منم کاسیاس رو ترجیح میدم چون توی این فصل زحمت های زیادی برای تیم کشیده و اگر اون نبود کارمون تو این فصل ساخته بود . فقط کاسیاس
نمایش نسخه قابل چاپ
منم کاسیاس رو ترجیح میدم چون توی این فصل زحمت های زیادی برای تیم کشیده و اگر اون نبود کارمون تو این فصل ساخته بود . فقط کاسیاس
من شخصا نظرم پیتر چکه.
چون شرایطش برای بهترین بودن در پست تخصصیش کامله . . .
آخه والدس چطور میتونه بهترین دروازه بان باشه؟
یکی توضیح بده
من به نویر رای میدم به عنوان بهترین دروازه بان سال
ولی بهترین دروازه بان لیگ قهرمانان رو تا اینجا چک میدونم
فقط ویکتور والدز:jeddiiiii:
من مانوئل نویر رو انتخاب میکنم نه الیور نویر
بی شک بوفون بهترینه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلطان قرن بوفون اما تو این فصل کاسیاس هرچند که بارساییم
اگه نویر تو بازی با دورتموند اون سوتی رو نمیداد بیشک میگفتم نویر
به نظر من بوفون که یه دروازه بان تاریخی و خوبه هست و مانوئل نویر هم که بعضی موقعه سوتی های بدی میده و نمیتونه بهترین این فصل باشه و کاسیاس هم به نظر من خوب بوده اما به طبع هر کس دروازه بان محبوبش رو انتخاب میکنه و منم والدس رو انتخاب می کنم که این فصل کمترین گل رو در لالیگا دریافت کرده و انصافا گلهای قشنگی هم خورد.:afarin:
امسال هم مثل سال های قبل ایکر مقدس بهترینه.
والدز به هیچ عنوان نمی تونی باشه.درسته تو لیگ کمتر گل خورده ولی بخاطر دفاع و پرس و تصاحب توپ بارسا هست.
والدز از 100 توپی که روی دروازه بارسا میاد 90 درصدش گل میشه
و درسته ایکر بیشتر گل خورده نسبت به والدز ولی بخاطر دفاع شکننده رئاله.در بیشتر مواقع کاسیاس نمایش های فوق العاده ای داره.منظورم در کل اینه که اگه هرکس دیگه ای جزء ایکر در دروازه رئال باشه تو یه فصل کمتر از 50 تا نمی خوره.
در مورده بوفن هم باید بگم دوران اوجش به پایان رسیده.
نویر هم خیلی خوب کار کرده امسال بدون شک بعد از ایکر نویر بهترینه
نه دیگه نویر نیست بازی دورتموند با بایرن مونیخ تو فینال حذفی رو نگاه کن از حرفت خندت میگیرهنقل قول:
نویر هم خیلی خوب کار کرده امسال بدون شک بعد از ایکر نویر بهترینه