مسی بازیکن خوبیه... ولی استعداد ضربه ایستگاهی رو نداره:jeddiiiii::jeddiiiii:
کاملترین بازیکن = فقط زیدان:ghelyon:
:chakerim:
نمایش نسخه قابل چاپ
مسی بازیکن خوبیه... ولی استعداد ضربه ایستگاهی رو نداره:jeddiiiii::jeddiiiii:
کاملترین بازیکن = فقط زیدان:ghelyon:
:chakerim:
تو این مورد دل پیرو در صدر قرار داره و تو آماری که فیفا داده هیچکس بالاتر از دل پیرو نبوده !نقل قول:
نوشته اصلی توسط forlan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جونینیو هم 24 % بوده سامان جان !
و بقیه بازیکنها هم پایینتر از این دو نفر بودند !
اقایون من از همه معزرت میخوام به خصوص از هواداران رونالدو ولی امار فیفا که دروغ نمیگه میگه
بابا من غلط کردم اصلا تو این تایپک نظر دادم
اصلا به من چه کی خوب کاشته میزنه
آره بابا دلپیرو بهترین بهترین کاشته زنه دنیاس اصلا بهترین بازیکن تاریخ جهانه منم قبول دارم دیگه بکشید از ما بیرون :ey babaaa:
آقای برادر فورلان مگه خدایی نکرده کسی شمشیری چیزی کرده تو بدن شما که میگید بکشن بیرون ؟
من شخصا با هیچ کس پدر کشتگی ندارم ولی فن هیدونک مهاجم هلندی و گنده فاینورد رو یادتونه یه کاشته مامان زد به یووه سال 2005 بود فکر کنم تو چمپیونز که دقیقه 90 بود بعدشم بوفان پرید لگد زد به تیر
خب این نشون میده ما از لیگای هلند و فرانسه بی خبریم که فقط از کالچو و جزیره و لالیگا میگیم
ولی فورلانم تو جام جهانی ترکوند کاشته اش به هلند خیلی منو سوزوند :vooooy:
در زمان حال (با توجه به سوال نظر سنجی ) : رونالدو
اما بهترین در مجموع : دلپیرو
سلطان ضربه آزاد جهان کریستین رونالدو فقط.دلپیرو هم باید بره کشکش[IMG]file:///C:/Users/FABREGAS.htm/Desktop/%D8%AD%D9%85%DB%8C%D8%AF%D8%B1%D8%B6%D8%A7/%D8%AD.jpg[/IMG]و بسابه:hihi:
کسی به جز بکهام نمیتونه باشه:eyvalla:
وقتی میتونی به یاد بیاری ضرباته حیاتیشو مثل بازی یونان
میدونید من با این که بیاییم چندتا از بهترینارو کناره هم بزاریم و بگیم کی بهترینه مخالفم
تمام بازیکنان گذاشته شده مسلما بهترینن و انتخاب اونا در یک صورته که کاربری طرفدار بازیکن مورد نظر باشه و بهش رای بده
مثلا رونالدورو ببینید اوله در صورتی که به نظر بقیه ازش بهترن:shogh:
فقط دیوید بکهام