پاسخ : اخبار و حواشی بایرن مونیخ در فصل 2013-2014
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،تیم بایرن مونیخ امشب در دیداری دوستانه در مصاف با گیوری مجارستان با نتیجه 4 بر 1 به پیروزی رسید.
بازی ساعت 18:30 دقیقه به وقت ایران در استادیوم ای تی او پارک در حضور 16000 تماشاگر آغاز شد.
بایرن با ترکیب اشتارک-رافینیا-فن بویتن-مارتینز-کرشهف-تیاگو-کنتنتو-وایزر-شقیری-درفلینگر و مولر پا به میدان گذاشت.
گل گیوری در دقیقه 40 توسط الفوتو مارتینز به ثمر رسید.
نیمه اول این بازی 1 بر 0 به نفع گیوری به پایان رسید.
بایرن نیمه دوم را هجومی آغاز کرد.
گل های بایرن را در این دیدار شقیری(58)،(71) گوتزه(63)،(90)به ثمر رساندند.
گوتزه در این بازی حضور پررنگی داشت و دو گل در اولین حضورش در بایرن به ثمر رساند.
این بازی در نهایت با نتیجه 4 بر 1 به سود بایرن به پایان رسید.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،آرسنال پیشنهادی مبنی برخرید لوئیز گوستاو ملی پوش برزیلی را به بایرن مونیخ ارائه کرده است.
باشگاه آرسنال حاضر به پرداخت 21 میلیون یورو برای به خدمت گرفتن لوئیزگوستاو می باشد که از سوی گواردیولا در لیست بازیکنان مازاد بایرن قرار گرفته است.
با توجه به سیستم مورد نظر گواردیولا و بازی با یک هافبک دفاعی شانس بازی گوستاو با حضور ستارگانی نظیرشواین اشتایگر، تونی کروز، مارتینز و تیاگو در این پست بسیار کم خواهد بود و در صورت استمرار نیمکت نشینی این بازیکن 26 ساله در بایرن مونیخ، شانس وی برای قرار گرفتن در ترکیب ثابت تیم ملی برزیل در جام جهانی 2014 نیز بسیار کم خواهد شد.لوئیز گوستاو تا سال 2015 با بایرن مونیخ قرارداد دارد، اما به نظر مایل به ترک مونیخ و پیوستن به تیم لندنی آرسنال می باشد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،توماس مولر بعد از خراب کردن پنالتی درهفته اول بوندسلیگا مقابل گلادباخ، آلابا را در زدن پنالتی از خود برتر دانست.
مولر بعد از خراب کردن پنالتی در بازی مقابل گلادباخ گفت : "ار خراب کردن پنالتی بسیار ناراحت شدم اما خوشبختانه آلابا توانست پنالتی دوم را گل کند. فکر می کنم جهت اشتباه را برای زدن پنالتی انتخاب کردم و این مجازات من بود که پنالتی خراب شود ".
مولر در پایان افزود: "آلابا پنالتی های خوبی می زند، به نظرم او از من بهتر است و باید پنالتی زن اول تیم شود". داوید آلابا چند ثانیه بعد از پنالتی مولر، پنالتی خود را در خلاف جهت حرکت دروازه بان زد و خود را در زدن پنالتی به پپ تحمیل کرد.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،فرانتس بکن باوئر قیصر فوتبال آلمان با حضور در کانال تلویزیونی اسکای 90 به تجزیه و تحلیل دیدار جمعه شب بایرن مونیخ مقابل بوروسیا مونشن گلادباخ پرداخت اسطوره ی مونیخی ها در حاشیه ی این برنامه عملکرد پپ را در این دیدار ستود و اعتراف کرد که از سبک بازی بایرن شگفت زده شده است.
فرانتس بکن باوئر در اسکای 90:
شکل بازی بایرن؛ من از اینکه باوریایی ها اینگونه پرتلاش هستند و برای پیروزی با انگیزه می جنگند شگفت زده شدم در دوران آماده سازی آن ها به مصاف دورتموند رفتند و نتیجه ای دور از ذهن ثبت شد اما جمعه شب کاملا نرمال بازی کردند از اینکه چگونه با این سرعت بازیکنان با فلسفه و تاکتیک های گواردیولا منطبق شده اند کاملا سورپرایز شدم.ترافیک در خط هافبک: اگر شواین اشتایگر، تونی کروس و تیاگو بخواهند به صورت همزمان بازی کنند حضور یکی از آن ها در خط جلو مشکلی ندارد اما اگر تعداد بیشتری از هافبک ها وظیفه حرکت رو به جلو را داشته باشند این می تواند یک خودکشی باشد و تیم در کارهای تدافعی به دردسر می افتد.شرایط گواردیولا در بایرن: تغییر سریع بین حمله و دفاع چیزی است که از زمان حضور او در بایرن بهبود یافته است نکته مهم این است که او بتواند تیم را فشرده تر بسازد و با بهبود پرس تیمی شرایط را در تیم بهتر کند.ریبری و مرد سال فوتبال اروپا: مهمترین چیز در انتخاب مرد سال فوتبال موفقیت هایی است که بدست آمده است بنابراین می توانم بگویم که او باید به این عنوان دست یابد.شرایط گوتسه در بایرن: او دقیقا کیفیتی را دارد که منطبق بر فلسفه ی گواردیولا است همه چیز در زمین فوتبال مشخص می شود گوتسه یک بازیکن منحصر به فرد است که در ایده آل های گواردیولا جایگاه ویژه ای خواهد داشت.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،باشگاه لیگ برتری لیورپول به تازگی برای جذب دیگو کونتنتو مداع چپ باشگاه بایرن مونیخ ابراز علاقه کرده است و خواهان جذب این مدافع آلمانی است.
باشگاه لیورپول پیشنهاد حدود 1.2 میلیون یورویی برای این انتقال به باشگاه بایرن مونیخ ارائه داده است که به مدت یک سال کونتنتو را به صورت قرضی در اختیار بگیرد و در سال بعد در مورد قرارداد وی تصمیم گیری شود. لازم به ذکر است که این مدافع چپ از باشگاه های بوندس لیگایی نظیر هرتابرلین و وردربرمن نیز پیشنهاد دارد.
دیگو کونتنتو 23 ساله ذخیره ی دیوید آلابا است او فصل گذشته تنها در هشت دیدار فرصت بازی پیدا کرد او تا سال 2016 با باشگاه بایرن قرارداد دارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،برنو مدافع برزیلی و سابق بایرن مونیخ قصد دارد پس از پایان مدت محکومیتش به عنوان مربی در تیم ذخیره های بایرن به باشگاه سابقش بازگردد.
مدافع برزیلی بایرن به اتهام آتش زدن منزل خود در جولای سال 2012 به سه سال و نه ماه حبس محکوم شده است و در حال حاضر دوران محکومیتش را سپری می کند.
سخنگوی زندان استادهیلم مونیخ می گوید" رفتار برنو به گونه ای است که خیلی زود می توان به جامعه بازگردد و فعالیت های خود را از سر بگیرد."
لوئیز فیلیپ اسکولاری سرمربی تیم ملی برزیل هم هفته گذشته از سیستم قضایی آلمان خواسته بود دنبال راهی برای رهایی برنو از زندان باشند.
خود برنو هم در تازه ترین اظهار نظر خود از باشگاه بایرن مونیخ درخواست کرده است به او یک فرصت دیگر بدهند و او از علاقه فراوان خود برای مربیگری در تیم های پایه و ذخیره های بایرن خبر می دهد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن مونیخ به ستایش از ماریو گوتزه ستاره جوان تیم پرداخت که اخیرا با بهبود مصدومیت شرایط بازگشت به میادین را پیدا کرده است پرداخت گوتسه در دیدار دوستانه بایرن با قهرمان مجارستان برای نخستین بار با پیراهن بایرن به میدان رفت و دو گل نیز به ثمر رساند.
رئیس 61 ساله مونیخی ها در این مورد به بیلد گفت:" این بسیار مهم بود که ببینیم ماریو چگونه در ترکیب بایرن بازی می کند اگر بازیکنانی مانند گوتزه و ریبری در ترکیب قرار می گرفتند بازی کاملا متفاوت می شد می توانید ببینید که حضور آن ها در ترکیب اولیه بایرن تا چه حد موثر است."
بایرن در دیدار دوستانه مقابل قهرمان مجارستان تا حدودی به دردسر افتاده بود تا اینکه پپ گواردیولا در دقایق 58 و 65 گوتزه و ریبری را به زمین فرستاد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، اولیور کان دروازه بان اسطوره ای باشگاه بایرن مونیخ پس از پایان هفته ی نخست بوندس لیگا وبلاگ شخصی خود را بروز کرد بخشی از نوشته های وی در وبلاگ شخصی اش را مرور می کنیم:
هواداران عزیز فوتبال؛
بوندس لیگا فصل جدید درخشانی را با 37 گل آغاز کرد و پیروزی چشم گیر 6 بر 1 هرتابرلین مقابل فرانکفورت از نتایج جالب هفته بود. اکثر هواداران فوتبال در هفته نخست بازی های تماشایی را دیدند که گل های زیادی رد و بدل شد و این در هفته های نخست غیرمعمول نیست.آنچه در هفته نخست از طریق رسانه ها مرد توجه قرار گرفت اولین دیدار بوندس لیگایی پپ گواردیولا به عنوان سرمربی بایرن بود. حضور گواردیولا در بایرن ابعاد فوق العاده ای برای هر دو طرف دارد باشگاه موفق شده است مربی موفق بارسلونا را در اختیار بگیرد و هواداران این اعتماد را به او برای آنکه بتواند بار دیگر سه گانه را فتح و تیم را به شرایط بهتر تبیدیل کند، دارند.در طول بازی جمعه شب گواردیو.لا شدیدا در کنار زمین با حرکات دست و توضیحاتی که به بازیکنان می داد در تلاش بود این نشان می دهد که هنوز بخش هایی از تیم آنگونه که مورد نظر سرمربی است درست کار نمی کند. در نیمه نخست فضاهایی زیادی پیش روی گلادباخ بود البته این چندان تعجب آور نیست زیرا بازیکنان هنوز مشغول تلاش برای درک ایده های مربی جدید هستند هسته اصلی این فلسفه تسلط فوق العاده در خط هافبک و حرکت رو به جلوی آن ها تا حدودی به تیم منتقل شده است اما وظایف هافبک دفاعی در تیم نیاز به هماهنگی بیشتر دارد.تماشای این فصل هیجان انگیز خواهد بود که چه مدت زمان خواهد برد تا بازیکنان بتوانند با صد در صد تفکرات گواردیولا منطبق شوند ایده ی گواردیولا برای دادن انگیزه های جدید به تیم کاملا درست است برای موفقیت باید زمان تغییر و انعطاف پذیری با تفکرات جدید را مد نظر داشت این یک تفکر نادرست و رایج است که شرایط به صورت خودکار از گذشته منتقل می شود و موجب موفقیت در آینده می گردد.بایرن با خیال راحت دیدار مقابل گلادباخ را با پیروزی پشت سر گذاشت تیم آنچنان پرقدرت است که عملکرد آن ها با وجود اختلافات تاکتیکی همچنان قابل قبول است و این خبری بد برای رقابت در لیگ است به این دلیل که حتی اگر گواردیولا برای تغییرات نیاز به زمان داشته باشد و مشکلاتی در هماهنگی تیم بوجود بیاید بازهم بایرن باید در لیگ تسلط خود را داشته باشد.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،سرمربی تیم ملی آلمان با اعلام این که تیمش ترکیبی از بازیکنان جوان و باتجربه است، میگوید آلمان توانایی قهرمانی در جامجهانی را دارد.
تیم ملی آلمان برای آمادگی بیشتر در راه بازیهای انتخابی جامجهانی 2014 برزیل، چهارشنبه در دیداری دوستانه به مصاف پاراگوئه میرود.
یوآخیم لوو در گفتوگو با مجله "کیکر" درباره وضعیت تیم ملی آلمان گفت: تیم شرایط بسیار بهتری نسبت به قبل دارد. ورود بازیکنان باکیفتی مانند گوندوگان و ماریو گوتسه کیفیت فنی تیم ما را بالا برده است. انتظارات زیادی از خودمان داریم. تیم ما در جامجهانی برزیل با قدرت حضور پیدا خواهد کرد و میتواند قهرمان این رقابتها شود. با این حال تیمهای مدعی دیگری هم هستند که میتوانند به قهرمانی برسند. بنابراین باید برای حریفانمان در جامجهانی احترام قائل باشیم.
سرمربی ژرمنها ادامه داد: تیم آلمان ترکیبی از بازیکنان جوان و باتجربه است که باعث شده کیفیت تیمی بالایی داشته باشیم. این تیم آینده فوتبال آلمان است و میتواند تا سالها نتایج خوبی را کسب کند.
لوو در پایان درباره همتایش در بایرنمونیخ گفت: زمانی که گوآردیولا سرمربی بارسلونا بود چند بار برای دیدن تمرینهای تیم به آنجا رفتم، زیرا فوتبال بارسلونا همیشه مرا تحت تاثیر قرار داده است. حضور گوآردیولا به سود فوتبال آلمان است و میتواند تاثیر زیادی در بوندسلیگا داشته باشد.
چند خبر کوتاه:
لوئیس گوستاوو: بایرن با آرسنال به توافق رسیده
فرانتس بکن باوئر در مورد دوپینگ: همه چیز کاملا طبیعی بود
لوو: ترکیب اصلی دورتموند می تواند در هر دیداری بایرن را شکست بدهد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، لوییز گوستاوو هافبک برزیلی بایرن چندی است مورد توجه چند باشگاه بزرگ اروپایی از جمله آرسنال است و میخواهد برای آمادگی در جام جهانی به تیم دیگری برود.
لوییز گوستاوو به شایعات اخیر پیرامون خود پاسخ داد و گفت: " این درست است که من از چند باشگاه اروپایی پیشنهاد هایی دارم اما به چه تیمی بروم هنوز معلوم نیست ". این در حالی است که سایت گل انگلیسی چندی پیش فاش کرد که ارسنال پیشنهادی 17 میلیون پوندی برای جذب گوستاوو ارایه داده است،گوستاوو در این باره میگوید: " لیگ برتر انگلیس خیلی جذاب است و هرکسی دوست دارد به آنجا برود. به آرسنال بروم؟ تیم آرسنال تیم بسیار خوبی است اما اولویت اول من حضور در تیمی است که بتوانم در آن به طور مداوم در ترکیب قرار بگیرم ".
وی در ادامه افزود: " من الان در یک وضعیت بسیار حساس قرار دارم و میخواهم به تیمی برم که مرا برای جام جهانی آماده کند و قطعاً بهترین تصمیم را خواهم گرفت ".لازم به ذکر است نقش گوستاوو با آمدن تیاگو در بایرن کمرنگ تر از فصل پیش شده است. همچنین ولفسبورگ نیز یکی از بهترین مشتریان و تیم هایی است که گوستاوو را میخواهد.