پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
نقل قول:
داشتیم داش علی؟؟؟ متنفرم از این سبک بازی ، هنوز بازی لیور چلسی باورم نیس .تو شوکم ، من هیچوقت اتوبوسی دفاع نمیکنم ، لعنت به این سبک بازی و ناجوانمردی مورینیو
منم مثل تو از این سبک خوشم نمیاد! بارسایی هستم و ژوزه و خیلی از تیمای لالیگا جلومون اتوبوس چیدن و میچینن. اما وقتی شما به یه تیمی برخورد کنی که تنها راه نتیجه گرفتن دفاع مطلق هست شما این کارو نمیکنی؟
اینجا تیمایی پیدا میشن که 10 واحد قوی تر از شما هستن. ضعیف ترین بازیکنشون هنوز از قوی ترین بازیکن شما قوی تره! تو یه همچین شرایطی هست که میگم باید دفاع کرد و به موقعش ضد حمله زد
نه علی جان، اتوبوس نمیچینم، فردا باکسی فینال بازی دارم که تقریبا 10واحد ازم قویتره ، من 4، 4، 2 بازی میکنم جلو اون تیما ، اگه زدمش کامل میگم چطوری ، داش علی نتیجه میگیری وقتی اون سبک بازی میکنی یا بازم مییبازی؟ من میگم اون سبک بازی کردن جلو پیشرفت رو میگیره ، نمونش چلسی رو دیدی دیشب؟ حرفی واسه گفتن نداشت، اون تیما اینجور مواقع کم میارن
نقل قول:
نه علی جان، اتوبوس نمیچینم، فردا باکسی فینال بازی دارم که تقریبا 10واحد ازم قویتره ، من 4، 4، 2 بازی میکنم جلو اون تیما ، اگه زدمش کامل میگم چطوری ، داش علی نتیجه میگیری وقتی اون سبک بازی میکنی یا بازم مییبازی؟ من میگم اون سبک بازی کردن جلو پیشرفت رو میگیره ، نمونش چلسی رو دیدی دیشب؟ حرفی واسه گفتن نداشت، اون تیما اینجور مواقع کم میارن
اتوبوسی من بیشتر جلو تیمای خیلی قوی نتیجه میگیرم. جلوی تیمای هم قدرت یا یه ذره قوی تر کم میاره بعضی وقتا.اون موقع باید هجومی بازی کرد
من سیستم های مختلفی بازی کردم. از 1-5-4 بگیر تا 2-4-4 خطی و 2-4-4 لوزی شکل که الانم با همین بازی میکنم.امیدوارم بازی امروزتو ببری. به هر حال ما اینجاییم که از تجربیات همدیگه استفاده کنیم علی جان.:yes:
دیشب اتلتیکو خیلی خوب حال چلسی رو گرفت.یه جورایی راهکار سیمئونه جلوی تاکتیک اتوبوسی خوزه جواب داد. دوست دارم اینجا هم یه بار امتحانش کنم
6 فایل پیوست
سلام مجدد، دوستان توی league و cup دوم شدم ، توی champions league که اصلا امید نداشتم قهرمان بشم اما رو بازی حریف زیاد کارکرده بودم و سیستممو طبق بازی اون چیده بودم ، تا فینال که اومده بود کمتر از 10 گل رفت و برگشت نمیزد به تیما، عکس ازتیم حریفمم گذاشتم با قدرتش ، اما من .... ترکوندمش به معنای واقعی ،بیخیال ، عکس ها رو ببینید گویای همه چی هست ، هیچ جامی اینقدر نچسبیده بودبهم ، 2فصله دارم بازی میکنم ، level 1 که نبودم چون 2روز قبل از شروع لیگ شروع کردم میشه گفت از level 2 شروع کردم، 2 فصل حضور و 4تا قهرمانی و 2 تا نایب قهرمانی ، امیدوارم دوستان ایرانیمم موفق باشن تو این بازی، توچه کردی علی جان ؟؟؟ قهرمان شدی؟داش علی ثابت شد که صرف دفاع خوب نیس ؟ شاید یه بازی جواب بده و یا گاهی یکم دفاعی بازی کرد اما تیم پیشرفت نمیکنه مخصوصا توی فوتبال واقعی، مورینیو چوب همینو خورد، جلو لیور خوش شانسی آورد که جرارد پاش سر خورد، اینم از شانس گند ماست ، اما بازی با اتلتیکو نمیدونس چطور باید حمله کنه چون ساختار تفکراتش و تیمش دفاعیه،علی جون میخامتlove::
خدایا ، باید لیور قهرمان شه، جام لیگ برتر امسال فقط ارزش دستای کاپیتان جرارد رو داره:sad::khahesh:
آقا دیدم اینجا تقریبا خلوته اومدم منم شلوغش کنم یکم:nishkhand:
الان چند فصله دارم بازی میکنم آخرین بازی سطح 4 رو فردا دارم و بعدش سطح 5 رو شروع میکنم.تو لیگ با اختلاف 2 امتیاز اولم و تنها راه دوم شدنم اینه که فردا که با تیم دوم بازی دارم توی زمین خودم ببازم که محاله این اتفاق بیافته چون تیمم 6.3 واحد ازش قویتره.توی جام حذفی نایب قهرمان شدم و به سختی تا فینال رسیدم چون حریفام همه سطح 5 و 6 بودن و تنها تیم سطح 4 حاظر در مراحل 1/8 به بعد فقط من بودم.فینال هم به یه تیم خورم که واقعا قوی بود و نشد که نتیجه بگیرم.لیگ قهرمانان هم ماشالله یه قرعه ای بهم خورده بود که هر 32 تیم حاظر مدعی قهرمانی بودن.به عنوان تیم اول بالا اومدم و در مرحله 1/4 به یه تیم خیلی قوی باختم.
فصل اول دوم شدم چون دیر شروع کردم و از وسط فصل اومدم.فصل دوم هم با بدشانسی کامل دوم شدم.ولی فصل سوم با 9 امتیاز اختلاف اول شدم و این فصل هم که قطعا اولا میشم.یه عکس از قدرت و ترکیب تیمم میزارم ببنید.5 بازیکن ستاره طلایی دار (scout) دارم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدی علی جان، دمت گرم با تیمت ، اما حواستو جمع کن ، ساده نگیر بازی رو ، پست قبلیمو که دیدی ، تیم مقابلم 8 واحد ازم جلوتر بود اما با برنامه هایی که تو بازی به بازیکنام دادم وتغییر تاکتیک که میدادم 3بر1شکستش دادم ، خلاصه بازی فرداتو ساده نگیر
قربونت داداش. من همیشه بازی هامو لایو میبینم که 8% مالکیت توپ رو داشته باشم، قیمت بلیط هم که پایین اوردم که ورزشگاه کامل پر بشه خودش 5% میده.وسط بازی هم یه سری برنامه ها و تغییر سیستم ها انجام میدم.الان تو لیست بازیکنام ببین یه بازیکنم ذخیره هست که 4 ستاره هست و قدرت striker داره اسمش salari..این بازیکن رو همیشه فیکس بازیش میدادم ولی با بالا رفتن قدرت baran که 5 ستاره شد الان اومد ذخیره ولی قطعا وسط بازی میاد تو.یکی از گلزین ترین بازیکنامه.خلاصه هر جوری هست نمیذارم تیم حریف نفس بکشه.چون حریفم فقط مهاجم داره.مدافع هاش همشون 2 ستاره هستن.با هر حمله میتونم گل بزنم:nishkhand:
تیم حریف رو 3-1 بردم و با اختلاف 5 امتیاز اول شدم.چند دقه ای از بازی نتیجه 1-1 بود و احتمال داشت عقب بیافتم و قهرمانی بپره ولی خداروشکر گلر حریف رو مصدوم کردم و چون مربی حواسش به بازی نبود با همون وضع مصدومیت دو تا بهش زدم.البته نیمه دوم حریف اومد و گلرش رو تعویض کرد.اواسط نیمه دوم هافبکم مصدوم شد که طبق قولی که داده بودم salari رو به جاش زمین اوردم و بازی رو اداره کردم و همون 3-1 تموم شد.اینم جدول در پایان این فصل
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایول، مبارکت باشه ، پرچم ایرانیا باید بالا باشه ، منم با 68 امتیاز تو لیگ دوم شدم ، تیم اول از 26بازی 25برد داشت و فقط 1 مساوی ، ینی76 امتیاز .، فصل بعد باید قویتر پیش بریم داش علی چیلا
نقل قول:
سلام مجدد، دوستان توی league و cup دوم شدم ، توی champions league که اصلا امید نداشتم قهرمان بشم اما رو بازی حریف زیاد کارکرده بودم و سیستممو طبق بازی اون چیده بودم ، تا فینال که اومده بود کمتر از 10 گل رفت و برگشت نمیزد به تیما، عکس ازتیم حریفمم گذاشتم با قدرتش ، اما من .... ترکوندمش به معنای واقعی ،بیخیال ، عکس ها رو ببینید گویای همه چی هست ، هیچ جامی اینقدر نچسبیده بودبهم ، 2فصله دارم بازی میکنم ، level 1 که نبودم چون 2روز قبل از شروع لیگ شروع کردم میشه گفت از level 2 شروع کردم، 2 فصل حضور و 4تا قهرمانی و 2 تا نایب قهرمانی ، امیدوارم دوستان ایرانیمم موفق باشن تو این بازی، توچه کردی علی جان ؟؟؟ قهرمان شدی؟داش علی ثابت شد که صرف دفاع خوب نیس ؟ شاید یه بازی جواب بده و یا گاهی یکم دفاعی بازی کرد اما تیم پیشرفت نمیکنه مخصوصا توی فوتبال واقعی، مورینیو چوب همینو خورد، جلو لیور خوش شانسی آورد که جرارد پاش سر خورد، اینم از شانس گند ماست ، اما بازی با اتلتیکو نمیدونس چطور باید حمله کنه چون ساختار تفکراتش و تیمش دفاعیه،علی جون میخامتlove::
خدایا ، باید لیور قهرمان شه، جام لیگ برتر امسال فقط ارزش دستای کاپیتان جرارد رو داره:sad::khahesh:
بهت تبریک میگم داداش. بالاخره طرز فکر ها متفاوته.من نمیگم همیشه دفاع صرف کنیم که! من صحبتم اینه که مقابل تیمای خیلی قوی تر دفاع کردن هم نتیجه میده.وگرنه من نمیام مقابل تیمای ضعیف تر از خودم دفاع کنم که!
یه نکته ای که دیدم از عکسا، میانگین سنی بالای بازیکنای هافبک حریفت بود! یعنی اومدی نهایت استفاده رو از این نقطه ضعف کردی.میانگین سنی نکته خیلی مهمیه! من فصول قبل یادم میاد.چه بلایی سر تیمای قوی میاوردم طرف 8 واحد قوی تر از من بود مثلا ولی با میانگین سنی 28 سال!5 6 تا میخوردن ازم! الان اینجا حریفت 2 تا هافبک وسط 27 و 29 سال داره! و شما اومدی با 3 تا هافبک جوون اونارو محاصره کردی.کلید بردت تو همین بود. در اختیار گرفتن وسط زمین!شاید بگین که چون بازیکناش خیلی قوی ترن نمیشه کاری کرد! ولی اینجا عنصر جوونی به تجربه و پیری میچربه، چرا؟ وسط زمین نیازمند بازیکنای سرعتی هست. و بازیکنای پیر هم توانایی دویدن زیاد رو ندارن. میبینی چه دقایقی گل زدی؟
115 و 119 یعنی بازیکنای حریفت دیگه نای دویدن نداشتن!
انقد نکات آموزشی داره این بازی که هر چی بگیم کم گفتیم!
راستی علی جان لیگای پایین معمولا زیاد سخت نیست.چون بازیکنای غیر فعال هم هست امکان موفقیت بیشتره. هر چی میای بالا سختی لیگ بیشتر میشه. حالا خودت میای بالا متوجه میشی
باورت میشه من فکر کنم یکی دو فصلی میشه نتونستم بازیکن بخرم!!! یادش بخیر اون موقع ها مثل چی بازیکن میخریدم. الان کصافتا مگه میزارن!!! خلاصه لیگ جدید وضعیت من داغونه!
من فصل قبل دوم شدم و صعود کردم به لیگ 11
میریم که داشته باشیم یه لیگ فوق العاده سخت تر رو!
موفق باشی علی جان