من شانس مسی و رونالدو رو بیشتر میدونم
ولی بستگی به جام باشگاه های اروپا داره
نمایش نسخه قابل چاپ
من شانس مسی و رونالدو رو بیشتر میدونم
ولی بستگی به جام باشگاه های اروپا داره
حق ژاوی نیست.دلیل(اگه به پاس گل دادن باشه مسعوداوزیل فصل قبل هم در لالیگا آقای پاس گل شد هم درتیم ملی بیشتر از ژاوی پاس گل داد)پس ژاوی حذف میشه.
بین مس و رونالدو یکی اول میشه و یکی دوم.خودم چون رئالی ام به رونالدو رای میدم.ولی از حق نگذریم درمصاف های رودر رو مسی بهتر از رونالدو تا به اینجا کار کرده وشانسش خیلی بیشتر از رونالدوست.پیش بینی من اینه که مسی اول میشه و رونالدو بااختلاف زیاد دوم میشه و ژاوی بااختلاف کم نسبت به رونالدو سوم میشه.
ژاوی که اصلا حرفشم نزنید که امکان نداره eterza::- منم میگم که مسی اول میشه کریس دوم منتها با اختلاف خیلی خیلی کم
فقط یک هفته دیگه تا انتخاب بهترین بازیکن سال 2011
من که دوست دارم رونالدو این مقام رو کسب کنه ولی باید قبول کنیم به دوست داشتن نیست
ولی در کل مسی و رونالدو یکی از این دو بهترین بازیکن سال میشن
به نظر من ژاوی نیست و حالا بین رونالدو و مسی من که میگم رونالدو.ki::
به نام خدا
امشب در مراسمی در زوریخ بهترین:بازیکن مرد،زن-بهترین گل سال-بهترین مربی-بازی جوانمردانه-تیم برتر سال و... انتخاب میشوند.
از شما درخواست میشه تا در نظر سنجی که برای بهترین بازیکن مرد است نیز شرکت کنید.
لطفا" اگر نظر قابل بیانی دارین بگین اما از کل کل بپرهیزید که سریع مجبور میشم بهتون اخطار بدم.
موفق باشید.
نامزد های بهترین بازیکن سال مرد:
لیونل مسی بازیکن آرژانتینی تیم بارسلونا که سالهای قبل نیز این عنوان را از آن خود کرده است مصمم است که اینبار نیز توپ طلا را صاحب شود.
کریستین رونالدو که امسال نمایش بهتری نسبت به سال قبل داشته است امیدی به این انتخابات ندارد.
به نظر وی فساد در صدر یوفا بیداد میکند و این انتخابات ها همه فرمالیته است.
او به این مراسم نمی آید و از جانب خودش این مراسم را تحریم میکند و به رسمیت قبول ندارد.
ژاوی هرناندز نیز دیگر بارسایی این لیست 3 نفره است.
او که در دو سال قبل از نظر خیلی از کارشناسان برتر از مسی بوده و رای نیاورده امیدوار است امسال دیگه به حق خودش برسد.
بهترین بازیکن : مسی
بهترین گل: گل مسی به رئال توی رفت سی ال یا گل مسی به ارسنال.
بهترین مربی : پپ
تیم برتر هم زیر اوردم.
نویر
بیل .. پیکه .. ویدیچ.. الوز
توره
ژاوی... اینیستا
رونالدو ... مسی ... رونی
آیا اتفاقات سال 2010 اینبار هم تکرار میشود !!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نامزد های بهترین بازیکن زن سال 2011:
مارتا که بیشترین نگاه ها متوجه این زن اهل برزیل است.
او با تکنیک خوب خودش دفاع حریف را ویران میکند و یه تنه میتواند برزیل را بچرخاند.
اگر بازی های خوب او را تماشا کرده باشید احتمالا" بخت نخست برترین بازیکن زن سال را به او میدهید.
ساوا که در دو سال اخیر پیشرفت بسیار خوبی داشته توانسته خودش رو جزو سه نامزد توپ طلا کند اما با داشتن رقبای سر سخت این امر برای وی مشکل است.
اما بازی های درخشان او در جام جهانی میتواند نقطه مثبتی در رای گیری باشد.
وامبچ نیز که برای فوتبالدوستان کاملا" آشناست.
این ستاره 32 ساله چند سال است به عنوان یک ستاره بین المللی عناوین و افتخارات را کسب نموده و آمده تا امسال نیز بالاتر از مارتا توپ طلای سال را در اختیار خود کند.