نقل قول:
نوشته اصلی توسط armini [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب اون بازی هم از 90 گذاشته شد دیگه ؟؟
ببینید خلاصه بازی 2 نوع داریم یکی اونه که فقط صحنه های حساسو نشون میده و یکی اونه که بعد از صحنه حساس بازم تکرارشو از چند زاویه میزاره ــ الان برای بازی برگشت پرسپولیس 3-1 الشباب خلاصه بازی از هر 2 نوع گذاشته میشه ــ و باتوجه بااینکه اگر بخوایم صحنه های اهسته هم نشون بده حجم بالا در میاد و برای همین به صورت 2 نیمه ای گذاشته شد
تصحیح شد .نقل قول:
نوشته اصلی توسط armini [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قبلا هم گفته بودم اگه بخوام فول مچ بزارم حجمش تقریبا نزدیک 3 تا 4 گیگ در میاد که اونم با این سرعت و محدودیت برای من امکان پذیر نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط RedHuman [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RedHuman [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در مورد گلهای HD باید بگم که معمولا گلهای HD جام باشگاهای اسیا از 3 شبکه Allkas hd , Ad sport hd , jsc sport hd نشون داده میشه و باتوجه به اینکه بازی پرسپولیس تنها از شبکه Ad sport HD پخش شد این بازی از اون شبکه گذاشته شد و کیفیت بهتر از این دیگه موجود نیست
متاسفانه فول مچ رو از روی هارد پاک کردم که بخوام اون صحنه رو در بیارم . کاش زودتر میگفتید . ولی بازم اگه گیرم اومد حتما برای دانلود میزارمroz::نقل قول: