آنيلي...........:gerye:تو از كجا پيدات شد؟eterza::-
اي بابا من چند سال پيش يووه اي بودم آخه برا چي الكس نبايد بمونه اگه الكس نبود تو همون سري bمونده بودن!!
حيف..
چرا قدرشو نميدونن؟
تنها توصيفي كه ميشه از دل پيرو كرد همون آواتاره حميدرضاستcrying::-
نمایش نسخه قابل چاپ
آنيلي...........:gerye:تو از كجا پيدات شد؟eterza::-
اي بابا من چند سال پيش يووه اي بودم آخه برا چي الكس نبايد بمونه اگه الكس نبود تو همون سري bمونده بودن!!
حيف..
چرا قدرشو نميدونن؟
تنها توصيفي كه ميشه از دل پيرو كرد همون آواتاره حميدرضاستcrying::-
یه دنیا حرف دارم در مورد هم بازی امشب هم این اتفاقات اخیر ... اما دست و دلم به نوشتن نمیره ! om::
حرفامو تو این خلاصه می کنم :
F**k Andrea Agnelli
میلان مساوی کرد و احتمال قهرمانی یووه بالا رفت.
خدا لعنت کنه کسایی رو که دارن این قهرمانی رو واسمون زهر مار میکنن. هرچند خودشون تو این قهرمانی احتمالی سهم زیادی دارن!
میخوام امشب مسائل رو فراموش کنم و امیدوارم اله امشبم مثل این 20 سال درخشان باشه تا شاید از خر شیطون بیان پایین.
شایدم آخرین تقابل اله و توتی باشه om::اصلا نمیخوام از دستش بدم. البته اگه بازیش بده. :ehe:
p.s:امضا و آواتار مهدی پارادوکس داره، امضاش باعث گریه است آواتارش باعث خنده مردک متناقض :nishkhand:
خیلی دوست دارم ببریم و اون صدرو محکمتر کنیم.:chi migi:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ale10forever [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی چرا همیشه من یه ده روزی از دنیا عقبم؟؟؟؟crying::-
مهدی اون آواتارت تو حلق رسول این چه آواتاریه.لااقل هرکه با مهدی در افتاد خیلی قشنگتر بود.رسول اون یه هفته رو سریعا لغو کن.یووه داره میره صدر.زودباش.entezar::
طبق خواهش یکی از دوستان این پستو اینورم کپی میکنیم:flowerysmile:باشد نگند دیگه چرت نویسیم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شباهتها و تفاوتهاي توتي و دل پيرو
پســر محبوب رم، ستاره رفتنـــي از تورين
اواخر دهه نود ميلادي فرانچسكو توتي و الساندرو دل پيرو بعد از يكي از امتحانات جبراني كالج با هم صحبت ميكردند. توتي از دل پيرو پرسيد: «چطور بود؟» جواب شنيد: «خيلي خوب نبود فرانچسكو، من كه برگهام رو سفيد دادم.» كاپيتان رم گفت: «تو هم همينطور؟ حالا ممكنه بگن ما از رو دست هم تقلب كرديم.» اين خاطره معروفي بود. اما در زندگي واقعي ميتوان گفت كه توتي و دل پيرو در زندگي حرفهاي شان مثل آيينه بازتاب يكديگر بودند. يكي نخستين بازياش را براي تيمش انجام ميداد و بعدش نوبت آن يكي بود. يكي به رتبه كاپوكانونيره (بهترين گلزن ليگ) ميرسيد نوبت بعدي بود. يكي شان دويست گله ميشد آن يكي هم به اين ركورد ميرسيد. مثلا در هفته سي و دوم چهار دقيقه به پايان مسابقه مانده بود كه دل پيرو گل دوم خودش كه حياتي بود را براي يووه زد آن هم از روي يكي از ضربات آزاد معروفش. همان روز در رم دوستش گل دوم جالوروسي را زد. از آن گلها كه هميشه با قرار گرفتن در موقعيت مناسب در زمان مناسب ميشود زد. اين هم يك نمونه ديگر در مورد شباهت دوران حرفهاي اين دو ستاره كهنه كار بود. هر دو كارشان را در سري A در يك سال شروع كردند. فرانچسكو در مارس 1993 و دل پيرو شش ماه بعد در دسامبر. دل پيرو با 207 گل زده در 509 بازي شامل مسابقات در سريهاي A و B در كنار توتي با 212 گل در 496 مسابقه از لحاظ اين دست آمار هم دوشادوش هم ايستادهاند. امروز كه دو شماره 10 فوقالعاده فوتبال جهان رودرروي هم قرار ميگيرند نيز هيچ كدام نميخواهند قافيه را ببازند. كلي هم جوك و لطيفه در اين مورد ساختهاند. اما اين مصاف، صحنه رويارويي دو چهره بزرگ است. دو پرچمدار از نسلي كه با فوتبالشان جاي خود را در دل مردم پيدا كردهاند. تقريبا يك سال پيش بود كه يك بازي درست مثل همين پيش آمد اما آن دفعه متاسفانه دل پيرو مصدوم بود و تنها توتي به ميدان رفت. يووه هم مسابقه را 2- صفر برد. يكي از تفاوتهاي اين دو حداقل در فصل جاري اين بوده كه فرانچسكو در 21 بازي در تركيب ثابت بوده و 5 تا گل هم زده درحالي كه دل پيرو در 5 بازي از ابتدا به ميدان رفته و دو گل به ثمر رسانده. اما يك شباهت ميان اين دو است كه كاملا بارز است. هر دو الگوي جوانان شدهاند هم از لحاظ مهارت وعشق به فوتبال هم از نظر ميزان وفاداري شان به پيراهني كه به تن دارند و شهري كه در تيمش توپ ميزنند. هر دو سابقه قهرماني در جهان را دارند، در تيم ملي شماره پيراهنشان 10 بوده اما الساندرو با فروتني شماره 10 خودش را به توتي داد تا پيراهن شماره هفت را به تن كند. هر دو تجربه قهرماني در ليگ را دارند، يك عالمه جام ديگر هم بردهاند به علاوه دستاوردهاي شخصي. هر دو ركورددار تعداد بازيهاي انجام داده براي تيمهايشان هستند و بيشتر از هر كس ديگري در رم و يووه گل زدهاند. كاري كه براي خيلي از بازيكنان ديگر محال خواهد بود. براي هواداران فوتبال جاي تاسف دارد كه يك تفاوت خيلي مهم ميان اين دو ستاره است. آن هم در نحوه رفتار يووه و رم با بازيكنان بزرگشان. رم توتي را با بستن يك قرارداد طولاني مدت و ارائه دستمزدي هنگفت تكريم كرد اما يووه به پرچمدار روزهاي باشكوه خودش با احترام رفتار نكرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]این تصویر کوچک شده است. برای دیدن ابعاد واقعی آن، روی این نوار کلیک کنید. ابعاد واقعی تصویر 1024x768 می باشد.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]رم، خوان بزرگ يووه تا قهرمانـــي
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]این تصویر کوچک شده است. برای دیدن ابعاد واقعی آن، روی این نوار کلیک کنید. ابعاد واقعی تصویر 720x479 و حجم آن 84 کیلو بایت می باشد.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درحوالي اسكودتو
يوونتوس در تورين با هدف قطعيتر كردن شانس قهرماني اش در ليگ امسال از رم پذيرايي خواهد كرد. امشب ميركو ووچينيچ و ماكو بوريلو با هم تيميهاي سابقشان روبرو خواهند شد. بيانكونري تنها از ميلان يك امتياز بيشتر دارد و ميداند كه چيزي به لمس كردن اسكودتو نمانده است. ميلان پشت گوش آنها در حال حركت رو به جلو است و كوچكترين لغزش همه چيز را خراب ميكند. لازم به ذكر است كه جالوروسي براي گرفتن سهميه راهيابي مستقيم به ليگ قهرمانان به هر سه امتياز اين ديدار نياز دارد. تيم آنتونيو كنته كاملا آماده است و ووچينيچ در كنار كواليارلا يا الساندرو ماتري قرار خواهد گرفت. رميها سيمونه پپه را هم خوب ميشناسند چون جواني اش را در آكادمي رم سپري كرد. اگر كنته همان سيستم هميشگي اش را به كار بگيرد شايد براي كسب ششمين برد متوالي اش در بازيهاي اخير همان سيستم 3-3-4 را كه لوييز انريكه رويش تاكيد دارد در تركيب پياده كند. رم اين فصل در نتيجه گيري پشتكار و روند ادامه داري نداشته است؛ نقطه ضعفي كه مربي اسپانيايي تيم هم به آن اعتراف كرده . آنها نووارا و اودينزه را شكست دادند اما به لچه كه در خطر سقوط است باختند. در خارج از خانه كه اصلا خوب نتيجه نگرفتهاند و 5 باخت در شش ديدار خارج از المپيكو گواه اين مدعا است. با توجه به اينكه يووه تنها در 5 تا از ديدارهاي خانگي اين فصلش امتياز از دست داده ميتوان گفت كه بخت اول برد در مصاف امشب را دارد. فرانچسكو توتي از بند مصدوميت رها شده اما خوان، ماركو كاستي، بوگدان لوبونت و نيكلاس بورديسو هنوز جزو آسيب ديدگان تيم هستند. شايد دانيله دروسي بتواند يك بار ديگر در مركز خط دفاعي كار كند. اخيرا كه در اين پست خوش درخشيده است اما شايد هم سيمون كيائر در كنار گابريل هاينتزه قرار بگيرد. ماركيزيو بعد از بازيهاي رضايتبخشي كه ارائه داده شانس خوبي براي حضور در ميانه ميدان دارد.
توتي: تا 40 سالگي بازي مي كنم
توتي فاش كرده كه ميخواهد تا زماني كه 40 ساله شد براي رم بازي كند. اين بازيكن 35 ساله تمام دوران حرفهاي اش را در جالوروسي سپري كرده و با اينكه اين فصل از اوج دور بوده ميخواهد باز هم به بازي كردن ادامه بدهد: «فعلا كه دو سال از قراردادم باقي مانده اما از لحاظ فيزيكي خودم را آماده حس ميكنم. اميدوارم بشود تا 40 سالگي ادامه بدهم. تا وقتي بدنم آماده باشد و بتوانم به تيم كمك كنم پيراهن اين تيم را به تن خواهم داشت. من به تواناييهاي خودم اعتماد دارم. مهم اين است كه سالم بمانم و حرفهاي بازي كنم.» از زماني كه لوييز انريكه مربي رم شده اوضاع دستخوش تغييرات زيادي شده ولي توتي مطمئن است كه اين مربي اسپانيايي ميتواند موفقيت را به ورزشگاه المپيكو بازگرداند: «هميشه گفتهام وقتي تغييرات بزرگي در يك تيم صورت ميگيرد كمي زمان ميبرد تا همه چيز جا بيفتد. من از كار او خوشم ميآيد و فكر ميكنم كه به زودي بتوانيم مدعي قهرماني بشويم.»
ماركيزيو: اول قهرماني بعد حفظ ركورد
كلوديو ماركيزيو دلش ميخواهد رم را ببرند تا نوار بدون شكست بودن تيمش حفظ بشود اما مهمتر از اينها براي او كسب جام قهرماني است: « كار ما در فصل جاري هنوز تمام نشده. تيمي كه ميخواهد قهرمان بشود بايد خونسردي اش را حفظ كند. ما بايد تمركزمان را تا لحظه آخر حفظ كنيم و اميدوار باشيم كه شانس هم بياوريم. خيلي دلمان ميخواهد كه ركورد تعداد بازيهاي بدون باخت را بشكنيم ولي بيشتر از آن اين مهم است كه آخر فصل جام در دستان ما باشد.» ميلان با 42 بازي بدون شكست ركورددار است.
در آيينه آمار
*در دوران مربيگري فابيو كاپلو در ميلان، اين تيم طي يازده ماه از آوريل 1992 تا مارسي 1993 در 42 بازي بدون شكست ماند. الان آمار يووه در سري A و جام حذفي 37 بازي بدون باخت است.
*يووه كه دو فصل پيش از اين به رتبه هفتمي رضايت داده بود غير از اسكودتو امسال مدعي قهرماني جام حذفي هم هست و ديدار فينال را با ناپولي پيش رو دارد.
*يووه و رم در سري A تا به حال 155 بار با هم ديدار كردهاند كه سهم بانوي پير 72 برد بوده و سهم جالوروسي 36 تا. 47 بازي هم به تساوي رسيده است.
*رم بيشتر از هر تيم ايتاليايي ديگري به يووه باخته است. آنها در سيزده ديدار اخيرشان مقابل اين تيم تنها يك بار رنگ پيروزي را ديدهاند.
*يووه در سيزده ديدار گذشته اش مقابل رم هميشه گلزني كرده است.
*رم اين فصل تنها 5 بار مساوي كرده و از اين لحاظ كمترين آمار را در ميان تيمهاي سري A در فصل جاري دارد اما يووه 14 بار مساوي كرده است.
*چهار تا از 5 گل اخير رم به يوونتوس در سري A توسط توتي زده شده. دروسي هم دو گل ديگر زده.
*يووه صاحب بهترين خط دفاعي اين رقابتها است كه تنها هجده گل خورده. در شش ديدار اخير هم تنها يكي دريافت كردهاند.
*در شش ديدار اخير دو تيم يووه توسط نه بازيكن متفاوت به گل رسيده.
*رم در تاريخ بازيهايش در سري A تنها سه بار بيش از شش گل دريافت كرده كه دو مورد آن در بازي با يووه در سالهاي 1932 و 1950 اتفاق افتاده است.
ستاره احتمالي:
ميركو ووچينيچ (يوونتوس)
اين بازيكن اهل مونتهنگرو ميخواهد مقابل باشگاهي كه تابستان قبل خيلي تلاش كرد تا از آن بيرون بيايد خودي نشان بدهد. هواداران رم خيلي از او خوششان نميآمد البته در يووه هم وضع خيلي فرق نميكند چون تعلل او در رسيدن به اوج همه را خسته كرده اما در اين مصاف حتما انگيزههاي بسيار زيادي خواهد داشت.
تركيب احتمالي
يوونتوس: بوفون؛ليشت اشتاينر، بارزالي، بونوچي، كيليني؛ ويدال، پيرلو، ماركيزيو؛ پپه، كواليارلا، ووچينيچ
رم: استكلنبورگ؛ روسي، كيائر، هاينتسه، خوسه آنخل؛ پيانيچ، دروسي، ماركينيو؛ لاملا، توتي، اوسوالدو
آمار ديدارهاي قبلي
يووه1- رم 1
يووه از نوامبر 2008 كه در سري A رم را 2- صفر برد ديگر نتوانسته بر اين حريف غالب بشود. دفعه بعدي 2- يك باخت و بازي رفت هم كه كار به تساوي يك - يك كشيد. در ژانويه 2011 و 2012 هم دو تيم در جام حذفي به مصاف هم رفتند كه هر دفعه يك كدامشان بردند.
آخرين باري كه رم در خانه يووه توانسته دروازهاش را بسته نگه دارد به سپتامبر 2001 بر ميگردد كه 2- صفر به پيروزي رسيد.
يكي از شباهتهاشون كه نوشته نشده بود:
هر دوتاشون با اينكه لياقت گرفتن بهترين بازيكن جهان رو داشت اما نگرفتن!
هميشه دل پيرو و توتي از ستاره ها و اسطوره هايي بودن كه نذاشتن اين عنوان رو تو كارنامه شون داشته باشن
ولي مهم نيست يه جايزه يا عنوان چيزي كم يا زيادشون نميكنه ...
اسطوره ها موندن نه عنوانها.....
ياد حرف ندود افتادم:الكس دل پيرو تاريخ يوونتوس است.....
زيدان،الكس ،ندود،اينزاگي چه روزايي بود...
اميدوار باشگاه كوتاه بياد
این پست به زودی ویرایش میشود!!!!!!!!!
بازی رویایی بود حس پست نیست ایشالا فردا کاملتر میگم.
ولی فقط یه نکته چرا داوری که بر علیه میلان سوت میزنه کاسه کوزش سر یووه ایها خراب میشه.
آخه یکی نیست بگه اگه اون 20 پنالتیی که برا یووه نگرفتندو حساب میکردند الان یووه صددرصد 20 امتیاز بیشتر از میلان داشت.
آقایون تبریک!
فقط بگم اگه پنالتی اخراج حتی درست هم نباشه (که به نظر من بود) یووه قبل اون 2-0 جلو بود وبازی هم دستش بود. پس لزومی نداشت پنالتی بیخود بگیرن.
میلان هم مساوی کرد اما در واقع باخت چون یه امتیاز کمکی نمیکنه بهشون. تو بازی رودر رو باختن و تو شرایط مساوی هم یووه بالاتره. هرچند یوونتوس با این بازیا با اختلاف قهرمانه مطمئن باشید.
اینم بهترینا:
JUVENTUS Vs. ROMA
A.Vidal
A.Vidal
A.Pirlo
C.Marchsio
----------------------------------------------
Arthuro Vidal
دیگه چی بگم؟ فقط میتونم بگم آفرین! تو یه یوونتوسی به دنیا اومدی!
Mirko Vucinic
میشد حدس زد میرکو تو این بازی میترکونه. جاگیریای عالی و پاسهای قشنگش تیم حریف رو نابود کرده بود
Paolo De Ceglie
رو گل اول خیلی باهوش عمل کرد. کلا دوستش میداریم :nishkhand:
کلودیو، استفان و پیرلو هم طبق معمول عالی بودن
اسکودتو داریم میایم!!!
تبریک میگم !
بازی به خاطر اون دو تا گل زود هنگام از بار فنی به نظرم خالی شده بود !
نبودن Juan خیلی له کرده بود دفاع رم رو ... و هوشیاری دی چلیه و ویدال هم کارو یه سره کرد !
نتیجه غیر قابل پیش بینی بود چون رم خیلی وقت بود خودشو باخته بود دقیقه 7 هم 2 تا گل بخوری کلا ریشه رم خشکید ! حیف یه تیم دوست داشتنی مثل رم که اینجوری بشه ! خیلی ضعف داشتند تو همه پست ها !
حرف زدن در مورد پنالتی با وضعیتی که بازی داشت اصلا یه بحث بی خود به نظر میاد !
میلان هم با گل زلاتان پرید بازم البته از شکست که در هر حال با بردی که دیشب یووه آورد این مساوی چیزی بیشتر از باخت براشون نبود !
میلان یه بازی با اینتر داره ! یه زمانی با خت اینتر تحت هر شرایطی خوشایند بود اما امسال با این رفتار های میلانی ها یه جورایی اونا هم دشمن محسوب شدند ! دوست دارم میلان باز هم مقابل اینتر امتیاز از دست بده !
شرایط بازی طوری بود که هیچ کدوم از تیما میل به هجوم نداشتند و این باعث شد که محروم از هنرنمایی های آله تو بازی دیشب باشیم !
بازی هفته آینده مقابل چزنای ته جدولیه و با شرایطی که چزنا داره میشه گفت بازی راحتی داریم !
از این می ترسیدیم که بازی با رم بازیکنا رو خالی کنه که خوشبختانه شرایط به گونه ای رقم خورد که کمتر تیم خسته بشه و این فشردگی هم کمتر درد سر ساز بشه !
پ . ن : آواتار نوش جون رسول ... ولی از دماغش بیرون میاد بعدا ! :nishkhand:
An Incredible Season!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هفته 33 به خاطر مرگ پیرماریو موروسینی به تعویق افتاد و دو تیم یوونتوس و رم فرصت پیدا کردند با یه هفته استراحت بیشتر به مصاف هم برن. با توجه به اینکه یووه در کورس قهرمانی با میلان قرار داره و از دست دادن امتیاز خیلی به ضررش بود و رم هم در کورس کسب سهمیه لیگ قهرمانان بود، اکثر کارشناسان و هوادارای دو تیم پیش بینی یه بازی جذاب و پایاپای رو میکردند.
(احتمالا) آخرین مصاف دو اسطوره فوتبال ایتالیا و دنیا یعنی فرانچسکو توتی و الساندرو دل پیرو هم به جذابیتها و هیجانات این بازی اضافه کرده بود. مطمئنا تیفوسیا هم اهمیت و حساسیت این بازی رو درک کرده بودن که بلیطهای این بازی تنها تو 40 دقیقه به فروش رفتند! یعنی به واقع خوشبین ترین هوادار یوونتوس هم فکرش رو نمیکرد در عرض 10 دقیقه کار رم تموم بشه.
با این برد شیرینی که بدست اومد یوونتوس ثابت کرد شایسته ترین تیم برای رسیدن به قهرمانیه. اول فصل و با عملکردی که یووه تو فصل نقل و انتقالات داشت شاید تصور میشد شخصیت تیمی میلان همچنان بالاتر از بیانکونری باشه. بازیکنانی مثل لیختشتاینر، ویدال، ووچینیچ، جاکرینی و... که به تیم اومدن همشون بازیکنای خوبی بودن اما تا بحال تو با تیمی تو کورس قهرمانی قرار نگرفته بودند. در واقع شاید خود مدیران هم مثل اغلب هواداران پیش بینی این یووه رو نداشتند و نهایتا با این تیم به سهمیه سی ال راضی بودند اما آنتونیو کونته مربی جوانی که شاید در چشم هوادارا چیرو فرارای دیگه ای بود همه معادلات رو به هم زد. یووه از همون ابتدای فصل و همون بازی اول با چنان قدرتی شروع کرد که ترس رو به اندام بقیه تیمهای لیگ انداخت. شروع خوب در هر رقابتی همیشه کلیدی ترین نکته است و یووه با درایت و هوش کونته به خوبی این مسئله رو رعایت کرد. در طول فصل سیاه و سفید های دوست داشتنی روزای سخت و آسونی رو تجربه کردن تا اینکه اول نیم فصل دوم خودشون رو پشت سر میلان دیدند. اما نتایجی که یوونتوس از بازی فیورنتینا به بعد گرفت و بازیهایی که ارائه داد باعث شد دوباره ورق برگرده. همین 6 بازی آخر کافیه که همه به شایستگیهای یوونتوس کونته اذعان کنن. نمایش های تحسین برانگیز چه تو فاز دفاعی (فقط 1 گل خورده تو این 6 بازی!) و چه تو فاز حمله (میانگین 3 گل تو هر بازی!) فقط تعجب دنیای فوتبال رو برانگیخته و باعث شده نگاهها دوباره به سمت بانوی پیر فوتبال جلب بشه. از اون طرف یوونتوس تونسته در راستای این فصل باورنکردنی به فینال کوپا ایتالیا هم برسه و در صورت شکست ناپولی اولین ستاره نقره ای تاریخ سرزمین چکمه ای رو از آن خودش میکنه. با دبل احتمالی که بیانکونر به اون دست پیدا خواهد کرد یوونتوس یه بازگشت رویایی به جمع بزرگان اروپا در یه فصل رویایی خواهد داشت.
فصلی که در آخرش دو فصل ناکامی و سالها دور از جام بودن به فراموشی سپرده میشه و البته هر دو قهرمانی احتمالی متعلق به پادشاه تورین، الکس دل پیرو خواهد بود.
A New Unbeaten Run Record is on the Wayتو صفحه ویکی پدیای باشگاه میلان این عبارت درج شده:
Milan is the only team to have won the Serie A without losing a game
یعنی میلان تنها تیمیه تونسته عنوان قهرمانی رو بدون شکست بدست بیاره. با این روندی که یووه در پیش گرفته احتمالا این عبارت آخر فصل تغییر خواهد کرد.
فصل 92-91 بود که این اتفاق برای میلان افتاد اونا تونستن با مربیگری فابیو کاپلو 11 ماه و 42 بازی بدون شکست داشته باشن (از آپریل 1992 تا مارس 1993) و یوونتوس در آستانه شکستن این رکورد قرار گرفته و اگه این روند بدون باخت رو تا آخر فصل ادامه بده رکورد جدیدی رو به نام خودش ثبت خواهد کرد.
این یوونتوس در حال حاضر هم 2 رکورد داخلی باشگاه رو جابجا کرده: رکورد قبلی شکست ناپذیری 28 بازی بود که بین فصول 2005/06 و 2006/07 در سری آ و سری ب بدست اومد.
بیانکونری به غیر از این بهترین خط دفاعی رو بین تمام تیمهای اروپایی در اختیار داره و تیمهای حریف از بزرگ تا کوچیک فقط 18 بار موفق به عبور از این خط شدن و همونطور هم که اشاره شد در 6 بازی گذشته تنها گل خورده یووه به بازی با لاتزیو برمیگرده که روی اشتباه بارتزالی و با یه ضربه سر استثنایی به ثمر رسید.
البته اون گل هم شیرینی خاص خودش رو داشت چون در شرایطی بازی رو مساوی کرد که با گل خاطره انگیز و به یاد موندنی کاپیتان پیروزی بدست اومد.
Antonio Conte, A Paradoxical Feeling!
شاید خیلی از شما هم مثل من این حس رو داشته باشین. حس متناقض و عجیبی که من در حال حاضر نسبت به آنتونیو کونته دارم تا بحال نسبت به هیچ مربی نداشتم. از یه طرف نمیدونم به خاطر بی مهریاش به اله و حسادتها و کینه به دل گرفتناش از اسطوره به تمام معنای باشگاه، و اینکه داره اسباب خروج کاپیتان از تیم رو فراهم میکنه ازش ناراحت و دلگیر باشم یا به خاطر نتایج و این فصل فوق العاده و مهمتر از همه بازگردوندن روح یوونتوسی به یووه ازش تشکر کنم و دوستش داشته باشم! به جرات میگم اگه کونته این کم لطفی ها رو در حق کاپیتان انجام نمیداد واسه من و مطمئنم خیلیای دیگه تبدیل به بت شده بود. نقش آنتونیو تو موفقیتای یووه خیلی بیشتر از حد تصور طرفداراست. با شناختی که تو این 42-3 بازی بدست اومده مشخص شده کونته روانشناس متبحریه و تو مصاحبه هاش این رو بارها نشون داده پس حتما میدونه با تغییر موضع نسبت به کاپیتان، محبوبیتش نزد طرفدارای یووه سر به فلک میزاره اما رفتارش در این مورد واقعا جای تعجب داره. کار زیادی هم لازم نیست بکنه فقط باید به خواسته 100٪ طرفدارا پاسخ مثبت بده.
من به شخصه بازیای آخر فصل رو بدون فکر کردن به مسئله اسطوره دنبال میکنم و فرض رو بر این میزارم که این قضیه با یه تغییر 180 درجه ای در انتهای فصل مواجه میشه. به نظرم اینطوری هم بهتره. تصور دیدن دو جام بالای دستای کاپیتان خیلی شیرینه و نمیخوام با فکر کردن به این مسائل خرابش کنم. تا اون موقع هم امیدوارم موندنش تو تیم قطعی شده باشه.
The King Arthuro Vidal!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیدوارم سالهای سال تو یوونتوس بمونه و هر چه سریعتر قراردادش تمدید بشه. با روحیه ای که ازش سراغ دارم احتمال افتادن این اتفاق رو هم میدمهمونطوری هم که در بالا گفتم در فصل نقل و انتقالات بازیکنای زیادی به یوونتوس پیوستند اما تو اون بحبوحه شلوغ ترانسفرینگ که طرفدارا به فکر ستاره هایی مثل آگوئرو، ژکو و... بودن و دوست داشتن این بازیکنا رو تو تیم ببینناما یه ستاره، تقریبا بی سر و صدا به تیم ملحق شد. راستش من خودم فکر میکردم ویدال یه ملوی دیگه و لورکوزن یه فیورنتینای دیگه ست که از فروش ویدال سود میبره اما وقتی تیم مثل بایرن مونیخ از اینکه یه بازیکن از دستش در رفته آنچنان ناراحت شد که روابط بین دو باشگاه رو زیر پا گذاشت و حرفهای نامربوطی در مورد یووه زد فهمیدم چه بردی کردیم.
روحیه آرتورو تو بازی دیشب -مثل بازیای دیگه- تحسین برانگیز بود. وقتی به سمت بازیکن حریف میرفت تا توپ رو بگیره یه جورایی احساس میکردم اگه توپ دستش نباشه فحش واسش محسوب میشه! :nishkhand:
در کل با نگاه کردن به تعصب و نوع بازی ویدال تو زمین میشه متوجه شد یووه چرا این فصل موفق بوده و فصلای پیش نه.
Juventus vs. Roma
بد نیست یکم هم در مورد خود بازی صحبت کنیم! :nishkhand: مساوی میلان باعث شد استرس بازی با رم تا حدود زیادی از بین بره و بازیکنا هم با خیال راحت بازی رو شروع کردن. یوونتوس -مثل اکثر غریب به اتفاق بازیای این فصل- بازی رو طوفانی شروع کرد. این نوع بازی یووه اول بازیها به نظرم باعث میشه درصد زیادی از انگیزه حریف خنثی بشه و کار یووه واسه ادامه بازی راحتتر میشه.
تو این فصل بارها دیدیم که حمله یووه با پاسهای عرضی وسط زمین و حرکات بدون توپ آغاز میشه. اینکار باعث میشه انسجام دفاعی حریف به هم بریزه و دروازه راحتتر باز شه. شاید در ظاهر انجام این کار ساده بیاد ولی در عمل به تسلط بالایی احتیاج داره. مثلا رو صحنه گل وقتی پائولو به میرکو پاس داد و خودش حرکت کرد ووچینیچ بین 5 مدافع حریف گرفتار شد (شکل اسپویلر) ولی با زیرکی و تسلط پاس رو به پائولو انداخت. دیچیلیه هم با تیزهوشی و دید بازی و البته کمک مدافع حریف توپ رو به ویدال رسوند تا اون هم با یه ضربه دقیق دروازه رو باز کنه.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]رو گل دوم هم تقریبا یه همچین حالتی پیش اومد و باز هم میرکو رو یه پاس دقیق که مکملش فرار قشنگ ویدال از راست و ضربه مهارنشدنیش بود باعث شد تقریبا کار رم تو مون 10 دیقه اول بازی تموم بشه.
رمیها که تا قبل اخراج هم حرفی برای گفتن نداشتن و با پنالتی که روی مارکیزیو انجام شد و البته درست هم بود یووه گل سوم رو هم به ثمر رسوند. لزومی نداره تکل حتما به پای حریف بخوره تا خطایی گرفته شه کافیه تکل خطرناک باشه تا فول تلقی شه. تو اون صحنه هم کلودیو به صورت غریزی پاش رو از مسیر تکل استکلنبرگ خارج کرد وگرنه مشخص نبود تا چند هفته مصدوم میشه.
بعد از گل سوم بازی دیگه متعادل شد. نیمه دوم هم رم 10 نفره که توان حمله نداشت در مقابل یوونتوسی قرار گرفته بود که به فکر حفظ انرژی و نتیجه و بازی تمرینی بود و جذابیت زیادی نداشت.
به جز صحنه ای که دل پیرو وارد بازی شد و تماشاچیا تشویقش کردن و حاشیه ای که بین لاملا و لیختشتاینر به وجود اومد و عدد 4 که استفان به رمیها نشون داد! :nishkhand:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]گل چهارم رو هم بهترین فرد ممکن زد. کلودیو هرچند تو بازیای اخیر خوب بازی کرده اما با این گل بیشتر یه چشم اومد و مثل نیم فصل اول تو گلزنی هم موفق بود. به نظرم شایسته ترین جانشین واسه اله همین مارکیزیو هست. فکر کنم تو سالای بعد وقتی کلودیو یا به قول فری ماکی رو تو زمین ببینیم یاد اسطوره بیفتیم.
Scudetto + Coppa, A Dream Comming True Again!
با بازی فینال کوپا فقط 6 بازی دیگه باقی مونده تا یوونتوس به دبل رویایی برسه. قسمت اصلی و سخت کار با موفقیت گذرونده شده و چیزی نمونده تا دو جام به دستان کاپیتان ابدی نزدیک بشه و بالای سرش بره. بی صبرانه منتظر اون لحظه ام/ایم. تو شرایط فعلی تیم فقط باید سه کار انجام بده: تمرکز ، تمرکز و تمرکز.