پیش نمایش هفته سوم برابر هامبورگ
در سومین دیدار فصل بایرن میزبان هامبورگ می باشد. باواریایی ها برای پیروزی در آلیانز آرنا به میدان خواهند رفت.
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ- در هفته سوم بوندسلیگا بایرنی ها میزبان هامبورگ هستند. بندر نشینان هامبورگی همواره گربه سیاه بایرن محسوب می شدند و از این جهت دیدار روز شنبه می تواند بازی حساسی برای غول های باواریا محسوب شود.
دومین دیدار بایرن در آلیانز آرنا در شرایطی رقم می خورد که آنها در اولین بازی فصل در آلیانز آرنا با شکستی ناباورانه مقابل گلادباخ متوقف شدند. پیروزی در این دیدار مقابل چشم هواداران برای کادر فنی و بازیکنان از اهمیت بالایی برخوردار است. بایرن با پیروزی در دیدار چهارشنبه شب مقابل اف سی زوریخ سوئیس در پلی آف لیگ قهرمانان اروپا از شرایط روحی روانی مناسبی برای تقابل با هامبورگی ها برخوردار است.
یوپ هاینکس سرمربی باواریایی ها برای دیدار شنبه امیدوار است وینگر های بین المللی خود را در ترکیب داشته باشد در غیر این صورت کار بایرن برای باز کردن دروازه هامبورگ کمی به مشکل خواهد خورد. ماریو گومز یکی از امیدهای گلزنی بایرن و بهترین گلزن بوندسلیگا در فصل گذشته نیز هنوز به شرایط خوب آمادگی نزدیک نشده و فرصت های زیادی را در چند بازی اخیر از دست داده است.باز شدن پای ماریو گومز به گلزنی یکی از بهترین اتفاقاتی است که می تواند برای بایرن در این بازی رخ دهد.
به نظر بسیاری از کارشناسان، باواریایی ها هنوز به هماهنگی لازم برای حضوری قدرتمند در بازی های اروپایی و داخلی دست نیافته اند. یک پیروزی کمرنگ در دقایق پایانی بازی مقابل ولفسبورگ و یک شکست خانگی در اولین دیدار فصل آن هم در ورزشگاه خانگی موجب شد تا شاگردان هاینکس پس از گذشت دو هفته از شروع بوندسلیگا در مکان نازل 11امی جای داشته باشند.
هامبورگی ها وضعیت مناسبی در این فصل نداشته اند آن ها در دیدار افتتاحیه فصل مقابل بوروسیا دورتمند با شکست سنگین 3 بر 1 از وستفالن بدرقه شدند. در دومین دیدار آن ها نیز با تساوی 2 بر 2 مقابل مونشن گلادباخ متوقف شدند تا رتبه 16ام جدول رده بندی را تصاحب نمایند. برای به ثمر رسیدن جوان گرایی انجام شده در باشگاه هامبورگ شاید کمی زمان نیاز داشته باشد و باید دید آیا سران این باشگاه تا چه اندازه صبوری به خرج خواهند داد.
این دیدار برای ژروم بوآتنگ نیز بازی ویژه ای خواهد بود او در سه سال حضور خود در سال های (2010-2007) با پیراهن هامبورگ شش بار مقابل بایرن به میدان رفت که دو پیروزی، سه تساوی و یک شکست مقابل بزرگترین باشگاه آلمان بدست آورد. این اولین دیدار بوآتنگ مقابل تیم سابق خود است او در 2ام سپتامبر 2007 با پیراهن هامبورگ برای اولین بار برابر بایرن حضور یافت که آن دیدار با تساوی 1 بر 1 به پایان رسید.
بوآتنگ در مورد دیدار شنبه به سایت رسمی باشگاه می گوید:" این دیدار ویژه ای برای من است دوران فوق العاده ای را در هامبورگ سپری کردم ولی هم اکنون با پیراهن بایرن بازی می کنم و کسب سه امتیاز بازی برای ما بسیار مهم است. من مشتاقانه منتظر این دیدار هستم."
مدافع جدید بایرن در دو دیدار اول فصل با 75 درصد موفقیت در تکل های خود عنوان بهترین مدافع را در این زمینه کسب کرد. او ادامه می دهد:" هنوز برای رسیدن به اوج آمادگی بدنی زمان نیاز دارم. احساس خوبی دارم که شرایط بازی را پیدا کرده ام من سه تا چهار ماه مصدومیت داشتم بنابراین برای من مهم است که شرایط فیزیکی خود را برای حضور در بازی حفظ کنم. به زودی به اوج آمادگی خواهم رسید و بهترین شرایط من را می بینید."
ترکیب احتمالی دو تیم:
بایرن مونیخ: نوئر- لام- رافینا- بداشتوبر- بوآتنگ- شواین اشتایگر- گوستاوو- کروس(مولر)- ریبری- روبن- گومز
هامبورگ: دروبنی، دیک مه یر، بروما، مانسیه نه، آئوگو، وسترمن، یارولیم، رینکون، سان، یانسن، پتریچ.