قلعهنويي:به لطف خدا شرمنده مردم آذربايجان نشديم
قلعهنويي:به لطف خدا شرمنده مردم آذربايجان نشديم
سرمربي تيم فوتبال تراکتوسازي گفت: به پيروزي برابر ذوب آهن نياز داشتيم و خوشبختانه به آن رسيديم.
امير قلعهنويي پس از پيروزي 2 بر يک مقابل ذوبآهن گفت: به خاطر اين برد خدا را شکر ميکنم. به اين پيروزي نياز داشتيم اما از هواداران گلهمندم چون مردم آذربايجان الگوي معرفت در تاريخ بودهاند و توقع فرهنگي زيادي از اين مردم داريم و دارند.
وي افزود: دست تک تک اين دوستان را ميبوسم اما از آنها ميخواهم فقط به مسائل فني بپردازند و از حاشيه بيرون بيايند. هر کسي که در تبريز مهمان است بايد با خاطره خوب از اين شهر برود. نتيجه از ياد ميرود و آنچه که ماندگار است، اخلاق است. من حتي پيشنهاد دادم که بازي بعدي ما که با شاهين است و اين تيم از حضور تماشاگر ممنوع شده با حضور مردم برگزار شود.
قلعهنويي با اشاره به زمين ورزشگاه يادگار امام تبريز گفت: از پيمانکاران بابت اينکه زمين نسبت به نيم فصل اول بهتر شده تشکر ميکنم و از آنها ميخواهم در بهتر شدن آن تلاش کنند. امروز بهترين شرايط ذوبآهن نسبت به نفرات ما بود و البته هم ما و هم آنها موقعيت چنداني نداشتيم و کلا کيفيت اين مسابقه بد بود.
وي افزود: اين بازي را با نصف نفرات برديم و به لطف خدا شرمنده مردم آذربايجان نشديم. تيم ما به آرامش رسيده و هدف من مسائل اخلاقي و فرهنگي در ورزش است. متاسفانه بعضيها تماشاگران تراکتورسازي را تحريک ميکنند. من تيمي ميبندم که 3 و 4 سال تاريخ مصرف داشته باشد. اين تيم در آينده پتانسيل قهرماني دارد. چه من باشم و چه نباشم تراکتورسازي برنامه 3 ساله ميخواهد.
قلعهنويي تاکيد کرد:8 ماه است که ريالي پولي نگرفتهايم و امروز مبلغي به تيم تزريق شده است.
قلعهنويي در پايان گفت: از فدراسيون ميخواهم از داوران با تجربه در بازيهاي تراکتورسازي استفاده کنند.
تراکتور ميتواند قهرمان ايران شود
تراکتور ميتواند قهرمان ايران شود
عقيل اعتمادي متولد سوم ارديبهشت 1366 در شميران تهران است که در آستانه دوسالگي به همراه خانواده به دوبي ميرود تا چند سالي هم در اين شهر اماراتي زندگي کند.
او از 4 سالگي به هلند ميرود و زندگي در اين کشور را آغاز ميکند. يک برادر بزرگتر از خود به نام ذبيح هم دارد که 7 سال در اروپا به طور حرفهاي فوتبال بازي کرده و بعد از آسيب ديدگي شديد مجبور ميشود فوتبال را کنار بگذارد و الآن وکيل و اجنت رسمي فيفا است.
پدرش بازنشسته شرکت فيليپس هلند است و هم اکنون به عنوان استعدادياب با برادرش فعاليت ميکند و برخلاف شايعات مطرح شده در بعضي ازخبرگزاريها مادرش ايراني است که برخي سايتهاي خبري مدعي شده بودند مادر عقيل هلندي است. عقيل ميگويد اين يک دروغ محض است و مادر من متولد تهران و اصالتش لر است.
گفتوگو ي ايلنا را با دروازهبان ايراني-هلندي تيم تراکتورسازي در زير بخوانيد:
از چه سني فوتبالت را شروع کردي ودر کدام تيمها بازي کردهاي؟
از سن 4 سالگي فوتبال را به صورت آماتور به عنوان نوک حمله تيم گراو هلند شروع کردم. در سن 9 سالگي از طرف استعدادياب باشگاه هرنفين انتخاب و هيشه آقاي گل مسابقات ليگ شدهام. در سن 15 سالگي مدير مدرسه فوتبال هرنفين پيشنهاد داد که بهتر است به عنوان دروازهبان فوتبالم را ادامه دهم. من هم که به آنها اطمينان داشتم قبول کردم دروازهبان شوم.
درآن موقع چه احساسي داشت از مهاجمي رو به دروازه باني آورديد؟
اولش خيلي سخت بود ولي چون اطمينان داشتم استعداديابهاي هلند اشتباه نميکنند بااطمينان دروازه باني راقبول کردم وبه موفقيتهاي بيشتر فکرمي کنم واينطورهم شد خيلي زود دروازهبان اول رده سني 15 سالگي تيم هرنفين شدم و از 16 سالگي تا 21 سالگي دروازهبان اول تيم ملي هلند و باشگاه هرنفين بودهام.
چطورشد که درردههاي بالاتر تيم ملي هلند حضور نداشتي؟
من براي جام ملتهاي اروپا در رده سني اميد و مقدماتي المپيک پکن جزء 4 دروازهبان انتخاب شده توسط فوپه دهان مربي وقت تيم ملي هلند بودم ولي چون هدف اصلي من حضور در تيم ملي ايران بود از دروازه باني تيم ملي هلند انصراف دادم، چون حتما ميدانيد که اگر در تيم ملي اميد هلند بازي ميکردم ديگر طبق قانون فيفا نميتوانستم براي ايران بازي کنم.
کدام دروازهبان را الگوي خود قرار دادهاي؟
ادوين فان درسار دروازهبان سابق تيم ملي هلند هميشه الگوي من بود.
به نظر شما بهترين دروازهبان دنيا چه کسي است؟
مانوئل نوئر که دروازهبان اصلي تيم ملي آلمان است.
طرفدار کدام تيم باشگاهي درجهان هستي؟
من رئال مادريد و مورينيو را دوست دارم، در ضمن کريس رونالدو يکي از بازيکنان مورد علاقه من است.
بهترين مربياني که با آنها کار کردهايد؟
foppe dehan/geetjan/Qeebeele
به چند زبان آشنايي داريد؟
فارسي، انگليسي، هلندي و اسپانيايي و اگر خدا کمک کند دوست دارم زبان شيرين آذري را هم ياد بگيرم.
به نظرشما چرا آژاکس ديگر آن قهرمانيهاي دهه گذشته را تکرار نميکند؟
به نظر من تيمهاي هلند به علت صرفه اقتصادي روي آوردند به بازيکن سازي و از راه ترانسفر بازيکن درآمدزدايي ميکنند و در کشور هلند اگر تيمي بدهي داشته باشد ديگر هيچ مجوزي براي آن تيم نميدهند که در مسابقات شرکت کند، به همين دليل است که بازيکن سازي را ترجيح ميدهند به قهرماني.
آيا در سالهاي اخير فوتبال ايران را دنبال ميکرديد؟
نه زياد، فقط وقتي از چند باشگاه ايراني پيشنهاد دريافت کردم بازيهاي ليگ را دنبال ميکردم ولي از وقتي که از باشگاه تراکتور به من پيشنهاد دادند بازيهاي اين تيم را بيشتر دنبال ميکردم و حضور پر شور تماشاگران اين تيم در ورزشگاهها براي من خيلي جالب توجه بود، مخصوصا فيلمي که از نحوه رفت و آمد هواداران اين تيم به استاديوم را به من نشان دادند خيلي شوکه شدم و هميشه در هلند ايرانيها از تماشاگران تراکتور حرف ميزنند. اين تماشاگران واقعا بينظير هستند. آنها دراستاديوم آزادي همگام با طرفداران پيروزي و استقلال در استاديوم حظور پيدامي کردند و حتي بعضي وقتها بيشتر از هواداران آن دو تيم بودند.
چه انگيزهاي باعث شد تراکتور سازي و ايران را براي ادامه فوتبال انتخاب کني؟
براي اينکه خودم را به مربيان تيم ملي ايران نشان بدهم و نزديک تيم ملي باشم تا به بزرگترين آرزويي که داشتهام – پوشيدن پيراهن تيم ملي- برسم. بعد حضور امير قلعه نوعي در تيم تراکتور وهواداران پر شماراين تيم باعث شد تراکتور را انتخاب کنم چون به نظر من مربي خيلي مهم است به همين خاطر افتخار ميکنم که زير نظر اميرخان کار ميکنم.
به نظرشما تراکتور ميتواند قهرمان ليگ برتر ايران شود؟
چراکه نه؛ تراکتورسازي بهترين بازيکنان را در اختيار دارد. من از وقتي که با تيم تمرين ميکنم اين را در وجود تيم حس ميکنم. آنها در هر پستي جزء بهترينهاي ايران هستند. من مطمئن هستم با حمايت تماشاگران به اين هدف بزرگ دست خواهيم يافت.
به نظر شما ايران به همراه کيروش ميتواند به جام جهاني صعود کند؟
کارلوس کيروش مربي بزرگي است. وي سرمربي پرتغال بوده وسالها در تيم منچستر مربيگري کرده، به نظر من ايران ميتواند با همدلي و با کمک رسانهها و کمي شانس به جام جهاني صعود کند.
بهترين گلر حال حاضر ايران چه کسي هست؟
ايران دروازه بانهاي خوبي دارد ولي به نظر من رحمتي بهترين است.
در ايران حضور دروازهبان خارجي ممنوع است. مسئولين اعتقاد دارند حضور دروازهبان خارجي به نفع فوتبال ايران نيست نظرشما چيست؟
به نظر من اين تصميم عاقلانهاي است چون با اين روش دروازه بانهاي بيشتري در ايران پرورش مييابند.
چطورشد مجاز به بازي در ليگ برتر ايران شديد؟
من ايراني هستم و گذرنامه ايراني دارم.
درآخر چه صحبتي با هواداران تراکتورسازي داريد؟
اميدوارم اول افتخاري براي خودم باشد که براي تراکتورسازي مفيد باشم و همچنين براي مردم خونگرم آذربايجان و همچنين بتوانم از طريق اين تيم به تيم ملي برسم که هدف اصلي من اين است. انشاءالله با دعاهاي مردم به اولين قهرماني تيم تراکتور برسيم تا من هم در آن سهمي داشته باشم و براي هواداران تيم تراکتور آرزوي سلامتي و تندرستي ميکنم.
تماشاگران براي آسيايي شدن هيچ وقت تراکتور را تنها نگذارند
تماشاگران براي آسيايي شدن هيچ وقت تراکتور را تنها نگذارند
بازيکن تيم فوتبال تراکتور سازي تبريز گفت: گلي که مقابل ذوب آهن به ثمر رساندم را مديون تلاش ساير بازيکنان هستم و من فقط در نقش يک تمام کننده ظاهر شدم .
سياوش اکبرپور زننده گل دوم تراکتور سازي به ذوب آهن در گفتگو با پانا در تبريز اظهار داشت :بازي خوبي بود. ما براي شکست ذوب آهن به ميدان رفته بوديم وخوشبختانه توانستيم به 3 امتياز بازي دست پيدا کنيم . گلي که به ثمر رساندم را مديون تلاش ساير بازيکنان هستم . بايد بگويم که من فقط در نقش يک تمام کننده ظاهر شدم و خوشبختانه به اين مهم دست پيدا کردم.
وي در خصوص نقش پررنگ هواداران تراکتور در اين مسابقه افزود: هواداران تراکتور به خوبي در اين بازي از ما حمايت کردند . اگر مي خواهند تراکتور نتيجه بگيرد و آسيايي شود هيچ وقت ما را تنها نگذارند . اميدوارم روز به روز به تعداد حضور انها افزوده شود.
وي در مورد پيشرفت خود در تيم تراکتور سازي در مقايسه با تيم قبلي اش استيل آذين اظهار داشت: به نظر خودم من در استيل آذين هم خوب بازي مي کردم ولي الان به اين دليل که شخص اميرقلعه نويي سرمربي است به مراتب خيلي بهتر از زماني که در استيل آذين بودم ، کار و سعي مي کنم با تمام دقت گفته هاي او را اجرا کنم.
وي ادامه داد: زماني که در استيل آذين بودم تيم از لحاظ روحي خيلي به هم ريخته بودم ولي حالا شرايط روحيم بسيار خوب است و خيلي خوب به تمرين مي پردازم.
اختلاف ترکی و کمک داور و شعار علیه دروازهبان ذوبآهن
اختلاف ترکی و کمک داور و شعار علیه دروازهبان ذوبآهن
در جریان بازی تراکتورسازی و ذوبآهن بین داور و کمک او اختلاف نظر پیش آمد.
پس از به ثمر رسیدن گل تساوی تراکتورسازی کمک داور مسابقه به نشانه آفساید پرچم خود را بالا برد اما محسن ترکی داور وسط اعلام کرد گل صحیح بوده است. در این بین نیمکت نشینان و بازیکنان ذوب آهن به داور به شدت اعتراض کردند و در جریان مسابقه وقفه ای دو سه دقیقه ای رخ داد.
* مهدی کیانی قبل از مسابقه با عصا به داخل زمین آمد و پیراهن تراکتورسازی را برای هواداران این تیم پرتاب کرد و سپس در جایگاه ویژه نشست.
* به دلیل خطای محمد قاضی روی امیر حسین صادقی هواداران تراکتورسازی علیه قاضی شعار دادند.
* این مسابقه با یک دقیقه سکوت به دلیل درگذشت پدر جعفری مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی برگزار شد.
*کریم بوستانی مربی دروازه بان های تراکتورسازی با امیر قلعه نویی که امروز از روی سکوها بازی را نظاره کرد، با تلفن همراه در تماس بود.
* در یک صحنه کمک داور به نفع تراکتورسازی کرنر گرفت اما گردان به این تصمیم معترض شد و همین باعث شد هواداران تراکتورسازی علیه دروازه بان ذوب آهن شعار دهند.
* گردان بعد از گل محمد قاضی سجده شکر به جا آورد.
* قاسم حدادی فر که در نیم فصل در ذوبآهن بازی می کرد و در نیم فصل دوم به تراکتورسازی آمده در نیمه اول مصدوم شد و از بازی بیرون آمد .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]