پروين:استيلي توانايي به اوج رساندن تيم را دارد
سرمربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس تهران معتقد است که حميد استيلي توانايي به اوج رساندن اين تيم را در ليگ يازدهم دارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس علي پروين با اشاره به شعارهاي هواداران از اواسط بازي در برابر شهرداري تبريز عليه تيم، بازيکنان و کادر فني سرخپوشان، گفت:''هواداران پرسپوليس بايد شان تيم و کادر فني را رعايت کنند و صبور باشند. خيلي از تيمها بودهاند که اول فصل را خوب شروع نکردند اما پايان فصل قهرمان شدند يا مقام شايستهاي کسب کردند.''
پروين با حمايت از حميد استيلي، افزود:'' حميد استيلي را نبايد سيبل قرار داد. احساس ميکنم شيطنتهايي در کار است که استيلي و اين پرسپوليس را خراب کنند.''
وي ادامه داد: ''استيلي مديريتش را دارد که اين تيم را جمع و جور کند. من هم به حميد گفتم هر کاري از دستم بر بيايد براي کمک به او انجام ميدهم. استيلي شاگرد خودم بوده و همانند بچه خودم است. هر کاري براي سربلندياش از دستم بر بيايد برايش انجام ميدهم.''
سرمربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس با اشاره به عملکرد اين تيم در بازيهاي ابتدايي ليگ، تصريح کرد:'' پرسپوليس شايد خوب کار نکرده باشد اما بايد دليل خوب بازي نکردنش را پيدا کرد. اول اينکه اول فصل است و بايد صبر کرد. اين تيم با تغييراتي مواجه بوده و نياز به زمان دارد.''
وي اظهار داشت: ''آن پرسپوليس رويايي که هوادار انتظار دارد از اول حمله کند سالهاست ديده نشده. شرايط فوتبال عوض شده است. اما اين پرسپوليس ابزارش را دارد و هواداران بايد متحد باشند و اجازه ندهند برخيها از اول فصل شيطنت کنند. بايد از تيم حمايت کرد و شرايط استرس زا براي بازيکنان به وجود نياورد. جذابيتهاي فوتبال به همين بالا و پايين هاست و تيمي نتيجه ميگيرد که با صبر و حوصله کارش را جلو ببرد.''
علي پروين به اهميت شناخت کادر فني از تيم اشاره کرد و گفت:'' به نظر من استيلي ميتواند اين تيم را جمع کند فقط بايد کمي دقت کند و شرايط تيمش را بشناسد و بازيکنان را از لحاظ بدني به شرايط ايدهآل برساند. اين تيم بايد شاداب باشد و تزريق اين شادابي کار کادر فني است.''
نامه یک پرسپولیسی به فتح الله زاده !
سایت گل - تاکتیک تازه برخی از سایت های رسمی باشگاههای ایرانی انتشار نامه هواداران است . در این میان پس از آنکه علی فتح الله زاده در برنامه ورزش و مردم با مدیر فنی تیم پیروزی درگیری لفظی پیدا کرد ، از سوی یکی از هواداران پیروزی نامه ای در سایت باشگاه استقلال متشر شد که در آن یکی از هواداران پرسپولیس به تمجید از فتح الله زاده پرداخته است ! بخوانید و لذت ببرید : جناب آقاي فتح اله زاده مدير محترم باشگاه اسقلال، با سلام خدمت شما و آرزوي قبولي طاعات،من يكي از هواداران تيم قديمي و با سابقه پرسپوليس هستم كه به دليل صحبت هاي شما در برنامه ورزش و مردم">تصميم گرفتم تا اين نامه را برايتان ارسال كنم. فكر نمي كردم حرفهاي شما در مورد حميد استيلي بتواند تا اين اندازه روي من تاثير بگذارد اما گذاشت.من يكي از كساني هستم كه در بازي با شهرداري تبريز علي دايي را تشويق كردم تا اعتراضم را به حميد استيلي نشان دهم.الان اما پشيمانم. وقتي مدير عامل تيم رقيب از ضرورت فرصت دادن به مربي تيم من حرف مي زند،من بايد خود را پرچمدار حمايت از استيلي و مربيان پرسپوليسي بدانم. آقاي فتح اله زاده از شما ممنونم كه مرا به خودم و از آقاي حميد استيلي هم عذر خواهي مي كنم كه چرا عليه ايشان در ورزشگاه شعار دادم.آقاي استيلي ما از شما حمايت مي كنيم و اميدواريم كه بتوانيم با حمايت از شما تيم محبوبمان را دوباره بالاي جدول ببينيم. رقابت ما با استقلاليها اگرچه سر جاي خودش برقرار مانده اما رفاقتمان بايد بيشتر شود.فوتبال ايران نيازمند مديراني است كه رنگ ها را نبينند و حتي در فرصتهايي كه براي كري خواندن و تحقير كردن تيم رقيب دارند استفاده نكنند و اجازه بدهند اين جو سالم و اين رقابت سالم ادامه يابد.ممنون آقاي فتح اله زاده ،اميدوارم كه سايه شما بالاي سر استقلال باشد و امثال شما در فوتبال ايران زياد شوند.
مايليكهن و 4 بازيكن برزيلي در تمرين پرسپوليس
چهار بازيکن برزيلي براي تست در تمرين شنبه پرسپوليس حضور پيدا کردند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس بعدازظهر امروز پشت درهاي بسته برگزار شد.
در اين تمرين چهار بازيکن برزيلي با هماهنگي با کادر فني پرسپوليس در جمع قرمزپوشان حضور پيدا کردند تا از آنها براي حضور در جمع قرمزپوشان تست گرفته شود.
البته کادر فني تيم فوتبال پرسپوليس به دو بازيکن اجازه تمرين داد و دو بازيکن اجازه تمرين پيدا نکردند.
اين بازيکنان در پستهاي دفاع راست، هافبک نفوذي و مهاجم بودند.
همچنين محمد مايليکهن که روز گذشته اعلام کرده بود که شايد ديگر در تمرينات پرسپوليس حضور پيدا نکند، امروز در جمع قرمزپوشان حضور پيدا کرد.
بهترين تصميمها براي استقلال و پرسپوليس
وزير ورزش و جوانان گفت: عجله نکنيد با بررسي تمام مسائل بهترين تصميمها را براي استقلال و پرسپوليس ميگيرم.
محمد عباسي در خصوص شرايط باشگاههاي پرسپوليس و استقلال اظهار داشت: همه اين را ميدانند که استقلال و پرسپوليس هواداران خاص خودشان را در سراسر ايران اسلامي و حتي خارج از کشور دارند. به همين دليل بايد به وضعيت اين دو تيم رسيدگي شود.
وي افزود: اگر دقت کنيد اين تيمها با يک باخت هوادارانشان افسرده ميشوند و با يک برد هوادارانشان شاداب ميشوند و اين موضوع به پويايي جامعه کمک ميکند و بسيار موضوعي مهم و جدي است.
عباسي تاکيد کرد: براي سر و سامان گرفتن اين 2 باشگاه عجله نکنيد؛ به همين دليل قصد داريم بهترين تصميمها را براي استقلال و پرسپوليس بگيريم تا اين دو تيم در آرامش کامل و با مديريتهاي عالي به هدفشان در مسابقات برسند.
وزير ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: البته ما اين را فراموش نميکنيم که بايد به تمام تيمها و اصلا فوتبال کشورمان نگاهي جدي داشته باشيم و با يک برنامه ريزي و استراتژيک مناسب سعي کنيم تا بستري را آماده کنيم که شرايط براي موفقيت تيم ما که پتانسيل خوبي دارد مهيا شود. اين کار به زمان نياز دارد که سعي خواهيم کرد با نشست کارشناسان و صاحبنظران تصميمات لازم را اتخاذ کنيم.
عباسي در پايان در پاسخ به سؤالي که چه زماني ساختار ورزش و جوانان تکميل ميشود نيز گفت: در حال رايزنيهاي لازم هستيم و به زودي پس از هماهنگي با معاونت توسعه مديريت رئيس جمهور در هفته آينده سعي خواهيم کرد ساختار ورزش و جوانان تکميل شود. البته اکنون هم با قدرت کار خود را شروع کرديم و انشاءالله برنامه ريزيهاي خوبي را براي وزارت ورزش و جوانان که به نظر من يکي از وزارتخانههاي مهم در کشورمان است در نظر گرفتهايم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
استيلي:پرسپوليس هوادار ميخواهد نه تماشاگر
حميد استيلي گفت: قلبا همه پرسپوليسيها را دوست دارم اما من و پرسپوليس، هوادار ميخواهيم نه تماشاگر.
حميد استيلي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در گفتوگوي گفت: هرچه زمان بگذرد شرايط ما بهتر خواهد شد. همانطور که بارها گفتهام ما دير در کنار يکديگر جمع شديم و بايد در طول زمان به هماهنگي لازم برسيم. بازي به بازي بهتر خواهيم شد اما متأسفانه بدشانسيهايي نيز گريبانگير ما شده است. آسيبديدگي مهرداد اولادي و وحيد هاشميان مشکل جدي براي ماست که در اول راه کمي کار ما را سخت کرد.
وي تاکيد کرد: جا دارد در اين شرايط از تمام پيشکسوتان پرسپوليس به ويژه علي پروين و فرشاد پيوس و تمام کساني که من را حمايت کردند تقدير و تشکر کنم و دست آنها را به گرمي بفشارم. اينها سرمايههاي پرسپوليس هستند که در روزهاي خوب و بد يار و ياور اين تيم بودند.
سرمربي پرسپوليس در خصوص حضور چند بازيکن برزيلي در تمرين اين تيم گفت: با هماهنگيهاي انجام شده يکسري بازيکن خارجي در تمرينات ما حضور پيدا خواهند کرد تا بهترين فرد را براي پستي که در آن دچار مشکل هستيم انتخاب کنيم. منتظريم تا بهترين فرد انتخاب شود.
استيلي در خصوص بازي سهشنبه هفته جاري با مس سرچشمه گفت: بازي سختي در پيش داريم. هر تيمي جلوي پرسپوليس قرار ميگيرد انگيزه بسيار بالايي دارد. ما هم با توجه به باختي که در بازي قبلي داشتيم شرايط خوبي نداريم چون زمان کوتاه بوده و نتوانستيم زياد هماهنگ شويم اما بهتر خواهيم شد. روي شرايط روحي و رواني و تاکتيکي کار ميکنيم تا بتوانيم نتيجه خوبي بگيريم.
سرمربي پرسپوليس در خصوص برگزاري تمرينات پشت درهاي بسته گفت: اين تصميم را فقط به خاطر آرامش تيم گرفتهام. من براي هواداران و خبرنگاران احترام خاصي قائل هستم اما در اين شرايط احساس کرديم براي آرامش تيم، تمرينات پشت درهاي بسته برگزار شود.
استيلي درباره مشکلش با مازيار زارع که پس از تعويض در ديدار با شهرداري از سمت ديگر زمين خارج شد گفت: در تيمي که من در آن حضور دارم هميشه نظم و انضباط اولويت است. مسائل اخلاقي بايد در تيمي که من هستم به نحو مطلوبي رعايت شود اين موضوع برايم مهم است. شب گذشته با زارع صحبت و مواردي که بسيار مهم بود را به او گوشزد کردم تا انشاءالله حل شود.
استيلي در ادامه خطاب به هواداران پرسپوليس گفت: همه چيز پرسپوليس و من، هواداران هستند. باز هم ميگويم در زماني که فوتبال بازي ميکردم تمام وجودم براي خدمت به هوادار بود اما بگذاريد حرفي در دلم است و آن را بيان کنم. متأسفانه هواداران در سه بازي قبلي يار ما نبودند. هوادار بايد مرد روزهاي سخت و کوهي بلند در روزهاي بد براي پرسپوليس باشد. به نظر من يک هوادار و يک تماشاگر.
وي اضافه کرد: ما تماشاگر نميخواهيم. تماشاگران افرادي هستند که ميآيند، مينشينند و فقط به دنبال نتيجه و برخي از اتفاقات هستند. ما هوادار ميخواهيم. هواداران کساني هستند که در سختيها يار و ياور ما هستند و سرشان را براي پرسپوليس ميدهند. اين مسئله بسيار مهم است و مطمئن باشيد تک تک بازيکنان و کادر فني عاشق اين هواداران هستند و به آنها ميبالند.
استيلي خاطرنشان کرد: اگر من دلايلي ميآورم که نتايجي نگرفتهايم به هيچ عنوان دنبال بهانه نيستيم. من فقط 12 روز است که اين بچهها را کنار هم دارم و قطعا هماهنگي بين آنها طول ميکشد. پس به من فرصت دهيد. نياز به زمان دارم و اميدوارم با اين زمان بتوانيم نتايج مطلوب بگيريم و دل هواداران واقعي و مسئولان باشگاه را شاد کنيم.
استيلي در پايان در خصوص سومديک گفت: ايشان به اندازه کافي مشاوره لازم را به ما ميدهند و انشاءالله بهترين استفادهها را مثل قبل از ايشان خواهيم کرد.
پرسپوليس 10 ميليون تومان جريمه شد
کميته انضباطي تيم فوتبال پرسپوليس را 10 ميليون تومان جريمه کرد.
به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، ديدار دو تيم شاهين بوشهر و پرسپولي در هفته دوم ليگ برتر در بوشهر برگزار شد.
تخلفاتي از سوي تماشاگران تيم ميزبان انجام شد و برخي از تماشاگران شاهين به سوي بازيکنان تيم پرسپوليس نور ليزر پرتاب کردند. بر همين اساس کميته انضباطي فقط به تذکر تيم شاهين بسنده کرد و در صورت تکرار به تنبيهات شديدتري محکوم ميشود.
ديدار بين دو تيم شهرداري تبريز و سايپاي کرج در حالي در تبريز برگزار شد که تخلفاتي از سوي تماشاگران تيم شهرداري تبريز نسبت به داوران مسابقه صورت گرفت. بر همين اساس کميته انضباطي تيم شهرداري تبريز را به پرداخت مبلغ دو ميليون تومان جريمه نقدي محکوم کرد.
همچنين در اين مسابقه بازيکن تيم شهرداري تبريز؛ نبي الله باقري ها و بازيکن تيم سايپا ؛ کريم انصاري فرد با يکديگر درگير و منجر به اخراج هر دو بازيکن از زمين مسابقه شد که بر همين اساس کميته انضباطي بازيکنان فوق را به پرداخت مبلغ دوميليون تومان جريمه نقدي محکوم کرد.
در ديدار دو تيم پرسپوليس و ملوان بندرانزلي تخلفاتي از سوي تماشاگران منتسب به تيم پرسپوليس و تيم ملوان بندرانزلي فحاشي و اهانت نسبت به هواداران و داور مسابقه صورت گرفت ، بر همين اساس کميته انضباطي تيم ملوان بندرانزلي را به توبيخ کتبي با درج در پرونده و مبلغ سي ميليون تومان جريمه نقدي محکوم کرد و تيم پرسپوليس را نيز به توبيخ کتبي در پرونده و مبلغ ده ميليون تومان جريمه نقدي محکوم کرد. ضمنا هر دو تيم در نيمه دوم مسابقه با 2 دقيقه تاخير وارد زمين مسابقه شدند و کميته انضباطي هر دو تيم را به مبلغ چهارصد هزارتومان جريمه نقدي محکوم کرد.
هدايتي: من پيشكسوت پرسپوليس نيستم
مالک باشگاه استيلآذين گفت: خودم را پيشکسوت پرسپوليس نميدانم و در جلسات اين کميته فقط ميهمان هستم.
حسين هدايتي با اشاره به جلسه شب گذشته اظهار داشت: بسيار خوشحال هستم که بزرگان پرسپوليس پس از سال ها دور يکديگر جمع شده اند تا ياد و خاطره گذشته ها را زنده کنند و دقايقي در کنار يکديگر خوش باشند. من خودم را پيشکسوت پرسپوليس نمي دانم و فقط در اين جلسات ميهمان هستم و تمام سؤالات خود را از بزرگان پرسپوليس بپرسيد نه من.
مالک باشگاه استيل آذين در پاسخ سؤال که چرا جلسات کميته پيشکسوتان در اين باشگاه برگزار مي شود گفت: باشگاه استيل آذين از تهران به سمنان انتقال يافته است. يک روز متوجه شدم تعدادي از پيشکسوتان پرسپوليس دور هم جمع شده اند و دنبال سر پناهي مي گردنند تا جلسات خود را برگزار کنند به همين دليل تصميم گرفتم يکي از طبقات ساختمانم را به اين عزيزان بدهم.
وي افزود: اکنون در آن ساختماني که قبلا دفتر باشگاه استيل آذين بود دو شرکت زير نظر استيل آذين فعاليت مي کنند و در حال انجام دادن کارهاي اقتصادي خود هستند. برخي ها از کار من ناراحت شده اند که چرا به پيشکسوتان پرسپوليس يک طبقه داده ام که بايد به اين عزيزان بگويم هر وقت در باشگاه پرسپوليس يک طبقه به پيشکسوتان داد اين بزرگان از اينجا مي روند و در باشگاه خود مستقر مي شوند، البته هر وقت بزرگان پرسپوليس صلاح بدانند.
هدايتي درباره پرسپوليس گفت: نوع رفتن دايي و حضور استيلي کمي هواداران را آزرده کرده اما بايد همه اين تيم دست به دست همديگر بدهند تا پرسپوليس به نتيجه دلخواه برسد. يک نفر نمي تواند در حال حاضر به پرسپوليس کمک کند و به همين دليل همه بايد کمک کنند تا اين تيم موفق باشد.
وي درباره احتمال خريد امتياز يکي از تيم هاي ليگ برتري گفت: فعلا خبري نيست. شايد در آينده درباره اين موضوع خبري شود.
varzesh3.com
پروين: از بيان برخي حرفها تعجب ميكنم
پيشکسوت فوتبال کشورمان گفت: از بيان برخي حرفها تعجب ميکنم؛ بازيکن در زمين نميدود ميگويند تقصير کميته پيشکسوتان است.
علي پروين درباره تشکيل جلسه کميته پيشکسوتان پرسپوليس اظهار داشت: پس از تلاشهايي که داشتيم خدا را شکر ميکنم که بزرگان پرسپوليس در محفلي کنار يکديگر نشستند و ياد و خاطره رفتهها را هم زنده کردند.
وي افزود: آقايان ما در اين کميته به دنبال ضربه زدن و گرفتن جاي کسي نيستيم و فقط آمدهايم کنار همديگر بنشينيم و همديگر را تا زندهايم فراموش نکنيم.
پروين در پاسخ سؤالي که برخيها ميگويند اين کميته به باشگاه پرسپوليس ضربه ميزند، گفت: ببخشيد بازيکن در زمين نميدود ميگويند کميته پيشکسوتان به پرسپوليس ضربه ميزند، اين موارد چه ارتباطي به يکديگر دارد. چند تا از بزرگان پرسپوليس کنار همديگر نشستهاند و در جلساتي نقطه نظرات همديگر را بيان ميکنند، اين چه ربطي به پرسپوليس دارد. ما هميشه آرزو ميکنيم که پرسپوليس بهترين نتايج را بگيرد.
پروين همچنين درخصوص دلايل نتيجه نگرفتن پرسپوليس تاکيد کرد: بايد سعي تلاش بازيکنان زياد شود. زياد طول نمي کشد که همين بازيکنان در اينده اي نزديک در همين کميته کنار همديگر مينشينند و بايد از بازيهاي نيک خود ياد کنند.
وي ادامه داد: من فقط نگران هواداران هستم، چون به اندازه کافي ناراحت شدهاند. انشاءالله با تلاش استيلي و جمعوجور کردن تيم، پرسپوليس از اين هفته نتايج خوبي بگيرد تا دل مردم شاد شود.
پروين در پايان خاطرنشان کرد: جا دارد به سهم خودم از کليه بزرگاني که کميته پيشکسوتان را تنها نگذاشتند تشکر کنم. برحسب وظيفهام با کمک ساير پيشکسوتان همه را به اين جلسه دعوت کرديم. هرکس آمد قدمش روي چشم ما و هرفردي هم نيامد انشاءالله موفق باشد.
varzesh3.com
دايي:اميدوارم دل هواداران پرسپوليس شاد شود
سرمربي تيم فوتبال راهآهن گفت: در جمع بزرگان پرسپوليس چهرههايي را ديدم که همه به يادماندني بودند و براي پيراهن اين تيم زحمت کشيده و عرق ريختهاند.
علي دايي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره حضورش در جلسه کميته پيشکسوتان پرسپوليس اظهار داشت: بنا بر دعوتي که شده بودم و بر حسب وظيفهام در اين جلسه حضور پيدا کردم تا فقط به پيشکسوتان پرسپوليس احترام بگذارم.
وي افزود: در جمع بزرگان پرسپوليس رفاقت و چهرههايي را ديدم که همه به يادماندني بودند و براي پيراهن اين تيم زحمت کشيده و عرق ريختهاند. خيلي خوشحالم که در بين آنها بودم، البته من خود را پيشکسوت پرسپوليس نميدانم چون کوچولو هستم.
دايي درباره تشويقهاي هواداران در بازيهاي پرسپوليس نيز گفت: اصلاً و ابداً دوست ندارم اين اتفاق بيافتد، چون خودتان ديدهايد بعد از اين ماجراها من رسماً ميگويم که هواداراني که هميشه به من لطف دارند، لطف کنند ديگر مرا تشويق نکنند، اما آقايان باز هم ناراحت ميشوند و دليلش را نميدانم. به همين دليل دوست دارم ديگر در اين باره صحبت نکنم تا انشاءالله اين تيم موفق باشد.
دايي در پايان در جواب سؤالي که مشکل پرسپوليس را کجا ميدانيد نيز گفت: من سرمربي راهآهن هستم و درباره اين موضوع حرفي نميزنم، فقط اميدوارم دل هواداران پرسپوليس شاد شود.
varzesh3.com