سلام این هفته سایت واقعا بی نظم بود
من الان سه بازی رو بردم ولی نتیجه نهایی رو یا باخت زده یا مساوی اونوقت تو جدول هم من فقط یک بازی دارم در حالی که تیم من چهار بازی کرده کسی میدونه چرا اینجوریه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام این هفته سایت واقعا بی نظم بود
من الان سه بازی رو بردم ولی نتیجه نهایی رو یا باخت زده یا مساوی اونوقت تو جدول هم من فقط یک بازی دارم در حالی که تیم من چهار بازی کرده کسی میدونه چرا اینجوریه؟
الان 4 بازی شده ولی من هنوز 1 بازی کردم 3روز دیگه لیگ تمام میشه تمام تیم های گروه من بازی هاشون رو انجام دادن به جز من چی کار کنم
جعفر خان بازیکن دو ستاره هایی هستن که فاکتور سرعت و تکنیکشون 0 هست دو ماه قبل خبر دادم گفتید درست میشه هنوز نشده برای مثال Daniel Alves
تورنمنت (128 جانبه) كد 524 گیر کرده
سلام خسته نباشین من بازیکنامو نتونستم در طول لیگ تا امروز تعویض کنم البته سایت خراب بود حالا مصدوم شدن چکار کنم به زحمت تا اینجا رسوندم حالا دارم عقبگرد میرم اینجور خیلی بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام خسته نباشین همم نزنین 4دقیقه که تموم میشه تقریبا بعد از5دقیقه همونطورم که خود سایت اشاره کرده با تا خیر برگزار میشه ترکیب تغییر دادن هم شامل تاخیر هست و ممکنه حتی بعد از 10 دقیقه بشه تغییر داد شما اگه یکبار خوب دقت کنین و از بعد تمام شدن4 دقیقه هر1دقیقه یکبار به استراتؤی سر بزنید برا دفعه بعد دستگیرتون میشه که با چند دقیقه تاخیر میشه تعویض کرد.تمتم:ghelyon:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم میخواستم اینو بگم و اما متشکر همه بازیکنان جدید اضاف شن با عکسشون 20میشه:eyvalla::eyvalla::eyvalla::eyvalla::eyv alla::eyvalla::eyvalla:
منم باهات موافقم خوب میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 7777777777 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 7777777777 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
بازیکنان جدید اضافه شدن و آمار بعضی بازیکنان قدیمی هم نیاز به آپدیت داشت که اینطوری شد این تغییرات بزودی در سایت هم قابل مشاهده میشه
این هم بگم که بزودی در صفحه اول سایت عکس بازیکنان پرهوادار دیده میشه و شما می تونین اطلاع پیدا کنید که هر بازیکن محبوب توی چند تیم عضو شده ( برای مثال کریستینو رونالدو یا لیونل مسی در چند تیم عضو هستند )
که همراه با عکس خواهد بود
سلام ميكنم خدمت جعفرخان من ميخواستم بگم بازي هاي دوستانه زيد انجام دادم اما الان يه تيم بهم پيشنهاد داده كه بازي باهاش بزنم ولي علامت تيك در جاي بدي قرار داره و نميتونم اون رو كليك كنم لطفا كمكم كنيد :khahesh::khahesh::khahesh: