» مکسز: رم را ترک خواهم کرد!
صحبت کامل مکسز در مورد خروجش از رم!
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir - به نظر می رسد همه چیز به پایان رسیده است. پس از اخبار متفاوت سرانجام خود مکسز اعلام کرد که فصل آینده را با پیراهنی جز جیالوروسی توپ می زند.
مکسز در مصاحبه ای و در پاسخ به اینکه آیا به میلان می پیوندد گفت: " من رم را پس از 7 سال فراموش نشدنی ترک خواهم کرد. "
مدافع فرانسوی رم پس از شکست 2-0 مقابل یوونتوس به دلیل مصدومیتی که برایش پیش آمده بود زیر تیغ پروفسور ماریانی رفت و پس از آن دیدار نیز گفته می شد که شاید آن دیدار اخرین دیدار مکسز با پسراهن رم باشد. او 4 تا 6 ماه باید دور از میادین باشد.
" من پس از 7 سال فراموش نشدنی رم را ترک خواهم کرد. این تصمیم را گرفته ام و می خواهم شیوه زندگی ام را تغییر دهم. "
" من زندگی ام در رم بوده اما برای مسائل شخصی خود باید خیلی سریع تصمیم بگیرم. حتی با وجود آنکه من به باشگاه خیلی نزدیکم اما باید در مورد جنبه های مختلف و مسائل دیگر هم فکر کنم. "
" برای تغییر تیم مدیریت این تصمیم را نگرفته ام. اتفاقا بسیار رابطه خوبی با وینچنزو مونتلا دارم. "
مکسز ماه ها و حتی سال ها مورد توجه میلان بود. قرارداد فیلیپ ژوئن به پایان می رسد و هنوز سران رم تصمیم به تمدید قرارداد نگرفته اند.
" میلان؟ من هنوز تصمیم جدی در این باره نگرفته ام. در مورد این مسئله صحبت های زیادی شده است. پس احتمالا بله! "
" در فوتبال و زندگی گاهی اوقات باید تصمیم گیریهای متفاوتی بکنید. "
مکسز در 7 سال حضور خود در پایتخت، 258 بازی انجام داد و مسلماَ هیچ گاه از یاد هواداران رمی نخواهد رفت.
نوشته شده توسط الیاس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
» اجنت بریگی: اگر بالدینی بیاید متئو می ماند در غیر این صورت ...
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir - پس از حتمی شدن خروج مکسس و صحبت از علاقه ی خوان برای حضور در برزیل، حال صحبت هایی مبنی بر خروج متئو بریگی، هافبک شماره 33 رم شنیده می شود. توماس دی بندتو با ورود خود خیلی ها را امیدوار کرد که تیم رم به تیمی قدرتمند در ایتالیا و حهان تبدیل خواهد شد. شاید از لحاظی این خروج ها به سود رم باشد چرا که به هر حال تیم رم برای تبدیل شدن به تیمی قدرتمند باید از صفر شروع کند و تعداد زیادی از بازیکنان را هم از دست بدهد.
وانی پوزولو، مدیر برنامه های متئو بریگی در مورد آینده موکل خود بیانیه ای کوتاه را صادر کرده که در ادامه می خوانیم:
" انقلاب؟ در حال حاضر ما هیچ چیز نمی دانیم تا زمانی که قرارداد ما در سال 2014 در بهترین حالت ممکن به پایان برسد. اخبار زیادی به گوش می رسد. در مورد سرمربی هم صحبت هایی شنیده می شود. اما این را می دانم که رم می خواهد بازیکنان خود را بفروشد! من فکر می کنم با ورود بالدینی هیچ مشکلی برای متئو وجود نداشته باشد و او کار خود را ادامه دهد. او می خواهد به رم بیاید. با این حال متئو پیشنهادات زیادی دارد. اینتر و فیورنتینا؟ بله! من در ژانویه و حتی در جولای که در راه است تلاش زیادی خواهم کرد. اما باز هم من در انتظار یک انقلاب بزرگ در رم هستم! "
نوشته شده توسط الیاس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
» اجنت بوریلو: مارکو می خواهد در رم بماند
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir - تیبریو کاوالری، مدیر برنامه های مارکو بوریلو در صحبتی کوتاه از ماندن موکلش در پایان فصل خبر داد.
مارکو مدتی است که به عنوان بازیکن جانشین به ترکیب رم وارد می شود اما گفته می شود او همچنان خواهان همکاری با تیم اول پایتخت است. کاوالری به l'agete گفت: " من فقط می توانم بگویم مارکو نمی خواهد در میلان بازی کند و او قطعا در رم خواهد ماند! "
نوشته شده توسط الیاس
» اجنت ووچینیچ: میرکو در رم خواهد ماند!!
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir - در حالی که چندی پیش اعلام شد میرکو در تابستان پیش رو سری آ را ترک خواهد کرد، حال شنیده می شود اجنت میرکو در مصاحبه ای با رادیو مانا مانا اعلام کرده که او در رم خواهد ماند!
شایعات زیادی در روز های اخیر در مورد بازیکنان رم شنیده می شود اما پس از اعلام اجنت خوان مبنی بر ماندن این مدافع در رم، حال اجنت مهاجم مونته نگرویی رم هم از ادامه حضور ووچینیچ در رم خبر داد!
" او در اینجا آرام است و هیچ مشکلی وجود ندارد. خروج در ژوئن؟! نه، او در رم باقی خواهد ماند! "
نوشته شده توسط الیاس
» یوونتوس به دنبال دروسی است؟!
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir - یوونتوس تورین هم از علاقه مندی اش به دانیله دروسی، کاپیتان دوم رمیها خبر داد. وبسایت 2-4-4 در گزارش خود می نویسد: قرارداد این بازیکن 28 ساله در ماه ژوئن به پایان می رسد و فعلا مذاکرات برای تمدید قراردادی طولانی مدت متوقف شده است!
با این حال یوونتوس که به تازگی با پیشنهاد 1 میلیون یورو به اسطوره خود، دل پیرو زیر باد انتقادات زیادی رفته باید برای بازیکن متعصب رم پیشنهاد نسبتا بالایی را ارائه دهد چرا که تاکنون دروسی به پیشنهاد های 50 میلیون یورویی رئال و من یونایتد پاسخ منفی داده است. گفته می شود یووه حاضر است فیلیپه ملو و وینچنزو یاکوئینتا را هم به رم بدهد!
نوشته شده توسط الیاس
» بوفون می خواهد به رم بیاید اما ...
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir - سیلوانو مارتینا این روزها صحبت های مختفلی را در مورد موکلش انجام می دهد و همچنان از دادن جواب قطعی خودداری می کند. با این حال این بار نوبت آن بود که دوباره او از علاقه موکلش به رم بگوید اما همچنان آقای سیلوانو از ماندگاری بوفون در تورین خبر می دهد! این در حالیست که چندی پیش گفته می شد بوفون می خواهد فصل آینده را هم در تورین سپری کند و خبری هم از علاقه مندی او به رم نبود!
" هنوز جیجی قوی ترین دروازه بان جهان است. او هفته آینده جایزه خود را به عنوان بهترین دروازه بان 20 سال اخیر دریافت خواهد کرد. او هنوز مصدوم است اما صد در صد بهبود می یابد و من مطمئن هستم فصل آینده برای او فصل بزرگی خواهد بود. "
" مقصد؟ بوفون می خواهد در رم بازی کند. " مارتینا می داند که بهتر است فعلا آرام حرکت کند و چیز بیشتری از بوفون و رم نگوید. وی در ادامه صحبت هایش با Sky Sport افزود: " روزنامه های در مورد انتقال بوفون به رم نوشته اند اما در حال حاضر هیچ چیز مشخص نشده است. آنها تنها می خواهند ستون های اخبار خود را پر کنند! اما واقعیت این است که او 2 سال دیگر از قرارداداش با یووه باقی مانده است و از ماندن در تورین ابراز خشنودی می کند. " احتمالا در ماه ژوئن اتفاقات زیادی رخ می دهد.
بوفون سالانه 3 میلیون یورو می گیرد اما با ورود دی دی بندتو این احتمال داده می شود که سران رم پیشنهاد بالاتری را ارائه دهند تا دروازه بان اول ایتالیا و جهان را به خدمت بگیرند. او اولین و مهم ترین هدف رم و دی بندتو به حساب می آید. ماه ژوئن همه چیز را مشخص خواهد کرد.
نوشته شده توسط الیاس
پاسخ : » رم، لاتزیو و یووه کرانچار را می خواهند
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir - مدیر برنامه مرد کروات تاتنهام انگلیس از علاقه تیم های ایتالیایی رم، لاتزیو و یوونتوس خبر داد.
هافبک مهاجم کروات تاتنهام علاقه ی زیادی دارد تا به یکی از دو لیگ ایتالیا یا اسپانیا بپیوندد و تجربیات بیشتری کسب کند.
آدریان آلیاج گفت: " نیکو از وضعیت حال حاضرش در تاتنهام خوشحال نیست. او می خواهد بازی کند. این شرم آور است که بازیکنی با کیفیت مانند نیکو بر روی نیمکت بنشیند. "
" او به باشگاه و قراردادش احترام می گذارد. اما این برای او دشوار است. این می تواند مشکل ساز شود وقتی یک بازیکن بازی نکند. وقتی او بازی نمی کند اصلا خوشحال نیست. او احساس کوچکی می کند. "
" چند باشگاه ایتالیایی به او علاقه مندند. رم، لاتزیو و یوونتوس، همه آنها علاقه مندند. همچنین چند باشگاه از اسپانیا و آلمان از علاقه شان به نیکو خبر داده اند. این طبیعی است که تیم هایی از این دست (تیم های خوب) به بازیکنی با کیفیت چون نیکو علاقه مندند. "
" نیکو با مدیریت باشگاه از 7 تا 10 روز آینده ملاقات می کند تا در مورد آینده اش تصمیم گیری شود. آن موقع خواهیم فهمید چه اتفاقی می افتد. "
نوشته شده توسط الیاس
» معاوضه منز یا ووچینیچ با کوالیارلا!
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir - اسکای اسپورت در گزارش خود می نویسد: احتمال تبادل منز یا ووچینیچ با کوالیارلا وجود دارد.
تیم یوونتوس خیلی وقت است که به ووچینیچ و منز علاقه مند است. حال شایعاتی مبنی بر معاوضه یکی از آن دو با ستاره یووه، کوالیارلا شنیده می شود.
این در حالیست که گفته می شود احتمال خروج منز بسیار بیشتر از میرکو است. اجنت میرکو چندی پیش اعلام کرد که موکلش در رم خوشحال است اما منز رابطه ی خوبی با سرمربی تیم و طرفداران رم ندارد و ممکن است او به یووه بپیوندد.
نوشته شده توسط الیاس
» رم همچنان به دنبال ماتویدی؟!
نام او دوباره اضافه شد!
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir - به نظر می رسد سران رم دوباره به ماتویدی علاقه مند شده اند.
Calciomercato در گزارش خود می نویسد: سران جدید رم قصد دارند برای جانشینی دانیله دروسی، هافبک 24 ساله و آنگولایی الاصل سنت اتین فرانسه را به خدمت بگیرند. قیمت این سیه چرده 8 میلیون یورو عنوان شده است. چندی پیش نیز او مورد توجه رم قرار گرفته بود.
نوشته شده توسط الیاس