-
ميتوانستيم مساوي کنيم
موسي: سپاهان با کمک تماشاگرانش برد
دروازهبان تيم فوتبال النصر امارات گفت: حضور تماشاگران يکي از عوامل برد سپاهان بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] عبدالله موسی پس از شکست یک بر صفر برابر سپاهان در جمع خبرنگاران گفت: سپاهان تیم قدرتمند و خطرناکی است ما بازی سختی داشتیم با این حال خوب بازی کردیم و حضور تماشاگران پرشمار یکی از دلایل پیروزی سپاهان بود.
وی ادامه داد: در نیمه اول فرصتهای گلزنی را از دست دادیم وگرنه میتوانستیم با مساوی از زمین خارج شویم.
وی در مورد مصدومیتش گفت: کشیدگی عضله داشتم و تعویض شدم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هافبک تیم فوتبال سپاهان میگوید: حالا حالاها کار دارم، مصدومیت حادی بوده است و احتمال میدهم در فروردین ماه بتوانم برای سپاهان بازی کنم.
به گزارش سپاهان نیوز و به نقل از ایمنا، احمد جمشیدیان، هافبک هجومی تیم فوتبال سپاهان مدتی است به دلیل عمل جراحی که روی کمرش صورت گرفته است از میادین فوتبال به دور است.
روز گذشته اما جمشیدیان در تمرین تیم فوتبال سپاهان حضور پیدا کرد و به همراه محرم نویدکیا دیگر مصدوم سپاهان زیرنظر دکتر رشادی، پزشک سپاهان در کنار زمین نرم دوید.
از جمشیدیان پیرامون زمان بازگشتش به میادین میپرسیم که او در پاسخ میگوید: حالا حالاها کار دارم، مصدومیت حادی بوده است و احتمال میدهم در فروردین ماه بتوانم برای سپاهان بازی کنم.
به این ترتیب جمشیدیان اگر در فروردین ماه به میادین بازگردد در بازیهای هفتههای پایانی لیگ به علاوه بازیهای دور برگشت مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا حضور خواهد داشت.
-
دکتر سمیعی نژاد مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان در حکمی مهدی امینی را به عنوان عضو هیئت مدیره باشگاه فولاد مبارکه سپاهان منصوب کرد.
به گزارش سپاهان نیوز و به نقل از پایگاه خبری سپاهان، در حکم دکتر سمیعی نژاد خطاب به مهدی امینی آمده است:
به موجب این حکم به عنوان عضو هیئت مدیره شرکت فرهنگی ورزشی فولاد مبارکه سپاهان منصوب میگردید تا با هماهنگی سایر اعضای هیئت مدیره در جهت تحقق اهداف شرکت در زمینه ورزش و ارتقاء سلامتی، امور محوله را به انجام برسانید.
توفیق روز افزون شما را از خداوند متعال خواهانست.
گفتنی است مهدی امینی به عنوان مشاور عالی حقوقی مدیر عامل شرکت فولاد مبارکه دارای مدرک کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی و در حال حاضر عضو مراجع حقوقی فدراسیون های ورزشی است.
امینی قاضی بازنشسته دادگستری است که مدیریت در مسئولیت های مختلف دادگستری ها، مدیریت در دستگاه های نظارتی استان اصفهان و تهران و عضویت در کمیسون های شهرداری، ثبت و منابع طبیعی از دیگر مسئولیت های وی نیز بوده است.
-
مهاجم تیم فوتبال سپاهان گفت: با توجه به اینکه تعداد دیدارهای داخل خانه سپاهان زیاد است، شانس ما برای رسیدن به پیروزی در این دیدارها و حفظ صدر جدول تا پایان لیگ زیاد است و با شرایط کنونی میتوانیم به قهرمانی برسیم.
به گزارش سپاهان نیوز و به نقل از ایمنا، شاید اگر گل مهدی کریمیان که در دقایق پایانی نیمه نخست به ثمر رسید، از سوی داور بازی تایید میشد، سپاهان با ۵ گل تیم مس را روانه خانه میکرد و شکست سنگینتری برای شاگردان بلاژویچ رقم میخورد؛ کریمیان در این زمینه به ایمنا میگوید: من فکر نمیکنم گل تیم ما آفساید بود البته من به آن صحنه مشرف نبودم اما فکر میکنم بازیکن تیم حریف روی خط بود و گل آفساید نبود اما به هر حال کارشناسان باید در این زمینه نظر بدهند.
وی در مورد بازی تیمش مقابل مس کرمان ادامه میدهد: به نظر من این بازی، بازی خوبی بود؛ از ابتدا میدانستیم که کار سختی مقابل تیم مس کرمان در پیش داریم اما بعد از گل اول تیم ما شرایط بازی عوض شد و همه چیز به نفع ما تمام شد. بعد از آن بود که توانستیم گلهای بیشتری به ثمر برسانیم و پیروزی را کسب کنیم.
مهاجم سپاهان تصریح میکند: خدا را شکر میکنیم که توانستیم در این مسابقه به پیروزی برسیم و مطمئن باشید در حال حاضر بر این مسئله تمرکز میکنیم که این فاصله را تا پایان فصل حفظ کنیم.
او که با آمدن کرانچار فرصت بیشتری برای نشان دادن تواناییهایش دارد، در این زمینه تصریح میکند: باید بگویم کرانچار مربی بزرگی است و با آمدن او به سپاهان، بیش از گذشته به من فرصت بازی داده میشود. شرایط تیم اکنون خیلی خوب است و امیدوارم که تیم با قهرمانی پاسخ محبت هواداران را بدهد.
کریمیان اضافه میکند: لیگ ادامه دارد و بازیهای سختی در پیش داریم اما ما با توجه به اینکه بازیهای داخل خانهمان زیاد است، شانس بسیاری برای قهرمانی داریم و امیدوارم که به این هدفمان دست پیدا کنیم.
-
اشجاري:تراکتور را ببريم،قهرمانيمان مسجل است
بازيکن تيم فوتبال سپاهان گفت: بازي با تراکتور بسيار مهم است و اگر بتوانيم اين تيم را ببريم قهرمانيمان قطعي ميشود
حسن اشجاری اظهار داشت: در بازی با تراکتورسازی مسئلهای که بسیار اهمیت دارد بحث قهرمانی است و در صورت برد در این دیدار قهرمانیمان قطعی میشود.
وی در ادامه به بازی تیمش در برابر تیم النصر امارات اشاره کرد و افزود: توانستیم در این دیدار به تاکتیکی که مدنظر مربیان بود برسیم و با استفاده از همین تاکتیک توانستیم گل بزنیم.
بازیکن تیم فوتبال سپاهان بیان داشت: تلف کردن زمان بازی عادت عربها است و این موضوع برای تیمهای ایرانی عادی شده است.
وی همچنین به بازیکنان خارجی تیم فوتبال النصر امارات اشاره و تصریح کرد: این تیم از بازیکنان خارجی خوبی سود میبرد و لوکا تونی و مارک برشیانو هم در این دیدار بازی خوبی از خود ارائه کردند.
اشجاری اضافه کرد: امیدواریم در بازی با تراکتورسازی با دعای خیر مردم اصفهان بتوانیم این دیدار را با پیروزی پشت سر بگذاریم و در پایان فصل، قهرمانی را به مردم اصفهان تقدیم کنیم.
منبع :
-
اشجاري:به وقت تلف کردن عربها عادت کردهايم
مدافع تيم فوتبال سپاهان گفت: با صبر و حوصله اي که در بازي برابر النصر داشتيم توانستيم در نهايت با تاکتيکي که کادر فني تيم به ما گوشزد کرد به گل برتري برسيم.
حسن اشجاری پیرامون دیدار شب گذشته تیم فوتبال سپاهان برابر النصر امارات اظهار داشت: النصر یک بازی تدافعی را در دستور کار خود قرار داده بود و درصدد این بود که بتواند به یک تساوی برابر سپاهان در فولادشهر دست پیدا کند.
وی ادامه داد: خدا را شکر ما با صبر و حوصله ای که در این بازی داشتیم توانستیم در نهایت با تاکتیکی که کادر فنی تیم به ما گوشزد کرد به گل برتری برسیم و ۳ امتیاز این بازی مهم را کسب کنیم.
مدافع تیم فوتبال سپاهان در مورد وقت تلف کردنهای بازیکنان النصر در زمانی که بازی مساوی بود بیان کرد: دیگر این مسئله برای ما عادی شده است، عادت عربها اینطور بازی کردن است و نمیتوان کاری کرد.
وی در مورد عملکرد بازیکنان سرشناس النصر در بازی دیشب اظهار داشت: به هر حال آنها بازیکنان سرشناس و معروفی هستند و به نظر من دیشب برشیانو و لوکا تونی خیلی خوب کار کردند.
منبع :
-
سيدصالحي: نبايد در تبريز امتياز از دست بدهيم
سيدمهدي سيدصالحي مهاجم بلندقامت سپاهان شرايط اين تيم را در آستانه بازي با تراکتورسازي مناسب توصيف کرده و اميدوار است زردپوشان اصفهاني در تبريز اين بازي بيرون از خانه را با پيروزي پشت سر بگذارند.
سيدصالحي در گفتوگویی حرفهايش را اينگونه آغاز ميکند:«تراکتور تيم بسيار خوبي است و امير قلعهنويي مربي بزرگ و با دانشي است. آنها در شهر خودشان از امتياز ميزباني سود ميبرند ولي ما براي گرفتن 3 امتياز به تبريز ميرويم.»
سيدصالحي در پاسخ به اين سوال که آيا حضور پرتعداد تماشاگران تراکتورسازي روي بازي شما تأثير نخواهد گذاشت خاطرنشان ميکند:«تراکتور تماشاگران خوبي دارد که تيم خودشان را تشويق ميکنند. در ضمن ما استرس و ترسي از تماشاگران پرتعداد تراکتور نداريم. ما نبايد در تبريز امتياز از دست بدهيم و اگر قهرماني ميخواهيم بايد اين بازي را ببريم.»
در پايان از سيدصالحي در مورد وضعيت سپاهان در ليگ قهرمانان آسيا سوال ميکنيم که او اينگونه جواب ميدهد:«شروع خوبي داشتيم و اين مهم بود که در بازي اول 3 امتياز بگيريم ولي از حالا نبايد از صعود حرف بزنيم. هر بازي در ليگ قهرمانان براي ما يک فينال محسوب ميشود و بايد حداکثر امتيازها را بگيريم.»
منبع :
-
سوکاي: تيم قلعهنويي را ببريم، قهرمانيم
مهاجم آلبانيايي سپاهان در ديدار هفته گذشته خود مقابل النصر امارات روز خوبي را پشت سر گذاشت و به دنبال اين است که مقابل سرمربي سابق سپاهان نيز درخشش داشته باشد.
جواهیر سوکای، مهاجم آلبانیایی و مسلمان سپاهان در مورد بازی مقابل تراکتورسازی میگوید: مطمئنا این مسابقه بازی حساسی است و برای دو تیم دشوار است. سپاهان شرایط خوبی دارد و با پیروزی هفته گذشته مقابل النصر، وضعیت خوبی پیدا کرد اما بازی روز دوشنبه خیلی دشوار است.
وی ادامه میدهد: به هر حال در کورس قهرمانی هستیم و بازی با تراکتورسازی نقش عمدهای در کار ما دارد زیرا اگر در این مسابقه به پیروزی برسیم، قهرمانی را ازآن خود میکنیم. به هر حال بازی با تراکتورسازی یک شانس برای ماست که باید با درخشش در آن پیروزی را ازآن خود کنیم.
وی در مورد پیوستنش به سپاهان و قراردادش با این تیم اصفهانی تصریح میکند: پیش از اینکه به سپاهان بیایم، این تیم را میشناختم زیرا سپاهان تیم خوبی است و در آسیا نیز شهرت بسیاری دارد؛ باید بگویم ایران شرایط خوبی دارد و سپاهان هم یکی از بهترین تیمهای ایران است.
او که هنوز نتوانسته برای تیمش گلزنی کند، اضافه میکند: من در تیم قبلی خودم دهها گل به ثمر رساندم اما هنوز نتوانستهام برای سپاهان گلزنی کنم اما مطمئن باشید تا پایان فصل چندین گل برای سپاهان میزنم و خود را به قلب هواداران سپاهان نزدیک میکنم.
منبع :
-
ثابت مي کنيم سپاهان همه جوره قهرمان است
مدافع سپاهان گفت: ما مي خواهيم ثابت کنيم که حتي در سخت ترين شرايط هم مي توانيم بالا بياييم و همه جوره قهرمانيم.
محسن بنگر در خصوص روحیه تیم سپاهان اظهار داشت: همه چیز خوب است. روحیه تیم ما قبل از بازی با النصر هم خوب بود. ما خوشبختانه امسال داریم در لیگ خوب نتیجه می گیریم و خدا به ما دارد کمک می کند. خوشبختانه همه بچه ها آماده هستند و جمشیدیان هم برگشته و با تیم تمرین می کند.
وی افزود: مقابل النصر واقعا خوب بازی کردیم و باید با اختلاف زیاد می بردیم. ما در بازی های حساس با تمرکز و توان بیشتری بازی می کنیم. بالاخره این تیم آقای گل جام جهانی را در ترکیب داشت و انگیزه ما هم بیشتر شد. البته نمی شود گفت که تونی در زمین فولادشهر با همه توانش بازی کرده چون اگر واقعیت را بخواهید به جز آزادی، چمن های دیگر ورزشگاه ها به درد نمی خورند. معیار عملکرد من هم در بازی برگشت و در زمین خوب آنها مشخص می شود چون آنها نمی توانند در زمین های خراب خوب بازی کنند.
مدافع سپاهان تصریح کرد: بازی سختی با تراکتور داریم. این بازی لحظه هاست و هرتیمی اشتباه کند، می بازد. ما در این مدت تلاش کردیم تا تمرکز را حفظ کنیم و تیمی نباشیم که اشتباه کنیم. تراکتور تیم خوبی دارد و تیم ما را هم همه می شناسند. معلوم نمی شود کرد که کدام تیم از لحاظ فنی بهتر است.
وی تاکید کرد: تراکتور برای برد می آید و در خانه قطعا به جز 3 امتیاز نمی خواهد. ما هم تیمی هستیم که برای هر بازی و در هر زمینی فقط برد می خواهیم تمرکز روی بازی است تا با دست پر برگردیم. حتی با تیم ملی هم بازی کنیم فقط برد می خواهیم. امسال با جان و دل برای تیم سپاهان بچه ها بازی کردند. ما در تبریز می خواهیم این قدر تلاش کنیم که هر نتیجه ای بدست آمد، شرمنده نباشیم و سرمان را بالا بگیریم. دیدید که راه آهن مقابل استقلال امتیاز گرفت و ما می توانیم باز هم فاصله خود را بیشتر کنیم.
مدافع سپاهان در خصوص این که آیا مشکلاتت با قلعه نویی حل شده؟ افزود: من مشکلی با قلعه نویی نداشتم و ندارم. آن یک هفته ای که با هم به مشکل خوردیم در واقع تقصیر و اشتباه خودم بود.واقعا قلعه نویی یکی از مربیانی بوده که خیلی در فوتبالم تاثیر گذاشته است. 2 سال از بهترین عمرم فوتبالی ام را با قلعه نویی کار کردم.
منبع :
-
جعفري:حتي پيراهنم به بازيکن الاهلي نخورد
بازيکن تيم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان تصميم داور در اعلام پنالتي به سود الاهلي عربستان را کاملا اشتباه مي داند.
حسن جعفری در مورد بازی هفته گذشته تیمش مقابل الاهلی عربستان میگوید: بازی سختی بود؛ هم فشار هوا بود و هم آنها فشار میآوردند؛ در پایان بازی هم شما دیدید که داور منتظر بود که اتفاقی بیافتد و این اتفاق روی داد. اگرچه نتوانستیم در این مسابقه به پیروزی برسیم اما شرایط تیم بسیار خوب است و اما امیدوارم به دور بعد صعود کنیم و مطمئن باشید برای این مسئله تمام تلاشمان را میکنیم. در بازی با الاهلی میتوانستیم گلهای بیشتری به ثمر برسانیم اما شانس با ما یار نبود.
او ادامه میدهد: به نظر من لیگ برتر ایران از مسابقات آسیایی سخت تر است چون اگرچه تیمهای آسیایی خوب هستند، اما بعضی مسائل در آسیا وجود ندارد و به همین دلیل لیگ ما سختتر از بازیهای آسیایی است.
از جعفری در مورد پنالتی اعلام شده به سود الاهلی میپرسیم که او تاکید میکند: شما فیلمها را ببینید و حتی اگر در فیلمها پیراهن من هم به آن بازیکن برخورد داشته باشد، من دیگر فوتبال بازی نمیکنم. واقعا برایم تعجب آور بود که داور این پنالتی را به ضرر ما اعلام کرد. اشتباه من این بود که در محوطه ۱۸ قدم به طرف بازیکن حریف رفتم و در آن صحنه پا انداختم اما این دیگر برایم تجربه میشود که دیگر اشتباه نکنم.
او در مورد تفاوتهای کرانچار و بوناچیچ تصریح میکند: زمان لوکا بوناچیچ به من کمتر بازی میرسید؛ لوکا اعتقادش بر این بود که من در پست فوروارد بهتر نتیجه میدهم اما من نتوانستم در این پست خودم را جا بدهم. در بازی با السد هم در پست فوروارد بازی کردم اما و وقتی دید در پست دفاع بهتر کار میکنم، قبول کرد که به عنوان دفاع راست بازی کنم. لوکا به جوانان فرصت میداد و برایش فرقی نمیکرد که جوان در زمین باشد یا با تجربه اما ما در زمان او به دلیل اخلاق تندش با استرس تمرین میکردیم و الان با حضور کرانچار شرایط خوبی بر تیم حاکم است.
این مدافع سپاهان در مورد احتمال قهرمانیاش در لیگ برتر هم اضافه میکند: ما کاری به بقیه تیمها نداریم چون همه چیز دست خودمان است و میخواهیم در بازیهای آینده خودمان ببریم و کاری نداریم که بقیه چه کار میکنند.
منبع :