به گزارش منابع اسکای منچستریونایتد و اورتون بر سر انتقال فلینی به توافق رسیدند و روز دوشنبه فلینی معرفی خواهد شد.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
به گزارش منابع اسکای منچستریونایتد و اورتون بر سر انتقال فلینی به توافق رسیدند و روز دوشنبه فلینی معرفی خواهد شد.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد از رد شدن پیشنهاد ۲۱ میلیون پوندی ، شیاطین سرخ این بار آماده هستند تا پیشنهاد جدیدی را برای خرید آندره هررا ۲۴ ساله ارائه کنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران – بر اساس گزارشات دیلی میل ، آندره هررا در کنار بازیکنانی مانند لیتون بینز و مارونه فلینی آخرین اهداف مد نظر دیوید مویز قرار گرفته است.
بنا به گزارشات دیلی میل روز جمعه منچستریونایتد پیشنهاد ۱۰ میلیون پوندی را نیز برای ده روسی ارائه کردند که رد شد.(این خیلی شایعه بود جدی نگیرید)
با این تفاسیر منچستریونایتد مجبور است بند آزاد سازی ۲۵٫۵ میلیون پوندی هررا را آزاد کند ؛ اگر واقعا علاقه مند به جذب وی است.
خوزه اوروتیا نماینده باشگاه اتلتیکو بیلبائو اعلام کرد : ” اگر باشگاهی علاقه مند به جذب بازیکن ماست باید مبلغ آزاد سازی بازیکن را پرداخت کند.”
به نظر میرسد هررا میخواهد قبل از بسته شدن پنجره نقل و انتقالات به الدترافرد منتقل شود.
شیاطین سرخ آماده میشوند تا یکی دیگر از بازی های سخت خود مقابل لیورپول را در آنفیلد در روز یکشنبه انجام دهند.
لیورپول از دو بازی گذشته خود دو برد کسب کرده در حالی که شیاطن سرخ در بازی گذشته خود با درخشش وین رونی و بازی خوب خود نتوانستند چلسی را شکست دهند.
دیوید مویز یک پیشنهاد نهایی دیگری برای خرید بینز و فلاینی ارائه می کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران - به نظر می رسد جدال دیو مویز با باشگاه سابق خود, هنوز ادامه دارد. به نقل از Manchester Evining News باشگاه منچستریونایتد در حال آماده کردن ارئه پیشنهادی ۴۰ میلیون پوندی برای دو بازیکن اورتون, لیتون بینز و ماروئن فلاینی هست.
مویز پیشنهادی ۳۶ میلیون پوندی برای خرید این دو بازیکن در هفته جاری ارائه کرده بود که از سوی باشگاه اورتون رد شد. آن پیشنهاد دومین تلاش او برای خریدن این دو بازیکن بود. اکنون گزارش شده است که یونایتد به دنبال درپیش گرفتن تلاش بیشتری برای خرید این هافبک و مدافع چپ اورتون قبل از پایان مهبت نقل و انتقالات می باشد.
به نظر می رسد در پیشنهاد ۳۶ میلیون پوندی یونایتد, ارزش فلاینی ۲۳/۵ میلیون پوند تخمین زده شده بود که این رقم, مساوی رقمی بود که در یند آزادسازی قرارداد این بازیکن بلژیکی آمده بود, بندی که تا ۱ آگوست اعتبار داشت و اکنون از درجه اغتبار ساقط است.
یونایتد نتوانست قبل از آغاز ماه جاری پیشنهادی برای خرید این بازیکن ارائه کند, به همین دلیل اکنون آنها مجبور هستند که پول بیشتری به باشگاه اورتون پیشنهاد کنند تا بالاخره مارتینز با پیشنهاد آنها موافقت کند.
دیوید مویز معتقد است که وین رونی هم از لحاظ جسمانی و هم روحی, آماده است تا در راه چالش تیم برای کسب افتخارات در فصل جاری به منچستریونایتد کمک کند.
پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران – این مهاجم شیاطین سرخ در اولین بازی تیم در الدترافورد برابر چلسی عملکرد چشمگیری داشت, قبل از این بازی نیز, عملکردی مشابه در بازی برابر سوانزی به نمایش گذاشته بود.
مویز روز جمعه در مصاحبه مطبوعاتی خود, به ستایش از این بازیکن انگلیسی پرداخت: وین رونی سال های بسیاری است که بازیکنی بی نظیر برای منچستریونایتد بوده است. او به عنوان پسری جوان در اورتون, پیشرفت کرده است و بازیکن بی نظیری شده است و دوران حرفه ای بازیگری او, همانطور که مردم انتظار داشتند, به وقوع پیوسته است.
“من احساس می کنم او آن شب بسیار خوب بازی کرد و به نظر می رسد در شرایط خوبی قرار دارد و همچنین از لحاظ روحی نیز در شرایط خوبی قرار دارد. ما هر کاری را که می توانیم انجام دهیم, به کار خواهیم بست تا او در همین شرایط بماند و به او نیاز داریم تا به عملکرد خوب خود ادامه دهد. در این لحظه, او در شرایط خوبی قرار دارد.”
در طول کنفرانس خبری روز جمعه, دوباره از مویز درباره آینده او در باشگاه سوال شد و می شد پیش بینی کرد که رئیس چه پاسخی خواهد داد, رئیس دوباره موضع باشگاه در این باره را تکرار کرد, او فروشی نیست: ما از روز اول به شما و هرکس دیگری گفتیم, بنابراین من فکر نمی کنم چیز دیگری باشد که من امروز به شما بگم.
ریو فردیناند تاکید می کند که می داند برد برابر لیورپول چه معنایی برای طرفداران منچستریونایتد دارد.
پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران - شاگردان برندن راجرز به دنبال حفظ روند پیروزی های خود در لیگ برتر می باشند و امیدوار به رقابت برای کسب عنوان قهرمانی هستند اما مدافع باتجربه یونابتد احساس می کند که این باشگاه مرسی سایدری به سختی می توانند در میان سه تیم برتر لیگ برتر انگلستان قرار بگیرند.
اگرچه این مدافع ۳۴ ساله از شروع چشمگیر لیورپولی ها مطلع است اما این مدافع کهنه کار آماده است تا بردی شیرین در این بازی کسب کنند.
فردیناند به MUTV گفت: رقابت بزرگی همیشه در جریان بوده است. شما هنگامی که با لیورپول می خواهید بازی کنید, هنوز هم احساس دیگری دارید- تنها تاریچه این باشگاه ها و موفقیتی که لیورپول داشته است و موفقیتی که ما در سال های اخیر داشته ایم, حس متفاوتی به ما می دهد.
هنگامی که از بازیکن باتجربه درباره انتقال التهاب موجود در سکوها به بازیکنان سوال شد, این مدافع وسط به واسطه حضورش در میان تماشاگران در شکست شیاطین در آنفیلد در سال ۲۰۰۶, تجربه بدون در مقام یک تماشاگر را دارد.
“هیجانی که در زمین مسابقه وجود دارد, به اندازه هیجانی که بر روی سکوها است, نمی باشد. در سکوها شرایط گاهی اوقات شدیدتر می شود اما در زمین مسابقه شما می توانید در طول مسابقه جوی را که بر بازی حکم فرما است, حس کنید.”
“شما می دانید که بردن لیورپول برای مردم منچستر چه معنی می دهد, به خصوص در آنفیلد. من به اندازه کافی خوش شانس بودم تا در دوران بازی خودم در تیم برنده بودم. رفتن به آنجا و با برد از آنفیلد برگشتن, احساس بی نظیری است.”
باشگاه لیورپول هر دو بازی قبلی خود در رقابت های لیگ برتر را با پیروزی پشت سر گذاشته است.
“من بازی آنها برابر استون ویلا را دیدم, آنها در شرایط بسیار خوبی قرار داشتند و آنها چند بازیکن بسیار خوب دارند. من فکر می کنم بهترین خریدهای آنها,بازیکنانی است که فصل گذشته, گرفتند. عملکرد دنیل استوریچ بسیار چشمگیر بود و فیلیپ کوتینهو به نظر بازیکن خوبی می رسد. آنها بازیکنانی هستند که من فکر می کنم ما بیشتر از بازیکنان دیگر مراقب آنها خواهیم بود.”
“اگر صادقانه بگویم, من منچستریونایتد, منچترسیتی و چلسی را در رقابت برای رتبه های بالای جدول می بینم و سپس لیورپول, تاتنهام و آرسنال هستند که به دنبال جایگاه چهارم هستند.”
دیوید مویز در آستانه بازی حساس تیم با لیورپول در آنفیلد, دوباره از هواداران منچستریونایتد برای حمایتشان تشکر کرد.
پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران - سرمربی جدید منچستریونایتد, هنگامی که برای اولین بار در بازی با چلسی در روز دوشنبه از تول ورزشگاه الدترافورد وارد زمین می شد, با استقبال گرم تمام هواداران روبرو شد و به شکل بی نظیری از او حمایت کردند.
با آمدن هواداران یونایتد به لیورپول, انتظار می رود, حمایت تماشگاران از جانشین سرآلکس فرگوسن ادامه یابد, دیوید مویز نیز می گوید می خواهد اگر ستایشی از او خواهد شد, به خاطر عملکرد تیم در زمین مسابقه باشد.
“بی نظیر بود, من واقعا از حمایتی که از من شد خوشحال هستم.”
“هنگامی که آن شب من وارد زمین شدم, استقبال بی نطیری بود. من باید به این نکته اذعان کنم که مربی قبلی این شرایط را برای من مهیا کرد, سخنان او قبل از آمدن من به این باشگاه فوق العاده بود.”
“من پس از بازی هم گفتم که از این حرکت آنها قدردانی می کنم و این حرف را تکرار کردم که من می خواهم این حمایت ها وجود داشت باشد به دلیل کاری که من در آینده انجام می دهم. من از همه برای حمایتشان تشکر می کنم. هنگامی که شما شغل جدیدی را قبول می کنید, هر شغلی که می خواهد باشد, شرایط سختی می تواند باشد. اما من باید تلاش کنم و به خاطر کاری که انجام می دهم, حملیت دیگران را جلب کنم.”
اندرسون می گوید که آنفیلد ورزشگاهی است که بهترین بازیکنان در آن بازی کرده اند, او امیدوار است روز یکشنبه برای یونایتد بازی کند.
پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران - این هافبک برزیلی در چند بازی که برای یونایتد در آنفیلد تاکنون انجام داده است نمایش عالی داشته است اما در آخرین بازی بین این دو تیم نتوانسته است به میدان رود.
او به سایت رسمی باشگاه گفت: من همیشه از بازی در آنفیلد لذت می برم. ورزشگاهی است که من در آن بازی خوبی انجام داده ام. ورزشگاهی است که تماشاگران به شما بسیار نزدیک هستند و به سما الهام می بخشند و انرژی بسیار زیادی منتقل می کنند. جو بی نظیری است که شما در آن قرار می گیرید.
“لیورپول تیم خوبی با بازیکنانی خوب دارد, کوتینهو در شروع لیگ عملکرد خوبی برای آنها داشته است. ما می دانیم که نیاز داریم همیشه به خوبی در مقابل آنها بازی کنیم.”
برندن راجرز از ابتدای فصل تاکنون سه برد آورده است, دو پیروزی در لیگ و یک پیروزی در جام خیریه, در حالی که منچسترسیتی و چلسی به نظر رقیبان اصلی یونایتد در مسیر قهرمانی باشند, رقابت بین شیاطین و لیورپول, بیش از هر موقع دیگری به نظر سخت می رسد. اندرسون می گوید این بازی همیشه برای یونایتد بازی بزرگی بوده است, اما او تاکید می کند که هر بازی برای شیاطین سرخ فشار خاص خود و انتظاراتی را به دنبال دارد.
“من می دانم مردم درباره بازی های بزرگ صحبت می کنند, اما اگر صادقانه بگویم, هر تک بازی برای منچستریونایتد, بازی بزرگی قلمداد می شود. شما باید به سختی تلاش کنید زیرا همه می خواهند در برابر شما پیروز شوند.”
“البته, بازی با لیورپول همیشه بازی مهم بوده است. تاریخچه عظیمی میان دو باشگاه وجود دارد. ما همه چشم به بازی فردا دوخته ایم.”
دیوید مویز قول داد تا شینجی کاگاوا و ویلفرد زاها در هفته های پیش رو فرصت حضور در میدان را خواهند داشت.
پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران - سرمربی منچستریونایتد همچنین امیدوار است که خاویر هرناندز همزمان با کسب دوباره آمادگی خود در آستانه بازی با لیورپول, به تیم ملحق شود.
کاگاوا و زاها پس از عملکردی درخشان در تور پیش فصل تیم, هیچ کدام در بازی با چلسی به میدان نرفتند. کاگاوا در بازی دوشنبه شب جزو بازیکنان ذخیره تیم بود ولی به میدان نرفت, زاها نیز در لیست ۱۸ نفره تیم برای این بازی قرار نداشت.
رئیس درباره این دو بازیکن گفت: من شانس این را ندارم که به چیزهای دیگر توجه کنم. من باید به همین بازیکنانی که در اختیار دارم فکر کنم و با آنها کار کنم.
“شینجی دیر به تیم برگشت و این بزرگترین مشکل برای او است. ما همچنین پس از اینکه او برای ما در بازی در ژاپن به میدان رفت, یک هفته مرخصی دادیم.”
“ویلف هنوز دارد با این سطح از فوتبال آشنا می شود, بنابراین ما از بازیکنانی که داریم, خوشحال هستیم. من امیدوارم در این راهی که می رویم از آنها استفاده کنم. هرناندز در چند روز گذشته تمرین کرده است و (برای بازی روز یکشنبه) می تواند آماده باشد. او اکنون هیچ دردی در ناحیه همسترینگ خود احساس نمی کند و با ما می آید. او تنها با مشکل کم بازی کردن روبرو است.”
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در شرایطی که به آخرین ساعات مهلت نقل و انتقالات نزدیک می شویم, خبرهایی منتشر شده مبنی بر اینکه باشگاه منچستریونایتد در آستانه خرید آندر هررا و ماروئن فلاینی می باشد.
روزنامه اسپانیایی ال کوررو گزارش کرده است که آندر هررا می خواهد به منچستریونایتد برود, این روزنامه مدعی شده است که توافقات شخصی برای عقد قراردادی ۵ ساله حاصل شده است و این هافبک اسپانیایی در یونایتد سالانه ۴ میلیون یورو درآمد خواهد داشت.دیروز اخباری منتشر شد مبنی بر اینکه دیوید مویز پیشنهاد ۳۶ میلیون یورویی برابر با بند آزاد سازی که در قرارداد او نوشته شده, ارائه کرده است, امروز نیز خبرها حاکی از این مسئله است که یونایتد شاید ۳۸ میلیون یورو برای این بازیکن اتلتیکو بیلبائو بپردازد..
اما هررا تنها بازیکنی نیست که یونایتد قصد دارد در ۲۴ ساعت باقی مانده به پایان مهلت نقل و انتقالات جذب کند. روزنامه اسپورت ورلد مدعی شده است که توافق بر سر پیشنهاد ۲۴ میلیون پوندی برای خرید این بازیکن بلژیکی صورت گرفته, پیشنهاد یونایتد ۵۰۰ هزار پوند بیشتر از بند آزادسازی قرارداد او که اعتبار آن ماه پیش به پایان رسید, می باشد.میرور نیز گزارش کرده است که فلاینی برای آخرین بار در بازی دیروز تافی ها به میدان رفت و با رفتن فلاینی به یونایتد مارتینز نیز جسی لینگارد را به عنوان بخشی از قرارداد انتقال فلاینی, به طور قرضی می خواهد.دیروز نیز روبرتو مارتینز نگرانی خود از جدایی بازیکنان برتر تیمش را اعلام کرده بود, هنگامی که از درباره اینکه آیا نگران جدایی فلاینی و بینز می باشد, مارتینز گفت: ما بازیکنان درجه یکی داریم که درباره نگه داشتن آنها ناامید هستیم و ۴۸ ساعت آینده به ما خواهد گفت که آیا ما می توانیم آنها را حفظ کنیم.“اگر از موضع ما به مسئله نگاه کنیم, ما می خواهیم که مهلت نقل و انتقالات هر چه زودتر پایان یابد.”در خبر دیگری نیز ادعا شده است که باشگاه اورتون تنها در صورت دریافت پیشنهادی ۵۰ میلیون پوندی حاضر به فروش ماروئن فلاینی و لیتون بینز به منچستریونایتد است.
اندرسون به دنبال فرصتی در آنفیلد
اندرسون می گوید آنفیلد از جمله استادیوم هایی است که می تواند باعث شود بازیکنان بهترین عملکرد خود را ارائه دهند و امیدوار است این قضیه الهام بخش یونایتد در روز یکشنبه باشد .این هافبک برزیلی که چند نمایش خیلی خوب در برابر سرخ های مرسی ساید در زمین خودی آنها داشته مشتاق است تا بخشی از ترکیب بازی پیش روی دو تیم باشد ." من همواره از بازی در آنفیلد لذت می برم و این ورزشگاهیست که من همواره در آنجا عملکرد خوبی داشته ام . در انجا تماشاچیان به شدت به زمین نزدیک هستند و این موضوع شما را تحت تاثیر قرار می دهد و انرژی خاصی به شما می بخشد .لیورپول تیم خوب با بازیکنان خوبی دارد . کوتینیو شروع خوبی در آنجا داشته است و ما میدانیم که آنها همواره رقیب ما محسوب شده و باید با آنها بازی کنیم ."هرچند که به نظر می رسد منچستر سیتی و چلسی رقبای اصلی یونایتد برای کسب عنوان قهرمانی باشند ، باز هم رقابت بین یونایتد و لیورپو ل مانند همیشه داغ و جدی خواهد بود . اندرسون می گوید بازی بین یونایتد و لیورپول همواره حساسیت های خاص خود را دارد ضما اینکه هربازی با لباس یونایتد فشار و سختی های خود را خواهد داشت ."صادقانه بگویم هرچند که مردم در مورد بازی های بزرگ صحبت می کنند اما هر بازی در منچستریونایتد بزرگ محسوب می شود . شما باید به سختی کار کنید زیرا همه میخواهند در برابر شما به پیروزی برسند .قطعا بازی با لیورپول بازی مهمی خواهد بود . تاریخچه بزرگی بین دو تیم بوده است و ما همه منتظر این دیدار خواهیم بود "