کلا بهتره بگیم رئالی های یورو عمل کرده خیلی خوبی داشتند دور از همدیگه که این واقعا خوبه.
نمایش نسخه قابل چاپ
کلا بهتره بگیم رئالی های یورو عمل کرده خیلی خوبی داشتند دور از همدیگه که این واقعا خوبه.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امشب مصاف چند رئالی دیگه در قالب تیم ملی اسپانیا و یه رئالی دیگه محبوب شده به نام بنزما در قالب ترکیب فرانسه
جالب اینکه کریم تو یورو درخشش خیلی خوبی نداشته که البته ناشی از کم موقعیت سازی براش بوده البته هر چند خیلی دوسش دارم امیدوارم امشب هم کارایی خوبی نداشته باشه و برای رئال خودشو اماده کنه
کریم تو فرانسه نقش یک مهاجم رو نداره .......نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درسته و حتی پاس گل هم دادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما انتظار از کریم خیلی بیشتره و با همه غیر تخصصی بودنه پستش نمیشه گفت خیلی خوب کار کرده
اوزیل هم دیشب بهترین بازیکن زمین شناخته شد واقعا تو وسط نظیر نداره ............
رئالیها خیلی خوب دارن خودشونو نشون میدن ، پیداست که برای لالیگا خیلی اماده اند این فصل باید منتظر بازیهای خوب رئال باشیم.
به امید رکوردهای جدید رئال مادرید
:eyvalla::eyvalla::eyvalla::eyvalla:
آره بخصوص توی بازی های آخرشون عالی بازی کردند دیشب هم خدیرا گل زد اوزیل هم بهترین بازیکن شنا خته شد یکی از مدعیان آقای گلی فعلا یه رئالی من که افتخار می کنم بهشون:eyvalla:
مسوت دیشب سومین بارش بود که بهترین بازیکن زمین شد.
دمش گرم. رونالدو هم 2بار شده
نه داداش دومین بارش بود یکی توی بازی مقابل پرتغال یکی هم مقابل یونان heee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قابل توجه شما !نقل قول:
نوشته اصلی توسط edin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اوزیل برای سومین بار بهترین بازیکن میدان شد
مرجع خبري رئال مادريد : مسعود اوزیل ، بازیکن رئال و تیم ملی آلمان توسط یوفا به عنوان بهترین بازیکن بازی آلمان - یونان در گدانسک آرنا انتخاب شد . این بازیکن بیشترین رای را در میان کمیته رای دهندگان آورد . بهترین بازیکن بازی را کوتو ، کارمبو ، میاتوویچ ، اشمایکل ، سمونسن ، شوکر و ویرا انتخاب می کنند .
اوزیل در مقابل یونان عملکرد درخشانی داشت و با دادن دو پاس گل ، تیمش را راهی نیمه نهایی کرد . این سومین باری است که از چهار بازی آلمان در یورو ، بهترین بازیکن می شود .