تسلیت میگم آقا نیما ! خدا بیامرزه داییتونو !
ما سنمون کوچیکتر از اینه که بخوایم چیزی بگیم که تسلای خاطر شما باشه ! همین تسلیت خشک . خالی رو از ما پذیرا باشید ! roz::
نمایش نسخه قابل چاپ
تسلیت میگم آقا نیما ! خدا بیامرزه داییتونو !
ما سنمون کوچیکتر از اینه که بخوایم چیزی بگیم که تسلای خاطر شما باشه ! همین تسلیت خشک . خالی رو از ما پذیرا باشید ! roz::
آقا ما را هم در غم خودتون شریک بدونین
تسلیت ما رو هم بپذیر داداش نیما
امیدوارم غم آخرتون باشهroz::
من هم تسلیت میگم ایشالا هر چه خاک ایشان بقای عمر شما و خانواده محترم باشد
سلام
نمیدونم چی بگم 1 هفته بود که 1 سال از فوت داداشم گذشته بود نمیدونستم با غم مرگ داداشم چه کاری انجام بدم که یه غم دیگه به غم هام اضافه شد.از همه دوستانی که به من لطف داشتند تشکر می کنم امیدوارم هیچ وقت غم نبینند.و همیشه لبتون و خندووون ببینم.
یا علی مدد
خب من که اینجا تبریک شخصی ندیدم
اولیشو خودم میدم پس
دوستان فردا 27 فروردین تولد [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و خیلی اصرار داشت همه بفهمن(البته شوخی میکنما)
عبدالله جان تولدت مبارک و امیدوارم سال زندگیت قشنگ باشه و سالای خوب و طولانی رو در کنار کسایی که دوسشون داری داشته باشی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکر کنم 19 ساله شد اما احتمال اینکه خالی ببنده زیاده چون بهش میاد سنش خیلی بالا باشهki::
عبدالله جان تبریک میگم 100نه1100000 ساله بشی:/danc
پ.ن : مرتضی یه چیزی یادت رفت فردا سالروز تشکیل پلیس 202 هم هست:nishkhand:
راست میگیا چه نکته ظریفی بود توجه نکردمlagh:::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یادم رفت تقویمو نگاه کنم
پس تشکیل این ارگان با شکوه رو هم تبریک میگمki::
دوستان من امشب خوشحالم اومدم تبریک بگم :
تولد عبدالله رو تبریک میگم ایشالا nساله شی..
نزدیک بود یادم بره برد رئال رو تبریک میگم..
منم تبریک ایشالا 120 سالگیت هم اینجا تبریک بگیم:chakerim:
منم تبريك ميگم
ايشاا..202 ساله بشيheee::