کفاشيان:با پذيرش دوبند قرارداد، کرش سرمربي تيم ملي ميشود
رييس فدراسيون فوتبال ايران با تاييد انجام مذاکرات نهايي با کارلوس کرش سرمربي اسبق تيم رئال مادريد اسپانيا و تيم ملي پرتغال گفت:در صورت پذيرش دو بند قرارداد از سوي کرش حضور اين مربي در تيم ملي ايران قطعي خواهد شد.
علي کفاشيان گفت: مذاکرات ما با کارلوس کرش از ابتدا نيز بسيار جدي بود و هيچ گاه از انجام مذاکره با او خودداري نکرده ايم.
وي ادامه داد: گزينه هاي زيادي براي سرمربيگري تيم ملي مد نظر ما هستند اما گزينه اول و جدي ما کارلوس کرش است که اميدوارم به زودي قرارداد او با تيم ملي ايران امضا شود.
رييس فدراسيون فوتبال ايران در خصوص احتمال حضور کرش در کشورمان طي 2 روز آينده گفت: اين موضوع صحت ندارد اما در صورتي که کرش موافقت خود را با دو بند قرارداد اعلام کند به زودي او به ايران خواهد آمد و قراردادي سه ساله را براي حضور در تيم ملي کشورمان به امضا خواهد رساند.
وي تصريح کرد: در مذاکراتي که با کرش داشته ايم قرار است او سه دستيار را به همراه خود به ايران بياورد و ما نيز با اين درخواست موافق هستيم.
وي اظهار داشت: احتمال حضور کرش در کشور مان به عنوان سرمربي تيم ملي بزرگسالان بسيار زياد است و ما به حضور اين مربي بزرگ اميدوار هستيم.
کفاشيان در خصوص مبلغ قرارداد اين مربي با تيم ملي کشور مان گفت: مبلغ پيشنهادي ما بسيار منطقي است اما در حال حاضر قصد نداريم اين مبلغ را اعلام کنيم.
وي در خصوص نظرات کرش بر روي تيم ملي اميد خاطرنشان کرد: به طور حتم کارلوس کرش بر روي تمامي تيم هاي پايه نظارت خواهد داشت و ما از تجربيات او استفاده مي کنيم.
کفاشيان با اشاره به احتمال انتخاب سرمربي تيم اميد از سوي کرش گفت: اين مسايل در جلساتي که با اين مربي در کشورمان خواهيم داشت مشخص خواهد شد.
منصوريان: سرمربي موقت تيم اميد نيستم/ قراردادم با فدراسيون تا پايان المپيك است
منصوريان: سرمربي موقت تيم اميد نيستم/ قراردادم با فدراسيون تا پايان المپيك است
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سرمربي تيم ملي فوتبال اميد حمايت همه جانبه كارلوس كيروش و برنامههاي دراز مدت او را عامل اصلي قبول پذيرش ريسك نشستن روي نيمكت اميدها ميداند.
عليرضا منصوريان در اولين اظهارنظر خود پس از انتخاب به عنوان سرمربي تيم ملي اميد درباره كارنامهاش گفت: بعد از استقلال يك سال مديريت آكادمي اين باشگاه را بر عهده داشتم و بعد هم به باشگاه پاس رفتم كه البته كارنامه موفقي نداشتم. پس از پاس يك سال و اندي در كنار افشين قطبي در خدمت تيم ملي بودم و بعد از جدايي قطبي هم يك بازي روي نيمكت تيم ملي نشستم و مقابل تيم ملي فوتبال روسيه هدايت تيم را در اختيار داشتم كه خوشبختانه با پيروزي همراه بود.
منصوريان كه در برنامه تلويزيوني 90 در 90 شبكه جام جم سخن ميگفت درباره دلايل پذيرش هدايت تيم ملي اميد هم عنوان كرد: شخص كارلوس كيروش و تيم او حمايت همه جانبهاي داشتند و اعلام كردند كه همه با هم به جلو ميرويم، وقتي احساس كردم پشت صحنه از حمايت برخوردار ميشوم و برنامه كيروش را ديدم متقاعد شدم كه ميتوانم به تيم و اهداف او كمك كنم.
منصوريان درباره اهداف فوتبال ايران پس از حضور كيروش عنوان كرد: ما دو هدف را تعيين كرديم، اولي صعود به المپيك لندن و دومي حضور در جام جهاني برزيل. اكنون هدفمان اين است كه نوجوانان ما از 14 سالگي به 18 سالگي كه ميرسند فوتبالشان كامل شود.
از 18 سالگي تا 22 سالگي يك مرحله را طي كنند و در 24 يا 25 سالگي ديگر بتوانند به تيم ملي كمك كنند. هدف ما اين است كه ميانگين سني تيم ملي را از 29 سال به 23 سال كاهش دهيم.
سرمربي تيم ملي اميد درباره ديدار با عراق در ماه خرداد گفت: دو بازي رفت و برگشت داريم كه ظرف يك هفته برگزار ميشود، بازي در تهران را احتمالا در آزادي يا تبريز برگزار ميكنيم، چرا كه به هجمه تماشاگران نياز داريم. پس از بازي با عراق وارد يك پروسه چهار ـ پنج ماهه ميشويم كه به صورت متناوب يك بازي در تهران داريم و يك بازي از ايران خارج مي شويم.
منصوريان با بيان اينكه تمام مدارج مربيگري در ايران را طي كرده، گفت: تمام دورههاي مربيگري در ردههاي C ، B ، A را در ايران گذراندهام. در خارج از كشور هم 45 روز مهمان باشگاههاي سالزبورگ، هامبورگ و اودينزه بودم و تمرينهاي اين تيمها را زير نظر گرفتم. همچنين مشغول رايزني از طريق يكي از دوستانم هستم تا بتوانم يك هفته كنار آرسن ونگر (سرمربي آرسنال) باشم و تمرينهاي آرسنال را ببينم.
وي با بيان اينكه در انتخاب بازيكنان براي تيم اميد به هيچ جه توجهي به رنگ پيراهن تيمها نخواهد كرد، گفت: زماني كه در تيم ملي بزرگسالان هم بودم براي بازي تداركاتي مقابل روسيه، اولين انتخابهايمان هادي نوروزي و محمد نوري از تيم پرسپوليس بود. مطمئن باشيد بنده به عنوان مربي اول به فكر خودم و بعد بازيكنان هستم.
منصوريان با بيان اينكه سرمربي موقت تيم اميد نيست، گفت: تا جايي كه ميدانم به صورت قطعي سرمربي تيم اميد شدم و قراردادم با فدراسيون تا پس از مسابقات المپيك 2012 لندن خواهد بود. موقتي را تنها از اين نگاه ميتوان مدنظر داشت كه اگر تيم اميد در بازي پليآف با تيم عراق مغلوب شود، از رسيدن به المپيك باز ميماند و هر تغييري ميتواند در كادر فني اين تيم رخ دهد.
سرمربي تيم اميد با تاكيد بر اينكه وي توسط كيروش انتخاب شده، خاطرنشان كرد: اين انتخاب توسط كيروش صورت گرفت. ما يك گروه هستيم و كيروش در راس آن قرار دارد. هدف اول ما تغيير جريان فوتبال ايران است تا آنقدر پيشرفت كنيم كه مثلا اگر روزي به كرهجنوبي باختيم، همه آن را يك اتفاق تلقي كنند، نه آنكه بگويند دوباره قرار است به كرهجنوبي ببازيم؟ همچنين هدف دوم ما نتيجهگرايي است كه گام اول موفقيت در لندن (المپيك 2012 لندن) و گام دوم موفقيت در برزيل (جام جهاني 2014) است.
منصوريان گفت: عدم موفقيت در رسيدن به المپيك در چند دهه گذشته به خاطر عدم برنامهريزي صحيح بوده است. ما نگاه بسيار جدي نسبت به المپيك لندن داريم، چرا كه بازيكنان انتخاب شده براي تيم اميد و در صورت حضور در اين بازيها ميتوانند مهرههاي اصلي تيم ملي در سال 2014 و حتي 2018 را تشكيل دهند. اميدوارم مردم به عنوان يار دوازدهم از تيم اميد حمايت كنند تا موفق باشيم.
دستيار افشين قطبي درباره همكاري با او در جام ملتهاي آسيا نيز گفت: حدود يك سال و نيم كنار قطبي بودم و او را از حيث يك مربي بابرنامه و آناليز فوتبال خيلي خوب ديدم. قطبي در برنامهريزي فوقالعاده بود و در بخش فني هم تابع تاكتيكيهاي قبلي ياد گرفته در كار كنار ادوكات و برخي مربيان ديگر بود. وقتي به كرهجنوبي باختيم دليلش را پس از بازي به او گفتم. من معتقدم تيم ايران آن زمان كه در سئول در يك بازي تداركاتي كرهجنوبي را شكست داد، حكم باختش را امضا كرد، چرا كه ما تقريبا با همان تركيب در جام ملتها برابرشان ايستاديم؛ كرهايها هم به خوبي تيم ايران را آناليز كرده بودند. فوتبال تدافعي خوشايند مردم ما نيست و ما اين سبك بازي را در طول 120 دقيقه حفظ كرديم. شايد اگر كار به پنالتي كشيده ميشد، شرايط فرق ميكرد كه نشد.
كاپيتان سابق استقلال با بيان اينكه مسوولان اين تيم هيچ صحبتي با او براي مربيگري در استقلال نكردهاند، گفت: وقتي خودم اين مساله را شنيدم، فورا با باشگاه تماس گرفته و از پرويز مظلومي حمايت كردم. درست است كه بدنه فوتبال من از باشگاه استقلال است، اما براي مربيگري در اين تيم كسي را نديده و با هيچ كسي هم صحبت نكردم. پرويز مظلومي و منصور پورحيدري مربيان من بودهاند. من باز هم براي حمايت از مظلومي اعلام آمادگي ميكنم.
وي درباره استقبال كم تماشاگران از بازيهاي پرسپوليس و استقلال در ورزشگاه آزادي، خاطرنشان كرد: پرسپوليس و استقلال هر وقت خوب بازي ميكنند به طور خودكار هواداران زيادي تا حد هفتاد هزار نفر به استاديوم ميآيند. يادم هست سه سال پيش وقتي پرسپوليس در دوران مربيگري افشين قطبي قهرمان ليگ شد، در بازيهاي عادي اين تيم شصت هزار نفر به ورزشگاه ميرفتند و وقتي هم در مسير قهرماني قرار گرفتند، اين ميزان افزايش يافت. ميديدم اميرحسين صادقي (مدافع استقلال) معتقد بود هواداران زيادي براي تشويق استقلال به ورزشگاه نميآيند، اما واقعا هر وقت استقلال و پرسپوليس خوب بازي كردند هواداران حضور پرشماري داشتند. چنين حالتي به ويژه براي پرسپوليس وجود دارد و وقتي اين تيمها به دور از حاشيه خوب كار كنند، هواداران هم استقبال خواهند كرد.