ماجدی: به باشگاه استقلال میروم اما نمیدانم پستم چیست
ماجدی: به باشگاه استقلال میروم اما نمیدانم پستم چیست
خبرگزاری فارس: پیشکسوت تیم فوتبال استقلال گفت: از من خواستهاند به باشگاه استقلال بروم اما نمیدانم چه پستی در نظر گرفتهاند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میرشاد ماجدی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره شایعه سرپرستی اش در استقلال عنوان کرد: با توجه به اینکه مشاور فوتسال تایلند هستم به این کشور سفری داشتم و تازه به ایران بازگشته ام. شنیده ایم شایعه شده قرار است سرپرست استقلال شوم.
ماجدی در این خصوص که امیر قلعه نویی وی را به باشگاه استقلال پیشنهاد داده است، گفت: مسلما امیر قلعه نویی گروه خودش را به باشگاه معرفی می کند. من هنوز صحبتی با باشگاه نداشتم. قرار است نزد فتح الله زاده بروم ولی نمی دانم چه پستی برایم در نظر گرفته اند
جباری بازی با قطر را از دست داد
جباری بازی با قطر را از دست داد
خبرگزاری فارس: هافبک استقلال به دلیل مصدومیت نمیتواند تیم ملی در دیدار با قطر حاضر شود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، خسرو والیزاده مدیر رسانهای تیم ملی در جمع خبرنگاران اعلام کرد: مجتبی جباری به دلیل مصدومیت نمیتواند تیم ملی را در بازی با قطر همراهی کند. به همین دلیل این بازیکن از اردوی تیم ملی مرخص شد.
تیم ملی ایران روز 23 خرداد در دومین دیدار مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل به مصاف قطر میرود. ایران اولین بازی خود را برابر ازبکستان با پیروزی یک بر صفر پشت سر گذاشت.
دعوت به همکاری از نوروزی به عنوان معاونت پزشکی باشگاه استقلال
دعوت به همکاری از نوروزی به عنوان معاونت پزشکی باشگاه استقلال
خبرگزاری فارس: باشگاه استقلال از دکتر امین نوروزی دعوت کرد تا به عنوان معاونت پزشکی این باشگاه مشغول فعالیت شود.
به گزارش خبرگزاری فارس، باشگاه استقلال به صورت رسمی از دکتر امین نوروزی دعوت به عمل آورد تا به عنوان معاونت پزشکی به فعالیت بپردازد.
فتحاللهزاده مدیرعامل استقلال با اعلام این خبر به فارس گفت: از دکتر نوروزی دعوت کردیم در سمت معاونت پزشکی با ما همکاری کند.
دکتر نوروزی 15 سال در باشگاه استقلال حضور داشت و فصل گذشته از این تیم جدا شد و به عنوان رئیس کمیته پزشکی سایپا فعالیت کرد. وی رئیس کمیته توانبخشی و عضو هیئت رئیسه فدراسیون پزشکی ورزشی نیز است.
بعد از بازی با قطر تصمیم میگیرم
از استقلال، سپاهان و پرسپولیس پیشنهاد دارم
بعد از بازی با قطر تصمیم میگیرم
خبرگزاری فارس: مهاجم تیم ملی گفت که از استقلال، سپاهان، پرسپولیس و چند تیم دیگر پیشنهاد دارد اما هنوز تصمیم نگرفته است.
به گزارش خبرگزاری فارس کریم انصاریفرد در پایان تمرین امروز تیم ملی در جمع خبرنگاران در مورد دیدار با ازبکستان گفت: برد ارزشمندی کسب کردیم و امیدوارم روز سهشنبه آینده مردم عزیز ایران به ورزشگاه آزادی بیایند و ما را حمایت کنند. ما منتظرشان هستیم و امیدوارم مقابل قطر هم پیروز شویم. اکنون روحیه ما بالاست و راحتتر و بهتر میتوانیم قطر را شکست دهیم.
انصاریفر در مورد تیم فصل آینده خود اظهار داشت: از پرسپولیس، سپاهان و استقلال پیشنهاد داشتم اما هنوز تصمیمی نگرفتهام. شب گذشته با استقلال صحبت کردم. فتحاللهزاده لطف داشت و با برادرم صحبت کرد اما هنوز من برای تیم فصل آیندهام تصمیم نگرفتهام و پس از بازی با قطر در این مورد تصمیمگیری میکنم.
دور جديد تمرينات از شنبه آغاز مى شود
دور جديد تمرينات از شنبه آغاز مى شود
تمرينات تيم فوتبال استقلال براى حضور در فصل جديد رقابتهاى ليگ برتر از روز شنبه آغاز خواهد شد.پس از قطعى شدن ابقاى على فتح الله زاده در مديرعاملى باشگاه استقلال و اعلام فهرست مورد نياز اميرقلعه نويى، قرار است تمرينات آبى پوشان براى حضور در فصل آينده از روز شنبه پيش رو در زمين گلف مجموعه ورزشى انقلاب آغاز شود.
هافبك استقلال از اردوى تيم ملى كنار گذاشته شد
هافبك استقلال از اردوى تيم ملى كنار گذاشته شد
جبارى ديدار با قطر را از دست داد
هافبك ملى پوش تيم فوتبال استقلال به علت مصدوميت از اردوى تيم ملى كنار گذاشته شد.مراحل آماده سازى تيم ملى فوتبال كشورمان براى ديدار روز ۲۳ خرداد برابر قطر از ديروز در حالى در كمپ تيم هاى ملى پيگيرى شد كه مجتبى جبارى در جمع ديگر بازيكنان حضور نداشت.خسرو والى زاده مدير رسانه اى تيم ملى فوتبال كشورمان در خصوص غيبت اين بازيكن گفت: در آخرين معاينات پزشكى كه روى جبارى انجام شد مشخص شد كه اين بازيكن شرايط همراهى با تيم ملى را ندارد به همين خاطر از جمع ملى پوشان براى ديدار با قطر خارج شد.
ليست مازاد قلعه نويى امروز اعلام مى شود
ليست مازاد قلعه نويى امروز اعلام مى شود
امير قلعه نويى امروز ليست بازيكنان مازاد استقلال را اعلام مى كند.على فتح الله زاده ضمن اعلام اين خبر گفت: قلعه نويى هنوز ليست مازاد خود را به ما اعلام نكرده و امروز اين ليست را مشخص مى كنيم. من آدم با مرام و با معرفتى هستم و هر چه زودتر تكليف اين بازيكنان را مشخص مى كنم. همه مى گفتند استقلال كيانوش رحمتى را به دليل آسيب ديدگى نمى خواهد اما ما او را حفظ مى كنيم.
آندو بر سر ۲راهى قطر و استقلال
آندو بر سر ۲راهى قطر و استقلال
آندرانيك تيموريان هافبك تيم ملى به احتمال فراوان سال آينده در خارج از ايران فوتبالش را ادامه خواهد داد.تيموريان بعد از بازگشت از فوتبال انگليس ترجيح داد كه فوتبالش را در ايران پيگيرى كند اما او حالا به دنبال لژيونر شدن است تا دوباره از فوتبال ايران برود. حالا وى با يك پيشنهاد جالب از يكى از تيم هاى قطرى مواجه شده و تصميم خودش را براى حضور در ليگ اين كشور گرفته است. آندو در صورت رفتن به قطر پول خوبى خواهد گرفت و مديربرنامه هاى اين بازيكن در حال فراهم كردن شرايط لازم براى حضور تيموريان در ليگ قطر است.اگر آندو به ليگ قطر نرود در ايران فقط براى استقلال بازى خواهد كرد اما او گفته كه به احتمال فراوان ليگ قطر را براى ادامه فوتبالش انتخاب خواهد كرد.