اصلا این داش آراز(raptor) نیست؟؟:mage mishe::hehee:
نمایش نسخه قابل چاپ
اصلا این داش آراز(raptor) نیست؟؟:mage mishe::hehee:
[QUOTE=raptor;134141]هیچکدومشون نیستheee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیرheee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این رضا ارومچی نیست:mage mishe:؟؟؟؟
عبدالله اینم شد راهنمایی ؟یکهو بیا اسممو بگو بگو این عکس rezaorumchiهستش حالا بگید کیه؟binam
حیف شد گفتیم کسی مارو نمیشناسه تا چندروز بچه ها میرن سر کار ولی به لطف راهنمایی که چه عرض کنم !!!توسط عبدالله جون ما هم لو رفتیم:hehee:
بله درستهheee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خو وقتی میگن راهنمایی باید راهنمایی کرد دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با هر راهنمایی 10 امتیاز کم میشه دیگه
اینا همش حساب شده است:hehehe:
خب بریم سراغ مسابقه امروز
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این کی بید ؟
راستی این رو هم بگم هر روز یک مسابقه میزارم
این داش سعید نیست؟(manutd):flowerysmile:
نقل قول:
خیر برادر
اشتباه کردی این داداش سعیدمون نیست :hehee:
من مطمئنم این سعید نیسنقل قول:
اما شک من به سندانی ها و این کاربره sead@
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما شکت کاملا اشتباست:sigar:
نه سندانی و نه sead@ :hehee: