-
ياوري پاسخ آبيها را داد
سرمربي تيم فوتبال فجرسپاسي شيراز در واکنش به استقلاليها که پيروزي زردپوشان شيرازي را لوث کردهاند، گفت: فقط ميتوانم به آنها بگويم که خود شکن آيينه شکستن خطاست!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محمود یاوری در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص دیدار تیمهای فوتبال فجرسپاسی و مس کرمان ضمن بیان مطلب فوق گفت: بازیکنان ما در نیم فصل دوم نشان دادهاند که از انگیزه بالایی برای حفظ سهمیه استان فارس در لیگ برتر برخوردارند. علاوه بر این طی بازیهایی که اخیرا در خانه داشتهایم هواداران ما با همه وجود از تیم خود حمایت کردهاند که این مایه امیدواری ماست.
وی در ادامه افزود: با توجه به موقعیتی که هر دو تیم فجرسپاسی و مس کرمان در جدول رده بندی دارند، این دیدار یک بازی 6 امتیازی برای هر دو تیم محسوب میشود.
یاوری با بیان اینکه "هدف ما این است که بازیهای خانگی خود را حتما با پیروزی پشت سر بگذاریم"، خاطر نشان کرد: بنابراین در بازی با مس کرمان فقط سه امتیاز را میخواهیم و در بازیهای خارج از خانه نیز برنامه ما این است که آبرومندانه زمین را ترک کرده و حداقل یک امتیاز را کسب کنیم.
یاوری با تاکید براینکه تیم مس کرمان را به خوبی شناخته و بارها بازیهای این تیم را آنالیز کرده است، اظهار داشت: تمام نقاط ضعف و قوت تیم مس کرمان را به بازیکنان خود انتقال دادهایم و خوشبختانه به غیر از شجاعیان و جوکار که مصدوم هستند بازیکن مصدوم و محروم دیگری نداریم.
وی در واکنش به اظهارات اخیر استقلالیها که دلیل اصلی باختشان به تیم فجرسپاسی را وضعیت نامساعد زمین چمن ورزشگاه حافظیه اعلام کردهاند، تاکید کرد: مگر همین تیم استقلال در گذشته در ورزشگاه حافظیه تیم فجرسپاسی را شکست نداده است، آن موقع چطور صحبتی از کیفیت زمین چمن ورزشگاه حافظیه نمیکردند؟
سرمربی تیم فجرسپاسی افزود: ای کاش مسئولان استقلال پس از شکست مقابل فجرسپاسی به بررسی عیوب تیم خود میپرداختند تا لوث کردن برد تیم ما. به آنها فقط میتوانم بگویم که خود شکن آیینه شکستن خطاست!
یاوری در خاتمه تصریح کرد: در حال حاضر مسئولان تربیت بدنی استان فارس و به ویژه آقای آیت اللهی تمام تلاش خود را میکنند تا زمین چمن ورزشگاه حافظیه بهترین کیفیت خود را بای دیدار فینال جام حذفی داشته باشد.
دیدار تیمهای فجرسپاسی شیراز و مس کرمان از هفته بیست و دوم رقابتهای فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور ساعت 15:30 روز چهارشنبه در ورزشگاه حافظیه شیراز برگزار خواهد شد.
منبع :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
بدون توجه مسوولان سرنوشتمان مثل برق ميشود
سرمربي تيم فجر شهيد سپاسي شيراز گفت: من از مسوولان استان فارس گلايه مند هستم. چرا به فوتبال استان و اين تيم (فجر) آنگونه که بايد توجه نمي شود؟
محمود ياوري بعد از برد يک بر صفر فجر شهيد سپاسي مقابل مس کرمان در جمع خبرنگاران در شيراز، افزود: براي داشتن ورزشي قوي همه مسوولان بايد دست به دست هم بدهند، از استاندار گرفته تا شهردار و مسوولان ورزش و تربيت بدني.
وي با تاکيد براينکه نبايد اجازه داد فجر شهيد سپاسي نيز به سرنوشت تيم برق شيراز دچار شود، گفت: اين تيم روند رو به رشدي پيدا کرده و به حتم اين روند را ادامه خواهد داد، اما حمايت لازمه کار است.
ياوري با بيان اينکه فوتبال شيراز هفتاد سال قدمت را به عنوان پيشينه دارد، گفت: اگر مسوولان توجهي که شايسته است را متوجه اين تيم و فوتبال شيراز و فارس نکنند به حتم روزهاي بد برق براي فجر شهيد سپاسي هم تکرار خواهد شد.
سرمربي تيم فوتبال فجر شهيد سپاسي وضعيت تيم فجر را خوب ارزيابي و تصريح کرد: تيم ما با غيرت و تعصب بازي کرده و تاکنون روند روبه رشدي را که پيش بيني شده بود، طي کرده است.
وي ابراز اميدواري کرد که با تمهيدات ديده شده، تمرينات منظم و نکات فني و تاکتيکي که به تيم منتقل شده است، اين روند همچنان در هفتههاي آينده هم ادامه پيدا کند.
ياوري همچنين جامعه سالم و هميشه شاداب را در گرو توجه به ورزش دانست و گفت: همه مسوولان براي ايجاد جامعه با نشاط و توجه به ورزش خصوصا ورزش جوانان مسوول هستند.
سرمربي تيم مس کرمان براي مصاحبه حاضر نشد.
منبع :
-
حافظيه تا فينال جام حذفي تعطيل مي شود
هيئت فوتبال فارس با ارسال نامه به باشگاه هاي شيرازي از بازسازي زمين حافظيه خبر داده است.
حمیدرضا خلیقی مدیر روابط عمومی باشگاه برق شیراز با اعلام این خبر گفت : به ما اعلام کرده اند با توجه به لزوم بازسازی ورزشگاه حافظیه ، بازی ها باید به ورزشگاه شهید دستغیب منتقل شود . این ورزشگاه دارای زمین چمن مصنوعی است والبته مشخص نیست فجر هم در آن زمین به میدان می رود یا اینکه مانند سنوات گذشته راهی سعادت شهر می شوند تا بازی های خود را در آن شهر که 135 کیلومتر با شیراز فاصله دارد برگزار می کنند .
سازمان لیگ قرار است سه شنبه 11 بهمن تاریخ بازی فینال جام حذفی را مشخص نماید . عزیزمحمدی با اصرار اعلام کرده که محل انجام دیدار مذکور ورزشگاه حافظیه است . متولیان فوتبال فارس این بازسازی را در راستای بهبود وضعیت زمین و جلب رضایت دوتیم برگزار کننده فینال دانسته و بنا به اعلام آن ها تا روز فینال چمن این ورزشگاه پیر شهر شیراز دارای کیفیتی مناسب خواهد بود . ادعایی که با توجه به سرمای هوا در این فصل باورش کمی سخت به نظر می رسد .
منبع :
-
ياوري: هدفمان پيروزي مقابل سپاهان است
سرمربي تيم فوتبال فجر سپاسي درباره ديدار تيمش برابر سپاهان گفت: به جايگاه حريف در جدول توجه نميکنيم، چون هدفمان فقط پيروزي و کسب سه امتياز بازي است.
محمود ياوري در آستانه هفته بيست و سوم ليگ برتر فوتبال اظهار کرد: در زمان کمي که بين بازي قبل و بازي اين هفته داشتيم، يک جلسه ريکاوري کرديم و يک جلسه هم تمرين به همراه مشاور روانشناسي برگزار کرديم، اکنون هم اگر بگويم براي ديدار با سپاهان، هفت بازيکنمان را نداريم، اغراق نکردهام، اما مشکلي نداريم چون نفرات جايگزين مي توانند خواستههاي ما در زمين پياده کنند.
وي در ادامه و در پاسخ به اين سوال که انگيزه بالاي سپاهان براي کسب صدرنشيني چقدر کار تيمش را براي پيروزي سخت ميکند گفت: چه تيمي انگيزه ندارد؟ اکنون همه تيمها با انگيزه کار ميکنند. برخي براي صدرنشيني، برخي براي بقا و برخي هم براي بهتر کردن جايگاهشان تلاش ميکنند. ما هم در بازيها خيلي به جايگاه حريف توجه نميکنيم و فقط به هدفمان که پيروزي است، فکر ميکنيم.
ياوري ادامه داد: بازيکنان ما انگيزه زيادي براي پيشرفت دارند و ما هم شرايطي را فراهم ميکنيم که به خواستههايشان برسند. همان طور که هفتهي گذشته با مس و پيش از آن هم با استقلال بازي کرديم، يکشنبه هم با سپاهان روبرو ميشويم.
سرمربي تيم فوتبال فجر سپاسي در ادامه با بيان اين که زلاتکو کرانچار سپاهان را متحول کرده است، افزود: مديران باشگاه سپاهان کار بزرگي براي تيمشان کردهاند و قباي قهرماني را به تن سپاهان پوشاندهاند. من اميدوارم اين تيم به روزهاي اوج گذشتهاش باز گردد. البته من براي سپاهان در روز يکشنبه آرزوي موفقيت نميکنم و آرزو ميکنم تيمم بتواند از ميدان سربلند خارج شود. ما فقط 15 درصد به حريفان خود توجه ميکنيم و بيشتر به اين فکر ميکنيم که بازي خوبي ارائه دهيم و به هدفمان برسيم.
وي همچنين از غيبت تعداد زيادي از بازيکنانش برابر سپاهان خبر داد و گفت: مهدي نظري و امين شجاعيان مصدوم هستند و جليلي هم که در بازي گذشته اخراج شد، محروم است. همچنين دو بازيکن در خط دفاع کم داريم و در مجموع چند تن از بازيکنان خوبمان را در اختيار نداريم. سعي ميکنيم در بازي با سپاهان مشکلات تيمي خود را با بازيکنان جايگزين حل کنيم.
تيم فوتبال فجرسپاسي در هفتهي بيست و سوم ليگ برتر فوتبال از ساعت 15:30 در اصفهان به مصاف سپاهان مي رود.
منبع :
-
ياوري: من اهل حاشيه نيستم
سرمربي تيم فوتبال فجرسپاسي گفت: حرفهايم را براي سرمربي تيم سپاهان بد ترجمه کردند.
محمود یاوری گفت: روز گذشته و پس از بازی گفتم که سپاهان اگر میخواهد قهرمان لیگ شود باید به مسایل فنی تیمش توجه بیشتری کند و در مواقعی که تیم حریف یارگیری و دفاع منطقهای را خوب انجام میدهد راه غلبه بر این مسئله را بداند.
وی ادامه داد: من برای سپاهان احترام قائل هستم و امیدوارم این تیم موفق شود اما متاسفانه مترجم سرمربی حرفهایم را برای کرانچار بد ترجمه کرده بود.
سرمربی فجرسپاسی در مورد آفساید بودن گل سپاهان در بازی روز گذشته گفت: بعد از مسابقه گفتم شاید گل در شرایط آفساید به ثمر رسیده باشد. بعد از بازی چند بار فیلم مسابقه را دیدم و فهمیدم که تصمیم کمک داور درست بوده است و بازیکن ما آفساید را پر کرده بود. من اهل حاشیه نیستم و حقیقت را میگویم.
منبع :
-
ياوري:راه آهن براي تساوي به شيراز مي آيد
سرمربي تيم فوتبال فجرسپاسي با بيان اينکه فقط به دنبال شکست راه آهن در زمين خود هستيم،گفت: نتايج راهآهن نشان ميدهد که آنها به احتمال خيلي زياد براي تساوي به شيراز مي آيند.
محمود یاوری در خصوص دیدار تیمهای فوتبال فجر سپاسی و راه آهن ضمن بیان مطلب فوق گفت: ما روی تیم راه آهن شناخت خوبی داریم و بازیهای قبلی این تیم را به خوبی انالیز کرده ایم. با توجه به موقعیت هردو تیم فجرسپاسی و راه آهن سه امتیاز این بازی برای سرنوشت دو تیم اهمیت زیادی دارد.
وی با بیان اینکه برد در این بازی به اندازه 9 امتیاز ارزش دارد، گفت: ضمن احترام به دایی باید بگویم که نتایج راه آهن در این فصل نشان داده که تیم راه آهن اکثر بازیهای خود را با نتیجه تساوی به پایان رسانده و به احتمال خیلی زیاد نیز برای تساوی به شیراز خواهند آمد اما ما در این بازی ما با رعایت اصول تاکتیکی و فنی، فقط به دنبال شکست راه آهن در زمین خود هستیم.
سرمربی تیم فوتبال فجر سپاسی در خاتمه گفت: خوشبخنتانه در بازی با تیم راه آهن بازیکن مصدوم و محروم نداشته و ترکیب تیم را به طور کامل در اختیار داریم.
دیدار تیمهای فوتبال فجرسپاسی و راه آهن از هفته بیست و چهارم رقابتهای لیگ برتر ساعت 15:30 جمعه در ورزشگاه حافظیه شیراز برگزار می شود.
منبع :
-
ياوري: مغرور و بد بوديم
سرمربي تيم فوتبال فجر سپاسي شيراز پس از شکست خانگي برابر راهآهن گفت: بازيکنان ما مغرور بودند و بد بازي کردند.
محمود یاوری پس از شکست 2 بر یک برابر راه آهن در جمع خبرنگاران گفت: از مردم خوب شیراز و هواداران فجر تشکر میکنم که ما را حمایت کردند. در خط دفاع و هافبک خیلی بد بازی کردیم و شرایط بدی داشتیم. نمیدانم چرا بازیکنانم مغرور بودند. هر کاری که لازم بود انجام دادیم اما بازیکنانم از نظر روحی نتوانستند خودشان را برای این بازی وفق بدهند. در 15 دقیقه اول میتوانستیم گل بزنیم ولی از موقعیتهایمان استفاده نکردیم.
وی افزود: به جرات میگویم بد بازی کردیم. بازیکنان فجر پتانسیل جسارت و شجاعت بالایی دارند اما باید از نظر تاکتیک تیمی و تکنیک فردی بیشتر کار کنیم. به آینده تیم امیدوارم. نمیتوان شاگردی که 10میگرفته را یک باره به نمره 20 برسانیم. باید ابتدا نمره 15 بگیرد. ما هم تلاش میکنیم وضعیت تیم بهتر شود.
یاوری در مورد قضاوت مسابقه گفت: یکی از کمک داوران با حریف مهربان بود و داور هم اجازه داد بازیکنان حریف وقت کشی زیادی کنند اما اشتباه تاثیرگذاری نداشت و در این شکست نه داور و نه هیچ کس دیگر جز خودمان مقصر نیستیم. البته داور وقتهای تلف شده را به خوبی محاسبه نکرد.
سرمربی فجر سپاسی در مورد بیاحترامی حسین کعبی به خودش تصریح کرد: شما شنیدید اما من نشنیدم. او داشت با خدا حرف میزد چون قدش کوتاه است میخواست به خدا برسد.
یاوری در مورد شرایط فجر و تاکتیک ارسالهای بلند گفت: خط هافبک راه آهن بر خط هافبک ما مسلط بود اما دستور کار ما ارسال توپهای بلند نبود. شاید به خاطر گل آلود بودن زمین و شرایط بازی در برخی دقایق چنین کاری کردیم ولی من همواره فوتبال روی زمین را به بازیکنانم توصیه میکنم. البته هدف راه آهن ارسالهای بلند برای عباس فرد بود و مدام همین کار را تکرار میکرد. بازیکنان ما در حد خودشان نبودند و وقتی در یک تیم 5-6 نفر ضعیف کار کنند، آن تیم بازنده میشود.
سرمربی فجر سپاسی در مورد عدم حمایت مسئولان استانی از این تیم گفت: همواره گفتهام وظیفه مسئولان ارشد استان مقابله با تهاجم فرهنگی و پر کردن اوقات فراغت شهروندان است و ورزش بهترین روش است. با ورزش جوانان ما به سمت خلاف نمیروند. وقتی 20 هزار تماشاگر به ورزشگاه میآیند یعنی بیرون از ورزشگاه آنها به سمت خلاف نمیروند.
وی ادامه داد: من پلیس، رئیس زندان و رئیس شهربانی بودم. پلیس همیشه بعد از وقوع جرم به محل حادثه می رسد اما با ورزش میتوان از خلاف پیشگیری کرد. 55 سال است که در فوتبال هستم. بنابراین به مسئولان توصیه میکنم ورزش را جدی بگیرند و به 35 درصد جامعه که جوان هستند، توجه بیشتری کنند.
یاوری در مورد دیدار هفته آینده برابر پرسپولیس گفت: همانقدر که پرسپولیس میتواند برای ما خطرناک باشد، ما هم میتوانیم برای این تیم خطرناک باشی .
منبع :
-
سرمربي پيشين فجر بخشي ازقراردادش رابخشيد
علياصغر کلانتري با اعلام اين خبر که بخشي از قراردادش را به باشگاه فجر سپاسي بخشيده است گفت: از بخشي از حقم گذشتم تا دست باشگاه بازتر باشد.
سرمربي پيشين تيم فجر سپاسي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) درباره آخرين وضعيت پرداخت مطالباتش از اين باشگاه شيرازي اظهار کرد: پس از جلسهاي که با مديرعامل باشگاه داشتيم تصميم گرفتم از بخشي از حقم بگذرم تا دست باشگاه براي پرداخت مطالبات بازيکنان بازتر باشد.
وي همچنين گفت: من واقعا فجر سپاسي را دوست دارم چون اين تيم را از ليگ يک به ليگ برتر آوردم. من اين تيم را مانند فرزند خودم ميدانم و به همين دليل و به دليل مشکلات مالي باشگاه و نيز به خاطر اين که استان حمايتي از تيم نکرده است، حاضر شدم از قسمت اعظم مطالباتم بگذرم تا کمکي هم به باشگاه کرده باشم.
کلانتري ادامه داد: قرار شد بخش باقي مانده طلبم در دو يا سه بخش پرداخت شود که بخش اولش به حسابم واريز شده است و باقي آن به زماني که باشگاه مشکلات مالي کمتري داشته باشد موکول شد.
سرمربي پيشين فجر سپاسي در ادامه با بيان اينکه برخي همه چيز را در پول ميبينند گفت: من از همان سال اولي که به فجر آمدم به پول فکر نميکردم. من تمام توانم را گذاشتم تا تيم نتيجه بگيرد. از آقاي جعفري هم تشکر ميکنم که لطف کردند و پيش از ديدار با استقلال از من و همکارانم تجليل کردند.
وي در پايان خاطرنشان کرد: خدا را شکر که مسئله من و باشگاه فجر سپاسي به خير و خوشي گذشت و از اين پس هم براي تيم آرزوي موفقيت ميکنم و اميدوارم بتوانند در ليگ برتر باقي بمانند.
منبع :
-
پيرواني مشاور فني مديرعامل برق شيراز
سرمربي تيم فوتبال برق شيراز پس از مخالفت با استعفايش به تمرينات بازگشت.
غلامحسین پیروانی که به درخواست آبهشت، مدیرعامل باشگاه برق شیراز روز گذشته در تمرینات تیم فوتبال این باشگاه حضور یافته بود، به عنوان مشاور فنی مدیرعامل انتخاب شد.
آبهشت، مدیرعامل باشگاه برق شیراز با اعلام این خبر گفت: با توجه به تواناییهایی که پیروانی دارد از این پس او به عنوان مشاور فنی مدیرعامل کار خواهد کرد و اختیار تام در بخش فنی دارد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا شکاری، سرمربی این تیم به تمرینات بازگشته یا خیر، عنوان کرد: شکاری به دلیل نتایجی که تیم گرفته بود و اعتراضی که تماشاگران داشتند، ناراحت بود و استعفا داده بود، اما با این موضوع مخالفت کردیم و از امروز در تمرینات حاضر شد و به کارش ادامه میدهد.
برق شیراز پنجشنبه در هفته هجدهم میهمان نیروی زمینی تهران است.
منبع :
-
رجبزاده:اگرفکرپيروزي نميکرديم موفق نميشديم
مهاجم فجرسپاسي گفت: اگر در بازي امروز فکر پيروزي را نميکرديم نميتوانستيم پرسپوليس را شکست بدهيم.
مهدی رجبزاده پس از پیروزی ۳ بر ۲ برابر پرسپولیس گفت: خوب بازی کردیم و پیروز شدیم. این برد روحیه خوبی به تیم ما داد. نمیدانم چه باید بگویم دست همه بازیکنان درد نکند.
وی در مورد اتلاف وقت دروازهبان فجر سپاسی گفت: او ضربه خورد و یکبار هم تماشاگران ترقه پرتاب کردند با این حال این طبعیت فوتبال است و همه دروازهبانها موقعی که تیمشان پیش است چنین رفتاری را انجام میدهند.
رجبزاده در مورد اینکه در بازیکنان پرسپولیس نشانی از غرور دید یا نه، گفت: ما به تیم خودمان فکر میکنیم. اگر فکر نمیکردیم پیروز میشویم نمیتوانستیم پرسپولیس را شکست دهیم فجر چیزی برای از دست دادن نداشت.
منبع :