نقل قول:
نوشته اصلی توسط king123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این یعنی ماها هم باید کادو بدیم واسه ازدواج این دو گل نو شکفته ؟:mage mishe:
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط king123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این یعنی ماها هم باید کادو بدیم واسه ازدواج این دو گل نو شکفته ؟:mage mishe:
نامه به غضنفر ( متن طنز )
غضنفر جان سلام! ما اينجا حالمام خوب است. اميدوارم تو هم آنجا حالت خوب باشد[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]. اين نامه را من ميگويم و اصغر خان کفاش برايد مينويسد[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]. بهش گفتم که اين غضنفر ما تا کلاس سوم بيشتر نرفته و نميتواند تند تند بخواند،آروم آروم بنويس که پسرم نامه را راحت بخواند و عقب نماند.
وقتي تو رفتي ما هم از آن خانه اسباب کشي کرديم. پدرت توي صفحه حوادت خوانده بود که بيشتر اتفاقا توي 10 کيلومتري خانه ما اتفاق ميافته. ما هم 10 کيلومتر اينورتر اسباب کشي کرديم. اينجوري ديگر لازم نيست که پدرت هر روز بيخودي پول روزنامه بدهد. آدرس جديد هم نداريم. خواستي نامه بفرستي به همان آدرس قبلي بفرست. پدرت شماره پلاک خانه قبلي را آورده و اينجا نصب کرده که دوستان و فاميل اگه خواستن بيان اينجا به همون آدرس قبلي بيان.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آب و هواي اينجا خيلي خوب نيست. همين هفته پيش دو بار بارون اومد. اوليش 4 روز طول کشيد ،دوميش 3 روز . ولي اين هفته دوميش بيشتر از اوليش طول کشيد
غضنفر جان،آن کت شلوار نارنجيه که خواسته بودي را مجبور شدم جدا جدا برايت پست کنم. آن دکمه فلزي ها پاکت را سنگين ميکرد. ولي نگران نباش دکمه ها را جدا کردم وجداگانه توي کارتن مقوايي برايت فرستادم.
پدرت هم که کارش را عوض کرده. ميگه هر روز 800،900 نفر آدم زير دستش هستن. از کارش راضيه الحمدالله. هر روز صبح ميره سر کار تو بهشت زهرا،چمنهاي اونجا رو کوتاه ميکنه و شب مياد خونه.
ببخشيد معطل شدي. اصغر جان کفاش رفته بود دستشويي حالا برگشت.
ديروز خواهرت فاطي را بردم کلاس شنا. گفتن که فقط اجازه دارن مايو يه تيکه بپوشن. اين دختره هم که فقط يه مايو بيشتر نداره،اون هم دوتيکه است. بهش گفتم ننه من که عقلم به جايي قد نميده. خودت تصميم بگير که کدوم تيکه رو نپوشي.
اون يکي خواهرت هم امروز صبح فارغ شد. هنوز نميدونم بچه اش دختره يا پسره . فهميدم بهت خبر ميدم که بدوني بالاخره به سلامتي عمو شدي يا دايي.
راستي حسن آقا هم مرد! مرحوم پدرش وصيت کرده بود که بدنش را به آب دريا بندازن. حسن آقا هم طفلکي وقتي داشت زير دريا براي مرحوم پدرش قبرميکند نفس کم آورد و مرد!شرمنده.
همين ديگه .. خبر جديدي نيست.
قربانت .. مادرت.
راستي:غضنفر جان خواستم برات يه خرده پول پست کنم، ولي وقتي يادم افتاد که ديگه خيلي دير شده بود و اين نامه را برايت پست کرده بودم.
سایرین یاد بگیرین ؛ این طنزه ! نه تفاوت دخترا و پسرا :ehe::yes::ehem:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:gerye:
تيغو بردار دستامو خط خطي كن تلافيه.......
عمري من زدم به قلبت تو نگفتي كافيه......:deldari:
تورو به خدا قسم اونطور نگاه نكن به من....(يني اينجوري:ehe:)
لا اقل چيزي بگو فححشي بده حرفييييي بزن!:chi migi:
.
.
الكسي دستات نلرزه تيغ اولو بزن.....
واسه ي خيانتاوو بي محلياي من.....:ohum:
تيغ دومو بزن بزار بريزه آبروووم.....
من خيانت كردم اما تو نياووردي به روووم.... :solh:
.
.
حالا بيخيال..
يه سوال بپرسم خدايي روراس باشيد
ميخوام از مرز بگذريم
.
3
2
1
....
تا حالا عاشق شديد؟:he:
.
.
ایستگاه خنده 3
وحالا پسر بودن يعني-------------------------------------------------------------------------!!!
-پسر بودن يعني :برو چند تا نون بخر............كه كاملا منطقيه
2-پسر بودن يعني:هي شماره دادن و هي منتظر زنگ بودن.......
3-پسر بودن يعني:بدو بيراه گفتن به دخترايي كه تحويلشون نمي گيرن
4- پسر بودن يعني:جديدا زير ابرو برداشتن و پنكيك زدن
5-پسر بودن يعني :تا كي مفت خوري ميكني
6-پسر بودن يعني:پس كي دفترچه آماده به خدمت مي گيري
7-پسر بودن يعني:به زور سيكل داشتن
8-پسر بودن يعني:بابا پس كي ميريم خواستگاري
9-پسر بودن يعني:مثل....حمالي كردن
10-پسر بودن يعني:جورابا تو در بيار حالم بهم خورد
11-پسر بودن يعني:ببخشين ماشين و خونه هم دارين ديگه
استغفرالله ... !!:sooot:نقل قول:
نوشته اصلی توسط FoRLaN [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
غصه نخور شما!نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaHra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من خودم میدونم چه جوری سر به راهش کنم! chomagh
بدون شرح !!!!:hehehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaHra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب جمعمون جمع شد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا دیگه مدیر سایت مهمان ویژه عروسیه!:he:
شرح در متن!:yes:نقل قول:
سامان یاد بگیر !:deldari:نقل قول:
در صورت تحقق این شرط 10 درصد مهریه به داماد بخشیده می شود!:nishkhand:نقل قول:
دمت گرم!نقل قول:
ولی موتور گازی میذاشتی بهتر بود!
چون واسه خلبانی هواپیما یه کم قدم کوتاهه!:sooot:
تیغ چیه ؟!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط FoRLaN [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان قمه دستم گرفتم دارم میام!binam
چه جالب فقط عروس و داماد بخاطر ماه عسل تشکر کردن مثل اینکه خوش گذشته:nishkhand::nishkhand::nishkhand::ohum:
ماه عسل چیه ؟!!!!نقل قول:
من تا نتیجه دربی مشخص نشه به هیشکی جواب نمیدم!:ehe: