ارور من فرق داره.......کپی کردم ولی نمی شه............بازم ارور میده چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟.............با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
ارور من فرق داره.......کپی کردم ولی نمی شه............بازم ارور میده چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟.............با تشکر
دوستان يعنی هيچ كس ليگ برتر نداره؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط topsoccer [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
متاسفانه کسی خوشش نمی یادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Topsoccer [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی کمکت می کنم برو این وبلاگ کارتو درست می کنن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پچ برای گزارش فارسی بازی وجود داره یا نه ؟
برای پیس2009 که موجود بود....
من کیت سرور 9.20 رو نصب کردم ، تونستم منو رو فارسی کنم اما هیچ کدوم از فیس ها جواب نمیده
داخل همون فولدر dt0c کپی میکنم اما اتفاقی نمی افته!
فیس همه بازیکن های ایرانی رو اونجا کپی کردم ولی تو بتزی تغییری ایجاد نمیشه ، باید کار دیگه ای هم انجام بدم؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
منم اینجوری شد به نظر من مشکل از فیس ها هستش پچ چند رو نصب کردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط aikido [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یک پچی براتون گذاشتم که لباسهای لیگ انگلیس لیگ اسپانیا و تیم های ملی درست شدند و توپ و کفش های جدید اضافه شدند و قیافه بازیکنان درست شدند مثل chygrynskiy ivanovic zhirkov valencia و.... لیگ بوندسلیگا اضافه شده و نقل و انتقالات هم درست شده [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این پچ مال هفته پیش هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط arsalant [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دانلود پچ 1.6 برای استفاده این پچ حتما ورژن قبلی اون یعنی 1.5 باید داشته باشید تا 1.6 نصب بکنید [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chelsea FC [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام..من عضو تازم...در مورد اون سایتی که معرفی کردین باید بگم من از طرفداراشم ولی فعلا تو هک هست...
به نظر من بهتره برین به [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] البته جسارت نباشه...