشگاه نقشی نداره...
به خاطر حاشیه هاش بود که کاشانی مایلی کهن رو آورد به تیم تا بتونه حاشیه ها رو کم تر کنه...
امسال 100% یه جام آوردیم و اس اس رو هم رفت و برگشت زدیم...
زندگينامه محمد مايليكهن
محمد مايلي كهن در سال 1334 در بندر انزلي به دنيا آمد.
وي در سال 1356 مدرك ليسانس تربيت بدني و در سال 1384 فوق ليسانس خود را دريافت كرد.
مايلي كهن اواسط دهه 1350 يه تيم پرسپوليس پيوست و مدت 14 سال براي اين تيم به ميدان رفت.
وي هدايت تيم ملي ايران در مسابقات مقدماتي جام جهاني 1998 فرانسه را نيز بر عهده داشت.
وي در سال 1994 تيم فوتسال ايران را در جام جهاني به مكان چهارم رساند.
کاربران ثبت نام کرده قادر به مشاهده لینک می باشند (کاربران ثبت نام کرده قادر به مشاهده لینک می باشند)
مایلی کهن سابقه هدایت تیم ملی فوتبال ایران را در مسابقات جام ملتهای آسیا در سال ۱۹۹۶ و پیکارهای مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۸ را دارد.
وی پس از ناکامی با تیم ملی ایران در دور دوم مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۸، در ماه اکتبر سال ۱۹۹۷ از سوی داریوش مصطفوی، رئیس وقت فدراسیون فوتبال ایران برکنار شد.
مايلي كهن در باشگاههايي نيز چون سايپا و فولاد به عنوان سرمربي فعاليت كرده است.
وي در آخرین تجربه ملی خود، هدایت تیم ملی فوتبال المپیک ایران را در سال ۲۰۰۳ برعهده داشت که به همراه این تیم از صعود به مرحله دوم رقابتهای مقدماتی المپیک بازماند.
مايلي كهن در مقطعي به عنوان عضو هئيت مديره باشگاه پرسپوليس نيز انتخاب شد كه از اين سمت استعفا كرد.
هئيت مديره باشگاه سايپا در سال 1387 سرمربي اسبق تيم ملي را تا پايان فصل به عنوان سرمربي تيم فوتبال سايپا برگزيد.
محمد مايلي كهن در سال 1388 پس از باخت تيم ملي ايران در مقابل عربستانسعودي در چارچوب مسابقات مقدماتي جام جهاني 2010 و بركناري علي دايي از سمت سرمربيگري تيم ملي ، از سوي فدراسيون فوتبال براي دومين بار به عنوان سرمربي تيم ملي ايران انتخاب شد.
میگم این مایلم چه افتخاراتی داره!!!!!!!!!!!!!!!
واسه خودش کسیه :hehehe::hehehe::hehehe::hehehe:
امسال رو كه كاملا هم كلاميم و منم كاملا خيالم راحنه از جام بردن و تركوندن 6تاييا .نقل قول:
پروين گرچه كانون پيشكسوتان راه انداخته ولي تا حالا مشكلي بوجود نيورده و نمياره . مطمئنا اگرمي خواست حاشيه درست كنه تو اين مدت انقدر بهونه بود كه تيم رو بنركونه ولي نشون داده همچين آدمي الان نيست .
بعدشم دعواي پسر پروين با حميد درخشان اصلا چه ربطي به مايلي كهن داره ؟ مطمئن باشيد اگر علي پروين بخواد جوابش رو بده كلي حاشيه بوجود مياد كه جمع كردنش با خداست و اين وسط هم ملت معلومه طرف چه كسي رو مي گيرن
من از همين الان قول ميدم از اين كارها باز هم از مايلي كهن حين فصل خواهيم ديد چون كلا با همه مشكل داره . اونطرف تو كانون پيشكسوتان راش ندادن سر همين داره تلافي مي كنه . يا شايدم همه اون سالهايي كه اقتدار پروين اجازه عرض اندام بهش نمي داد رو مي خواد تلافي كنه!
انگار نه انگار داشت سايپا رو مينداخت پايين و هر تيمي رفته كانديد سقوط شده . هيچ كسي در تاريخ پرسپوليس عرضه جمع و جور كردن حاشيه هاي پرسپوليس رو جز علي پروين نداشته .
اصلا از اينكه ببينم ممد مايلي به اسم و وجهه پرسپوليس مياد تو استاديوم يا اينور اونور حرف مي زنه حال نمي كنم (ايده شخصي)
لباس قرمزه زياد جالب نيست ولي لباس مشكيه واقعا قشنگه
آره .جفتش خوبه . ولی مشکیه بیشتر به دلم نشست. :yes:نقل قول:
منم امیدوارم که هر دوشون خوش یمن باشن.:love:
یکی از بدترین تصمیمات استیلی تغییر پست هافبک چپ مون به دفاع چپ(امیرحسین فنگچی)
من نمیدونم با خودش چی فک کرده که این تصمیم و گرفته:ajibeee:
فشنگچی:love: چندین ساله که با این پست به میدان میره همونطور که گفته شده یکی از بازیکنان تکنیکی پرسپولیس سانتر های عالی داره و میتونه خیلی بازی ساز باشه استیلی داره اشتباه میکنه
ما الان بیشتر به یه هافبک تکنیکی چپ پا نیاز داریم من نمیدونم به جای اون کی و میخواد تو این پست بزاره:ogh:
به نظر من پرسپولیس امسال تو نقل و انتقالات خوب کار کرده و میتونه به قهرمانی برسه .
پرسپولیس یعنی هودار داشتن پرسپولیس یعنی گل سرخ شقایق کاشتن پرسپولیس یعنی عبور از مرزهای نیاز پرسپولیس یعنی توکل به خدای بی نیاز .
خدا وکیلی این هوادارا خیلی باحالن.بابا وایسید توپ بره تو گل بعد داد بزنید علیهههههههههههههههه دایی........تازه هفته اوله معلومه با این کارا تیم قهرمان نمیشه.میگن باید گربه رو دمه حجله کشت و دیگه خیلی زود کشتینش
در کل تیم خوبی داریم و مطمئنن و به امید خدا قهرمانیم. عشق است پیروزی
پرسپولیس قهرمان می یشه، همه می دونن که حقشه . . .
عشق است قرمز[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جمعه ازشبکه تهران برنامه ی جشن رمضان با حضور حمید استیلی بود
که شهریاری کاملا از خجالتش در اومد ولی من افتخار میکنم به همچین آدم خیری که پرسپولیس و رهبری میکنه و به امید اینکه کار خیرش بدون پاداش واقع نشه
این چه سوالیست که از ماشده از چه سبب باعث دعوا شده
پاسخ ان امر بدیهی بود قرمزی لیگ طبیعی بود
داد زنیم آخر لیگ همزمان مبارکه قرمزای قهرمان
:love::love::love::love::love:
واقعااین فصل پرسپولیس یکی از بهترین تیمهای چند سال اخیرشو داره از نظر نفرات میگم.خیلی بهش امیدوارم و خدا کنه از لحاظ نتیجه هم یکی از بهترینها باشه.
آقا گل بادامکی رو اگه میتونید بزارید برا دانلود
اینم یه افتخار دیگه برای پرسپولیس
کسب رتبه ی پانزدهم را به شما دوستان تبریک میگییم:hehee::hehee:
ابروی پرسپولیس رفت:gerye::gerye::gerye::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa:
آبروي پرسپوليس موقعي ميره كه كلي باخت پشت سر هم بديم و 4تا 4تا گل بخوريم و تو هر تورنمنتي شركت كنيم آخر شيم و براي اولين بار در تاريخ باشگاهمون تو مرحله گروهي مقدماتي آسيا آخر بشيم
از اون بدتر آبروي پرسپوليس وقتي ميره كه فقط هزار تا تماشاگر برن استاديوم
من نمي دونم اينايي كه از دايي حمايت مي كنن چرا فصل قبل به خودشون زحمت نمي دادن بيان استاديوم و ازش حمايت كنن؟! اين آمار كمترين تعداد هوادار در تاريخ باشگاه هم در دوران دايي رقم خورد كه خودش نشونگر عملكردشه
الان فكر كنم بايرن مونيخ هم با باختي كه تو بازي اولش در مقابل تيم تازه از ليگ پايينتر بالا اومده داد ته جدول بوندسليگا باشه پس آبروش رفت ؟!
نه عزيز من آبروي تيم ما با يك امتياز از 2بازي ابتدايي فصل نمي ره . اكثر تيمهاي بزرگ اروپا هم تا 4-5 بازي ابتدايي فصلشون نتايج مناسبي نمي گيرن ولي هواداراشون صبر مي كنن چند تا بازي ديگه بگذره و اگر روند مثبتي نبود بعد انتقاد مي كنن . ضمنا هوادارانشون هم هواداران باشگاه هستند نه يك شخص خاص كه قبلا مربي تيم بوده و الان خودش تيم داره .
حالا خدا کنه دیگه شکست نیاریم.چون واقعا خوب نیست پرسپولیس از تیم های ضعیف ببازه
به نظر ن مهم ترین نکته حمایت از سرمربی مونه به هرحال دوسه چهار بازی اول کمی مشکله با این بازیکنان مصدوم و فشاری که استیلی داره تحمل میکنه(شعار علی داییی سردادن و تحمل نداشتن هواداران
)هرمربی دیگه ای جاش بود کم میاورد حتی اگه تو این بازی هم ببازیم بازم باید ازش حمایت کنیم ونزاریم جا خالی بده هرچی باشه اون رهبر تیممون :fek konam: