پاسخ : | آموزش و بحث و تبادل نظر پیرامون بازی آنلاین و رایگان FIFA World |
نقل قول:
مرسی از جوابتون.ولی چه با هیتلر شکن چه بدون اون نمیشه
من الان با کریو امتحان کردم مشکلی نداشت.البته بعضی وقتا با فیل/تر شکنم جواب نمیده که باید چندین بار امتحان کنین خارج بشین دوباره امتحان کنین احتمالا درست میشه.تو سیستم های دیگه این مشکل واسه خودمم پیش اومده بود
داش علی داغون شدم ی هفتس درگیرشم ولی بازم همون ارور ی راهی بده جان من om:::ey babaaa:
نقل قول:
داش علی داغون شدم ی هفتس درگیرشم ولی بازم همون ارور ی راهی بده جان من om:::ey babaaa:
داداش من دیگه اشکم در اومده بود هر کاری میکردم دانلود نمیکردا ! اصن داغونم کرده بود ! دردسرش زیاده واقعا
آقا بالاخره تونستم درس کنم :hooora2::haaa:
فقط الان ی مشکل دگ هس :|
الان وقتی میرم تو بازی بعد 1 یا 2 دقیقه ارور Lost Network Cannections میده ولی از زیرش منو کار میکنه بازیم داره انجام میشه ولی اروره مزاحمه :|
ممنون میشم بگید مشکل از چیه داش علی بیا کمک کن :nishkhand:
راستی ایدیم: Erfan_Seven77
ادد کنید سوراختون کنم البته اگ اروره بزاره تیممو بسازم حتی بازیکنامم ورنداشتم :|
نقل قول:
آقا بالاخره تونستم درس کنم :hooora2::haaa:
فقط الان ی مشکل دگ هس :|
الان وقتی میرم تو بازی بعد 1 یا 2 دقیقه ارور Lost Network Cannections میده ولی از زیرش منو کار میکنه بازیم داره انجام میشه ولی اروره مزاحمه :|
ممنون میشم بگید مشکل از چیه داش علی بیا کمک کن :nishkhand:
راستی ایدیم: Erfan_Seven77
ادد کنید سوراختون کنم البته اگ اروره بزاره تیممو بسازم حتی بازیکنامم ورنداشتم :|
آقا تبربییییییییک.اگه ارور از داخل بازیه پس اینترنت شما مشکل داره.وضعیت پینگتون رو بررسی کنید ببینید چجوریه
سلام دوستان. من بازی رو از طریق خود اوریجین دان کردم ولی وقتی میخوام وارد بازی بشم کرش (crash) میکنه اگه امکانش هست کمکم کنین خیلی ممنون
داش علی مشکلم حل شد:ahaaaaaa:
درخواست ادد فرستادم ادد کن سوراخت کنم:jeddiiiii:
نقل قول:
سلام دوستان. من بازی رو از طریق خود اوریجین دان کردم ولی وقتی میخوام وارد بازی بشم کرش (crash) میکنه اگه امکانش هست کمکم کنین خیلی ممنون
داداش رو بازی کلیک راست کن تو اوریجین گزینه Repare Game رو بزن بزار فایلاتو بشناسه درس میشه :tafakkor:
[QUOTE=Erfan_7;178358]داداش رو بازی کلیک راست کن تو اوریجین گزینه Repare Game رو بزن بزار فایلاتو بشناسه درس میشه :tafakkor:[/QUOTE
داداش ممنون ولی خودم قبل از همه کار این کارو کردم و نشد
داداش ممنون ولی خودم قبل از همه کار این کارو کردم و نشد[/QUOTE]
اهان راستی واس من اون اول اینطوری شده بود قندشکنو بستم اوریجین کلن ببند از نوع بازش کن برو تو بازی:yes: