پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد سوم ]
با عذر پوزش اما من با جمله اينکه هارد اتک چيز بديه مخالفم چون من کلا از اول هارد اتک تنظيم کردم و الان شرايطم خيلي خوبه
من بازيکنامو با هارد اتک صت کردم توري قرار دادم که الان بعد از ۵ تا بازي با اينکه بيشتر بازيکنام دو ستاره هستند اما با ترکيب طلايي اي که ساختم تو اين ۵ تا بازي در برار قدرت هاي بهتر از من تو ليگ ٢ ، باخت نداشتم و تو رده دوم قرار دارم
من قدرت تيمم ١۵هست، تونستم حتي ٢٠ رو هم ببرم
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد سوم ]
اقا این بخش اسپانسرینگ کجاست من توکن ندارم میخوام بازیکن بخرم
سلام به همه دوستان
من به کمک با تجربه های این بازی نیاز دارم
من 3 ساله که این بازی رو گوشیم نصبه ( اون زمان گوشی من اکسپریا go سونی بود با سیستم عامل زمان خودش که 2.3 بود. این گوشیم در حال حاضر یه جورایی تعطیل شده و از کندی و اذیت کردنش تو یکی دو سال اخیر هر چقدر بگم کم گفتم . من یه گوشی دیگه دارم ولی متاسفانه نمی دونم چرا نمیشه از طریق اون به بازی وصل شم. یعنی وقتی دیتای بازی رو کپی می کنم تو اون گوشی جواب نمیده و اصلا بازی کامل لود نمیشه. باتوجه به اینکه من لول 32 هستم و کلی زحمت کشیدم واسه تیمم دوست ندارم اطلاعاتم بپره و من حتی این ریسک و نکردم که گوشی و آپدیت کنم به سیستم عامل جدید ! الان دغدغه م فقط اینه که بتونم آی دیمو با فیسبوک ست کنم که راحت از طریق pc بازی کنم و مطمئن باشم که هیچ وقت اطلاعاتم نمیپره . می خواستم از خود آپشن گوشی وارد فیسبوک شم که ارور میده . فکر کنم به خاطر $$$$$شکنه. از اون طرفم $$$$$شکن مناسب واسه این ورژن آندرویید در حال حاضر موجود نیست. . اگه کسی کمکم کنه واقعا ممنون میشم
سلام ، دوستان من قبلا با گوشي اندرويد بازي ميكردم و لولم الان ١٢ هست الان گوشي. رو عوض كردم چه كار بايد كنم كه بتونم روي ايفن ادامه بدم و از اول شروع نكنم
نقل قول:
سلام ، دوستان من قبلا با گوشي اندرويد بازي ميكردم و لولم الان ١٢ هست الان گوشي. رو عوض كردم چه كار بايد كنم كه بتونم روي ايفن ادامه بدم و از اول شروع نكنم
عزیز بازیتونو باید به اکانت گوگل، فیسبوک یا هر چیز دیگه متصل کنید. و از گوشی جدید بازی رو که نصب کردین فکر میکنم باید قسمت لاگین داشته باشه. از طریق همون اکانت گوگل یا فیسبوک و ... بازیتونو باالا بیارید
نقل قول:
عزیز بازیتونو باید به اکانت گوگل، فیسبوک یا هر چیز دیگه متصل کنید. و از گوشی جدید بازی رو که نصب کردین فکر میکنم باید قسمت لاگین داشته باشه. از طریق همون اکانت گوگل یا فیسبوک و ... بازیتونو باالا بیارید
توی ایفن به گوگل نمیشه فقط فیثبوک هست و گیم سنتر . الان اینی که تازه ساختم روی گیم سنتر سیو شده و از فیثبوک هم کانکت شدم اما اکانت قبل رو نمیاره . بازی رو پاک کردم از اول نصب کردم اما باز هم گیم سنتر اجازه نداد که اکانت قبل بالا بیاد :ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa:
سلام امیدوارم کسی باشه جواب بده
من میخوام به بازیکن تیم یکی از دوستام پیشنهاد بدم که تو لیست فروش نیست خواستم ببینم آیا امکانش هست ؟
سلام دوستان
خسته نباشد
من تقریبا یک ماهی میشه این بازی جذاب رو نصب کردم
اسم تیمم DAMASH
اسم هواداری هم داماش شهر باران
لول 2 هستم و فصل اول سوم شدم الان فصل دوم نیم فصل تموم شده با 5 امتیاز اختلاف صدر نشیم در لیگ قهرمانان هم ب خاطر بی تجربگی حذف شدم think::
حالا ی سوال دارم البته احتمال 99 درصد تکراری هست ولی اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم
چطور باید متوجه شم ک بازیکنم چقدر دیگه مونده تا سطحش بره بالا ؟؟ این افزایش سطح به تمرین بستگی داره یا سن یا تعداد بازی ؟؟
به این [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] سر بزنید آموزش های خوبی برای تاپ الون داره. کانال و گروه خوبی هم داره عضو شید و سوال کنید:ohum:
سلام.
اگر در تیم حریف بازیکن قدرتمندی باشه و بخواهیم متوقفش بکنیم در قسمت squadیا هر قسمت دیگه چی باید بکنیم؟