عجب استرسی داشتمااا.خدا رو شکر بازیکنای هفت ستارش تو بازی نبودن و دوتا اسکاتش داخل ترکیبش بودن یکی دفاع یکی حمله.سه یک هم بردم امیدوارم بازی برگشت هم ترکیبش مث من ناقص باشه :دی
نمایش نسخه قابل چاپ
عجب استرسی داشتمااا.خدا رو شکر بازیکنای هفت ستارش تو بازی نبودن و دوتا اسکاتش داخل ترکیبش بودن یکی دفاع یکی حمله.سه یک هم بردم امیدوارم بازی برگشت هم ترکیبش مث من ناقص باشه :دی
میخواستم بدونم اگه از $$$$$شکن استفاده کنم از حجم کم میشه؟منظورم حجم اینترنته
خب اگه اینترنت محدود داشته باشین که تو حالت عادی هم اگه برین تو اینترنت حجم کم میشه.چه بسا از قندشکن هم استفاده کنین حجم ممکنه بیشتر هم مصرف بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kargar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من الان با فیسبوک وصل شدم وقتی با گوشی وارد میشم که اصلا تغییری ایجاد نشده و وقتی میخوام از خود سایتTOP ELEVENهم برم اسمم رو میاره و وقتی روی این گزینه PLAY NOWکلیک میکنم یه صفحه سفید میاره که بالاش گزاینه هایی مثلPLAY وGIFTSداره.چیکار کنم اعصابم داغونه:ehe::ehe:.اینم از فیسبوکی که میگفتید
عزیز بازی رو گوشی چه حالت عادی باشه چه با فیسبوک هیچ فرقی نمیکنه ها !!! هر دوش یکیه ! فقط تو این حالت فیسبوک شما میتونید با کامپیوتر هم از طریق فیسبوک وارد تیمتون بشیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط kargar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا چه مشلکی واست پیش اومده ؟
وقتی از طریق سایت خود تاپ الون میخوام وصل بشم وصل میشه اسمم هم میاد اما وقتی میزنم play nowیه صفحه سفید بازی میشه و چند تا گزینه دیگه و تبیغات چیکار کنم؟
صبر کنید تا بازی لود بشه بعضی وقت ها اولین بار یه کم زمان میبره (حدود دو سه دقیقه نه بیشتر) اگه بازم نشد شاید مشکل از قند شکن باشهنقل قول:
اگه مشکلت حل نشد از طریق خود فیسبوک وارد بازی شو ببین مشکل داره یا نهنقل قول:
چجوری؟با خود فیسبوک برم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب مگه اکانتت رو با تیمت ست نکردی ؟؟؟نقل قول:
اگه کردی که وارد اکانت فیسبوکت بشو و تو قسمت سرچش Top Eleven رو تایپ کن. بزار بازیش لود بشه. بعدش تیمت بالا میاد