-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سرمربی تیم فوتبال امید صنعت مس کرمان گفت: باشگاه مس باید به سرمایههای خود در ردههای سنی اعتماد کند و یا اینکه رسما تیمهای پایه را تعطیل کرده و تنها به تیم اصلی و بزرگسال خود بپردازد.
مهدی نامجو اظهار داشت: تیم فوتبال امیدهای مس کرمان هم اکنون با کسب 15 امتیاز در صدر جدول یکی از گروههای چهارگانه لیگ دسته اول امیدهای کشور قرار دارد.
وی افزود: مسابقات لیگ دسته اول امیدهای کشور با حضور 24 تیم در قالب چهار گروه و با حضور شش تیم در هر منطقه در حال برگزاری است، تیم مس با انجام هفت مسابقه و کسب پنج پیروزی و دو شکست اکنون با کسب 15 امتیاز در مکان نخست جدول قرار دارد.
نامجو خاطرنشان کرد: این تیم بدون در اختیار داشتن بازیکنان خود که در اختیار تیم بزرگسال و اصلی مس قرار دارند، تاکنون در مسابقات شرکت داشته و توانسته به خوبی از نام و اعتبار فوتبال کرمان و باشگاه مس در مسابقات دفاع کند.
وی تصریح کرد: بازیکنانی نظیر احمد زندهروح و سجاد حسینزاده تنها در یک دیدار از مسابقات این فصل در جمع بازیکنان تیم امید قرار داشتهاند، این تیم متشکل از بازیکنان تیمهای جوانان و امیدهای مس تا این مقطع از فصل توانسته در لیگ دسته اول امیدهای کشور نتایج خوبی کسب کند و در ادامه نیز با طی همین مسیر به موفقیت خود ادامه میدهد.
نامجو در پاسخ به سئوالی پیرامون آن که آیا تیمش به لیگ برتر امیدهای کشور راه مییابد، گفت: با کار و تلاش مضاعف بازیکنان تیم و حمایت مسئولان باشگاه و اهالی رسانه امیدوارم تا این تیم بار دیگر به لیگ برتر امیدهای کشور راه یابد.
وی همچنین در مورد قرار گرفتن تدریجی بازیکنان بومی و راه یافتن آنها با ترکیب اصلی مس با توجه به حضور مربیان خارجی در کرمان ابراز داشت: سیاستهای باشگاه مس در حال تغییر است، البته این سیاستگذاری باید تغییر کند، زیرا وقتی یک باشگاه از هشت سالگی تا 22 سالگی برای بازیکنش سرمایهگذاری میکند، چه زمانی قصد استفاده از این سرمایه را دارد، بالاخره این بازیکن محصول تلاش و برنامهریزی باشگاه و مربیان ردههای سنی است.
نامجو افزود: البته اینکه خارجیها از این بازیکنان به خوبی استفاده کردند به توان و جسارت آنها ارتباط دارد، برای مثال در زمان حضور مرفاوی با تمام احترامی که من برای وی قائل بودم، برای استفاده نکردن از بازیکنان بومی اختلاف نظر داشتیم و حتی این مسئله چند مرحله در هنگام تعویض کردن بازیکنان بومی همراه با تذکراتی از سوی من به وی بود.
سرمربی تیم امید مس کرمان خاطرنشان کرد: بازی گرفتن از احمد زندهروح در تبریز برابر شهرداری و در کرمان برابر تراکتورسازی از ابتدا حکایت از آن دارد که سرمربی تیم از این بازیکن و توانایی او رضایت دارد و به او اعتماد کرده تا خود را ثابت کند.
نامجو اذعان داشت: باشگاه مس باید به سرمایههای موجود خود در ردههای سنی اعتماد کند و یا اینکه رسما تیمهای پایه را تعطیل کرده و تنها به تیم اصلی و بزرگسال خود بپردازد که فکر میکنم گزینه نخست حرکت حرفهای و اصولیتری برای توسعه فوتبال استان کرمان باشد.
تیم فوتبال امید صنعت مس کرمان در چارچوب هفته هشتم مسابقات لیگ دسته اول امیدهای کشور هفته آینده در کرمان میزبان شهرداری یاسوج است.
منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
طی هفتههای اخیر مهمترین بحث فوتبال کرمان جدایی عجیب و غریب میروسلاو بلاژویچ از نیمکت تیم صنعت مس کرمان و جانشینی ابراهیم قاسمپور به جای او بود.
طی هفتههای اخیر مهمترین بحث فوتبال کرمان جدایی عجیب و غریب میروسلاو بلاژویچ از نیمکت تیم صنعت مس کرمان و جانشینی ابراهیم قاسمپور به جای او بود.
بعد از این اتفاق باشگاه صنعت مس کرمان در پیشنهادی جدید به مربی سابق خود سمت مدیر فنی باشگاه را به او پیشنهاد کرد که با توجه به سابقه این سمت در فوتبال ایران خیلی بعید بود بلاژویچ آن را قبول کند. تعبیر به یاد ماندنی علی پروین از سمت مدیر فنی و برابر دانستن آن با کشک در فوتبال ایران، نشان می داد تا چه اندازه این پست می تواند تشریفاتی باشد.
بلاژویچ که هیچ شناختی درباره سمت جدید پیشنهادی خود نداشت به کرواسی رفت تا در این باره بیشتر فکر کند. اما ظاهرا علیرغم تعاریفی که برای او از این سمت شده بود، عبدالرضا داوری رئس هیات مدیره باشگاه صنعت مس کرمان در تماس های شخصی که با او داشته است به بلاژویچ اطمینان داده است که حوزه اختیارات چیرو آنقدر زیاد هست که کسی سمت او را شوخی نداند. ظاهرا چیرو که تمایلی هم نداشت دیگر سمت پرفشار سرمربیگری را تجربه کند و بعد از نیمکت صنعت مس کرمان برنامه هایش را برای بازنشستگی تنظیم کرده بود، آنقدر در مذاکراتی که با داوری داشت شیفته سمت مدیر فنی باشگاه صنعت مس کرمان شده بود که این پست را قبول می کند.
هرچند ابراهیم قاسمپور نیز در مصاحبه های روزهای اخیرش گربه را برای چیرو دم حجله قربانی کرد و گفت او حق ندارد در امور فنی تیم صنعت مس کرمان دخالت کند اما بازهم صحبت های مقامات باشگاه با مربی جدید صنعت مس کرمان سبب شده است که او قبول کند نظرات مشورتی بلاژویچ را بشنود و آن ها را اعمال کند. حالا تا چه اندازه قاسمپور در عمل این کار را انجام دهد نکته دیگری است! اما بلاژویچ در سمت جدید خود وظایفی فراتر از تیم صنعت مس کرمان دارد و او باید از تمامی تیم های شرکت ملی صنایع مس ایران اطلاعات کسب کند و در رابطه با آن ها پیشنهاد و راهکار ارائه کند. او در مذاکراتش برای این سمت گفته است که می تواند تجربیاتش را برای موفقیت تیم های مختلف صنعت مس کرمان در رده های سنی گوناگون به کار ببندد.
بلاژ حتی کارش را در این زمینه شروع هم کرده است و در اولین گام به شهر رفسنجان رفت تا امکانات این شهر را برای تیم های فوتبال صنعت مس ارزیابی کند. قرارداد چیرو در سمت مدیر فنی تا پایان این فصل تنظیم شده است و اگر مربی کروات تشخیص دهد که تصور او از سمت مدیر فنی واقعا آن چیزی بوده که به او گفته شده است، قراردادش را برای این سمت در فصل آینده هم تمدید خواهد کرد. به هرحال دوستداران بلاژویچ می توانند او را همچنان در کرمان ببینند مگر اینکه طی روزهای آینده مجددا اتفاقات عجیب و غریب در این باشگاه رخ دهد.
منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
نتايج نه چندان مطلوب بلاژوويچ با تيم صنعت مس كرمان باعث شده تا مسوولان اين تيم، ابراهيم قاسمپور را جايگزين اين مربي كنند، اتفاقي كه براي پيرمرد كروات قابل پذيرش نيست و هنوز در شوك به سر ميبرد.
بلاژوويچ به گفته خودش براي اولين بار است كه از يك تيم اخراج شده و تاكنون سابقه نداشته به اين شكل با او برخورد شود. سرمربي كروات تيم صنعت مس كرمان، روز گذشته براي آخرين با روي نيمكت تيمش نشست و در مقابل تراكتور تيمش را هدايت كرد. اين مربي كه بعد از تمرين سهشنبه، خبر اخراجش را از خبرنگاران شنيده، در اينباره گفت: در اينباره هيچ خبري ندارم. من تازه از سر تمرين تيم به خانه بازگشتهام و كسي هم در اين رابطه چيزي به من نگفته است.
روز گذشته، همه چيز خوب بود و ما مانند هميشه كارمان را انجام داديم، حرفي هم مبني بر رفتن من يا آمدن شخص ديگر مطرح نشد. نميدانم چه اتفاقي افتاده. واقعا شگفتزده شدم. واقعا نميدانم چرا من را بركنار كردهاند. از زماني كه هدايت مس را در دست گرفتم 26 امتياز گرفتهايم و بدون احتساب پنج هفته اول در رتبه هشتم جدول هستيم. در حالي كه مربي قبلي مس از پنج بازي تنها يك امتياز گرفته بود.
سرمربي كروات صنعت مس كرمان در مورد نحوه اخراجش راضي است، اما از دست مديران باشگاه كرماني به شدت ناراحت است: او در كمال ادب و احترام با من صحبت كرد و حرفي از اين نزد كه بعد از بازي تراكتورسازي بايد از مس بروم. با اين حال من در بازي با تراكتور روي نيمكت مس مينشينم و در اين بازي فقط به پيروزي فكر ميكنم. از دست مديران ناراحتم. چراكه براي اولين بار در طول دوران مربيگريام من را از كار بركنار كردند. من روي حرفم ميمانم اما با مردم ايران هيچ مشكلي ندارم هميشه گفتهام و الان هم ميگويم ايرانيها بهترين مردم در كل دنيا هستند و آنها را خيلي دوست دارم.
هرچند مديران مس كرمان گفتند كه اين مربي از اين به بعد در پست مديرفني با تيم خواهد ماند، اما بلاژوويچ با سالها تجربه در فوتبال دنيا اصلا اين پست را نميشناسد و نميداند چه پستي است. اين مربي كروات حتي فكر ميكند مانند نقش فرگوسن در منچستر يونايتد را به او بدهند.
بلاژوويچ در اينباره ميگويد: نميدانم مدير فني چه پستي است. من براي سرمربيگري به اينجا آمدهام و بايد روي اين پست فكر كنم. هنوز نميدانم مسووليتهاي جديدم در اين پست چيست. شايد مثل آلكس فرگوسن در منچستريونايتد باشد كه مدير تيمش است. بايد راجع به اين پست فكر كنم. بايد با همه مسوولان تيم صحبت كنم و ببينم آنها چه ميگويند. من هنوز هم شگفتزده هستم.
گنجعلي خاني مدير عامل باشگاه صنعت مس كرمان در مورد آينده كاري بلاژوويچ ميگويد: بلاژوويچ مربي بزرگي است و تلاش خود را در مس انجام داد، اما تيم نياز به يك شوك داشت و ما بايد مس را از اين وضعيت خارج ميكرديم. قرار است بلاژوويچ مدير فني باشد و اميدوارم كه اين پست را قبول كند. ضمن اينكه دستيارانش هنوز در تيم مشغول خواهند بود و در كنار قاسمپور هدايت تيم را در دست خواهند داشت.
-
بلاژويچ کارش را به عنوان مدير فني آغاز کرد
ميروسلاو بلاژويچ سمت جديد خود در مس کرمان را پذيرفت.
سرمربي 76 ساله و کروات که چندهفتهاي است از مربيگري مس کرمان برکنار شده، پس از اينکه چند روز براي استراحت به کشورش سفر کرده بود در بازگشت به کرمان و پس از مذاکره مجدد با مسوولان کرماني سمت مديريت فني اين باشگاه را پذيرفت.
بلاژويچ قرار است از اين پس بر امور تمام تيمهاي باشگاه کرماني نظارت کند و حتي در اولين گام به رفسنجان رفت تا از امکانات فوتبالي اين شهر بازديد کند. بايد ديد سرمربي پيشين تيم ملي ايران که قبلا در گفتوگو با ايسنا، پست مدير فني را همانند سمت آلکس فرگوسن در منچستر تصور کرده بود، چطور تا پايان قرارداد خود با مس با پست جديدش کنار ميآيد.
** پيروزي مس کرمان مقابل تيمي از ليگ دسته دوم نروژ
تيم فوتبال مس کرمان که براي برپايي يک اردوي تدارکاتي به ترکيه سفر کرده در يک بازي تدارکاتي به پيروزي دست يافت.
شاگردان ابراهيم قاسمپور که در تعطيليهاي ليگ برتر اردويي در ترکيه برگزار کردهاند، روز جمعه در يک بازي دوستانه مقابل تيمي از ليگ دسته دوم نروژ با نتيجه سه بر يک به پيروزي دست يافتند.
محسن خليلي، کيوان امرايي و احمد حسن زاده گلهاي تيم کرماني را در اين بازي به ثمر رساندند. نارنجيپوشان پيش از اين هم يک بازي مقابل تيمي از قزاقستان انجام داده بودند که با تساوي يک - يک تمام شده بود.
مس کرمان که براي 9 هفته پاياني ليگ خود را آماده ميکند روز دوشنبه به ايران بازميگردد تا خود را براي ديدار با پرسپوليس که 22 اسفند برگزار ميشود مهيا سازد.
منبع :
-
هدف اصلي من حفظ مس در ليگ برتر است
ابراهيم قاسمپور ميگويد نخستين هدفش نگهداشتن مس کرمان در ليگ برتر است.
سرمربي تيم فوتبال مس کرمان درباره آغاز مجدد ليگ برتر و شرايط تيمش در اين مقطع زماني اظهار کرد: در حال حاضر در وضعيت خوبي قرار داريم. اردوي خوبي را در ترکيه برگزار کرديم که باعث شد من شناخت بيشتري نسبت به بازيکنان پيدا کنم. در آنجا چند بازي تدارکاتي هم انجام داديم که به حفظ آمادگي بازيکنان براي ادامه رقابتهاي ليگ کمک کرد.
وي ادامه داد: سعي کردم در اين چند هفته نقاط ضعف و قوت تيم را شناسايي کنم. ما در بازي بعد مقابل پرسپوليس کار سختي داريم و بايد در آزادي به مصاف اين تيم برويم. آنها بازيکنان بزرگي دارند، اما مطمئنا پرسپوليس هم مقابل ما کار آساني نخواهد داشت.
قاسمپور با اشاره به اين که پرسپوليس مقابل مس شرايط متفاوتي نسبت به ديدارش با الهلال خواهد داشت، گفت: هر بازي شرايط خاص خودش را دارد. پرسپوليس مقابل الهلال با بازيکناني به ميدان رفت که نميتواند جلوي ما از آنها استفاده کند. مثلا نميتواند شيث رضايي ، پولادي و دروازهبان خود را بازي دهد و همين باعث ميشود شرايط ديدار با ما کاملا تفاوت داشته باشد. ما از پرسپوليس شناخت کافي داريم و براي گرفتن امتياز به تهران ميرويم.
وي در پاسخ به اين سوال که در هفته هاي پاياني ليگ چه هدفي را با مس دنبال ميکند، گفت: نخستين و مهمترين هدفي که ما داريم، نگه داشتن مس در ليگ برتر است که اميدواريم به آن دست پيدا کنيم. البته من براي اين کار قولي به کسي ندادهام ، چرا که در فوتبال قول دادن کاري معقولانه نيست.
قاسمپور ادامه داد: مي دانم که هواداران از من انتظار دارند. سعي ميکنيم تا پايان ليگ فوتبالي منطقي و به دور از احساسات را ارائه دهيم، چرا که شرايط ما در جدول به گونهاي نيست که بخواهيم براي ماندن در ليگ به آب و آتش بزنيم. در حال حاضر 30 امتياز داريم و اگر بتوانيم جمع امتياز خود را به بالاتر از 40 برسانيم ماندنمان در ليگ تقريبا قطعي است.
منبع :
-
قاسمپور: بيشتر اوقات به پرسپوليس باختهام
تا به حال خيلي زياد مقابل پرسپوليس قرار گرفته ام ولي نتايجم مقابل اين تيم قابل قبول نبوده چون بيشتر اوقات باختم و کمتر بردم.
ابراهیم قاسمپور سرمربی مس کرمان معمولا مقابل پرسپولیس نتایج خوب نمی گیرد ولی او امیدوار است که روز دوشنبه از این بازی امتیاز بگیرد.
قاسمپور در خصوص وضعیت مس کرمان حرف هایش را اینگونه آغاز می کند:«تمرینات خوب و منظمی را پشت سر گذاشتیم و خوشبختانه اردوی ما در ترکیه هم خیلی رضایت بخش بود. چون من نسبت به مس شناخت نداشتم اما این اردو باعث شد تا شناختم کامل شود.قطعا بازی سختی داریم اما این دیدار برای پرسپولیس هم دیدار سختی خواهد بود. ما نیاز داریم که این بازی را برنده شویم چون این 3 امتیاز می تواند برای بهبود رتبه ما در جدول خیلی به ما کمک کند و تا حدود زیادی خیال ما راحت شود.»
سرمربی مس ادامه می دهد:« من این فصل با پرسپولیس بازی کردم. وقتی سرمربی داماش بودم به هیچ وجه مستحق شکست مقابل پرسپولیس نبودیم و فقط روی اشتباه و لغزندگی زمین آنها ما را بردند. به نظرم این بازی فرق می کند و هر تیمی کمترین اشتباه را داشته باشد، برنده می شود.پرسپولیس الان با دنیزلی نظم و انضباط بیشتری در ترکیب پیدا کرده است. البته بازیکنان همان ها هستند و تغییر چندانی نکردند. وقتی مربی نظم و انضباط را در تیم حکم فرما کند طبیعی است که در نتایج هم تیم پیشرفت می کند. به نظرم بازی کردن با این پرسپولیس خیلی سخت است.»
او در پایان حرف هایش می گوید:« تا به حال خیلی زیاد مقابل پرسپولیس قرار گرفته ام ولی نتایجم مقابل این تیم قابل قبول نبوده چون بیشتر اوقات باختم و کمتر بردم با این حال در همین شکست ها هم مستحق نبودم و باید می بردم.در این بازی سعی می کنم به بردهای خودم اضافه کنم.»
منبع :
-
قاسمپور در نشست خبري حاضر نشد
سرمربي تيم فوتبال مس کرمان در نشست خبري پيش از بازي با پرسپوليس حاضر نشد.
ابراهیم قاسمپور سرمربی مس کرمان بدون هیچ گونه توضیحی در نشست خبری پیش از مسابقه با پرسپولیس شرکت نکرد. این در حالی است که سازمان لیگ بارها اعلام کرده مربیانی که در نشستهای خبری پیش از مسابقه شرکت نکنند با جریمه نقدی مواجه میشوند.
پرسپولیس و مس کرمان فردا آخرین دیدار هفته بیست و هفتم لیگ برتر را از ساعت 17:15 در ورزشگاه آزادی انجام میدهند.
منبع :
-
داوري: بلاژويچ از سمت جديدش راضي است
رييس هيات مديره باشگاه مس کرمان معتقد است اين تيم شانس شکست دادن پرسپوليس را در ديدار روز دوشنبه دارد.
عبدالرضا داوري درباره ديدار روز دوشنبه اين تيم مقابل پرسپوليس در هفته بيست و هفتم ليگ برتر اظهار کرد: روز گذشته کادر فني ما با بلاژويچ که در حال حاضر مدير فني ماست، جلسه خوبي برگزار کردند و بازيهاي پرسپوليس را آناليز کردند. حتي من با صمد مرفاوي که به عنوان مشاور من در باشگاه مس فعاليت ميکند براي بازي فردا مشورت گرفتهام و آن را به کادر فني انتقال دادم.
وي افزود: قاسمپور اشراف خوبي روي تيم دارد و فکر ميکنم با توجه به توان مضاعفي که بازيکنان مس پس از اردوي خوب در ترکيه پيدا کردهاند، مس در بازي فردا شانس برد مقابل پرسپوليس را دارد.
داوري در پاسخ به اين سوال که فکر ميکند بلاژويچ از سمت جديد خود در مس راضي است يا خير گفت: صددرصد راضي است. او چهار روز در رفسنجان مستقر بود و با تيم مس رفسنجان کار کرد. حتي به نظر من بخش مهمي از برد مس رفسنجان مقابل گسترش فولاد نتيجه کارهاي بلاژويچ و انتقال تجربياتش به زبردست سرمربي اين تيم بود. باشگاه مس کرمان فقط در رده بزرگسالان کار نميکند بلکه تيمهاي مختلفي در ردههاي سني پايه دارد و قرار است بلاژويچ در پيشرفت اين تيمها به ما کمک کند. ضمن اينکه مهمترين هدف ما اين است که سازمان فوتبال مس را ايجاد کنيم و در اين راه از وجود فردي مثل بلاژويچ نهايت استفاده را خواهيم برد.
منبع :
-
قاسمپور:از نتيجه خيلي راضيام
سرمربي تيم مس کرمان از نتيجه تساوي برابر پرسپوليس ابراز رضايت کرد و گفت: يک امتياز با ارزش کسب کرديم.
ابراهیم قاسمپور پس از تساوی یک بر یک مقابل پرسپولیس گفت: در این بازی توانستیم یک امتیاز با ارزش کسب کنیم. با توجه به جایگاه نامناسبی که در جدول داریم به دنبال بازی زیبا نبودیم و این موضوع برایمان اهمیت نداشت.
وی ادامه داد: پرسپولیس توپ و میدان را کاملا در اختیار داشت و فشار زیادی روز دروازه ما آورد. بیشتر توپهای آنها سانتر از جناحین بود. این قانون فوتبال است که یک تیم میبازد و یک تیم برنده میشود و یا کارشان با تساوی تمام میشود.
سرمربی مس کرمان عنوان کرد: از نتیجه بسیار راضی هستم. در شرایط فعلی اصلا برای ما زیبا بازی کردن مهم نیست و بیشتر به فکر فرار از انتهای جدول هستیم.
قاسمپور گفت: متاسفانه تغییرات در رأس کار فنی تیمها در فوتبال ایران مرسوم شده ،این کار فقط مربیان را به سمت نتیجهگرا بودن سوق میدهد.
منبع :
-
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس خواست و شور و هیجان بازیکنانش در دیدار مقابل صنعت مس کرمان راضی کننده خواند و گفت: تا قبل از زدن ضربه نهایی همه چیز برای ما خوب پیش میرود!
مصطفی دنیزلی پس از تساوی یک بر یک عصر امروز دوشنبه تیمش مقابل مس کرمان با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس ورزشگاه آزادی افزود: خیلی نیازی به ارزیابی این بازی نیست اما دو نکته مهم است. نخست اینکه گل هر وقت که بخواهد به ثمر می رسد و دوم پاس های نهایی است که باید به درستی ارسال و به جایی که می خواهید برسد.
وی به طبیعت فوتبال اشاره کرد و گفت: فوتبال همین است. صد دفعه به سمت دروازه حریف می روید و فقط یک بار گل می زنید اما حریف از یک موقعیت خود به یک گل می رسد.
سرمربی تیم ملی فوتبال به طور کلی از عملکرد تیمش ابراز رضایت کرد و گفت: آن خواست، انگیزه و خلق موقعیت هایی که داشتیم بعد از یک بازی آسیایی نشان می دهد که نقاط مثبت بازی ما بیش از نقاط منفی اش بوده است. البته خیلی نمی توان در مورد این بازی که باید در آن برنده می شدیم و مساوی تمام شد چیزی گفت.
دنیزلی با اشاره به پاس های بازیکنانی که بی هدف و بدون سرانجام ارسال می شد گفت: برای ما همه چیز خوب بود تا قبل از ارسال پاس های نهایی. در این لحظه انگار یک چیزی کم داشتیم. در فوتبال حداکثر همین قدر می توانید موقعیت ایجاد کنید اما گاهی وقت ها یا از فرصت خوب استفاده نمی کنید یا پاسهایتان به جای درست نمی رسد.
وی همچنین در خصوص عملکرد تیم صنعت مس کرمان گفت: امروز جلوی ما تیمی بازی کرد که با جان و دل دفاع می کرد و به دنبال حداقل امتیاز بود.
دنیزلی در خصوص اینکه چرا بازیکنان پرسپولیس تا این اندازه موقعیت خراب می کنند گفت: خواست بیش از اندازه اینکه گل بزنند باعث می شود که در گلزنی عجله کرده و دچار اشتباه شوند. علاوه بر این سانترهای ما به هدف نرسید و اگر آن پاس ها درست ارسال می شد می توانستیم به گل برسیم. دقیقا به مانند پاسی که علی کریمی برای جواد کاظمیان ارسال کرد شاید اگر پاسهای ما آن طور ارسال می شد در این مسابقه به پیروزی می رسیدیم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس به پنالتی که این تیم در نیمه اول بازی با صنعت مس کرمان از دست داد اشاره کرد و گفت: ما پنالتی را هم از دست دادیم اما اهمیتی ندارد. من از خواست و شور و هیجان نفراتم راضی ام. ممکن است با این روش بازی در یک یا دو مسابقه به نتیجه نرسید و موفق نباشید اما در دیگر مسابقات برنده خواهید بود.