بر منکرش لعنت.رئال الان تیم دوم اروپاست مگه من گفتم تیم اسونیه؟ با توجه به مسائل مختلف بایرن راحت تر صعود میکنه ولی انصافا رئال الان بعد از بارسا بهترین ترکیب جهان رو داره.میدونم بخواییم بحث کنیم اخرشم من حرف خودم رو میزنم شما هم حرف خودت رو ولی بذار من دلایلم رو بگم شما هم بگو ببینیم به کجا میرسیم و کی فردا پیروز میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلالیل من:
1-بایرن لیگ رو از دست داده و از طرفی تو فینال جام حذفی هست ولی وضعیت خوبی در بین المانی ها نداره پس چه راهی برای خودنمایی داره به غیر از لیگ قهرمانان؟ بنابراین به قول ریبری 120 درصد تواناییشون رو روو میکنن.
2-رئال به خاطر اینکه سبک سرعتی رو از اول فصل تا الان داره دنبال میکنه بازیکناش به نسبت خسته هستن اینو میشه تو بازی با ویارئال و مالاگا و والنسیا و حتی اسپورتینگ هم دید.در عوض بازیکن های بایرن با دوسبک کار میکردن یکی سرعتی اون یکی بازی از جناحین و عمق که حتما میدونی با این شرایط کمتر خسته هستن.
3-رئال یک بازی حساس بعد از بازی با بایرن داره برای همین باید یا انرژی بازیکناش رو تقسیم کنه یا بیخیال الکلاسیکو بشه.درصورت تقسیم انرژی ریسک گل خوردن از تیم بایرن رو داره
4-هم رئال هم بایرن قدرتشون به وینگ هاشون هست.از طرفی اوزیل و رونالدو و از طرفی روبن و ریبری.خب خودت هم میتونی تشخیص بدی.رونالدو رو میشه با مارک من تو من مهار کرد.به راحتی مثل بازی با والنسیا و یا حتی الکلاسیکو ها.اوزیل هم که اگه بره وسط دیماریا جاش رو میگیره که قابلیت تهاجمیش به اندازه رونالدو نیست ولی خوب بازیسازی میکنه اما بارها نشون داده میشه متوقفش کرد اما انصافا خوب میتونه فضا سازی بکنه.الان ریبری و روبن رو داریم در طرف مقابل که به نسب ضعیف تر هستن توی کارای تیمی و سرعتی.ریبری که فوق العاده خودخواه هست روبن هم که بگیر نگیر داره اما نکته قوت وینگ ها حضور دو مهاجم اماده کنارشون هست.رئال معمولا از 4 بازیکن خط حمله ای که داره یکیش معمولا روفرم نیست اما بایرن اینطوری نیست.گومز و مولر خیلی عالی میتونن تو فضا حرکت کنن و دفاع های قوی رو در هم میشکنن مخصوصا توی بازی از جناحین.
5-رئال دفاع بسیار شکننده ای داره مخصوصا از جناحین.وقتی بارسا تقریبا در هر الکلاسیکو یک گل از جناحین میزنه این یعنی رئال نمیتونه در مقابل تیمای قوی از جناحین مراقبت کنه و این یعنی یک خبر خوب برای روبن و ریبری چون به راحتی میتونن توپ رو به گومز اماده یا مولر شوت زن برسونن.
6-دفاع بایرن به خوبی اموزش دیده جلوی مهاجمای سرعتی.اینو میشد در بازی با دورتموند دید.دورتموند برای باز کردن دروازه بایرن نیاز داشت سرعتی کار کنه ولی بایرن به خوبی جلوی سرعت اونا رو میگرفت.حضور لام و شوانشتایگر خیلی عالی میتونن توپ ها رو کات کنن و مانع خلاقیت و سرعت گرفتن بازی بشن.
7-رئال به خوبی میتونه با بازی فیزیکی جلوی شوت از راه دور رو بگیره اما روبن استاد تمارض هست و میتونه به راحتی کاشته های خوبی به دست بیاره حتی شاید بتونه یک اخراجی هم به رئال تحمیل کنه.
8-حواشی اطراف رئال خیلی زیاد شده.عدا در اوردن های مورینیو،مساوی های خانگی، درگیری های رختکن(با شایعه بودنشون کاری ندارم)،اعتراض به داور که میتونه تو تصمیم گیریش تاثیر بذاره و ...
9-رئال مثل تیمای معمول اروپا نمیتونه از خانگی بودن بازی هاش استفاده کنه.الکلاسیکو های خانگی و مساوی های خانگی رئال نشان از متفاوت نبودن نتیجه های خانگی میده و این یعنی بایرن اگه تو خونش یک مساوی بگیره دلیل نمیشه نتونه تو برنابئو ببره
10-رسانه ها کلا دارن ضد رئال جوو سازی میکنن یعنی به شدت زیر فشار حتی رسانه های خودی قرار داره.
باز هم دلیل دارم که بایرن میتونه رئال رو به راحتی شکست بده اما مطمئنن رئال هم حریف ساده ای نخواهد بود مخصوصا اونا یک خوش شانسی که اوردن این بود که بازی تو خونه حریفه و حتی اگه یک گل بزنن میتونن به برنابئو امیدوار بشن