اين بازي اتفاقات بسيار عجيبي داشت ! مخصوصا براي چلسي !
بارسا از همون اول هجومي شروع كرد و واقعا همشون تو زمين چلسي بودند ! 2 تا از 3 دفاع بارسا هم از كناره ها اضافه ميشدند ! واسه همين چلسي هرجوري توپو ميريخت رو دروازه بارسا تقريبا خطرناك ميشد !
مصدوميت كيهيل خيلي خيلي نگران كننده بود ! بوسينوا به بازي اومد و رفت دفاع راست و ايوانوويچ رفت وسط ! همين ميتونست يه نكته منفي باشه ! اخراج جان تري ديگه همه اميد هاي چلسي رو برباد داد ! من كه ديگه بازيرو تموم شده ميدونستم و پيشبيني ميكردم بارسا با گلهاي زياد بازي رو ببره ! بعد از گل بارسا تنها چيزي كه به فكر هيچ كس نميرسيد حركت راميرز در عمق دفاع بسيار شكننده بارسا و پاس خوب لمپارد بود ! گلي كه چلسي زد يه بار ديگه اميدهارو به اردوي چلسي برگردوند ولي خدايي خود من بازم فكر ميكردم نيمه دوم بارسا ميتونه به گل برسه چون زوج اصلي خط دفاع چلي نبودند !
نيمه دوم بارسا ديگه سرتاپا حمله شد و چلسي برعكس ! يكي از هافبكهاي دفاعي چلسي به دفاع وسط رفا و دروگبا هم به 5 هافبك مياني چلسي اضافه شد در گوش بازي كرد تا كمبودي در كار دفاعي احساس نشه !
بارسا موقعيت هايي به وجود مياورد ولي درخشش چك و دفاع چلسي مانع ميشد ! مسي هم 2 بار توپو به تير زد كه اون پنالتي ميتونست بارسارو به فينال ببره !
اما به نظر من گوارديولا نشون داد كه هنوز تجربه لازم رو نداره ! تعويض هاي گوارديولا انصافا به ضرر بارسا بود و كاملا بدون برنامه(البته تو نيمه دوم) كوئنكا خيلي خوب بازي ميكرد ولي جاشو به تيو داد , پدرو ميتونست بسيار بسيار گذينه مناسب تري تو اين شرايط باشه!!!!!!! همين به كلي خلاقيت رو از سمت چپ بارسا گرفت و هرتوپي به اون سمت ميرفت دوباره برميگشت بدون هيچ سمري !
عجيبتر از اون بيرون كشيدن سسك و بازي دادن به كيتا تو اين شرايط كه بارسا چيزي براي از دست دادن نداشت !!!! بي شك اين يك اشتباه بزرگ از پپ بود ! خيلي از حركات تركيبي مسي و اينيستا با همراهي سسك انجام ميشد و با بيرون رفتنش كلي از خلاقيت بارسا تو فاز حمله كم شد !
جدا از همه مسائل بايد به تيم خوب چلسي و مربي جوانش هم تبريك گفت كه با تمام وجود جنگيدن و غيرت نشون دادند ! تلاش بازيكناني مثل لمپارد و راميرز منو شگفت زده كرد !
بارسا هم تيم برتر ميدان بود و ولي پپ بايد چاره اي براي تقابل با تيمهايي كه اين چنين دفاع ميكنند پيدا ميكرد ! حتي موقعي كه چليس 10 نفره شد و 2 مدافع اصلي خودش رو از دست داد بارسا درخلق موقعيت گل و گلزني ضعف نشون داد ! اين ميتونه تنها مشكله تيم گوارديولا باشه ! به هر حال بايد اينو هم در نظر گرفت كه بارسا چند مهاجم خودش رو به علت مصدوميت در اختيار نداشت و شايد حضور ويا ميتونست تا حدود زيادي مشكلات بارسارو تو خط حمله كاهش بده !