دوستان عزیز من کجا صحبت از تعداد گل به عنوان فاکتور اصلی قشنگی بازی ها کردم؟
اون بازی دورتموند - رئال مادرید که واستون مثال زدم تا دقیقه 90 بازی 0 - 0 مساوی بود و توی دقیقه 90 رئال مادرید با یه تعویض خوب از دل بوسکه بازی رو 1 بر 0 برد !
تعداد پاس ها هم اگه به قول شما بخواهیم ملاک بگیریم به جز بارسلونا , تاکید می کنم به جز بارسلونا اکثر تیم های اروپایی توی این قسمت افت کردند
به نظر شما منچستر 99 بیشتر صاحب توپ بود و پاس های مفید بازیکنان به هم می دادند یا منچستر 2010؟
نظر شما درباره بازی رئال مادرید توی سال 2003 چیه؟ حتی اگه فقط تعداد پاس ها هم ملاک بگیریم توی سال 2003 همین تیم رئال مادرید در این زمینه موفق تر از الان بوده.
در مورد دوندگی هم من به طور 100% مخالفم
به 2 دلیل
1_ این مسابقه ای که ما می بینیم فوتبال هست نه دو میدانی ! حالا اینکه ؟آخر بازی یه تیم مجموع 140 کیلومتر دویده باشه و حریفش 138 کیلومتر دویده باشه نشانگر چی می تونه باشه؟
شما همتون از بازی زیبای بارسلونا می گین مگه غیر از اینه که فوتبال بارسا واسه این قشنگ به نظر می اد که توپ خوب به گردش می آد.
صرف دویدن بازیکنان نمی تونه باعث قشنگی فوتبال بشه
شما وقتی با سیستم تک مهاجم بازی می کنی مثل سیستم مدرن 4-2-3-1 با زمانی که سیستم 2 مهاجم 4-4-2 بازی می کنی شرایط دوندگی بازیکنان کاملآ متفاوت می شه
از دوندگی یک تیم هم حتی نمیشه بگیم آمادگی بدنی کدوم تیم بهتره. همون طور که گفتم شرایط بازی ,نوع سیستم و حتی نتیجه بازی توی میزان دوندگی بازیکنان تاثیر می گذاره پس صحبت از میزان دوندگی فقط بحث رو به حاشیه می بره
درباره علت های این مسئله با شما موافقم که نتیجه گرایی و .. باعث این امر شده. ولی نظر من کلی بود و درباره علل حرفی نزدم. من کلی گفتم که بازیهای لیگ قهرمانان اروپا در فصل جاری از زیبایی کمتری برخورداره.و این نظر شخصی من بود و خیلی ها ممکنه نظر خلاف این رو داشته باشند که لابد واسه خودشون دلیل دارن.
2_ در مورد دوندگی این هم بگم که سیستم آمارگیری میزان دوندگی بازیکنان به این شکل حدود 2-3 سال توسط چند تا شرکت معتبر اورده شده و بازی های قدیم اصلآ تحت پوشش این امار نبود و شاید همین الان اگه خیلی از بازی های قدیم آنالیز بشه می بینیم که برای مثال میلان سال 99 با وجود بازیکنانی مثل ژرژ وه آ و ... از لحاظ دوندگی خیلی بهتر از میلان الان بود.