-
شايد مقابل استقلال غايب باشم
رضايي: فردوسيپور گفته بود از من خوشش نميآيد
خبرگزاري فارس: مدافع پرسپوليس گفت: عادل فردوسيپور در چند جلسه خصوصي گفته بود از من خوشش نميآيد و به همين دليل ميخواهد مرا اذيت كند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شيث رضايي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در مورد مصدوميتش اظهار داشت: 2 روز مانده به بازي ذوبآهن مصدوم شدم، اما به خاطر قولي كه داده بودم با تمام توان در بازي با ذوبآهن تلاش كردم.
وي ادامه داد: در حال حاضر حاضر مصدوميتم برطرف نشده است و احتمال دارد به بازي با استقلال نرسم. به گفته پزشك تيم نياز به 4 هفته استراحت دارم. دوست ندارم پرسپوليس را در حساس ترين بازي فصل همراهي نكنم.
رضايي تاكيد كرد: از زماني كه دايي هدايت پرسپوليس را بر عهده گرفته است سعي و تلاش من چند برابر شده است. در آن زمان هم كه دايي، سرمربي تيم ملي بود وقتي مرا به تيم ملي دعوت نكرد هيچ اعتراضي نكردم، اما حالا يكدل شدهايم كه پرسپوليس را به موفقيت برسانيم. در حال حاضر شرمنده او هستم كه مصدوم شدهام و اميدوارم بتوانم در بازيهاي آينده جبران كنم.
مدافع پرسپوليس با اشاره به برنامه شب گذشته نود و اينكه فردوسيپور با نشان دادن صحنهاي از ديدار پرسپوليس و ذوبآهن و پاس به عقب خطرناك وي به معمارزاده و همچنين صحنه درگيري او با بازيكن حريف گفته بود "با حضور دايي انگيزه شيث بيشتر و ضربههايش دقيقتر شده " ؛ عنوان كرد: عادل فردوسيپور پيش از اين در چند جلسه خصوصي گفته بود از من خوشش نميآيد و به همين دليل ميخواهد مرا اذيت كند. اين موضوع برايم مهم نيست و هواداران مرا ميشناسند.
رضايي در مورد تساوي يك بر يك برابر ذوبآهن يادآور شد: قبول دارم در نيمه اول خوب نبوديم، اما در نيمه دوم عملكرد بهتري داشتيم. داور بازي نيز اشتباهات بزرگي مرتكب شد و خطاي روي من را نگرفت و يك مورد هم آفسايد اعلام نكرد.
وي گفت: روز به روز بهتر ميشويم و هواداران، پرسپوليس واقعي را در چند بازي آينده خواهند ديد. بايد تلاش بيشتري داشته باشيم تا به هدف خود برسيم. به نظر من دايي برنامههاي خوبي براي پرسپوليس دارد كه اگر عملي شود، اين تيم نتايج خوبي را خواهد گرفت.
farsnews
-
گزارش تمرين امروز پرسپوليس/
غيبت رضايي، بازگشت باقري و حضور هوار در تمرينات گروهي
خبرگزاري فارس: تمرين امروز صبح پرسپوليس در زمين شركت واحد برگزار شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين صبح پرسپوليس از ساعت 10:45 در زمين شركت واحد آغاز شد.
* علي دايي پيش از تمرين به مدت 10 دقيقه براي بازيكنان صحبت كرد و به تشريح تمرينات اين هفته سرخ پوشان تا پيش از ديدار با شاهين بوشهر پرداخت.
* مجتبي زارع تمرين خود را به صورت اختصاصي زير نظر دكتر زرينه انجام داد.
* كريم باقري كه در هفتههاي اخير به علت مصدوميت در تمرينات گروهي حضور نداشت، از امروز به تمرينات گروهي بازيكنان ملحق شد.
* شيث رضايي به علت مصدوميت در تمرين گروهي امروز شركت نكرد و با نشان دادن MRI پاي مصدومش از حضور در تمرين معاف شد.
* دويدن، تمرينات كششي و نرمش، حركات تعادلي، استارتهاي كوتاه و بلند، پاسكاريهاي چرخشي از جمله تمرينات امروز سرخ پوشان بود.
* هوار ملا محمد كه به علت جريمه از سوي باشگاه در تمرينات حضور نداشت امروز مجوز حضور در تمرينات گروهي را از سوي كادر فني دريافت كرد. وي دچار مصدوميت جزيي شد و به يخ درماني پرداخت. مهدي شيري هم بعد از رهايي از بند مصدوميت به تمرينات گروهي امروز ملحق شد.
* 50 هوادار امروز از نزديك شاهد تمرينات سرخ پوشان بودند.
* مدير روابط عمومي پرسپوليس و معاون فرهنگي اين باشگاه در تمرين حضور داشتند.
* مسئولان باشگاه پرسپوليس با حضور در تمرين امروز برخورد گرمي با خبرنگاران داشتند و بابت پوشش خبري تمرينات سرخ پوشان از آنها تشكر كردند.
پرسپوليس در هفته بيست و سوم ليگ برتر فوتبال شنبه هفته آينده ميهمان شاهين بوشهر است.
farsnews.ir
-
زرينه خبر داد:
دوري يك ماهه شيث رضايي از ميادين فوتبال
خبرگزاري فارس: مدافع پرسپوليس به مدت يك ماه نميتواند تيمش را همراهي كند.
به گزارش خبرگزاري فارس فريد زرينه در مورد آخرين وضعيت بازيكنان در آستانه ديدار روز شنبه آينده عنوان كرد: وضعيت بازيكنان رضايت بخش است ولي شيث رضايي كه در ديدار با ذوب آهن از ناحيه عضله دو قلو پا دچار كشيدگي شده است تا يك ماه نمي تواند بازي كند ولي در هر صورت تلاش مي شود تا هر چه سريع تر مشكل اش برطرف شود.
وي افزود: مهدي شيري از امروز با تيم تمرين كرده است تا به زودي در تركيب تيم حضور داشته باشد، مجتبي زارع هم بعد از مصدوميت در بازي با الريان تمرينات اختصاصي انجام مي دهد.
پزشك پرسپوليس در مورد وضعيت كريم باقري، گفت: باقري دردش بر طرف شده و امروز هم تمرينات اختصاصي را ادامه داد و هر وقت كه مربيان صلاح بدانند تمرين با تيم را انجام خواهد داد.
farsnews
-
گزارش تمرين بعدازظهر سرخپوشان/
ممنوعيت شوخي در تمرين پرسپوليس
خبرگزاري فارس: : تمرين بعدازظهر امروز پرسپوليس در زمين شركت واحد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين نوبت بعدازظهر پرسپوليس از ساعت 15 و 30 دقيقه در زمين شركت واحد آغاز شد.
در ابتداي تمرين دايي برگهاي را به بازيكنان داد كه نحوه تمرينات 20 روز آينده در آن ذكر شده بود.
تمرينات نوبت عصر با دويدن دور زمين، انجام كارهاي كششي، نرمشي و پاسكاري در حال حركت آغاز شد و با انجام كارهاي تاكتيكي از جمله حفظ توپ و پرسينگ ادامه پيدا كرد.
در جريان تمرينات، كريم باقري و مجتبي زارع به صورت اختصاصي تمرين كردند و در اين ميان كاپيتان پرسپوليس چون اولين روز تمريني خود پس از مصدوميت را سپري ميكرد، تمرينات اختصاصيتري را پشت سر گذاشت.
با اين شرايط غيبت باقري، زارع و شيث رضايي در بازي با شاهين بوشهر محرز شد.
*برخورد گرم حقيقي و معمارزاده دروازهبانهاي پرسپوليس از نكات جالب توجه بود.
*يحيوي تمرينات اختصاصي را با زدن ضربات كاشته براي دروازهبانها در نظر گرفت. او اصرار داشت آنها در جمع كردن توپهاي بلند با دقت بيشتري كار كنند.
*علي دايي شوخي كردن در تمرينات را براي بازيكنان ممنوع كرد. وي اعتقاد داشت تمرين خوب نمونهاي از بازي خوب است، پس اگر بازيكنان تمرين را جدي بگيرند، ميتواند مانند بازي رسمي مفيد باشد.
پرسپوليس در هفته بيست و سوم ليگ برتر فوتبال شنبه هفته آينده ميهمان شاهين بوشهر است. اين تيم جمعه ساعت 6 صبح عازم بوشهر خواهد شد.
farsnews
-
پس از اعتراض به راي كميته انضباطي
هوار محمد: اميدوارم جريمهام در كميته استيناف كمتر شود
خبرگزاري فارس: بازيكن عراقي پرسپوليس گفت: اميدوارم پس از بررسي جريمه در نظر گرفته شده براي من كمتر شود.
هوار ملا محمد در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره اينكه كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس روز گذشته اعلام كرد 25 درصد از قراردادش به دليل غيبتهاي غيرموجه كسر ميشود، تصريح كرد: در مورد رأي كميته انضباطي اعتراضم را به كميته استيناف باشگاه اعلام كردم و اميدوارم پس از بررسي جريمه در نظر گرفته شده كمتر شود. دوست دارم با كاشاني ديدار كنم و اميدوارم در اين مورد بتوانم با وي صحبت كنم.
وي با بيان اينكه من هم از اين موضوع ناراحتم ادامه داد: از امروز تمرينات گروهي را آغاز كردم و اميدوارم روز شنبه برابر شاهين بتوانم بازي كنم و خودم را نشان دهم. بازي سختي داريم و ميدانم اگر خوب باشم دايي روي من حساب ويژهاي باز خواهد كرد.
هوار محمد تآكيد كرد: روي اتفاقات قبل چشمم را بستهام و به آينده درخشان با پرسپوليس فكر ميكنم. بازي در هواي گرم بوشهر شرايط خاص خود را دارد و اميدوارم در اين بازي بتوانم مؤثر باشم.
هوار محمد صبح امروز با حضور در باشگاه در نامهاي به حبيب كاشاني و كميته استيناف اعتراض خود را به اين راي اعلام كرد.
قرار است در جلسهاي بين مسئولان كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس و حبيب كاشاني تاريخ جلسه كميته استيناف باشگاه پرسپوليس مشخص شود تا راي هوار ملا محمد مجددا مورد بررسي قرار گيرد.
جلسه كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس عصر روز گذشته براي اعلام راي در خصوص تخلفات هوار ملا محمد تشكيل شد و اعضا با اتفاق آرا و با در نظر گرفتن حداكثر تخفيف، به كسر 25 درصد از مبلغ كل قرارداد اين بازيكن راي دادند. اين راي بدوي و ظرف سه روز از تاريخ ابلاغ، قابل تجديد نظر خواهي از شوراي استيناف باشگاه خواهد بود.
farsnews
-
احتمال شكايت از اسپانسر پرسپوليس
بازگشت وسلي به پرسپوليس منتفي شد
خبرگزاري فارس: مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس از منتفي شدن بازگشت وسلي برزيليا به اين تيم خبر داد.
مصطفي شكري در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره دادگاه شكايت اسپانسر پرسپوليس از اين باشگاه گفت: اين شركت چكهاي بياعتباري به باشگاه داده كه اگر تا هفته آينده نتواند به قرارداد مالي خود عمل كند مسئولان پرسپوليس از شركت بهگل شكايت كرده و توقيف انبار صورت خواهد گرفت.
وي در خصوص شرايط وسلي، بازيكن برزيلي پرسپوليس اظهار داشت: احتمال برگشت وي به پرسپوليس وجود داشت، اما با توجه به مشكلاتي كه بين اين بازيكن و مدير برنامههايش پيش آمده اين كار به صورت قطعي منتفي شد. باشگاه هم با حضور اين بازيكن در تيم شهرداري تبريز مخالفت كرد و كار اين بازيكن با باشگاه پرسپوليس به اتمام رسيد.
شكري ادامه داد: وسلي بايد هرچه زودتر 25 هزار دلار به باشگاه پرداخت كند و پس از آن ميتواند با هرتيمي كه مدنظرش است قرارداد ببندد.
farsnews
-
/گزارش تمرين امروز پرسپوليس/
حضور كاشاني و زير سرم رفتن منصوري
خبرگزاري فارس: تمرين صبح امروز تيم فوتبال پرسپوليس برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز از ساعت 10 و 30 دقيقه در زمين شركت واحد به تمرين پرداخت.
*شيث رضايي و محمدمهدي الهايي غايب بودند.
*در ابتداي تمرين بازيكنان به دويدن به دور زمين مشغول شدند و سپس حركات كشيدن و سرعتي را در دستور كار خود قرار دادند. در پايان نيز بازيكنان به حفظ توپ و حمله به دفاع پرداختند.
*علي دايي به بازيكنان پرسپوليس اصرار داشت تا حركات سرعتي و انفجاري را در دستور كار خود قرار دهند و بيشتر روي اين نكته تأكيد داشت.
*كريم باقري و مجتبي زارع به صورت اختصاصي تمرين كردند.
*كريم باقري پس از 45 دقيقه تمرين با علي دايي صحبتهاي اختصاصي انجام داد.
*مجتبي محرمي نيز در تمرين پرسپوليس حضور داشت.
*هوار ملا محمد پس از جريمه كميته انضباطي باشگاه و كسر 25 درصد از مبلغ كل قراردادش در تمرينات امروز حضور يافت و با انگيزه بالا به كار خود پرداخت.
*محمد منصوري پس از حضور در تمرينات اين تيم به علت سرماخوردگي نتوانست به تمرينات ادامه دهد و زير سرم رفت.
*دايي بر عملكرد تياگو معترض بود و در چندين صحنه فريادهايي بر وي زد.
*محمدعلي يحيوي با دروازهبانان تيم تمرينات اختصاصي انجام داد.
*حبيب كاشاني، سرپرست باشگاه در دقايق پاياني در تمرين تيم حاضر شد و با علي دايي به گفتوگو پرداخت. همچنين وي با چندين بازيكن صحبتهاي اختصاصي انجام داد. چند فرد ناشناس نيز همراه كاشاني به ديدن تماشاي تمرين پرسپوليس آمدهبودند.
*رضا چلنگر نيز در تمرين امروز صبح سرخپوشان حضور داشت.
*يك عكاس خانم با پوشش اسلامي و چادر در تمرينات امروز حضور داشت و از تمرينات اين تيم عكسهاي خبري تهيه كرد.
پرسپوليس روز شنبه 26 ديماه ميهمان شاهين بوشهر خواهد بود.
farsnews
-
با 3 مربي مذاكره كردهام
دايي: مديريت كاشاني نقطه قوت پرسپوليس است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از مديريت كاشاني راضي هستم و او نقطه قوت باشگاه پرسپوليس است.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي پس از تمرين امروز در جمع خبرنگاران درباره ديدار روز شنبه برابر شاهين بوشهر اظهار داشت: خوشبختانه در روزهاي جاري تمرينات منظمي را برگزار كردهايم و ميدانيم در بازي مقابل شاهين بوشهر محكوم به برد هستيم. به همين دليل بايد سختيها را تحمل كنيم.
وي افزود: شاهين بوشهر با توجه به اينكه در پائين جدول ليگ برتر است احساس خطر ميكند. به خوبي شاهين را آناليز كردهايم و در مقابل پرسپوليس را نيز به خوبي آناليز كردم تا نقاط ضعف را جبران كنيم و نتيجه لازم را بگيريم.
دايي تصريح كرد: خوشبختانه پيشرفتهايي داشتهايم اما من نياز به زمان دارم تا پرسپوليس را به شايستگيهاي خود برسانم.
سرمربي پرسپوليس درباره حبيب كاشاني گفت: از كاشاني راضي هستيم چون با مديريت خود نقطه قوتي در باشگاه پرسپوليس است. من از او تشكر ميكنم و اميدوارم تلاشهاي او را جبران كنم.
دايي در خصوص دستياران خود گفت: من تصميم ميگيرم كه چه كسي دستيارم شود و هيچكس دخالتي ندارد. با سه نفر وارد مذاكره شدهام اما پس از جمعبندي آنها را معرفي خواهم كرد. فردي بايد به پرسپوليس بيايد كه به من و به پرسپوليس كمك كند.
farsnews
-
براي رسيدگي به شكايت هوار محمد
جلسه كميته استيناف باشگاه پرسپوليس دوشنبه آينده برگزار ميشود
خبرگزاري فارس: جلسه كميته استيناف باشگاه پرسپوليس براي رسيدگي به شكايت هوار ملا محمد روز دوشنبه 28دي برگزار ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از اينكه هوار ملا محمد، نسبت به رأي اعلام شده كميته انضباطي باشگاه شكايت كرد؛ مسئولان پرسپوليس تصميم گرفتند به علت در پيش بودن ديدار با شاهين بوشهر جلسه كميته استيناف را روز دوشنبه 28 دي برگزار كنند.
مسئولان باشگاه پرسپوليس به علي دايي اعلام كردهاند حضور هوار در بازي برابر شاهين از نظر آنها مشكلي ندارد و اين بازيكن عراقي در صورت صلاحديد سرمربي ميتواند به ميدان برود.
كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس به علت تخلفات هوار ملا محمد رأي به كسر 25 درصد از مبلغ كل قرارداد اين بازيكن عراقي داده است كه اين موضوع با اعتراض وي مواجه شده است.
پرسپوليس در هفته بيست و سوم ليگ برتر شنبه 26 ديماه به مصاف شاهين بوشهر خواهد رفت.
farsnews
-
/گزارش تمرين پرسپوليس/
برخورد سرد هوار و خليلي و جلسه كادر فني با بازيكنان
خبرگزاري فارس: تمرين صبح امروز پرسپوليس در زمين شركت واحد برگزار شد.
به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، تمرين صبح امروز پرسپوليس پيش از ترك تهران براي انجام ديدار مقابل شاهين بوشهر، از ساعت 10:45 دقيقه در زمين شركت واحد آغاز شد.
بازيكنان به انجام كارهاي كششي و نرمشي و كار با توپ پرداختند و در ادامه با تقسيم شدن به گروههاي مختلف و در هر پست، به تمرين اختصاصي مشغول شدند.
* كريم باقري و مجتبي زارعي به طور اختصاصي به تمرين پرداختند. محمد منصوري به دليل سرماخوردگي دقايقي نظاره گر تمرين بود. اين بازيكن با علي دايي به صورت اختصاصي صحبت كرد.
* علي دايي بارها با فرياد از بازيكنان خواست تمرينات را جدي بگيرند. وي صحبت كردن در تمرين را ممنوع اعلام كرده و به بازيكنان گوشزد ميكرد كه فقط به فكر تمرين باشند. وي تمرينات ويژه اي را براي هوار محمد مهاجم عراقي در نظر گرفته و در دقايقي با او به گفت و گوي اختصاصي پرداخت.
* بازيكنان پرسپوليس برخلاف روزهاي گذشته، با هوار محمد رفتار خوبي داشتند؛ اما برخورد محسن خليلي با اين مهاجم عراقي سرد بود.
* تمرين ساعت 12:45 دقيقه به پايان رسيد. پس از آن، كادر فني با بازيكنان جلسهاي 15 دقيقهاي برگزار و اسامي 18 بازيكن براي سفر به بوشهر را اعلام كرد.
پرسپوليس در هفته بيست و سوم ليگ برتر فوتبال شنبه هفته آينده ميهمان شاهين بوشهر است. اين تيم به همين منظور فردا ساعت 6 صبح عازم بوشهر خواهد شد.
farsnews.ir