آقا ALEX حرفتو درمورد کفاشیان قبول دارم ولی درمورد قطبی نه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمیدونم هر چی میشه میزنین تو سر قطبی...:chi migi:
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا ALEX حرفتو درمورد کفاشیان قبول دارم ولی درمورد قطبی نه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمیدونم هر چی میشه میزنین تو سر قطبی...:chi migi:
:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قطبی عامل اصلیه !
یه سوال دارم !
چرا علی کریمی و فرهاد مجیدی با اینکه این همه آماده بودند به تیم ملی دعوت نشدن !؟!؟!
اشتباهت همینه که فکر میکردی باید مجیدی به تیم ملی دعوت بشه...نقل قول:
تو که پرسپولیسی هستی نباید این حرف رو میزدی... یه اس اس کمتر :sigar:
درمورد کریمی هم من قبلا نظرمو گفتم...
اینم جواب سوالت از نظر من...:ghelyon:
من کاری ندارم مجیدی پرسپولیسی هست یا استقلالی ! الان بحث تیم ملیه و من میگم قطبی از روی قصد و غرض بازیکن انتخاب میکنه و موفقیت تیم ملی هم اونقدرا براش مهم نیست !نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در جواب دعوت نکردن مجیدی گفته که دلش با تیم ملی نیست ! این هم جواب منطقی ! :nishkhand:
کریمی هم با این بازی که مقابل میلان داشت یه تیمه برا خودش !
اصلا کارنامه دایی با تیم ملی و قطبی با تیم لی رو تا قبل از جام ملتها مقایسه کن :
25 بازی برای هردو مربی :
16 برد ، 3 باخت و 6 تساوی برای دایی
12 برد ، 6 باخت و 7 مساوی برای قطبی !
اگه یادت باشه زمانی که قطبی مجیدی رو دعوت کرد خودش نخواست بیاد...نقل قول:
به نظر من خوب کاری کرد و اونو به تیم ملی برای بازی های آسیایی دعوت نکرد...
وقتی کارنامه ی این دو مربی رو با هم مقایسه میکنی تیم ملی با چه تیم ها یی بازی کرد میشه بگی؟؟؟
:iran:
اتفاقا مجیدی خودش اعلام کرده بود که هیچوقت به تیم ملی پشت نمیکنه و تعصبش روی پیراهن تیم ملی بیشتر از ایناس !نقل قول:
راس میگی !
قطبی هر چی برد بدست آورده بازیهای غرب آسیا بوده ! :nishkhand:
مجیدی کی این حرف رو زد ما که نفهمیدیم...:sooot:نقل قول:
نه جدی میگم کدوم این مربی ها بازی های مهمتری رو انجام دادن؟؟؟:gozaresh:
خب می بینم که شور و تعصب ملی بین هواداران تیم ملی موج می زنه :nishkhand:
من توی سایت های خارجی زیاد می رم و می ام و توی هیچ انجمنی مثل انجمن های ایرانی این ضدیت نسبت به تیم ملی رو ندیدم !
قبل و بعد از بازی با تیم ملی عراق توی چند سایت و انجمن عربی رفتم و واقعآ با اون بحث هایی که کرده بودن خیلی علاقه داشتم که این تیم ملی عراق رو 4 - 5 تا بزنیم تا اینا واسه ما اینجوری شاخ و شونه نکشن
البته یه ذره تلویزیون هم مشکل داره و سعی می کنه واسه بوجود نیومدن یه سری اختلافات بین مردم دو کشور مسائل رو سانسور کنه
اما واقعآ رفتار هوادارای تیم های عربی نسبت به تیم ایران تاسف باره !
سوت کشیدن موقع سرود ملی ایران و هو کردن و این جور برخوردهاشون توی هیچ کشوری جز کشورهای عربی دیده نمیشه
توی این تاپیک می خوندم حتی بعضی بچه ها ابراز امیدواری کرده بودن که تیم ملی نتیجه نگیره و نتونستم این جور آرزوها رو هضم کنم
البته این که تیم خوب بازی نمی کنه و تاک تیک خاصی نداره و خیلی بحث های فنی که اگه ببینم بحث ها به اون سمت می ره منم نظرات خودم رو می گم کاملآ وارده ولی ابراز امیدواری برای نتیجه نگرفتن تیم خیلی جالب نیست. البته نظر شخصی منه
این که می گید تیم برنامه نداره تقریبآ درسته ولی من تقریبآ همه بازی ها رو دیدم جز استرالیا هیچ تیمی با تاک تیک بازی نمی کرد و حتی کره جنوبی هم به نظر من تیم خوبی نشون نداده !
در مورد کریمی و مجیدی هم فکر می کنم از تیم ملی خداحافظی کردن و این یه امر طبیعیه که بازیکنان بزرگ از یه سنی که رد می شن بعد از جام جهانی خداحافظی می کنند تا توی مسابقات جام ملتها و ... بازیکنان جوون بیان و نمونه های زیادی توی دنیا هم همین الان وجود داره مثل توتی که هر قدر منتش رو می کشن به تیم ملی بر نمی گرده !
من واسه تیم ملی مون آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم که هم خوب بازی کنه و هم خوب نتیجه بگیره چیزی که همه آرزوش رو دارن ولی خب با این نسل فوتبال خیلی بهتر از این نمیشه بازی کرد :flowerysmile:
كجاي حرف قطبي منطقيه.نقل قول:
همه چي زير سر منصوريانه كه مجيدي خودشم گفت.:chi migi:
در مورد دايي ديگه با كسي بحث نميكنم چون فايده نداره:ekhtar:
آره من هم دیدم واقعا این کشور های عربی شورشو درآوردن...:toop:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
استرالیا واقعا عالی باری میکنه و تاک تیک خوبی هم داره...:sigar:
من هم برای بعضی ها متاسفم که دوست دارن تیم ملیمون نتیجه نگیره...:mage mishe: