سلام . خوبی ؟ خوش میگذره ؟ البته از حال و روزت خبر دارم خوش که طبیعتا نمیگذره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] سلام عزيزم ، خوبم مرسي ، آره داداش زياد حال روز خوبي ندارم البته الان با خبر خريد ونپرسي يه خرده سطحي خوشحال شدم heee::
بریم سراغ سوالا :
میدونم زیاد حالو حوصله سوال جواب دادن نداری سوال های ساده پرسیدم تا زیاد گیج نشی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1- بنظرت قراره چه اتفاقی برات بیوفته ؟
به نظرم بايد تلاش كنيم ( هردومون ) كه يه اتفاق خوب تو ماه بعدي بيفته heee::
2 - بنظرت ایندت روشنه ؟
آره اگه ما تاريكش نكنيم ! (الان دارم به خودم اميد ميدم heee::)
3 - تا حالا شده افسوس گذشته رو بخوری ؟ چرا ؟
خيلي زياد ، يكي از چيزايي كه خيلي ناراحتم ميكنه فكر كردن به گذشته و فرصتهايي كه از دست دادم و تغييراتي كه كردم هست .
4 - چرا ادما تا موقعی که کوچیکن دوست دارن بزرگ باشن و وقتی بزرگن افسوس گذشته و کوچیکیهاشونو میخورن ؟
راستش من هيچ وقت دوست نداشتم بزرگ بشم و الانم ناراحتم كه بزرگ شدم heee::
5 - چرا بعضی از بچه ها به الگوی فنی من گیر میدن ؟ مگه چشه ؟
آخه ميتوني يه الگوي بهتر داشته باشي ، مثل الكس سانگ :hehee:
6 - دقیقا بگو که به غیر از دربی تو چه انجمن هایی هم فعالیت میکنی ؟
derby . mufctalk . footiran
7 - چرا علیرضا اخرشم عکس نزاشت ؟ قرار بود بعد از فینال یورو بزاره ؟
نميدونم والا بايد از خودش بپرسيheee::
8 - تو میدونی من به این عبدولی حساسم چرا عکسشو هم رو اواتارت گذاشتی هم امضاتو ؟ لطفا برش دار ؟
باشه به خاطر تو عوضش ميكنم داداش love::
9 - میدونی زمان جاهلیتت کی هست ؟ موقعی که بیوفتی دنبال یه دختر
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] موقعي كه بيفتي دنبال يه دختر و فكر كني ميخواي در آينده باهاش ازدواج كني heee:: اين ميشه آخر جاهليت heee::
10 - ماه رمضون امسال تموم روزا رو روزه گرفتی ؟
آره داداش همشو گرفتم heee::
11 - بنظرت تا چند سال دیگه تو دربی هستی و این جو دوستانه پا برجاست ؟ (دوست داری همیشه اینطوری باشه)
دوست ندارم دربي رو ترك كنم و مطمئنا اگه هم به طور مقطعي نباشم دوباره برميگردم heee::
سعید داداش خوش باشی و موفق
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو هم موفق باشي داداش گلم ، مرسي:chakerim: