عکس روز : حقیقی ی کوچولو . . . . ;)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
عکس روز : حقیقی ی کوچولو . . . . ;)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حقیقی:پا قدمم خیر بود...!
حقیقی:روزهای خوبی را با روبین پشت سر میگذارم...
عليرضا حقيقي در پايان تمرين امروز تيم ملي در جمع خبرنگاران در مورد حضورش در روبين کازان روسيه گفت: «حدود 4 ماه است که در روبينکازان هستم و دو ماه در اردوي پيش از فصل بوديم. وضعيتم خوب است و روزي سه جلسه تمرين شخصي داشتم.»
وي در مورد اينکه پا قدمش براي روبينکازان خوب بوده گفت: «بله ظاهرا پا قدمم خوب بوده زيرا براي اولين بار اين تيم قهرمان جام حذفي شد. پيش از اين روبين کازان در ليگ سابقه قهرماني داشت اما در جام حذفي قهرمان نشده بود.»
حقيقي در مورد وضعيت تيم ملي و بازي با ازبکستان خاطرنشان کرد: «خدا را شکر بازيها را با برد شروع کرديم. برخي ميگويند مقابل ازبکستان بد بازي کرديم اما فوتبال همين است. در بسياري از بازيها خوب بازي کرديم اما پيروز نشديم و اين بار ازبکستان خوب بازي کرد و ما پيروز شديم.»
به گزارش خبرگزاری فارس، مسئولان باشگاه روبین کازان روسیه امروز به علیرضا حقیقی اعلام کردند پس از بازی ایران و قطر برای تشکیل اردوی دو هفتهای در اتریش باید راهی وین شود.
مسئولان این باشگاه بلیت و کارهای ویزای حقیقی را انجام دادند و برای او ارسال و این دروازه بان امشب پس از بازی مقابل قطر راهی اتریش خواهد شد.قرار است روبین کازان چند دیدار دوستانه در اتریش را داشته باشد
در یورو اسپانیا را دوست دارم، در کنار روسیه!
حقیقی: گردان تنها گلری بود که لیاقت پرسپولیس را داشت
بعد از حضور 4ماهه در روسیه از نظر بدنی کاملا متفاوت شده و این روزها گلر خوش قد قامتی را در تمرین تیم ملی می بینیم که از اضافه وزن زمان حضور در پرسپولیس خبری نیست. علیرضا حقیقی که برای بازی با قطر به ایران آمده در گفتگویی به سوالات تماشا درباره روبین کازان ، تیم ملی و حتی پرسپولیس پاسخ داد.
به تمرینات تیم ملی که آمدی، همه تعجب کردند.در روبین کازان چه تمریناتی می کنید که اینقدر لاغر شدی؟
4ماه است که در روبین کازان هستم. دو ماه آن را در اردو بودیم و دو ماه هم همراه تیم بودم. در این مدت روزی 3جلسه تمرین پرفشار را پشت سر گذاشتیم و من به صورت اختصاصی نیز تمرین می کردم تا خودم را اثبات کنم. بلافاصله بعد از بازی با قطر خودم را به اردوی روبین کازان پیوستم
- تصمیمی برای بازگشت به پرسپولیس نداری؟
الان چه وقت بازگشت است؟ من تازه رفته ام و تصمیمی برای بازگشت ندارم. تمام فکر و ذکرم این است که در اروپا موفق باشم و به تیم های سرشناس تری بروم.
- داسایف را در این مدت در روسیه دیده ای؟
(می خندد) نه بابا. اگر شما او را دیدید سلام مرا به او برسانید!
- ایران برد خوبی مقابل ازبک ها به دست آورد و شانس این را دارد که با برد قطر شانس حضورش در جام جهانی را افزایش دهد. نظرت چیست؟
شرایط تیم ملی خوب است و برد 3امتیازی مقابل ازبکستان برای مان حیاتی بود. بعضی مواقع تیمی که خوب است 3امتیاز را نمی گیرد. خیلی ها می گویند که ما از همین حالا به جام جهانی رفته ایم اما اصلا اینطور نیست. امروزه فوتبال بیش از 90دقیقه است و چیزی تا پایان آن مشخص نیست. امیدوارم با دعای مردم، کمک مسوولان و تلاش بازیکنان و کادرفنی به برزیل برویم. تمام سعی و تلاش و آرزوی همه ما اینست که در جام جهانی باشیم. اگر به این مهم برسیم پیشرفت خوبی در فوتبال ما به وجود می اید و اگر خدای نکرده نتوانیم برویم مطمئن باشید فوتبال ما 10 سال عقب می افتد.
- تیم مورد علاقه ات در یورو کدام است؟
اسپانیا و در کنار آن روسیه
- می توانی برایشان شانس قهرمانی قائل باشی؟
صد در صد جزو مدعیان هستند.
دروازهبان تیم فوتبال روبین کازان گفت: در دیدار برابر زنیت به دنبال قهرمانی در سوپر جام روسیه هستیم.
علیرضا حقیقی در خصوص آخرین وضعیت خودش در تیم فوتبال روبین کازان روسیه اظهار داشت: پس از اینکه بازی مقابل قطر را پشت سر گذاشتیم به اردوی تیم روبین کازان روسیه در اتریش رفتم. این اردو 16 روزه برای تیم روبین کازان در نظر گرفته شده بود که من به دلیل همراهی تیم ملی ایران در 4 روز آن غیبت داشتم.
وی افزود: اردوهای پیش فصل خود را شروع کردیم؛ فشار در اردوها و تمرینات بسیار بالاست. متاسفانه من هم به دلیل همراهی تیم ملی ایران و اردوی روبین کازان استراحتی نداشتهام. قرار است تا 2 روز دیگر نیز عازم آلمان شویم تا یک اردوی بلند مدت نیز در این کشور داشته باشیم. ما در آلمان قطعا به دنبال کارهای تاکتیکی تیمی خواهیم رفت تا خود را برای حدود یک ماه دیگر برای شرکت در مسابقات لیگ روسیه آماده کنیم. حقیقی خاطرنشان کرد: در حال حاضر همه به فکر بازی سوپرجام روسیه هستیم. همانطور که میدانید قهرمان جام حذفی و لیگ روسیه با یکدیگر در شهری بیطرف رقابت خواهند کرد تا قهرمان سوپر جام روسیه مشخص شود. امیدوارم بتوانم این افتخار را با تیم روبین کازان به دست آورم. البته بازی بسیار سختی داریم. چون تیم زنیت بازیکنان بسیار خوبی را دارد، اما شرایط تیم ما بسیار عالی است. حقیقی در خصوص بازی دوستانه روبین کازان در اردوی اتریش گفت: ما در اتریش در دیداری دوستانه به دیدار شاخدار دونتس اوکراین رفتیم و موفق شدیم با نتیجه 3 بر 2 این تیم را شکست دهیم. خوشبختانه یک نیمه برای روبین کازان به میدان رفتم.
وی درباره شرایط تیم ملی ایران بعد از بازی با قطر گفت: بعد از اینکه در ازبکستان به یک پیروزی شیرین رسیدیم به جای اینکه به ما تبریک بگویند برخیها ناراحت شدند. درست است در بازی برابر ازبکستان زیاد خوب نبودیم، اما مهم گرفتن سه امتیاز بود که به هدفمان رسیدیم. ما باید بدانیم به تساوی یا برد پاداش نمیدهند.
دروازه بان سابق پرسپولیس تاکید کرد: در بازی با قطر هم آنها 11 نفره در زمین خود دفاع میکردند اما کیروش روی هم رفته از بازی بازیکنان راضی بود. در حال حاضر تیم ملی نیاز به حمایت دارد. البته انتقاد سازنده نیز میتواند به تیم ملی کمک کند. ما همه باید با یکدیگر بسیج شویم تا تیم ملی به جام جهانی برود.
دروازهبان روبین کازان در خصوص حذف روسیه از یورو 2102 گفت: باور کنید روسها خیلی ناراحت بودند. وقتی من اولین بازی روسیه مقابل چک را دیدم گفتم شک نکنید روسیه جزء 4 تیم خواهد رفت. اما نمیدانم در دو بازی بعدی چه اتفاقی افتاد. از این اتفاق تمام روسیه ناراحت هستند. چون در روحیه مردم و بازیکنان روسیه تاثیر منفی داشت.
مصاف زیبا و تماشایی روبین کازان - شاختار
ستاره ایرانی مورد تایید کادر فنی روبین کازانبا حضور علی رضا حقیقی در درون دروازه روبین کازان
ستاره ایرانی تیم روبین کازان علی رضا حقیقی در حالی در نیمه دوم در ترکیب قرار گرفت که او چندی پیش اعلام کرده بود تیم روبین کازان برای فصل آتی روی او برنامه ریزی کرده و هدف وی رسیدن به ترکیب اصلی بود .
او در دیدار تدارکاتی تیمش مقابل شاختار
در مصافی پر گل با نتیجه 3 بر 2 توانستن پیروز زمین میدان را ترک کرده .
البته علی رضا حقیقی در نیمه دوم به زمین آمد و متحمل دریافت یک گل در دقیقه 90 بازی هم بود .
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال روبین کازان روسیه برای تشکیل اردوی 15 روزه عازم آلمان شده است. در این اردو روبینکازانیهای 4 بازی دوستانه را در دستور کار خود دارند.
این تیم شب گذشته در اولین دیدار تدارکاتی خود مقابل یک تیم اتریشی قرار گرفت و با توجه به اینکه حقیقی در ترکیب اصلی روبین کازان به میدان رفته بود با نتیجه 2 بر صفر حریف اتریشی خود را شکست داد.
روبینکازانیها در این اردو روزانه 2 نوبت تمرین میکنند و در سه بازی تدارکاتی دیگر قرار است به میدان بروند.
روبینکازان خود را آماده میکند تا پس از بازگشت از آلمان در دیدار سوپر جام لیگ روسیه مقابل زنیت قرار بگیرد.
حقيقي : پول انتقالم نوش جان رویانیان و 40 میلیون هوادار پرسپولیس/ از این کمک خوشحالم
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال روبین کازان روسیه در حال حاضر اردوی تدارکاتی خود را در آلمان پیگیری میکند. این تیم روسی در دومین دیدار دوستانه خود مقابل دویسبورگ آلمان قرار گرفت و موفق شد با حضور 40 دقیقهای حقیقی با نتیجه 3 بر یک تیم آلمانی را شکست دهد.
علیرضا حقیقی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص اظهارات محمد رویانیان مبنی بر اینکه پول قرارداد مانوئل ژوزه را از پول حقیقی پرداخت کردهام، گفت: یک روز با سن کم به پرسپولیس آمدم و در این تیم رشد کردم و خدا به من عزت داد که اکنون در یکی از بهترین تیمهای روسیه توپ میزنم، دوست داشتم این موضوع را به هر قیمتی که شده برای پرسپولیس تلافی کنم که در این سن توانستم تا حدودی به خواسته خودم برسم.
وی افزود: پولی که باشگاه پرسپولیس و رویانیان از ترانسفر من به دست آورده نوش جان رویانیان، 40 میلیون هوادار خوب پرسپولیس باشد. امیدوارم توانسته باشم با این جابهجایی کمک کوچکی به تیم محبوبم کرده باشم. خدا را شکر میکنم که با مسائلی که پیش آمد به روبین کازان پیوستم اما فراموش نکنید که چه حرفهایی پشت من زدند اما من به هیچ کدام توجه نداشتم چون تکیهام به خدا بود و او است که به یک بازیکن عزت میدهد.
حقیقی در خصوص دیدار تدارکاتی روبین کازان مقابل دویسبورگ آلمان گفت: در آلمان به دنبال تمرینات تاکتیکی و بدنسازی هستیم. ما در 2 نوبت تمرینات خود را ادامه میدهیم چون سوپر لیگ روسیه و شکست زنیت برای ما بسیار مهم است. تمام مسئولان کازان و حتی هواداران دوست دارند ما این جام را به خانه ببریم و به همین دلیل اردوی پرفشار را در آلمان ادامه می دهیم.
وی ادامه داد: در این اردو امکانات بسیار خوبی در اختیار داریم و به نوعی در اردوی اول فصل هم هستیم. با توجه به دیدار سوپر لیگ روبین کازان و زنیت باید استارت خود را بدون وقفه برای این دیدار و بازیهای لیگ روسیه بزند. ما حداقل 3 هفته دیگر بعد از بازی با زنیت برای دیدارهای لیگمان استارت میزنیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: مسئولان روبین کازان تاکید زیادی دارند که فضا طوری باشد که بچهها بیشتر کنار هم قرار بگیرند. حتی در مواقعی که در روسیه هوا سرد بود باز هم این تاکیدات حرف اول را میزد. من امیدوارم در سال جدید بتوانم فصلی خوب را با بازیهای بیشتر که خوشبختانه اکنون به اعتماد به نفس کاملی رسیدم برای کازانیها انجام دهم.
روبین کازانیها 23 تیر به روسیه برمیگردند و در روز 24 تیر در شهری بیطرف، سوپر جام روسیه را مقابل زنیت برگزار می کنند.
منبع: خبرگزاري فارس
حقیقی در گفت-وگو با فارس: رتبه دوازدهم ایران در المپیک مردم روسیه را شگفت-زده کرد
علیرضا حقیقی در گفت-وگو با خبرگزاری فارس، ضمن تبریک روز خبرنگار اظهار داشت: از رسانه-ها عذرخواهی می-کنم که با یک روز تأخیر روز بزرگ خبرنگار را به آنها تبریک می-گویم. خبرنگاران ایرانی بسیار باهوش، زرنگ و افرادی هستند که به کار خود عشق و علاقه فراوانی دارند و باعث شده-اند ورزش ما در المپیک جهش خوبی داشته باشد. همیشه برای خبرنگاران احترام خاصی قائل هستم و سعی کردم از انتقادها و سایر نوشته-های آنها برای رسیدن به موفقیت-های بیشتر استفاده کنم.
وی در خصوص شرایطش در روبین-کازان روسیه گفت: شرایطم عالی است. بازی حساسی مقابل تیم دینامو داریم و به همین دلیل کادر فنی به من اعلام کرد پس از این بازی می-توانم به جمع ملی-پوشان اضافه شوم.
حقیقی خاطرنشان کرد: بازی بسیار سختی مقابل لبنان داریم. شاید خیلی از کارشناسان و اهالی فوتبال می-گویند این بازی راحت است اما در عمل اینطور نیست و از این به بعد تمام بازی-های ما بسیار حساس و سخت است.
دروازه-بان روبین-کازان روسیه درباره موفقیت-های ورزشکاران ایرانی در المپیک 2012لندن گفت: حضور ایران در رتبه دوازدهم المپیک مردم و علاقه-مندان به ورزش در روسیه را شگفت-زده کرد. بازیکنان تیم که المپیک را دنبال می-کنند به من تبریک می-گویند. انشاا-لله پس از موفقیت کاروان ایران در المپیک نوبت فوتبال می-رسد تا با رفتن به جام جهانی دل مردم را شاد کنند.