میداودى: حسم مى گويد به پرسپوليس گل مى زنم
مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: حسم مى گويد در اولين تجربه دربى ام در تهران به پرسپوليس گل مى زنم.ميلاد ميداودى كه در اين فصل به استقلال پيوسته تاكنون عملكرد خوبى داشته است. ميداودى در خصوص شرايط فوتبال ايران، حضور در استقلال، عدم دعوتش به تيم ملى و مسائل مختلف صحبت هايى انجام داد. مصاحبه با مهاجم استقلال را در ذيل مى خوانيد.
• از ابتداى فصل شروع كنيم، زمانى كه با وجود پيشنهادات مختلف به استقلال پيوستى؟
- قبل از اينكه بخواهم به استقلال بيايم صبر كردم تا تكليف پيشنهادات خارجى ام مشخص شود. از امارات نيز چند پيشنهاد داشتم اما به خاطر شرايطى كه پيش آمد و همچنين بازگشت ستاره هاى ايرانى تصميم گرفتم در ايران فوتبالم را دنبال كنم. از استقلال، سپاهان و استيل آذين پيشنهاد داشتم اما از آنجا كه خودم استقلالى بودم با آقايان فتح الله زاده و اميدوار رضايى به توافق رسيدم و اين تيم را انتخاب كردم.
• پيشنهاد استيل آذين چشم گير نبود؟
- واقعا پيشنهاد خوبى از لحاظ مالى ارائه كرده بودند اما از آنجا كه چند بازيكن استقلال به استيل آذين و سپاهان رفته بودند در اين خصوص مشورت كردم. حتى با ايمان مبعلى در اين زمينه صحبت هايى انجام شد و در نهايت تصميم به حضور در استقلال گرفتم. دوست نداشتم پس از سال هال حضور در استقلال اهواز به يك تيم شهرستانى بروم و احساس مى كردم پيشرفتى در فوتبالم اتفاق نمى افتاد. وقت آن رسيده بود كه در استقلال بازى كنم و انتخاب خوبى هم داشتم.
• از پرسپوليس پيشنهادى نداشتى؟
- در نيم فصل صحبت هايى را انجام دادند اما آخر فصل درخواستى مبنى بر حضورم در اين تيم ارائه نكردند.
• فوتبال امارات چطور بود همه مى گويند ليگ اين كشور بازيكنان را تنبل مى كند، آيا واقعا چنين چيزى صحت دارد؟
- ليگ امارات به من خيلى كمك كرد. در آن زمان با يك مربى بزرگ كه كاپيتان تيم ملى چك هم بود كار كردم. حتى در اين تيم از بازيكنى مثل اوسانسائو زدن ضربات آزاد را ياد گرفتم. اصلا از حضور در امارات پشيمان نيستم و حتى اگر دوباره در همان شرايط قرار بگيرم مجددا به امارات مى روم.
• اما بازيكنانى كه از ليگ اين كشور آمده اند همگى افت محسوسى داشتند؟
- اين بازيكنانى كه شما اشاره مى كنيد چند سال در ليگ امارات بوده و از فضاى فوتبال كشورمان دور بودند. آنها زمان مى خواهند و همانطور كه قبلا ديديد اسكلت اصلى تيم ملى را تشكيل مى دادند.
• به استقلال برسيم. از ابتداى فصل همه تصور مى كردند اين تيم ليگ را خوب آغاز نكند اما با برد شروع كرد.
- تيم ما در ابتداى فصل بيش از ۶ بازيكن اصلى خود را از دست داد، بازيكنانى جايگزين آنها شدند و فكر نمى كنم تا به امروز بد نتيجه گرفته باشيم. مطمئن هستم با بازگشت مصدومان هفته به هفته كه جلوتر برويم روند فنى و نتيجه گيرى ما بهتر خواهد شد.
• در اين چند بازى ابتداى فصل يكى از مهره هاى كليدى استقلال بودى، راز موفقيتت طى اين سال ها چه بود؟
- در چند سالى كه در استقلال اهواز بودم با مربيان بزرگى مثل كريمى و جلالى كار كردم و از آنها چيزهاى زيادى ياد گرفتم اما مهمترين نكته اين است كه تنها چيزى كه مربيان از من مى خواهند را در زمين اجرا مى كنم كه خوشبختانه تا به امروز جواب داده است.
• پست تخصصى ات از ابتدا مهاجم بود؟
سالى كه فيروز كريمى در استقلال اهواز بود به عنوان هافبك چپ بازى مى كردم و بعد از آن در پست هاى زيادى مانند هافبك وسط راست و چپ بازى كردم اما پست تخصصى ام مهاجم است، با اين حال هر جا مربيان بخواهند بازى خواهم كرد.
• گفته بودى از يك بازيكن برزيلى نحوه زدن ضربات آزاد را ياد گرفتى، قبول دارى يك سرى از ضربات فوق العاده زده مى شود و يك سرى از آنها با فاصله زياد به بيرون مى رود؟
- اين مساله به تمريناتى كه انجام مى دهم برمى گردد. سال گذشته در كل بازى ها نزديك به ۷۰ ضربه آزاد زدم كه حتى ۱۰ ضربه هم بيرون از چارچوب نبود. در استقلال فعلى با توجه به فاصله اندك بازى ها زمانى براى تمرين ضربات كاشته وجود ندارد اما فكر مى كنم يك ماه تعطيلى ليگ اين فرصت را به من بدهد تا روى اين ضربات بيشتر كار كنم.
• بازيكنان زيادى مثل هادى خنيفر در استقلال اهواز از ضربات تو تقليد مى كنند، اين موضوع تو را ناراحت نمى كند؟
- ضربه آزاد هميشه در چشم است. فقط من نيستم كه دوست دارم ضربه آزاد بزنم. بعد از بازگشتم از امارات فيلم هاى زيادى از ضربات كريستيانو رونالدو ديدم و تمرين كردم و طبيعى است كه هر كسى اين گونه ضربات را بزند.
• بهترين كاشته زن حال حاضر فوتبال ايران كيست؟
- صراحتا مى گويم ايمان مبعلى بهترين كاشته زن آسيا محسوب مى شود. به خاطر دوستى كه با او دارم اين را نمى گويم. ضربات او ثابت شده است و در امارات اين مساله را نشان داد.
• هنگامى كه تو و مبعلى به استقلال آمديد شايعه شد كه يك باند خوزستانى در استقلال به وجود آمد. با اين مساله موافقى؟
- با كلمه باند كاملا مخالفم. قبل از حضور ما پژمان در استقلال بود و حتى با بيش از ۶ بازيكن حال حاضر اين تيم در پاس همبازى بودم. دوستى قديمى من با بازيكنان خوزستانى پا بر جا است و همه مى دانند كه همدلى و صميميت چه كمكى به يك تيم مى كند. همانطور كه گفتم با كلمه باند مخالفم اما رابطه ام با بازيكنان خوزستانى استقلال
فوق العاده خوب است.
• قبل از اينكه به استقلال بيايى فكر مى كردى بازى كردن در كنار برهانى سخت است يا آسان؟
- من در پاس تهران با آرش برهانى همبازى بودم و در يك فصل نزديك به ۲۷ بازى را به صورت ثابت در كنار يكديگر بازى كرديم. خوشحال هستم كه دوباره در كنار برهانى بازى مى كنم هر چند با مصدوميت وى فرهاد مجيدى به نوك حمله آمد اما تا قبل از بازى با سپاهان در تمامى ديدارها در جناح راست بازى كردم. براى من فرقى نمى كند كه كنار چه كسى بازى كنم. فرهاد مجيدى يكى از بازيكنانى است كه از بچگى به او علاقه داشتم و خوشحالم كه در كنار وى و آرش برهانى بازى مى كنم.
• به حضور در پاس اشاره كردى، زندگى حرفه اى چقدر در فوتبال يك بازيكن تاثير دارد؟
- من در پاس كه حضور داشتم مجبور بودم در هتل زندگى كنم. شرايط آن زمان به گونه اى بود كه ۱۱ شب مى خوابيدم و صبح زود از خواب بيدار مى شدم تغذيه مناسبى داشتم و حالا كه با تجربه تر شده ام مى فهمم كه استراحت و تغذيه مناسب چه تاثيرى در روند يك ورزشكار دارد.
• زمانى كه قصد داشتى به استقلال بيايى كسى نگفت اين تيم را انتخاب نكن؟
- پدرم ۲-۳ سال پيش چنين حرفى را به من زد اما يك سرى از مسائل شخصى است. همين حالا دوستان دوران دبيرستانم به من مى گويند كه آخر كار خودت را كردى و به استقلال رفتى. پدر من علاقه شديدى به پرسپوليس دارد و هر چقدر از اين علاقه بگويم كم گفته ام.
• ۲۳ مهر بايد اولين دربى پايتخت را تجربه كنى...
- من در تيم ملى هم مقابل چشمان
۱۰۰هزار نفر بازى كرده ام. خدا را شكر هميشه با استقلال اهواز بهترين بازى ها را مقابل پرسپوليس انجام دادم. قبول دارم دربى شرايط خاصى دارد اما سعى مى كنم بهترين بازى را مثل هميشه مقابل اين تيم انجام دهم، مى دانم كه تمام ايرانيان اين بازى را تماشا مى كنند و انگيزه زيادى دارم.
• گل هم مى زنى؟
- سعى مى كنم اين كار را انجام دهم.
• حست چه مى گويد؟
- حسم مى گويد به پرسپوليس گل مى زنم.
• اگر گل بزنى خوشحالى خاصى دارى؟
- بله. تصميم دارم حركتى انجام دهم كه باعث تعجب همه شود اما تا آن روز مساله را رو نمى كنم.
• پدرت را چه كار مى كنى، جواب او را چه مى دهى؟
- اگر مقابل پرسپوليس بازى كنم بازى تمام نشده پدرم به من زنگ مى زند. حتى فكر كنم تا پايم را داخل رختكن بگذارم بايد جواب تلفن او را بدهم. اگر برده باشيم كه واقعا نمى دانم جواب او را چه بدهم. از يك سو هم شايد خوشحال شود چون پسرش گل زده و موفق شده است.
• ظاهرا در آن سالى كه هاشمى نسب به پرسپوليس گل زد كتك مفصلى خوردى و از خانه بيرون رفتى؟
- بعد از گل هاشمى نسب نتوانستم خودم را كنترل كنم خوشحالى كردم و از پدرم كتك خوردم. بعد از گل هم از شدت دردى كه بابت كتك خوردن داشتم بيرون رفتم و حتى متوجه نشدم على كريمى گل دوم پرسپوليس را به ثمر رساند.
• قشنگ ترين گلى كه به ثمر رساندى به كدام تيم بود؟
- سال گذشته و در بازى با پرسپوليس به عليرضا حقيقى زدم.
• از اين بحث خارج شويم. سال گذشته اتفاقاتى افتاد كه عليه مربيانت موضع - گرفتى و مصاحبه هاى تندى انجام دادى، چرا مثل فرهاد مجيدى كه مقابل تست گيرى هاى پياپى مسئولان كميته دوپينگ سكوت كرد و در نهايت پس از چند هفته يك اعتراض كوچك كرد، عمل نكردى. نمى توانستى با سرمربى سابقت به صورت خصوصى صحبت كنى؟
هرچند نمى خواهم در اين مورد زياد حرف بزنم اما آن زمان فقط بحث دوپينگ نبود. صحبت هاى برخى در مطبوعات استان بازتاب زيادى داشت. من حتى تا ۴ ماه خودم را كنترل كردم و كوچكترين حرفى نزدم اما وقتى بحث تهمت و كم كارى به ميان آمد و به من انگ باندبازى زده شد، سعى كردم از حق خودم و بازيكنان دفاع كنم چون كاپيتان تيم بودم. من ۷ سال در استقلال اهواز بازى كردم و سال گذشته بهترين بازى ها را در اين تيم انجام دادم و نتوانستم مقابل آن همه تهمت سكوت كنم.
در زمان آقاى سيموئز، بگوويچ و خيلى هاى ديگر تست دوپينگ دادم و هميشه تست هايم منفى بوده، اگر حرف هاى من در آن زمان دروغ بود آقاى شفيع زاده پا وسط مى گذاشت و تكذيب مى كرد. تمام حرف هايم حقيقت بود اما حالا بازيكن استقلال تهران هستم و ديگر به آن روزها فكر نمى كنم.
• اگر باز هم چنين اتفاقى بيفتد مثل سال قبل برخورد مى كنى؟
- به هر حال تجربه به راحتى به دست نمى آيد و سعى مى كنم اگر خداى ناكرده اتفاقى افتاد منطقى تر برخورد كنم.
• از عدم حضورت در تيم ملى ناراحت هستى، درست است؟
- هر بازيكنى كه به تيم ملى دعوت نشود ناراحت مى شود. واقعا اين مساله سخت است اما اين سليقه آقاى قطبى است و شايد صلاح ديده در اين مقطع من را دعوت نكند. هر زمان كه دعوت شوم با تمام وجود كار مى كنم.
•شنيده مى شود قرار است همراه مجيدى به اردوى بعدى تيم ملى دعوت شوى. از اين موضوع اطلاع دارى؟
- از اين مساله خبر ندارم اما همان طور كه گفتم من سرباز تيم ملى هستم.
• هنگامى كه در بازى با استيل آذين با دست مصدوم به زمين كوبيدى اين حرف و حديث ها شدت پيدا كرد، قبول دارى؟
- دكتر خانلرى پزشك تيم ملى ورم دست من را ديد. دست من بايد يك هفته در آتل قرار مى گرفت حتى دكتر نوروزى نيز مداركم را چك كرد. احساس كردم در آن بازى بعد از گذشت يك هفته مى توانم بازى كنم. در يك صحنه
تك به تك را خراب كردم و روى اعصابم تأثير گذاشت. بايد فوتباليست باشى تا متوجه شوى در آن موقعيت بازيكنان چه واكنشى نشان مى دهند. حتى در آن صحنه مى خواستم دستم را محكم به زمين بكوبم اما درد زيادى داشت اما اين كار غريزى بود. واقعا نمى دانم اين مساله باعث عدم دعوتم شد يا چيز ديگرى بود.
• ظاهرا در بازى با سپاهان به خاطر حضور افشين قطبى در ورزشگاه انگيزه زيادى داشتى؟
- نمى دانستم آقاى قطبى در ورزشگاه حضور دارد و بلافاصله پس از پايان بازى متوجه شدم اما اينكه مقابل سپاهان انگيزه داشتم را نمى توانم كتمان كنم. سپاهان در اين چند سال جزو بهترين تيم هاى فوتبال ما بوده و به خاطر آن شرايطى كه بين استقلال و سپاهان و جابجايى بازيكنان وجود داشت، انگيزه ام زياد بود. هر چند بيش از اين ۶ بار مقابل سپاهان بازى كرده و ۵ گل زده بودم.
• در اين چند روز كه مصدوم بودى شايعه شد كه به دربى نمى رسى؟
- خيلى تلاش كردم كه حتى به بازى با مس كرمان برسم اما اين اتفاق نيفتاد. در ديدار با سايپا به صلاحديد مربيان بازى خواهم كرد و مشكلى براى همراهى استقلال در دربى ندارم.
• ترسى از ۳ اخطاره شدن ندارى؟
- شما مطمئن باشيد كه ميداودى در دربى بازى خواهد كرد همانطور كه حسم مى گويد در اين بازى حساس گل مى زنم.
• اين روزها انتقادات زيادى از ايمان مبعلى(دوست صميمى ات) مى شود، با او صحبت نكردى؟
- ايمان ۵ سال از فوتبال ما دور بود و بايد قبول كرد كه شرايط فوتبال امارات با ايران فرق مى كند. او زمان مى خواهد كه به مبعلى فولاد تبديل شود. قبل از همه بازى ها با يكديگر حرف مى زنيم و من مطمئن هستم مبعلى به يكى از بهترين بازيكنان استقلال تبديل خواهد شد.
• كدام تيم ها براى قهرمانى رقيب استقلال خواهند بود؟
- سپاهان با وجود اينكه نتايج زياد خوبى نگرفته از مدعيان است. ذوب آهن و پرسپوليس ديگر رقيبان استقلال هستند.
• در اين مدت با مظلومى كار كردى نظرت در مورد او چيست؟
- مربيان با هم متفاوت هستند اما آقاى مظلومى از توانايى فنى بالايى برخوردار است. اگر هم مى بينيد نتايج استقلال نوسان داشته به خاطر فشردگى بازى ها بوده و اين موضوع نيز پس از اردوى تركيه حل خواهد شد.
• حضور استقلال در آسيا را چطور پيش بينى مى كنى. دستيابى به ليگ قهرمانان آسيا به يك رويا براى تيم هاى ايرانى تبديل شده است؟
- شرايط آسيا با ليگ فرق مى كند. قهرمانى آسيا غير ممكن و رويا نخواهد بود. فوتبال پيشرفت كرده و ديگر كشورهاى آسيايى مقدارى از لحاظ امكانات از ما جلوتر هستند. آنها ورزشگاه اختصاصى دارند اما از لحاظ توانايى فنى به ايرانى ها نمى رسند. زمانى كه در الاهلى بودم در بين ۴ تيم آسيايى با آن همه امكانات كه در اختيار داشتيم چهارم شديم پس امكانات شرط اول قهرمانى نيست.
• شايعه شده بود كه استقلال قصد ترانسفر كردن تو را دارد. اين مساله صحت دارد؟
- امسال از استقلال جدا نخواهم شد. اين شايعات به خاطر صحبت هايى بود كه آقاى فتح الله زاده در برنامه ۹۰ انجام داد اما شايد پيشنهاد براى بازيكن ديگرى آمده باشد. قول مى دهم امسال از استقلال جدا نشوم و در اين تيم باقى بمانم.
• صحبت خاصى باقى نمانده؟
- از هواداران تيم استقلال كه اين مدت به من لطف زيادى داشتند تشكر مى كنم و اميدوارم همچنان به حمايت از ما بپردازند تا بتوانيم جواب محبت آنها را بدهيم.