-
ريبري: باشگاه و هواداران مارسي ديوانه فوتبالاند
براي فرانک ريبري بازي مقابل مارسي يک مسابقه ويژه است، مارسي تيمي است که فرانک ريبري را به دنيا فوتبال معرفي کرده و صورت زخمي فرانسوييها در ورزشگاه ولودروم به فوتبال دنيا معرفي شد و اين اولين حضور او در اين ورزشگاه خاطرهانگيز پس از سال 2007 است.
ريبري ميگويد:«احساس خاصي دارم، من دو سال در اينجا بازي کردم و خاطرات بسيار خوبي از باشگاه و هوادارانش دارم. آنها همه ديوانه فوتبالاند.»
اين ستاره فرانسوي ادامه داد:«اين مسابقه دشواري است آنها ميخواهند ما را شکست بدهند. مارسي يک تيم تهاجمي است و ما براي موفقيت احتياج به تمرکز داريم البته با توجه به هواداران خاص مارسي اين کار راحتي نيست.»
ريبري درباره شرايط فوقالعاده تيمش در 5 بازي گذشته هم گفت:«ما هميشه بايد مثل همين مسابقات بازي کنيم اين به آن علت است که ما روي هماهنگي و بازي يکديگر تمرکز کردهايم. براي موفقيت در ليگ قهرمانان اين همان چيز مهمي است که بايد هميشه جزئي از ما باشد.»
ريبري همچنين به تفاوتهاي فوتبال آلمان و فرانسه اشاره کرده و بوندسليگا را ليگي تهاجميتر با استاديومهايي گرم ناميده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
حمله آنچلوتي به بازيکنان پاري سن ژرمن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به دنبال ادامه نمايش هاي ضعيف تيم پاري سن ژرمن، کارلو آنچلوتي بازيکنان تيمش را به شدت مورد انتقاد قرار داد.
بعد از یک شروع درخشان در تیم فرانسوی، تیم آنچلوتی در هفته اخیر نمایش های چندان خوبی ارائه نداد. آنها علاوه بر کنار رفتن از جام حذفی با شکست مقابل لیون، در لاشامپیونه نیز مقابل بوردو و کان به تساوی رسیدند.
به گزارش نشریه لو پاریزین، کارلتو در تمرینات به شاگردانش گفت:" شما نمی توانید خودتان را جمع و جور کنید. من به شما اطمینان داشتم اما شما لیاقتش را نداشتید."
در مقابل محم سیسوکو، یکی از بازیکنان اصلی پاری سن ژرمن، در گفتگو با خبرنگاران وجود بحران در این تیم را رد کرد.
" ما دوره ای را سپری می کنیم که باید آن را زودتر پشت سر بگذاریم. ما می دانیم که شرایط پیچیده است زیرا در هر بازی انتظارات زیادی وجود دارد. تیم ما در بهترین شرایط قرار ندارد اما نمی توانیم گفت که در بحران هستیم."
پی اس جی این هفته مقابل نانسی قرار خواهد گرفت و امیدوارند که بتوانند با پیروزی در این دیدار به صدر برگردند.
-
دشام: پاري سن ژرمن تيم باکيفيتي است
پي اس جي در هفته هاي اخير نتايج چندان خوبي کسب نکرده اما سرمربي المپيک مارسي در آستانه ديدار حساس مقابل اين تيم در پارک دو پرنس از کيفيت بالاي اين تيم تعريف کرد.
دیدیه دشام، سرمربی مارسی، تاکید کرد پاری سن ژرمن علی رغم شکست 2-1 در دیدار هفته گذشته مقابل نانسی، تیم باکیفیتی است.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ممکن است پاری سن ژرمن مقابل نانسی شکست خورده باشد اما آنها تیم باکیفیتی هستند. آنها بازیکنان جدید زیادی دارند که می توانند سرنوشت بازی ها را رقم بزنند. همه ما می دانیم که آنها پروژه جدیدی دارند و می دانیم که برای رسیدن به این هدف چه ابزاری در اختیار دارند.
آنها مهاجمان باکیفیتی دارند که می توانند به ما ضربه بزنند و ما باید بسیار هوشیار باشیم."
-
آدهبایور با ۱۷۰ هزار پوند مسافر پاریس میشود؟
خبرگزاری فارس: بنابه نوشته نشریه ورزشی فرانسه باشگاه پاریسن ژرمن در صورت جذب مهاجم توگویی منچسترسیتی به وی هفتهای دستمزد 170 هزار پوندی پرداخت خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از اکیپ، از چند ماه قبل شایعه جذب امانوئل آدهبایور سر زبان هواداران سنژرمن افتاد. در مصاحبهایی رادیویی کارلو آنجلوتی، سرمربی ایتالیایی تیم ولخرج فصل جاری لوشامپیونه از علاقهاش نسبت به ستاره تحت قرارداد با منسیتی انگلیس خبر داد.
تازهترین اخباری که در این زمینه شنیده شده، از مذاکرات پنهان نمایندگان سنژرمن با مدیر برنامههای گلزن آفریقایی شاغل در لیگ برتر انگلیس که امسال به صورت قرضی در اختیار تاتنهام بوده، حکایت دارد.
بر این اساس گفته میشود مدیران ثروتمند پاریسی بودجهای کلان را تصویب و در فهرست بازیکنان مورد علاقه خود برای فصل بعد، نام آدهبایور را در صدر خریدها ثبت کردهاند.
این گزارش همچنین عنوان میکند سنژرمن به اطلاع مهاجم قرضی تیم لندنی رسانده پس از امضا قراردادی 3 یا 4 ساله حقوقی معادل 170 هزار پوند در هفته خواهد گرفت.
ستاره 28 ساله متولد شهر «لومه» توگو در صورت پذیرش چنین پیشنهادی در حقیقت به لیگی بازخواهد گشت که کارش را به عنوان ستاره حرفهای در آن آغاز کرد. زیرا او در سالهای 2000 تا 2003 برای تیم متز و 2003 تا 2006 برای موناکو بازی کرد.
-
اين مهاجم جوان روز گذشته در تمرينات ميلان شرکت کرد و به نظر ميرسد مشکل مصدوميت کشاله ران وي برطرف شده باشد.
الکساندر پاتو، مهاجم برزيلي و 22 ساله روسونري، براي چندمين بار در طول فصل جاري از بند مصدوميت رها شد. وي روز گذشته در تمرينات ميلان شرکت کرد و به نظر ميرسد مشکل مصدوميت کشاله ران وي برطرف شده باشد، گرچه مسئولان ميلان پيش از اين اعلام کرده بودند که فصل جاري براي پاتو به اتمام رسيده است و وي در ديدارهاي باقي مانده فصل 12-2011 براي ميلان به ميدان نخواهد رفت. اکنون پاتو احساس آمادگي ميکند، و اعلام کرده که ميخواهد براي ميلان و تيم ملي برزيل به ميدان برود.
وي همچنين تمام شايعات پيرامون پيوستن وي به پاري سن ژرمن فرانسه را رد ميکند.
پاتو، مهاجم سايق اينترناسيونال برزيل در اين زمينه توضيح داد: اکنون مدتي است که من تمرينات خود را شروع کرده ام. بعد از کوپا امريکا، تمام تمرکز من به تورنومنت المپيک معطوف خواهد بود. من هنوز 22 سال دارم و مطمئن هستم که توسط مانو منزس به تيم ملي فراخوانده خواهم شد. ميخواهم در رقابت هاي المپيک شرکت کنم و خود را به اثبات برسانم.
پاري سن ژرمن؟ همه آنها شايعه است، من حتي پيشنهاد رسمي از اين باشگاه دريافت نکرده ام. من ميخوام دوباره با ميلان و تيم ملي برزيل به سطح اول فوتبال اروپا بازگردم. اين کاري است که ميتوانم انجام دهم، و عاشق آن هستم، من براي فوتبال زندگي ميکنم. زماني که بتوانم به دنبال توپ بدوم و آن را شوت کنم، زماني است که من از زندگي لذت ميبرم. زماني که به ميلان آمدم بسيار جوان بودم، فقط 17 سال سن داشتم، اما مجبور بودم به خاطر قوانين فيفا حدود 6 ما براي حضور در ميادين با پيراهنن روسونري صبر کنم. زماني که به ميلان آمدم به تازگي با اينترناسونال قهرمان جام باشگاه هاي جهان شده بودم. من برزيل را خيلي دوست دارم و شايد حتي روزي به کشورم بازگردم. اما اکنون از چيزهاي زيادي در ايتاليا لذت ميبرم.
رسيدن به اين مقطع براي من آسان نبوده است، زماني که 11 سال سن داشتم با مادرم بر سر مسائل جزئي بحث ميکردم، زماني که تنها 17 سال سن داشتم از کشورم خارج شدم و وارد ايتاليا شدم. در آن زمان ها و در آن سنين پايين در حال پروراندن روياي حضور در چنين مقاطعي بودم که هنوز هم تلاش ميکنم تا به مراحل بالاتر صعود کنم.
الکساندر پاتو در سال 2007 و در ازاي مبلغ 24 ميليون يورو از اينترناسيونال برزيل به ميلان پيوست، او اولين ديدار خود با پيراهن روسونري را در حالي که تنها 18 سال سن داشت به ميدان رفت. و اکنون پنجمين فصل حضور خود در ميلان را طي ميکند. او در اين 5 فصل در 142 ديدار براي ميلان به ميدان رفته و موفق شده 61 گل با پيراهن روسونري به ثمر برساند. اما پاتو اکثر ديدارهاي فصل جاري را به دليل مصدوميت هاي مکرر از دست داده است.
-
پاستوره : پاري سن ژرمن به دنبال ايگواين است
ايگواين در نيم فصل دوم چندان مورد استفاده قرار نگرفت و در چند هفته اخير شايعات زيادي در مورد آينده او منتشر شد.
به نقل از سايت گل خاوير پاستوره، هافبک پاري سن ژرمن، تاييد کرد که اين باشگاه به دنبال به خدمت گرفتن گونسالو ايگواين، مهاجم آرژانتيني رئال مادريد است.
ايگواين در نيم فصل دوم چندان مورد استفاده قرار نگرفت و در چند هفته اخير شايعات زيادي در مورد آينده او منتشر شد. از يوونتوس به عنوان مشتري جدي او نام برده مي شود اما اکنون پاستوره اعلام کرد که تيم متمول پاريسي نيز به دنبال اين بازيکن است.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" همه ما از آمدن ايگواين به پاريس خوشحال مي شويم. من دائما با او در تماس هستم. ما در مورد زندگي، دوستان مشترک و علاقه مندي پي اس جي به او صحبت مي کنيم.
اما نمي دانيم که او به پي اس جي خواهد آمد يا نه.
اينکه تماس هايي گرفته شده، درست است. خوشحالم که پي اس جي او را مي خواهد. او دوست من است و يک بازيکن فوق العاده که مي تواند کيفيت متفاوتي به تيم ما بدهد."
او همچنين در مورد رقابت قهرماني پي اس جي و مون پليه گفت:" پاري سن ژرمن قهرمان خواهد شد. ديدار مون پليه و ليل براي ما تعيين کننده خواهد بود."
-
فرانس پرس: کانوته به ليگ فوتبال ايران ميپيوندد
به گزارش خبرگزاري فرانسه از تهران، فردريک کانوته ملي پوش سابق تيم ملي فوتبال مالي به ليگ فوتبال ايران و به تيم مس کرمان مي پيوندد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از تهران، فردريک کانوته ملي پوش سابق تيم ملي فوتبال مالي که در تيم هاي سويا اسپانيا، تاتنهام و وستهام انگليس سابقه بازي دارد، به ليگ فوتبال ايران و به تيم مس کرمان مي پيوندد.
روزنامه انگليسي زبان تهران تايمز به نقل از يکي از مسئولان باشگاه مس کرمان نوشت: « ما مذاکراتي انجام داده ايم و درباره قرارداد يک ساله به توافق رسيده ايم ». فردريک کانوته سي و چهار ساله که فوتبال را در تيم ليون فرانسه شروع کرد، سال دو هزار و هفت به عنوان بهترين بازيکن قاره آفريقا انتخاب شد.
-
جنجال در فرانسه: قهرماني مونپليه در تعليق!
مونپليه تنها يک امتياز در ديدار مقابل اوسر نياز داشت تا قهرمان ليگ فرانسه شود و داشت به همان امتياز هم ميرسيد که بازي با جنجال تماشاگران اوسر ناتمام ماند.
طرفداران اوسر توپ تنيس و گوجه فرنگي به زمين پرتاب کردند تا بازيشان نيمهتمام بماند.
نتيجه بازي يک بر يک بود و مونپليه با اين نتيجه قهرمان ميشد. سعيد انجيمي، داور بازي آغاز نيمه دوم را پنج دقيقه به تاخير انداخت و در دقيقه 50 هم بازي را 15 دقيقه متوقف کرد. اما سرانجام شرايط مهيا نشد و بازي نيمهکاره ماند.
پاري سن ژرمن هم دو بر يک در خانه لوريان پيروز شد. در دقيقه 31، هنگامي که بازي يک بر صفر به سود لوريان بود، لوران دوهامل داور، بازي را به دليل جنجال تماشاگران متوقف کرد اما اين بازي سرانجام به پايان رسيد و پاري سن ژرمن در حالي 79 امتيازي شد که مونپليه هم 79 امتياز دارد و با تفاضل گل کمتر و يک بازي کمتر فعلا در رتبه دوم است. اگر آنها يک امتياز خود را از بازي با اوسر قطعي کنند با 80 امتياز فاتح ليگ خواهند شد.
-
نامه سرگشاده آنچلوتي به هواداران پاري سن ژرمن
کارلو آنچلوتي سرمربي تيم فوتبال پاريسن ژرمن در نامهاي به هواداران تيم خود نوشت: مشکلات جاري را بزودي حل خواهم کرد.
کارلو آنچلوتي سرمربي تيم فوتبال پاريسن ژرم در نامهاي سرگشاده به هواداران فوتبال پاريسن ژرمن نوشت: مامجموعهاي کاملاً حرفهاي و خاص هستيم و از توان بسيار بالايي برخوردار بوده اين توانايي را در گذشته خيلي خوب در مصاف با حريفان به نمايش گذاشتهايم، بايد تاکيد کنم که در ادامه هم به همين منوال پيش رفته و من خيلي خوب در جهت حل کردن مشکلات جاري پيش خواهم رفت تا به نتيجه مورد نظر دست يابم.
-
جو کول به ليورپول باز مي گردد
سرمربي تيم فوتبال فرانسه اعلام کرد جوکول در تابستان امسال به آنفيلد باز مي گردد.
جوي کول دو سال قبل و در زمان سرمربي گري روي هاجسون به صورت مجاني از چلسي به ليورپول پيوست اما در آنجا موفق نشد که فصل خوبي را به نمايش بگذارد در نتيجه در آنفيلد به او اجازه داده شد که 1 فصل يعني فصل گذشته را به صورت قرضي به تيم ليل برود.
با اين حال براندن راجرز سرمربي جديد قرمز پوشان ليورپول در مصاحبه اي اخيرا اعلام کرده است که تمايل زيادي دارد که در اواخر همين هفته کول را به تميش باز گرداند زيرا که ليورپول تنها تيمي است که جوي کول علاقه دارد استعدادهايش را در آنجا به کار گيرد.
راجرز در اين رابطه گفت: من جو را از مدت ها قبل مي شناسم او استعداد زيادي دارد و مي تواند براي ليورپول بي نظير باشد در نتيجه مي خواهم او را به ليورپول بازگردانم تا از توانائي هايش استفاده کند.
رودي گراسيا سرمربي تيم فوتبال ليل در کنفرانس خبري روز گذشته اعلام کرد : کول در ليست برنامه هاي براندن و اجرز براي فصل بعد قرار دارد در نتيجه ما در نظر داريم او را به تيمش بازگردانيم.
راجرز همچنين اعلام کرده است که آلبرتو آکويکلاني که فصل قبل را به صورت قرضي در آث ميلان سپري کرده است به احتمال زياد به آنفيلد باز خواهد گشت.
راجرز در ارتباط با او نيز چنين گفت: من احساس مي کنم او بازيکن بسيار خوبي است او استعداد بسيار زيادي داري من احساس مي کنم او به ليورپول آمد و شرايط مناسب نبود به همين خاطر قرضي به آث ميلان رفتو حالا من دوباره در نظر دارم او را بازگردانم.